Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - HayaleTTreN
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

HayaleTTreN
Sayfa 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
vedatpirali

MesajTarih: Cmt 25.02.2006 19:46    Mesaj konusu: HayaleTTreN Alıntıyla Cevap Ver

2000 yılında Ankara da kurulan grup 5 şarkılık demosunu ücretsiz olarak dağıtmaya başlamıştır.
Grup Elemanları: Vokal -gitar:Öyküm Öztürk
Gitar -vokal: Onur Mutlu
Bateri: Umut Öner
Bass: Selim Gürcan
grubun resmi sitesinden hertürlü bilgiye ve demoda yer alan mp3 lerine ulaşabilirsiniz.
www.hayalettren.com

En son vedatpirali tarafından Çrş 19.07.2006 2:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maresalx

MesajTarih: Cmt 25.02.2006 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kötü grup adı..
altısekiz,seksendört,dörtyüzkırkwb.. grup isimleri zaten revacta
bana göre hatalı ama yinede başarılar arkadaşlar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kumkum_96

MesajTarih: Pzr 26.02.2006 3:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

teşekküreler yorum için. ama biz yaklaşık 4 yıldır bu ismi kullanıyoruz ve bizce benzerlerin olması çok büyük bi sorun değil. tekrar teşekkürler görüşmek üzere
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
maresalx

MesajTarih: Pzr 26.02.2006 4:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en kısa zamanda sizleri sahnelerde görmek,dinlemek üzre Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kumkum_96

MesajTarih: Pzr 26.02.2006 5:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

işallah ya en kısa zamanda Smile bu arada mp3 leri www.doksanalti.com dan indirip denileyebilirsin!! yorumlarını beklioruz dinledikten sonra da!!
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
maresalx

MesajTarih: Pzr 26.02.2006 5:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hahaaaa
aaa cok begendim ya hepsi cok seker parcalar beyler
tekrar tebrik ediyorum sizi
başarılar
Başa dön
barker

MesajTarih: Pzr 26.02.2006 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beyler dün elime geçti demonuz bi yerden ama bilmiyorum nerden sonra bi şekilde kayboldu elimden.Şimdi indirip dinleyecem fakat can'a katılıyorum grup ismi biraz garip durmuş ama önemli olan müzik dinleyelim bakalım Smile
Bu arada çok şaşırdım sanrım bi çok çalışmanızı allegroda yapıyorsunuz resimlerden öyle anlaşılıyor eğer öyleyse kesin karşılaşmışızdır Smile
Siteniz çok güzel olmuş giriş allegroda ki mixer ve power ile süper olmuş...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
OnurMutlu
hayalettren - Gitarist

MesajTarih: Pzr 26.02.2006 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

maresalx demiş ki:
hahaaaa
aaa cok begendim ya hepsi cok seker parcalar beyler
tekrar tebrik ediyorum sizi
başarılar

merhaba öncelikle herkeze ben Onur, ve maresalx teşekkür ederim beğenmen de çok sevindirdi bizi tabiki, isimden dolayı bir önyargı oluşcağını düşünmüyoruz önemli olan tabiki yapılan müzik bizim için, farklı olduğumuzun dinleyince ortaya çıkacağını düşünüyoruz.
Başa dön
OnurMutlu
hayalettren - Gitarist

MesajTarih: Pzr 26.02.2006 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

barker demiş ki:
Beyler dün elime geçti demonuz bi yerden ama bilmiyorum nerden sonra bi şekilde kayboldu elimden.Şimdi indirip dinleyecem fakat can'a katılıyorum grup ismi biraz garip durmuş ama önemli olan müzik dinleyelim bakalım Smile
Bu arada çok şaşırdım sanrım bi çok çalışmanızı allegroda yapıyorsunuz resimlerden öyle anlaşılıyor eğer öyleyse kesin karşılaşmışızdır Smile

Evet barker çalışmalarımızı büyük bir çoğunlukla allegroda yapıyoruz, emre ve orçun ordayken zaten nasıl başka yere gideriz değilmi:) bunu dışında sanırım isim konusunu şöyle açıklamak lazım ki; biz 2000 yılında PARK ismiyle başladık bu gruba ve akabinde 2-3 yıl sonra park isimli bir grup çıkınca '96 koyalım dedik o sıralar 84 diye bir grubun varlığından bile haberimiz yoktu:) neyse daha fazlasıda sanırım sitede yazmakta isim konusunu soranları böylece sitemize bakması içinde teşvik etmiş olurum belki, barker dinlediysen yorumlarınıda bekliyorum müzik konusunda
Başa dön
kumkum_96

MesajTarih: Pts 27.02.2006 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar yorumları bekliyoruz hala!!
p_Absolution_q

MesajTarih: Pts 27.02.2006 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

banada andacın önünde biri elime bi cd bıraktı. kafam pek iyi deildi cumartesi.. hatırlamıyom.. sabah gördüm cdyi Razz ama şimdi elimde dinliycem.. kolay gelsn
barker

MesajTarih: Pts 27.02.2006 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

OnurMutlu demiş ki:
barker demiş ki:

Evet barker çalışmalarımızı büyük bir çoğunlukla allegroda yapıyoruz, emre ve orçun ordayken zaten nasıl başka yere gideriz değilmi:) bunu dışında sanırım isim konusunu şöyle açıklamak lazım ki; biz 2000 yılında PARK ismiyle başladık bu gruba ve akabinde 2-3 yıl sonra park isimli bir grup çıkınca '96 koyalım dedik o sıralar 84 diye bir grubun varlığından bile haberimiz yoktu:) neyse daha fazlasıda sanırım sitede yazmakta isim konusunu soranları böylece sitemize bakması içinde teşvik etmiş olurum belki, barker dinlediysen yorumlarınıda bekliyorum müzik konusunda

Haklısın katılıyorum Smile

Bu arada Hain ve Sessiz Sakini dinleyebilme fırsatım oldu.Kayıtlar kaliteli ve başarılı Sessiz sakin adında belli dinlendirici hoş bi soundu var Hain ise gaz eylenceli bi şarkı olmuş vokalin sesi tam oturmuş fakat Haine daha eylenceli bi davulda yazılabilir ama böylede iyi..Şarkıları beğendim kaliteli olmuşSmile Başarılar dilerim...Kolay gelsin Smile
Başa dön
mithrandil

MesajTarih: Pts 27.02.2006 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

p_Absolution_q demiş ki:
banada andacın önünde biri elime bi cd bıraktı. kafam pek iyi deildi cumartesi.. hatırlamıyom.. sabah gördüm cdyi Razz ama şimdi elimde dinliycem.. kolay gelsn

ok yaw, bize niye bırakmadı? neyse indirip bakıyorum hemen. bu arada isminizin anlamı nedir, 96 yılı ile ilgili galiba ama ne?

SonDört / Funk It! ----> Bas Gitar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kumkum_96

MesajTarih: Pts 27.02.2006 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mithrandil demiş ki:
p_Absolution_q demiş ki:

ok yaw, bize niye bırakmadı? neyse indirip bakıyorum hemen. bu arada isminizin anlamı nedir, 96 yılı ile ilgili galiba ama ne?

barker beendiine çok sevindim! teşekkürler tekrar yorum için! mithrandil 96 yılının önemi ise benim onurla tanıştma yılım olması! sadece bu:) çok önemli bişi olmayabilir insanlar için ama bizim için önemli ve çok güzel bi yazdı 96 yazı! şimdiden yorumlar için teşekkürler mithrandil! görüşmek üzereee!'!
OnurMutlu
hayalettren - Gitarist

MesajTarih: Pts 27.02.2006 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

p_Absolution_q demiş ki:

evet o bendim heralde Smile neyse normal tabi cumartesi akşamı cd verililse banda bende heralde unuturdum ama senin bizi seyrettiğini biliyorum sen söylemiştin:)allegroda, birde müzkleri dinleyip yorum yaparsan ne güzel olur dimi, hoşçakalın bekliyoruzz
Başa dön
ex-cakal

MesajTarih: Sal 28.02.2006 2:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şarkılarınızı indirdim çok güzel.Hain i çok begendim bilindik türk gruplarından farklı olmuş.Ankaranın kötü gruplarının gündemde oldugu düşünülürse sizin ortalıklarda olmanız daha anlamlı..konserlerinizi beklioruz böylece yeni kuşaklarda iyi şeyler dinlemiş olur..rock n roll!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurMutlu
hayalettren - Gitarist

MesajTarih: Sal 28.02.2006 2:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ex-cakal demiş ki:
şarkılarınızı indirdim çok güzel.Hain i çok begendim bilindik türk gruplarından farklı olmuş.Ankaranın kötü gruplarının gündemde oldugu düşünülürse sizin ortalıklarda olmanız daha anlamlı..konserlerinizi beklioruz böylece yeni kuşaklarda iyi şeyler dinlemiş olur..rock n roll!

teşekkürler ex-cakal, konserler en yakın zamanda işallah bakalım uraşıcaz konser içinde, ayrıca ankarayla ilgili söylediğin laflarında gerçekten bir çoğuna katılmamak elde değil yani,takip etmeye devam et görüşürüzSmile
Başa dön
kumkum_96

MesajTarih: Sal 28.02.2006 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ex-cakal saol yorumlar için! beğenmene çok sevindim! işallah konserlerde görüşmek üzereee!!
Umut_GOGETAP

MesajTarih: Sal 28.02.2006 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam,

Şarkıları biraz önce dinledim, zaten çoğunu bildiğim şarkılarınızın yeni hallerini evde yapılan bir kayıt için gayet başarılı buldum ; )

Umarım yeni stratejinizin ve projenizin meyvelerini en kısa zamanda toplarsınız, ve sizleri konser verirken de dinleyebiliriz.

Başarılar dilerim...
OnurMutlu
hayalettren - Gitarist

MesajTarih: Sal 28.02.2006 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Umut_GOGETAP demiş ki:
Selam,

Şarkıları biraz önce dinledim, zaten çoğunu bildiğim şarkılarınızın yeni hallerini evde yapılan bir kayıt için gayet başarılı buldum ; )

Umarım yeni stratejinizin ve projenizin meyvelerini en kısa zamanda toplarsınız, ve sizleri konser verirken de dinleyebiliriz.

Başarılar dilerim...

işallah en yakında konserlerdede görüşücez, evet tabiki istenilen kayıt bu değil ama genede dediğin gibi ev kayıdı ve bu gözardı edilmezsse başarılı oldukça bizcede, teşekkürler umut başarı dileklerin içinde görüşürüz
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Sonraki
1. sayfa (Toplam 17 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız