Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Glam Metal
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Glam Metal
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
heavy_woman

MesajTarih: Pzr 13.01.2008 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biri bana bu müziği hakkını vererek icra eden bi turk grup söylesin gidip dinleyeceğiz..bi gitarist lazım bize..yaşını başını almış insanlarız..adam gibi adam gelsin çalsın istiyoruz..2 eleman yabancı...amaç eğlenelim eğlendirelim bu müziği diriltelim...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
panik_431

MesajTarih: Pzr 13.01.2008 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

halilpazarlama demiş ki:
Voodoo Medicine matı anımsattı bana

Mr. ShameleSS acilen vokali değiştirmeliler

XXL annihilator coverlamış gayette başarılı olmuş trash diyebiliriz.

!redruM - vokalin ses rengini sevdim ama kayıtta efekt vs ile tonlanması lazım.bunlarda guns coverlamış , gitarlarında tonları güzel.adamakıllı bir mixajlayeniden dinlemek isterim.

Unlucky Mr. Lucky - dinlediklerimin içinden en iyisi diyebilirim.vokal sebastian tadını yakalamış birde pro bir kayıtta düşünün kesinlikle iyi işler çıkacaktır.

Crossfire kelimesine görünce aklıma ister istemez SRV geldi o tad bekledim ama bildiğin glam grubuymuş Very Happy bu devirde böyle müzik gerçektek taktir edilmesi lazım.def leppardın eski zamanlarını anımsattı bana.aralarda progressive öğelerde katmışlar güzel olmuş.

evet, Mr. ShameleSS'in vokal kötü, biraz zorlama söylemiş gibi. ama eski tayfa şarkıları hoşuma gitti.

bu arada Yamaç da grup değilmiş. adam solo albüm çıkarmış. bende grup zannetmiştim.
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 14.01.2008 1:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

heavy_woman demiş ki:
biri bana bu müziği hakkını vererek icra eden bi turk grup söylesin gidip dinleyeceğiz..bi gitarist lazım bize..yaşını başını almış insanlarız..adam gibi adam gelsin çalsın istiyoruz..2 eleman yabancı...amaç eğlenelim eğlendirelim bu müziği diriltelim...

abi glam tarzı yapacak grubun en büyük derdi vokal Very Happy kaç sefer denedik olmadı vokal olmayınca mötley gibi çal bir işe yaramaz.
Başa dön
_JuDaS

MesajTarih: Pts 14.01.2008 1:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

halilpazarlama demiş ki:
heavy_woman demiş ki:

abi glam tarzı yapacak grubun en büyük derdi vokal Very Happy kaç sefer denedik olmadı vokal olmayınca mötley gibi çal bir işe yaramaz.

abi aslında 'electric circus' var. Cumaları dorockta çıkıyor. Saf glam değil ama dinlenmeli mutlaka.
heavy_woman

MesajTarih: Pts 14.01.2008 9:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

haklı olabilirsiniz..ama ben vokalim...ama 2. vokal düşünüyorum...bayan vokalden hoşlanmam bu tarz müzikte..vokal ben olsam dahi...başka bi adam daha istiyorum...JUDAS sağol,bi bakalım nasıl elemanlarmış...barlardan hiç hoşlanmasamda elemanlara söylerim bi bakarlar electric circus'a..
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 14.01.2008 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

heavy_woman demiş ki:
haklı olabilirsiniz..ama ben vokalim...ama 2. vokal düşünüyorum...bayan vokalden hoşlanmam bu tarz müzikte..vokal ben olsam dahi...başka bi adam daha istiyorum...JUDAS sağol,bi bakalım nasıl elemanlarmış...barlardan hiç hoşlanmasamda elemanlara söylerim bi bakarlar electric circus'a..
bayan vokalde iyi gider bu müziğe .örn.için vixen , heart , phantom blue.
..satılık büssürü şey http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834
Başa dön
heavy_woman

MesajTarih: Sal 15.01.2008 9:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

doğru..vixen ve heart benim için önemlidir...ama yinede ben bi erkeğin sesini daha çok beğeniyorum..sahneye daha çok yakışıyo...tabi bu benim tercihim..vokal olduğum halde böyle konuşmam..garipsenebilir...varsa bu müziğe hakkını verecek glam metali bütünüyle sahneye taşıyacak eleman,deneriz..daha burdayız..
Başa dön
didi_in_chains

MesajTarih: Çrş 16.01.2008 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence genel olarak rock ve metal'in içerisinde kadın vokalin en çok yakıştığı alttürdür glam.Hele de gerçekten iyi bir vokalse tadından dinlenmez...
gunsnroses

MesajTarih: Prş 17.01.2008 2:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.youtube.com/watch?v=ivFYVAntpw0
skid row- i remember you

http://www.youtube.com/watch?v=V5LhShHkmrs
vixen-cryin'

http://www.youtube.com/watch?v=YiEpLI5exrU
poison-every rose has its thorn
Başa dön
heavy_woman

MesajTarih: Prş 17.01.2008 9:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet...benim kişisel tercihimdi bu erkek vokalli glam grubu..benim gibi düşünen neredeyse hiç yok...ama tabi sonuçta bu benim işime yarar...ben de vokalim ve yıllardır bu işi yapıyorum..sahneki yüzler mutlu bunu görebiliyorum...düşündükleriniz doğrudur belkide...ama doğru olmasına luzum yok..bi şekilde ayrım gözeltilmeksizin dinleniyo bu müziğin hakkını gönülden veren vokallerimiz...bu amerikada da böyle isveçte de böyle ve sanıyorumki bu ülkede de böyle..yorumlar için sağolun baylar...
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Cum 18.01.2008 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başa dön
heavy_woman

MesajTarih: Pzr 20.01.2008 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gayet havalı...cevabı aldım ben...ama bi cevaba daha ihtiyacım var baylar...bu ülkede zamanında böyle gruplar varmıydı?yada hala varmı?özellikle bayan elemanlardan oluşan...hiç duymadım,görmedim...yurtdışında çok..hala da var..
Başa dön
glam_girl

MesajTarih: Sal 29.01.2008 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

heavy_woman demiş ki:
gayet havalı...cevabı aldım ben...ama bi cevaba daha ihtiyacım var baylar...bu ülkede zamanında böyle gruplar varmıydı?yada hala varmı?özellikle bayan elemanlardan oluşan...hiç duymadım,görmedim...yurtdışında çok..hala da var..

bende baya merak ettim simdi, bizim ulkede varmıydı acaba?
Başa dön
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Çrş 30.01.2008 0:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

başka tarzlarda çok var da glam metal olarak olduğunu pek zannetmiyorum. hard rock tarzında kramp'ın ilk vokalisti mesela tülay kayacık'tı ama tamamen bayanlardan oluşmuyordu. türk glam grubu eğer olsaydı dergilerde rastlardık. en azından heart grubu gibi bir tane olmalıydı.
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 30.01.2008 1:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yok abi ya nerde o cesaret gotiklik prim yapıyo artık Very Happy özellikle bayan arkadaşlarımızda nerde bi Belinda Carlisle modeli bi bayan görmeyi çok isterdim Very Happy
Başa dön
heavy_woman

MesajTarih: Cum 01.02.2008 9:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

burası turkiye öyle değilmi..?Smileülkeden kaçanların sayısız nedeni var..kendimden biliyorum..ayrıca kabullenilmesi gereken bi gerçek var..bu yurdun insana 'genellikle' pasif..olay aslnda para ülke imkan zart zurt olayı değil..yurtdışında aç gezip müzik icra eden biton adam var..burda da olabilir..belkide nadiren de olsa vardır böyle arkadaşlar..onlara lafım yok..ama müzik işi cesaret işidir de...cesarette sabır ve deneyimle oluşur..sabır ve deneyimse özveriyle...müzik aşığıysan müzik yap görelim...bu iş parasız da olur imkansız da..bunu da kendimden biliyorum...nasıl olduğunu anlatırım merak eden varsa...saygılar...
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Cum 29.02.2008 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hadi iyiyiz bu yaz def leppard , whitesnake , whitelion geliyo Very Happy yüzümüz gülecek Very Happy
Başa dön
panik_431

MesajTarih: Cum 29.02.2008 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

halil abi, Whitelion gelmiyecek diyorlar. Mike Tramp tek başına gelecekmiş, solo takılacakmış diye duydum. duyduğum site şu an aklımda değil sormayın hangisi olduğunu? Very Happy
halilpazarlama

MesajTarih: Cum 29.02.2008 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zaten eskidende öyleydi.canlı izlediğimde de her nekadar whitelion şarkıslrını çalsalarda vitosuz olmazzzzz....
Başa dön
panik_431

MesajTarih: Pzr 02.03.2008 2:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abi Yamaç'ı dinleyen varmı aranızda?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Sonraki
12. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız