Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Derin6
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Derin6
Sayfa 1, 2, 3 ... 64, 65, 66  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
jeffament

MesajTarih: Cum 29.08.2003 16:56    Mesaj konusu: Derin6 Alıntıyla Cevap Ver

Bizim hakkımızdaki eleştiri ve görüşlerinizi bekliyorum.

En son jeffament tarafından Prş 01.12.2005 1:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mahcem

MesajTarih: Cum 29.08.2003 18:40    Mesaj konusu: Yönetici'den bir öneri Alıntıyla Cevap Ver

Selam Jeff,

Önce kendinizi ve grubunuzu bir tanıtıp nereli olduğunuzu, ne tür yaptığınızı, kaç kişi olduğunuzu, hedeflerinizi, aktivitelerinizi ve varsa bir web siteniz ya da müziğinizden örnek klipler onlara nasıl ulaşılabileceğini de yazarsanız insanlar sizin hakkınızdaki düşüncelerini daha kolayca iletebilirler.

Gözünden kaçtığını tahmin ettiğim "Forum Kuralları"mızın 11. maddesi şöyle der:

11) Bir grup yada sanatçı ile ilgili bir başlık açıp "hadi yazın bakiiimmmm", "evet ne düşünüyonusss" gibi bir mesaj atmayın. Başlığını açtığınız grup ya da sanatçı ile ilgili birkaç cümle ile de olsa bilgi verin.

İlgine teşekkür ederiz.

Sevgiler.

Mahcem
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
jeffament

MesajTarih: Cum 12.09.2003 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm haklısın bilgi vermeden netten cıkmak zorunda kalmıştım . derinaltı grubu beş kişiden oluşup 1 ay öncesine kadar altıydı ama klavyecimiz ayrıldı. ve beş kişi devam etmeyi düşünüyoruz . grup 6 yıldır ankarada müzik yapıyor ben en brand new elemanlarıyım web sitemiz hala hazırlanamadı ne yazık ki . türkçe sözlü rock yapıyoruz yaklaşık 8 kadar hazır bestemiz var. gectiğimiz kış manhattın limon ve hıghlandde çaldık şimdilik bu kadar
Başa dön
Atalay

MesajTarih: Cum 12.09.2003 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tarziniz nedir ve Turkce mi yapiyorsunuz?
Kolay gelsin.
AnkaraCats_55

MesajTarih: Cmt 13.09.2003 0:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yauw siz çarşamba limonda çıkıoduz ama gelemedim izlemeye devammı limona bide ben türkçe rocka pek ilgi duymuom yani duyuyom tabide yabancı daha çekici gelio kurban duman fln süper çilekeşinde "yok" fln var zardanadam "sarışınlar boktur" bunlar güzel şarkılar ama türkçe rock ı çok beğeniom denemez siz sürekli türkçe rock mı söylüyonuz cover fln yapmıyomusunuz
Buckethead

MesajTarih: Cmt 20.09.2003 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerçekten iyi bir grupsunuz. Vokal ve davul gerçekten müthiş.
Başa dön
jeffament

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm tamamiyle turkce rock yapmıyoruz tabı l ı mon ve manhattında calım ka i çin c over sart c overde yapıyoruz halıyle. vokal ıstımız askerde ocakda donuyo o donunce bar calısmalarına devam edicez web sitemiz bu hafta hazırlanmaya baslıyo cok az kaldı oradan parcalarımızıda dinliyebiliceksiniz bu arada buckethead eyvallah
Başa dön
funkyduck
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya baba ben sizi manhattan'da bir kaç kere izledim; ama açıkçası pek olumlu konuşamayacam Sad Bunu bir tek ben söylemiyorum Berklee'de okuyan bir arkadaşım var o da benle aynı görüşte.
Ama sizin bi gitaristiniz var gitarı epiphone olan değil de diğer gitarist, o adamda iş var.Bir de klavyecinin gittiğine memnun oldum, en son sizi klavyeciniz varken izlemiştim ve pek de iyi bulmamıştım eminim şimdi daha iyisinizdir.

Amacım sizi kötülemek değil, zaten performansınız iyi belki parça seçiminde hata vardır müzisyen olarak iyi adamlara benziyorsunuz bir de kendi parçalarınızı çalıyor musunuz onu merak ettim? Çalmıyorsanız, bence çalmalısınız.

Başarılar
jeffament

MesajTarih: Sal 30.09.2003 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

site işini bu hafta halledicez arkadaslar. slm bu arada . funkyduck eyvallah eleştiler için .bence eleştri hem iyi hem kötü olur zaten ama şöyle bi durum var manhattinda sadece anfi sesiyle ve mönitörsüz calındığını biliyosundur ve bu müzisyenin performansını ciddi anlamda etkiler . o nedenle manhattindaki program bi ölçüt sayılamaz . diğer gitaristimizde cok iyi bi müzisyen ve söz yazarıdır. tabi ki sahnede kendi betelerimizi calıyoruz. sanırım sen benim olmadığım programları izledin selin parcaları bilmediği için besteleri calmamıştır bizimkiler . klavyeci konusuna gelince kendisi piyano okuyan iyi bi klavyecidir sadece beraber olmadı o kadar . herkeze kolay gelsin
Başa dön
jeffament

MesajTarih: Sal 04.11.2003 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

web sitemiz harıl harıl gidiyo cok yakında onlıne olucak. herkeze kolay gelsin
TOLGA İNAL(derinalti)

when ıt all comes down
Başa dön
ke-di
Derin6 Vokal

MesajTarih: Çrş 05.11.2003 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet arkadaşlar bende foçadan katılıyım dedım olaya... Very Happy bizi beğenen beğenmeyen herkese teşekkürler...biraz uzak durumdayım sahneye vede rock ortamına , e insan askerde bu kadar yakın olabiliyor...herneyse çok yakında web sitemizin online olacağını bende söyleyebilirim...grup arkadaşlarım harıl harıl çalışıyolar...74 gün sonra tekrar aranızdayım...FOREVER DERİNALTI...
Başa dön
ke-di
Derin6 Vokal

MesajTarih: Çrş 05.11.2003 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada ben CEM.... Twisted Evil
Başa dön
ke-di
Derin6 Vokal

MesajTarih: Çrş 05.11.2003 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

buckethead , cidden saol daha yeni gördüm senin yazıyı ...moral oldu burda bana... Very Happy Wink
Başa dön
jeffament

MesajTarih: Sal 11.11.2003 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cem bu hafta hallet şu söylediğimiz yazıyı kolay gelsin burda herşey yolunda merak etme Smile

TOLGA İNAL(derinalti)

is it getting better
Başa dön
ke-di
Derin6 Vokal

MesajTarih: Cmt 15.11.2003 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eyvallah...tolgacım yolluyorum sımdı...ozledım lem sizi haydı sımdılık bye.... Twisted Evil
Başa dön
ke-di
Derin6 Vokal

MesajTarih: Cmt 15.11.2003 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olm cok ozledım lam sızı Twisted Evil
Başa dön
Buckethead

MesajTarih: Cmt 15.11.2003 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beyler özel mesajlarla konuşabilirsiniz kendi aranızda. Derinalti gibi bir saygıdeğer topiciği şişirmenin anlamı yok di mi Smile

Müziğe tekrar dönersek şu websayfanızı bir halledinde şarkılarınızdan birkaçını dinleyebilsek Cool
Başa dön
ke-di
Derin6 Vokal

MesajTarih: Cmt 22.11.2003 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bahad saol cnm o guzel soylevlerın ıcın:)hernyse cok yakında bıtıyo web-site benım duyumlarıma gore Wink bu arada tolga , manganın forumlarında ızmır konserlerıyle ılgılı bıseyler var bı ılgılensen dıyorum..... benburdan yetısemıyorum ,malum askerdeyız....zor oluyo.. kalmıs safaj 57 zaten Twisted Evil
Başa dön
ke-di
Derin6 Vokal

MesajTarih: Çrş 26.11.2003 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

safaj dııl beeee!!!!! safak:) Twisted Evil
Başa dön
quasimodo

MesajTarih: Sal 16.12.2003 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir çok yerde dinledim... En iyi performansları konserde, seyirciyle iletişimi kurulunca performansları çok farklılaşıyor. İyi cover 'ları var ama her parçada başarılı mı ?bu beğeniyle ilgili diye düşünüyorum. Ama yaptıklarını kaliteli yapmaya çalışıyolar..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 64, 65, 66  Sonraki
1. sayfa (Toplam 66 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız