Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Çrş 28.12.2005 23:04 Mesaj konusu: TurkRock Central :)
Daha önce böyle bir öneri getirildiyse kusura bakmayın, görmedim.
Bu fikri aslında mygitar'a da yazmıştım ama pek ilgi görmedi. Forumda bir bölümde, detaylı incelemeler yapılacak bir bölüm düşünmüştüm, harmony central gibi aynı. Ama burası moderatörler tarafından çok sıkı denetlenecek ki 2 cümlelik, yardımı olmayan incelemeler ya da yalan yanlış şeylerle dolmasın. Ayrıca incelemelere cevap da yazılamayacak ki kavga dövüş vay sen benim gitarıma nasıl böyle böyle dersin gibi şeyler olmasın. Ben gayet yararlı olur diye düşünüyorum. _________________ www.nettlethrone.com www.myspace.com/nettlethrone
Müziktek.com mesaj panosundaki makaleler forumu gibi yani. Aslında gerçekten çok iyi olurdu. Bilgilendirici ve tartışmaya kapalı bir bölüm. Denetlemek yerine oraya 2 görevli konulsa, görevlilere bu makaleler gönderilse ve onlar makaleleri yayınlasa, bence tek tek konuları kontrol edip, düzenlemekten daha kolay olurdu.
Gayet iyi fikir, finaller zamanı geçsin, herkesin işleri bir düzelsin o zaman müziktekte yenilikler olucak zaten. Bizim de kafamızda bazı şeyler var, sizden gelen fikirlerle de çok daha iyi olucaktır. _________________ Satılık Canon Powershot S2 IS Fotoğraf Makinesi
Satılık Ibanez S 2107 SE
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız