| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
deryakulahci

|
Tarih: Pts 07.08.2006 23:59 Mesaj konusu: |
|
|
| En garip olanıda bir kere özelden çaldırıp kapamaları çok sık olur..Geri dönüşte yapamıyorsun |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
DARK-LORD

|
Tarih: Prş 10.08.2006 1:52 Mesaj konusu: |
|
|
Bilgisayarın başındaysam genelde şarkı dinletiyorum arayıp konuşmayan yüce insanlara ruhları biraz dinlensin diye genelde sepulturadan roots oluyor o güzelim müzik birdahada aranmıyorum buda başka bir yöntem deneyin derim
Bazen özel numara iyi oluyor faydalı yerleri var kalkmamasından yanayım _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
omeraktash

|
Tarih: Cmt 12.08.2006 18:40 Mesaj konusu: |
|
|
sözleşme imzalarken numarn gizli olsun demedikçe numaranız gözükmeden "mesaj" atılabildiğini bilmiyordum...#31# yapıp bi kereliğine ya da seceneklerden kapatarak numaranızı gizleyebilirdiniz de mesaj atınca kabak gibi gözüküyordu benim bildiğim...hala gizli numara ile mesaj nasıl atılır bilmiyorum açıklayabilen var mı? sapıklık yapmayacam söz _________________ ......washburn wr 154........gt6.....ampteq 60watt...... |
|
| Başa dön |
|
 |
astarawista_baby

|
Tarih: Pzr 20.08.2006 15:50 Mesaj konusu: |
|
|
bazıları küfür eder bazıları aşkını itaraf eder...  |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Çrş 22.11.2006 22:51 Mesaj konusu: |
|
|
ee noldu olay çözüldü mü?..
bu arada mesaj merkez numarasıyla ilgiliymiş o gizli msj olayı. |
|
| Başa dön |
|
 |
kelle Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Feb 27, 2005 Mesajlar: 346 Nerden: Polonya/Gdansk<>Çanakkale
|
Tarih: Prş 23.11.2006 3:25 Mesaj konusu: |
|
|
| Gizli numaraları açmam. Sen benim numaramı bil, ben seninkini bilmeyim... oh ne guzel be |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_85 Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 13, 2006 Mesajlar: 1666 Nerden: hicran abinin yanindan
|
Tarih: Sal 05.12.2006 14:59 Mesaj konusu: |
|
|
valla ben açıyorum. eğer bir sorunu varsa konuşuyorum tartışıyorum. öylesine aramış birisiyse müzik dinletiyorum falan filan. aşkını ilan edenlere gelince direk yüzlerine kapatıyorum ve diğer hatlarımdan birini takıyorum
saygılar _________________ 4 aylık bebeklere kurşun sıkan, nerdesin? nereye gidersen git, öleceğin yerdesin!!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
GNR79

|
Tarih: Pts 19.02.2007 10:17 Mesaj konusu: |
|
|
Ben özel numaraları kesinlikle açmıyorum...Kimseyi numaramı gizleyip aramıyorum,arayanı da sevmiyorum..Karaktersiz insanlar.. _________________ ESP Eclipse VTB-Washburn cs780-Boss GT8-Marshall AVT50-Applause AE023 |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 19.02.2007 12:38 Mesaj konusu: |
|
|
bizim ev özel numara.
ne zamandır öyle , değiştirmedik te hiç. |
|
| Başa dön |
|
 |
can_3650

|
Tarih: Pts 14.05.2007 15:18 Mesaj konusu: |
|
|
eyer ceptelefonunda sizi özle numara veya yabancı numaralar rahatsız ediyorsa cok hoş bi brogram var meşkule düşürüyor o sizi istediği kadar arsın devamlı meşkul e atar benkulanıyorum cokda güzel eyer burama geldi diyosanız telefonculara söleyin programı yüklesinler programa engellenecek numarayı ekleyin yeterli. _________________ http://www.guitartab.tr.cc |
|
| Başa dön |
|
 |
TuRkishRocker Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 06.06.2007 15:55 Mesaj konusu: |
|
|
türkselde felan tanıdıgın varsa gayet kolay=) _________________ Fatih YILMAZ El Yapımı Strat , Fatih YILMAZ El Yapımı Lespaul (gitarvekemanatolyesi.com) |
|
| Başa dön |
|
 |
maresal

|
Tarih: Cmt 09.06.2007 17:43 Mesaj konusu: |
|
|
Noyu ortaya cikaran program yok ve olamaz.Ayrica bu program var diyen herkez Nedense yasal degil diye soylemiyor. _________________ —— •— •—• • ••• •— •—•• |
|
| Başa dön |
|
 |
aquestionofheaven

|
Tarih: Sal 12.06.2007 0:12 Mesaj konusu: |
|
|
Gizli mesaj ile ilgili bir program var.Tanıyan arkadaşlarıma yapıyorum.Nette bir program var.Onunla numara yerine isim yazarak veya başka bir numara yazarak mesaj atabiliniyor. _________________ Adım saklı nefesimde.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Metalman

|
Tarih: Cum 21.09.2007 1:43 Mesaj konusu: |
|
|
Ericsonun ilk modellerinde Gizli numarayı göstermeyen ama ara dediğinde arayan bir telefonu vardı sanırım. Bundan 10 yıl öncesindeki teknoloji . O telefonu bulup çaliştirabilirsen seni arayan gizli numaraları tekrar arayabilirsin.
Konu dışı : Bu arada ne zamandır uyuyan konuyu hortlatmışım , biraz dalgındım da  _________________ işte sen.. kendi gölgesinden bile korkan bir paranoyak.. |
|
| Başa dön |
|
 |
miss_zombie

Kayıt: Jul 13, 2006 Mesajlar: 174 Nerden: ortadan ikiye bölünmüþ bir haritadan...
|
Tarih: Pts 01.10.2007 0:20 Mesaj konusu: |
|
|
Size bir şey danışmak istiyorum
Ailem çok uzunca bir süredir ev telefonundan rahatsız ediliyor.Rahatsız edenin kim olduğunu biliyoruz ama önüne geçemiyoruz! Daha doğrusu ailem bunu kabullenmiş durumda ama ben bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum.Gerçi bu memlekette doğru düzgün adalet mi var, tabi ki yok .. Ama aklıma dava açmak falan geldi? Çok mu saçma acaba? Bir çözüme kavuşturur mu bizi sizce?? Ne yapabiliriz ki başka..!? _________________ Tırtılın ölüm dediğine biz kelebek diyoruz...
www.baraka.cc
www.afrikagazetesi.net |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 275 Nerden: hicran abinin yanindan
|
Tarih: Pts 01.10.2007 4:55 Mesaj konusu: |
|
|
benim başımda öyle bi durum olsa kişiyi biliyorsam polise falan vermem kendim halletmeye çalışırım. ama kişiyi bilmiyorsam savcılığa verir ortaya çıkartırım. ortaya çıkdıkdan sonrada sonuna kadar davamın arkasında dururum.
bence sen dava aç. ama ailene danışmadan yapma  _________________ Gözler ki birer parçasıdır sende İlah'ın, Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın.
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin, Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Pts 01.10.2007 5:41 Mesaj konusu: |
|
|
valla bu özel numara muhabbeti beni çıldırtacak birileri kız arkadaşımın cep telefon numarasını nerden buluyorsa mesaj atıp rahatsız ediyor şerefsizler. daha 4 5 gün önce birisi mesaj atmış numarada gizli değil arıyorum namussuz açmıyor 30 kere falan aradım açmadı bende benim cepten mesaj attım küfürlü, sonra 2 3 kere daha aradım açtı başladık konuşmaya dedim bilader şu şu numaraya mesaj atmışsın ne ayak, ben atmadım kız kardeşim atmış diyor dedim kim senin kardeşin niye aşk şiiri atsın benim kız arkadaşıma yok ık mık dedi başladım saydırmaya küfürleri birde üste çıkmaya çalışıyor yok ben ypmadım akıllı ol bilmem ne. kaçdır oluyor delirtecekler insanı artık gizli no yu geçtim numara gözüküyor hala pişkinlikteler şerefsizler. arıyosun birde üste çıkmaya çalışıyor. valla artık bu vodafoneden parça kontur yüklüyoruz ya ordakilerden şüpheleniyorum adam gibi kimsede yok çünkü numara.
Bir kerede birisi mesaj atmış aynı yukarda anlattığım gibi, çocuğa sabaha kadar bir mesajlar atmışım bir küfürler saydırmışım çocuğa ben subayım askeriyede iletişim benden sorulur buldum adresini falan yazdım, birde bir ara numarası belli olanların ismini falan öğreniyordun öğrendim ismini çocuğa diyom buldum seni bitircem seni falan. çocuk en sonunda sabah 9 da aradı bilader bırak peşimi özür dilerim diye:) sanırım trendeydi kaçıyor du başka şehire zuhaaaaa. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1075 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
Tarih: Sal 27.11.2007 5:07 Mesaj konusu: |
|
|
2008 itibari ile cep telefonlarında telefon numarası gizleme(özel Arama) özelliği kalkacakmış!
millete vatana hayırlı olsun  _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
fordcan

|
Tarih: Sal 27.11.2007 16:13 Mesaj konusu: |
|
|
valla bunu çözmenin bir yolu da telefonunu cep telefonuna yönlendirme o zaman kimin özelden aradığını bulabilirsin _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|