Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Çrş 15.02.2006 10:38 Mesaj konusu: Service Packlerin kurulumu
Merhaba arkadaşlar..Ya bu service packleri nasıl kuruyosunuz.?Aranızda bilpte anlatabilecek biri varsa walla çok makbule geçer.Service pack 1 ve 2 de mevcut fakat yüklemeye gelince windows sürümleri uyuşmuyor diyo..Crack falan yapmak lazımmış galiba onuda yaptık yine ynı hatayı werdi.yada benmi crack yapamıorum:) .Walla bi bilen warsa çok ii olur arkdaşlar. _________________ İmza koymuycam buraya bakarsın taklit falan ederler başımız belaya girer:)))
Tarih: Çrş 15.02.2006 12:54 Mesaj konusu:
Ne kullanıyorsun sen windows sürümü olarak? Windows XP PRO. ENG. kullanıyorsan eğer service pack'in de ingilizce olması gerekir(Kullandığın xp pro.'nun dili ne ise yükleyeceğin service pack'in de öyle olması gerek) Eğer Windows 2000 kullanıyorsan bunun için sp4 var ayrıca belirteyim Ama benim sana tavsiyem, içinde SP gömülü windows cd leri var. Onlardan bir tane bul, karın ağrısı çekme bir daha Ayrıca crack gerekmiyor. Bu arada verdiği hatayı tam yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim. _________________ Sometimes I feel like screaming
USA Fender Strat - Morley Mark Tremonti Wah - SansAmp GT2 - Boss Ge-7 Equalizer - Boss Ds-1 - Marshall Drive Master - Boss RV-3 Reverb/Delay - Marshall AVT50 Combo
Tarih: Çrş 15.02.2006 18:50 Mesaj konusu:
Ya verdiği hata dosya ve windows sürümleri uyuşmuyor diyo..xp pro tükçe kullanıorum.Zaten service pack de türkçe ama gel görki hep aynı hata.. _________________ İmza koymuycam buraya bakarsın taklit falan ederler başımız belaya girer:)))
Tarih: Çrş 15.02.2006 18:51 Mesaj konusu:
Ya verdiği hata dosya ve windows sürümleri uyuşmuyor diyo..xp pro tükçe kullanıorum.Zaten service pack de türkçe ama gel görki hep aynı hata.. _________________ İmza koymuycam buraya bakarsın taklit falan ederler başımız belaya girer:)))
Service Pack 3 geliyor haberiniz olsun. 2008 bizlerle olacak. Yani sizlerle ... Ben Vista sahibiyim. _________________ İmzam kurallara aykırıymış sildim. Yenisini de yazmıyorum. Peh. :=)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız