| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
jeffament

|
Tarih: Cum 29.08.2003 16:56 Mesaj konusu: Derin6 |
|
|
Bizim hakkımızdaki eleştiri ve görüşlerinizi bekliyorum.
En son jeffament tarafından Prş 01.12.2005 1:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Mahcem

Kayıt: Apr 15, 2003 Mesajlar: 2043 Nerden: Glasgow, İskoçya
|
Tarih: Cum 29.08.2003 18:40 Mesaj konusu: Yönetici'den bir öneri |
|
|
Selam Jeff,
Önce kendinizi ve grubunuzu bir tanıtıp nereli olduğunuzu, ne tür yaptığınızı, kaç kişi olduğunuzu, hedeflerinizi, aktivitelerinizi ve varsa bir web siteniz ya da müziğinizden örnek klipler onlara nasıl ulaşılabileceğini de yazarsanız insanlar sizin hakkınızdaki düşüncelerini daha kolayca iletebilirler.
Gözünden kaçtığını tahmin ettiğim "Forum Kuralları"mızın 11. maddesi şöyle der:
11) Bir grup yada sanatçı ile ilgili bir başlık açıp "hadi yazın bakiiimmmm", "evet ne düşünüyonusss" gibi bir mesaj atmayın. Başlığını açtığınız grup ya da sanatçı ile ilgili birkaç cümle ile de olsa bilgi verin.
İlgine teşekkür ederiz.
Sevgiler.
Mahcem |
|
| Başa dön |
|
 |
jeffament

|
Tarih: Cum 12.09.2003 10:59 Mesaj konusu: |
|
|
| slm haklısın bilgi vermeden netten cıkmak zorunda kalmıştım . derinaltı grubu beş kişiden oluşup 1 ay öncesine kadar altıydı ama klavyecimiz ayrıldı. ve beş kişi devam etmeyi düşünüyoruz . grup 6 yıldır ankarada müzik yapıyor ben en brand new elemanlarıyım web sitemiz hala hazırlanamadı ne yazık ki . türkçe sözlü rock yapıyoruz yaklaşık 8 kadar hazır bestemiz var. gectiğimiz kış manhattın limon ve hıghlandde çaldık şimdilik bu kadar |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4637 Nerden: www.myspace.com/atalayant
|
Tarih: Cum 12.09.2003 12:20 Mesaj konusu: |
|
|
Tarziniz nedir ve Turkce mi yapiyorsunuz?
Kolay gelsin. _________________ www.myspace.com/atalayant |
|
| Başa dön |
|
 |
AnkaraCats_55

|
Tarih: Cmt 13.09.2003 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
yauw siz çarşamba limonda çıkıoduz ama gelemedim izlemeye devammı limona bide ben türkçe rocka pek ilgi duymuom yani duyuyom tabide yabancı daha çekici gelio kurban duman fln süper çilekeşinde "yok" fln var zardanadam "sarışınlar boktur" bunlar güzel şarkılar ama türkçe rock ı çok beğeniom denemez siz sürekli türkçe rock mı söylüyonuz cover fln yapmıyomusunuz _________________ OverDose (özledim ) |
|
| Başa dön |
|
 |
Buckethead

|
Tarih: Cmt 20.09.2003 16:33 Mesaj konusu: |
|
|
| Gerçekten iyi bir grupsunuz. Vokal ve davul gerçekten müthiş. |
|
| Başa dön |
|
 |
jeffament

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 11:18 Mesaj konusu: |
|
|
| slm tamamiyle turkce rock yapmıyoruz tabı l ı mon ve manhattında calım ka i çin c over sart c overde yapıyoruz halıyle. vokal ıstımız askerde ocakda donuyo o donunce bar calısmalarına devam edicez web sitemiz bu hafta hazırlanmaya baslıyo cok az kaldı oradan parcalarımızıda dinliyebiliceksiniz bu arada buckethead eyvallah |
|
| Başa dön |
|
 |
funkyduck Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 11:52 Mesaj konusu: |
|
|
Ya baba ben sizi manhattan'da bir kaç kere izledim; ama açıkçası pek olumlu konuşamayacam Bunu bir tek ben söylemiyorum Berklee'de okuyan bir arkadaşım var o da benle aynı görüşte.
Ama sizin bi gitaristiniz var gitarı epiphone olan değil de diğer gitarist, o adamda iş var.Bir de klavyecinin gittiğine memnun oldum, en son sizi klavyeciniz varken izlemiştim ve pek de iyi bulmamıştım eminim şimdi daha iyisinizdir.
Amacım sizi kötülemek değil, zaten performansınız iyi belki parça seçiminde hata vardır müzisyen olarak iyi adamlara benziyorsunuz bir de kendi parçalarınızı çalıyor musunuz onu merak ettim? Çalmıyorsanız, bence çalmalısınız.
Başarılar _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
jeffament

|
Tarih: Sal 30.09.2003 17:43 Mesaj konusu: |
|
|
| site işini bu hafta halledicez arkadaslar. slm bu arada . funkyduck eyvallah eleştiler için .bence eleştri hem iyi hem kötü olur zaten ama şöyle bi durum var manhattinda sadece anfi sesiyle ve mönitörsüz calındığını biliyosundur ve bu müzisyenin performansını ciddi anlamda etkiler . o nedenle manhattindaki program bi ölçüt sayılamaz . diğer gitaristimizde cok iyi bi müzisyen ve söz yazarıdır. tabi ki sahnede kendi betelerimizi calıyoruz. sanırım sen benim olmadığım programları izledin selin parcaları bilmediği için besteleri calmamıştır bizimkiler . klavyeci konusuna gelince kendisi piyano okuyan iyi bi klavyecidir sadece beraber olmadı o kadar . herkeze kolay gelsin |
|
| Başa dön |
|
 |
jeffament

|
Tarih: Sal 04.11.2003 14:22 Mesaj konusu: |
|
|
web sitemiz harıl harıl gidiyo cok yakında onlıne olucak. herkeze kolay gelsin
TOLGA İNAL(derinalti)
when ıt all comes down |
|
| Başa dön |
|
 |
ke-di Derin6 Vokal

|
Tarih: Çrş 05.11.2003 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadaşlar bende foçadan katılıyım dedım olaya... bizi beğenen beğenmeyen herkese teşekkürler...biraz uzak durumdayım sahneye vede rock ortamına , e insan askerde bu kadar yakın olabiliyor...herneyse çok yakında web sitemizin online olacağını bende söyleyebilirim...grup arkadaşlarım harıl harıl çalışıyolar...74 gün sonra tekrar aranızdayım...FOREVER DERİNALTI... |
|
| Başa dön |
|
 |
ke-di Derin6 Vokal

|
Tarih: Çrş 05.11.2003 16:09 Mesaj konusu: |
|
|
bu arada ben CEM....  |
|
| Başa dön |
|
 |
ke-di Derin6 Vokal

|
Tarih: Çrş 05.11.2003 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
buckethead , cidden saol daha yeni gördüm senin yazıyı ...moral oldu burda bana...  |
|
| Başa dön |
|
 |
jeffament

|
Tarih: Sal 11.11.2003 13:41 Mesaj konusu: |
|
|
cem bu hafta hallet şu söylediğimiz yazıyı kolay gelsin burda herşey yolunda merak etme
TOLGA İNAL(derinalti)
is it getting better |
|
| Başa dön |
|
 |
ke-di Derin6 Vokal

|
Tarih: Cmt 15.11.2003 11:17 Mesaj konusu: |
|
|
eyvallah...tolgacım yolluyorum sımdı...ozledım lem sizi haydı sımdılık bye....  |
|
| Başa dön |
|
 |
ke-di Derin6 Vokal

|
Tarih: Cmt 15.11.2003 11:52 Mesaj konusu: |
|
|
olm cok ozledım lam sızı  |
|
| Başa dön |
|
 |
Buckethead

|
Tarih: Cmt 15.11.2003 18:49 Mesaj konusu: |
|
|
Beyler özel mesajlarla konuşabilirsiniz kendi aranızda. Derinalti gibi bir saygıdeğer topiciği şişirmenin anlamı yok di mi
Müziğe tekrar dönersek şu websayfanızı bir halledinde şarkılarınızdan birkaçını dinleyebilsek  |
|
| Başa dön |
|
 |
ke-di Derin6 Vokal

|
Tarih: Cmt 22.11.2003 11:50 Mesaj konusu: |
|
|
bahad saol cnm o guzel soylevlerın ıcın:)hernyse cok yakında bıtıyo web-site benım duyumlarıma gore bu arada tolga , manganın forumlarında ızmır konserlerıyle ılgılı bıseyler var bı ılgılensen dıyorum..... benburdan yetısemıyorum ,malum askerdeyız....zor oluyo.. kalmıs safaj 57 zaten  |
|
| Başa dön |
|
 |
ke-di Derin6 Vokal

|
Tarih: Çrş 26.11.2003 11:17 Mesaj konusu: |
|
|
safaj dııl beeee!!!!! safak:)  |
|
| Başa dön |
|
 |
quasimodo

|
Tarih: Sal 16.12.2003 22:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Bir çok yerde dinledim... En iyi performansları konserde, seyirciyle iletişimi kurulunca performansları çok farklılaşıyor. İyi cover 'ları var ama her parçada başarılı mı ?bu beğeniyle ilgili diye düşünüyorum. Ama yaptıklarını kaliteli yapmaya çalışıyolar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|