| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
tuncdogukan

Kayıt: Sep 22, 2005 Mesajlar: 244 Nerden: Göbek deligi (sezaryen)
|
Tarih: Çrş 26.04.2006 23:19 Mesaj konusu: |
|
|
diycem bişey tabiki.
"Dersler p.ç oldu gitti yau! Vizeler de yaklaştı.Umut kalmadı.Madem öyle bu konserde maksimum keyfi yaşamak/yaşatmak için çalışma yapıyoruz iki arada bi derede.Konser erken bi saatte ama olsun erken kalkan yol alır,gerisini biliyosun."
dedim.Hadi hayırlı olsun. _________________ http://www.last.fm/user/DogukanT
www.myspace.com/dogukantunc
"Qi" , "Sonperde" , "Niqab"
Drums |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
serteruysal

|
Tarih: Prş 27.04.2006 11:51 Mesaj konusu: |
|
|
gencler cok basarılar hepinize .orda olcaz.umut heyecan yapma laaaa _________________ the question wokallll |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4218 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
Tarih: Prş 27.04.2006 15:06 Mesaj konusu: |
|
|
hacettepeden kan getirin arkadaslar basarılar ...
sağlam parçalarla coşucak millet sayenizde
kolay gele
EDIT: Arkadaşlar İnan'ın bilgisayarda benim hesabım açık kalmış, İnan yazdı yani yukardaki mesajı ama ben de kendisine katılıyorum  _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr
En son DaveMustaine_64 tarafından Cum 28.04.2006 1:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
thetick

|
Tarih: Prş 27.04.2006 22:39 Mesaj konusu: |
|
|
şmdi dinledim geldim wasteland yetmedi yrn sabahdan kalkcam gitcem oralara brz daa dinlicem kafaları beyinleri saallıcam.....beklioruz ...koçlar başarılar.... _________________ "the Question" dawulçalar... |
|
| Başa dön |
|
 |
tuncdogukan

|
Tarih: Prş 27.04.2006 23:24 Mesaj konusu: |
|
|
berkay ve serter'e yorumları için teşekkürler,daha nice ortamlarda beraber olmak dileğiyle.
tarık bu akşam stüdyomuzu ziyaret etti son provamızı dinledi.ayrıca yine hibe etti zillerini saolsun.yarın da the question'la beraber gözleri kaşları burunları dağıtcaz.destekler için teşekkürler. _________________ http://www.last.fm/user/DogukanT
Drums |
|
| Başa dön |
|
 |
uranyum238

|
Tarih: Cum 28.04.2006 1:34 Mesaj konusu: |
|
|
Hade bakalım umarım ses sorunu olmadan , bol seyirci kitleli bi gün olur.Başarılar arkadaşlar.Lab olmasa gelicektim ama assam mı napsam ??!  |
|
| Başa dön |
|
 |
SolidSnake

|
Tarih: Cum 28.04.2006 1:48 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar bassarılar yarın
yine kafalar beyınler sallanıcak
keske gelebılseydım kolay gele _________________ the question gitaristi<br />
|
|
| Başa dön |
|
 |
odyssey

|
Tarih: Cum 28.04.2006 2:25 Mesaj konusu: |
|
|
| DaveMustaine_64 demiş ki: | hacettepeden kan getirin arkadaslar basarılar ...
sağlam parçalarla coşucak millet sayenizde
kolay gele
EDIT: Arkadaşlar İnan'ın bilgisayarda benim hesabım açık kalmış, İnan yazdı yani yukardaki mesajı ama ben de kendisine katılıyorum  |
 _________________ <div><a>http://www.myspace.com/cihancetindag</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
haybeyee

|
Tarih: Cum 28.04.2006 8:29 Mesaj konusu: |
|
|
az kaldı az .. guzel gececege benzer bu konser ..
orda olan olmayan bize destek veren butun arkadaslara sonsuz tesekkurler _________________ WasteLanD |
|
| Başa dön |
|
 |
Bloodbath

|
|
| Başa dön |
|
 |
haybeyee

|
Tarih: Cum 28.04.2006 15:06 Mesaj konusu: |
|
|
konser bitti evdeyim aksama da gidip crossfire seyretcem ..konser sonrası ilk kritigi ben yapam dedim ..
bugun konser benim için guzel gecti biz bize samimi bi sekilde caldık soyledik ufak tefek aksaklıkların dısında benim içime sinen bi konser oldu ..
tabi izleyen dinleyen arkadasların fikirleri umarım ii bi yondedir ..
barıs geldigin için teskur ,
onur ve tarık bizi video ya cekti onlara zaten minnetim buyuk ..
the Quetion dan destek veren ramcha ve sertere de cok tesekkur..
gelen izleyen ve destek veren herkese tesekkur ..
hurock uyeleri cok yardımcı oldular saolsunlar..
umarım daha guzel konserlerle sizlerle oluruz ... _________________ WasteLanD |
|
| Başa dön |
|
 |
thetick

|
Tarih: Cum 28.04.2006 15:48 Mesaj konusu: |
|
|
ewet konser bitti geç oldu güç oldu ama güzel oldu gençler...ellerınıze kollarınıza sesinize sağlık...
kardeşim şmdi videoya çektik diye the question üyesi olamıyozmu lan yoksa arkamdan bizimkilerle kumpasmı çewironuz
arkadaşlar dinlenin bilionuz önünüzde turnemsi bi seri var kolay gelsin...
stay heavy...........................................stk........................... _________________ "the Question" dawulçalar... |
|
| Başa dön |
|
 |
Bloodbath

|
|
| Başa dön |
|
 |
tuncdogukan

|
Tarih: Cmt 29.04.2006 1:34 Mesaj konusu: |
|
|
eve geldim,başlık açık duruyo bişeyler yazcam habire üşeniyorum.acayip yorgunum akşama kadar tepinme koşuşturmaca.
ama değmedi mi?
tabikide değdi.ilk başta hürock gibi mübarek bi olay iyi ki var,iyi ki ben ve burak da öyle veya böyle bi parçasıyız,her nekadar diğer üyeler kadar kendimizi adayamasak ta.
konserdeki ses sistemi felan çok iyiydi,sahne içinde birbirini duyamama problemi oluyo falan oldu bazı gruplarda ama ben yaşamadım öyle bişey.amfilere abanmamak lazım.monitörleri iyi ayarlatmak lazım.ses sistemine laf eden çarpılır.bissürü baba mekandan daha iyiydi.
konserden aşırı keyif aldım.çok fazla kişi yoktu ama biz gelenlerle de gayet eğlenceli,kafa göz sallamalı bir konser geçirdik.
Tarık'ın da dediği gibi önümüzde baya konser dizildi,konserden sonra da eskişehir'den bir şenlikte sahne teklifi geldi,bunu da eklersek 3 şenlik bizi bekliyor,daha sonra finaller gelir zaten,felç,sonra yaz gelicek,çok çalışçaz,dudak uçuklatcak bir performansla geri dönecez yeni sezona.planımız budur.rock bar falan düşünmüyoruz yani şu sıralar.bitmek üzere olan bi beste var onu da tamamlayalım bu sezona yetişebilir sanırım.
konsere gelen herkese teşekkürler,nice hacettepe konserlerine. _________________ http://www.last.fm/user/DogukanT
Drums |
|
| Başa dön |
|
 |
acemaniac

|
Tarih: Cmt 29.04.2006 11:52 Mesaj konusu: |
|
|
| Ellere kollara sağlık gençler.zewal wermesin yaradan o bileklere:)siz çalın destek en kolayı.ses sistemi gerçekten iiydi.darısı bizim başımıza:) |
|
| Başa dön |
|
 |
_sek_

|
Tarih: Cmt 29.04.2006 13:16 Mesaj konusu: |
|
|
güzel şarkı seçimleri yaptınız.Biraz boş bi zamanda olsanızda orda olanlar size katıldılar...
Daha nice konserlere,başarılar _________________ www.karabuyu.com |
|
| Başa dön |
|
 |
tuncdogukan

|
Tarih: Cmt 29.04.2006 14:13 Mesaj konusu: |
|
|
acemaniac ve _sek_ 'e yorumları için teşekkürederiz,ivmemizi almaya başladık,önümüzde konserler birikmeye başladı,sizi hepsinde görmek,coşmak coşturmak isteriz.açıkçası bu hacettepe'de çalma olayı bize büyük bi şevk vegaz verdi,varolan repertuara yeni,gıcır gıcır şarkılar ekleyerek bu önümüzdeki şenliklerde,konserlerde de gral bi seyrici kitlesine gral bi müzik ziyafeti vermeyi hedefliyoruz.destekleriniz için teşekkürler. _________________ http://www.last.fm/user/DogukanT
Drums |
|
| Başa dön |
|
 |
|