| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sbd983

|
Tarih: Cmt 20.11.2004 19:59 Mesaj konusu: |
|
|
| önaraştırma ama uygun olanları getirecez |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
mamulyan

|
Tarih: Pzr 21.11.2004 4:54 Mesaj konusu: |
|
|
| mtnckr demiş ki: | Synthetica demiş ki:
Seni kendine hayran bırakması için adamın Bono gibi bişiy olması lazım
En azından demeyi unutmuşsun...  |
bence metin sen yap vokali. ismini de değiştiririz bonozan yaparız, en azından başka bir hava verir sana fötür şapka takarız bi de. senin bası da bana ver ya da bana bası verin. kremşantili çorba yaparken üzerimde bornoz vardı. ben de bir daha duş aldım... _________________ HeR ŞeY RasTlaNtıSalDır, bU yÜzdEn hİçBirŞey RasTlaNtıSal dEğiLdiR HACI! hErşeYin bİr aNlaMı varDır bAzEn, bAzEn iSe hİç bİr aNlaMı yOktUr.. BIRAK HAYAT AKSIN..... |
|
| Başa dön |
|
 |
zekist

|
Tarih: Sal 23.11.2004 4:07 Mesaj konusu: :) |
|
|
Arkadaşlar kusura bakmayın ya.Valla bursadan çok ani ayrıldım.Son 6 aydır inanılmaz düzensizim.Ne yaptığımı ben bile bilmiyorum.En azından burda herkesi bulabiliyorum.Olm musti bu arada bagetleri bi an önce al bizim evden.Gelen misafirler oklava niytine oynuyorlardır.Umarım kırılmazlar.Çok uğraştım onları yapmak için.
Hepinize selam.. (Metin,Özgür,Musti) |
|
| Başa dön |
|
 |
mtnckr

|
Tarih: Sal 23.11.2004 5:02 Mesaj konusu: |
|
|
zeki bana bisey yokmu korhan ben. olum bi daga çikarmadin bizi.
öptüm zekicim... |
|
| Başa dön |
|
 |
synthetica

|
Tarih: Sal 23.11.2004 11:26 Mesaj konusu: |
|
|
Zeki harby ya bi dağa çıkartmadın bizi alacağın olsun
Musti SüPER OLMUŞ RESMİN AŞIĞIM OLUM SANA AŞKIMSIN çikolATA AŞKIMSIN limonATA.Bu arada edirneye gelemezler o akşam bana çalacaklar bilader .Parası neyse verdim ben kusura bakma Mustiyi yollayamam ben hem istemeye gitçez daha
Ben geldim Bursa'dayım ve bu perşembe gelirim korhan merak etme en önde izleyip sana peçeteyle istek uzatçam _________________ Tele gibi yok kardeşim yaa |
|
| Başa dön |
|
 |
Levent01

|
Tarih: Sal 23.11.2004 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
| etiket olmak icin cok kasıtığım bir grup umarım adamların keyfi gelirse numaralarını alıcam ve konuscam neyse basarılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
mamulyan

|
Tarih: Sal 23.11.2004 20:21 Mesaj konusu: |
|
|
yiğidim aslanım bu perşembe sınavların yoğun baskısı nedeniyle çıkmıyoruz. sen peçeteyi sakla lazım olur olum perşembe cuma sınav var, senin yok mu? neyse kasıntılı saatler beni bekliyo ben ölmeden önce görüşmek üzre... _________________ HeR ŞeY RasTlaNtıSalDır, bU yÜzdEn hİçBirŞey RasTlaNtıSal dEğiLdiR HACI! hErşeYin bİr aNlaMı varDır bAzEn, bAzEn iSe hİç bİr aNlaMı yOktUr.. BIRAK HAYAT AKSIN..... |
|
| Başa dön |
|
 |
zekist

|
Tarih: Çrş 24.11.2004 20:25 Mesaj konusu: |
|
|
Anaaa korhan o senmisin olm?Ben onu metin sanıyordum.Senin burada olduğunu bilmiyordum.Sana selam söylemezmiydim be yoksa.Bu mesajı sana özel gönderiyorum.Adanadadan kooocaman selam...
ya bu arada hangi rumuz altında kim var tam anlayamadım hala.. |
|
| Başa dön |
|
 |
mamulyan

|
Tarih: Çrş 24.11.2004 22:38 Mesaj konusu: |
|
|
zeki'cim mamulyan olan korhan, benim. geçen gün yanlışlıkla metinden atmışım
çok sağol zekim koceman kucak dolusu öpücükte benden, (gey değilim!) görüşürüz... _________________ HeR ŞeY RasTlaNtıSalDır, bU yÜzdEn hİçBirŞey RasTlaNtıSal dEğiLdiR HACI! hErşeYin bİr aNlaMı varDır bAzEn, bAzEn iSe hİç bİr aNlaMı yOktUr.. BIRAK HAYAT AKSIN..... |
|
| Başa dön |
|
 |
turkishcowboy

|
Tarih: Prş 25.11.2004 4:24 Mesaj konusu: |
|
|
ask bizi 1s1r1yorken pek güzel deil ama bosvermek laz1m harbiden saalam olmus _________________ Yönetici uyarısı: İmzanızı gereksiz yere uzatmayın. |
|
| Başa dön |
|
 |
mtnckr

|
Tarih: Prş 25.11.2004 20:52 Mesaj konusu: |
|
|
| turkishcowboy demiş ki: | | ask bizi 1s1r1yorken pek güzel deil ama bosvermek laz1m harbiden saalam olmus |
Foruma hoşgeldin.
Yeni şarkılar var aslında daha da güzel oldular. Bu ara internet sitesi kurmayı planlıyoruz. Böylece insanlar bizim hakkımızda daha detaylı bilgi edinebilecekler.
Site tasarımcılarının yardımı olursa da seve seve kabul ederiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
mamulyan

|
Tarih: Prş 25.11.2004 23:20 Mesaj konusu: |
|
|
aşk bizi ısırıyorken güzel olmuş bence de.
boşvermek lazım da güzel . o zaman ben yemeğimi yiyip ders çalışayım.... _________________ HeR ŞeY RasTlaNtıSalDır, bU yÜzdEn hİçBirŞey RasTlaNtıSal dEğiLdiR HACI! hErşeYin bİr aNlaMı varDır bAzEn, bAzEn iSe hİç bİr aNlaMı yOktUr.. BIRAK HAYAT AKSIN..... |
|
| Başa dön |
|
 |
wooten

|
Tarih: Cum 26.11.2004 1:29 Mesaj konusu: |
|
|
| boşvermek lazım'ı dinledim. şahane olmuş ne diyeyim. tebrikler, başarılar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
hipnotic

|
Tarih: Çrş 01.12.2004 2:48 Mesaj konusu: |
|
|
yepyeni parçalar
coming soon....
NİHOHOHAHAAAAAAAAAAA! |
|
| Başa dön |
|
 |
mtnckr

|
Tarih: Prş 02.12.2004 12:14 Mesaj konusu: |
|
|
Özgür sana yakışıyor mu öyle kahkaha... Ayıp ayıp kendinden utanmıyorsan avatarından utan!  |
|
| Başa dön |
|
 |
turkishcowboy

|
Tarih: Prş 02.12.2004 16:36 Mesaj konusu: |
|
|
baska sark1lar1n1z1 da dinlemeyi cok isterim bu arada neden elektrolitin ad1n1 deistirdiniz _________________ Yönetici uyarısı: İmzanızı gereksiz yere uzatmayın. |
|
| Başa dön |
|
 |
davulzade

|
Tarih: Prş 02.12.2004 21:15 Mesaj konusu: |
|
|
oh oh ne güzel herkes destek veriyor.Grup üyeleri : Artık yeni bişeyler koyarız buraya.En azından streaming olarak şarkı koyabiliriz.Nasıl olsa artık herkeste adsl var.
D. |
|
| Başa dön |
|
 |
mtnckr

|
Tarih: Prş 02.12.2004 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
Evet bende de olduysa herkeste olur adsl değil mi?
Yeni vokalist adaylarıyla görüşmelerimiz pek iç açıcı olmasa da devam ediyor...
Şöyle gönlümüze göre birini bulduk mu kimse tutamaz bizi... _________________ Neon Şarkılar |
|
| Başa dön |
|
 |
CherokeeKid

|
Tarih: Cum 03.12.2004 0:57 Mesaj konusu: |
|
|
| Selam arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor? |
|
| Başa dön |
|
 |
mamulyan

|
Tarih: Cum 03.12.2004 16:27 Mesaj konusu: |
|
|
elektrolit ismini yeniden istiyoruz
..isteriz isteriz ,isteriz .............
metin adsl len hayırlı olsun en yakın zamanda yeni bas soundlarını bekliyorum. ayrıca ölürsem kabrime gelme taşındım ordan ben.. şimdi eyüp sultandayım. gelebilirsen beklerim oraya adak falan ada, oara filan at.....
allah gönlüne göre versin canım benim hadi görüşürüzz.....  _________________ HeR ŞeY RasTlaNtıSalDır, bU yÜzdEn hİçBirŞey RasTlaNtıSal dEğiLdiR HACI! hErşeYin bİr aNlaMı varDır bAzEn, bAzEn iSe hİç bİr aNlaMı yOktUr.. BIRAK HAYAT AKSIN..... |
|
| Başa dön |
|
 |
|