| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
silent_guitar

|
Tarih: Cum 03.12.2004 14:32 Mesaj konusu: |
|
|
hadi ya,ee tek vokal mi kaldınız şindi?zor olacak o zmn,hem bas hem tüm vokaller:) _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gilberte

|
Tarih: Cum 03.12.2004 16:28 Mesaj konusu: |
|
|
eheh artık napalım kader utansın diyorum=))
evet ya sanırım oldukça zorlanacağım hem bas hem tüm vokaller derken. ya da en azından yeni bir vokalistle çalışana dek canım çıkacak=)) hadi bakalım.. _________________ bedroomdrunk-bass |
|
| Başa dön |
|
 |
madden_da_third

|
Tarih: Cum 03.12.2004 21:27 Mesaj konusu: |
|
|
olsun evrim olmasa da bedroomdrunk dinlemeye devam! _________________ The Fish --> Davul |
|
| Başa dön |
|
 |
Hassan TNK- Gitar

|
Tarih: Cum 03.12.2004 21:32 Mesaj konusu: |
|
|
| gilberte demiş ki: | eheh artık napalım kader utansın diyorum=))
evet ya sanırım oldukça zorlanacağım hem bas hem tüm vokaller derken. ya da en azından yeni bir vokalistle çalışana dek canım çıkacak=)) hadi bakalım.. |
vayy be ipek sen vokal de mi yapiyodun !? bu aralar konser falan var mi artik gelmem farz oldu
bedroomdrunk a sevgiler... _________________ Did My Hair With 'Mama Said'... |
|
| Başa dön |
|
 |
gilberte

|
Tarih: Cmt 04.12.2004 1:34 Mesaj konusu: |
|
|
sağol ekincim, ama yine de konser izleme sözüm geçerli bilesin=))
eheh hasan bey detone sesim emrinize amade efendim bekleriz konserlere
tnk'ye de sevgiler=)) _________________ bedroomdrunk-bass |
|
| Başa dön |
|
 |
marco

|
Tarih: Pzr 05.12.2004 17:53 Mesaj konusu: |
|
|
himm uzucu olmus diğer vokalistin ayrilmasi,ama grup calismalarina tam gaz devam etmeli,yakin zamanda bulursunuz umarim yeni vokalist,hem ole cok acele etmenize de gerek yok,pains caused'i ne guzel soyluyor ipek tek basina,diger sarkilari da soyler  _________________ Benden sizden biri yaratmayı nasıl başardınız? |
|
| Başa dön |
|
 |
gilberte

|
Tarih: Çrş 08.12.2004 15:07 Mesaj konusu: |
|
|
sağol marco, valla bu gazla bir dahaki konsere pains caused söylemezsem topum
hmm umarım dediğin gibi olur, bir iki temasımız var bu aralar ama olur mu veya uyar mı bilmiyorum. hadi bakalım=)) _________________ bedroomdrunk-bass |
|
| Başa dön |
|
 |
spock

|
Tarih: Cmt 25.12.2004 17:34 Mesaj konusu: |
|
|
alın vokalistimizi istediğiniz kaar sizin olsun yeter ki bişeyler yaplım beraber ,özledik walla beraber çalmayı..hiç diilse beraber takılalım bi ara, çok slmlar _________________ silicone - guitar |
|
| Başa dön |
|
 |
idol

|
Tarih: Cmt 25.12.2004 17:41 Mesaj konusu: |
|
|
ne güzel bişey vokalistimiz haysiyetli bi grup tarafınan istendi hayrını görün ama çok da abartmayın öptüm sizleri......... _________________ Silicone-Bass |
|
| Başa dön |
|
 |
erinch

|
Tarih: Pzr 26.12.2004 20:03 Mesaj konusu: |
|
|
Bedroomdrunk nasildirlar inşallah?
Vokal işleriniz ne alemde?
Grup ne alemde?
Biz meraklar içinde... _________________ KelleKoltukta tayfasıyla tanısın;
www.kellekoltukta.com |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pzr 26.12.2004 20:37 Mesaj konusu: |
|
|
neler kaçırmışız bee?bi edirneye gittik geldik neler olmuş bitmiş?ebet bi konser ayarlanmalı beraber çıkıp çalacağımız,coşup eğleneceğimiz,hoplayıp zıplayacağımız!!! _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
venus-in-furs

|
Tarih: Pts 27.12.2004 19:38 Mesaj konusu: |
|
|
bedroom 1 2
ses kontrol _________________ ... |
|
| Başa dön |
|
 |
gilberte

|
Tarih: Pts 27.12.2004 22:38 Mesaj konusu: |
|
|
aha forumu basmışlar
arkadaşlar çok sağolun destek için, ne yapmak veya nasıl devam etmek konusunda baya bir muallakta kaldığımız bu dönemde hakikaten mesajlarınızı görmek çok mutlu etti bedroomdrunk'ın kalan 2 elemanını, yani ilkerle beni
en kısa zamanda dağılan kıçımızı toplayacağız elbette yeni 2-3 şarkı bile var hatta, ama öyle sanıyorum ki biraz zaman alacak, zira yeni müzisyenler bulmak, çalışıp birbirine alışmak fazlasıyla zaman alıyor.
ama ne yalan söyleyeyim bizim de gönlümüzden geçen şöyle 1 ayı filan geçmeden toparlanıp beraber bir şeyler yapmak. oğuzhan, gürkan, erinç, onur, mehmet, of canlarım ya valla yapalım müzikal bişiler!!=)) (ay bu da pek arabesk oldu ama napalım duygulandık işte)
muck!!! _________________ bedroomdrunk-bass |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Sal 28.12.2004 1:02 Mesaj konusu: |
|
|
moruk bırakmayız sizi ortada.tebiki gardeş grubumuzu ortada bırakmijaz da bu arada diğer gitarcı arkadaş da mı ayrıldı gruptan?2kişi kaldığınıza göre ebet ayrılmış.
neyse bir an önce toparlanmanızı diliyor öporum!! _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
89

|
Tarih: Sal 28.12.2004 1:51 Mesaj konusu: |
|
|
Bedroomdrunk'ın yanındayız ŞakaGibi olarak =) Ya ben bi Evrim ayrıldı sanıyodum, bakmayalı grup epey bi dağılmış. Bir an önce toparlanır, hatta mümkünse bir araya gelirsiniz umarım tekrar =)
Görüşürüz... _________________ bir dost |
|
| Başa dön |
|
 |
venus-in-furs

|
Tarih: Sal 28.12.2004 13:59 Mesaj konusu: |
|
|
bisiciklere ihtiyacınız varsa burdayis
toparlanın yoksa döverim _________________ ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Zortezurtek

|
Tarih: Sal 28.12.2004 19:09 Mesaj konusu: |
|
|
benden size tam destek. bir şekilde toparlarsınız, en kötü ihtimalle müzik yapmaya devam edeceğiniz kesin di mi  |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Prş 30.12.2004 18:52 Mesaj konusu: |
|
|
kendi adıma bedroomdrunk'ın eski ve yeni tüm elemanlarının yeni yılını kutluyorum,yeni yılda yeni elemanlar ve yeni parçalarla tam gaz görmek istiyorum sizi!umarım yeni yılda yolunuz da farını da açık olur! _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
junkcan Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 04.01.2005 1:19 Mesaj konusu: |
|
|
Karaleke grubundan size başarılar... _________________ www.canekici.com |
|
| Başa dön |
|
 |
gilberte

|
Tarih: Sal 04.01.2005 13:37 Mesaj konusu: |
|
|
eheh mehmet bey ayıp ettiniz, daha blues explosion'lar var sırada
onurcum saol senin de yeni yılın kutlu olsun=)) önceden de dediğim gibi yeni parçalar var, bir de tek parça kalabilirsek yırtarız gibi geliyor bana
evet özberkçim kesinlikle devam edeceğiz müzik yapmaya, sonuçta kimin ne yaptığından ziyade asıl önemli olan bu. bu aralar birkaç arkadaşımızla bir şeyler ayarlamış durumdayız fakat oturup oturmadığını görmek için daha zamana ve çalışmaya ihtiyaç var tabi. desteğin için saol
bizden de karaleke'ye selamlar ve başarılar, akabinde teşekkürler  _________________ bedroomdrunk-bass |
|
| Başa dön |
|
 |
|