| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
misanthrope-viper Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 26.01.2006 22:32 Mesaj konusu: |
|
|
| SwaLLoweD demiş ki: | | Sitedeki yavaşlama problemden ötürü değil, donanımın kaldırmamasından ötürü (ki oldukça da kuvvetli bir sunucuda bulunuyor bu site).. Yani Serhat'ın kesesini zorluyoruz arkadaşlar.. Hani o bakımdan bu sorunu öyle şipşak halletmek mümkün değil pek... Yeni bir sunucuya geçilmesini sağlayacak kaynak sağlanana dek sabredeceğiz... |
November Rain cebinden paralar ödeyerek bu siteyi bize ücretsiz girebilmemiz için sağlamıştır.
Bu site isminin www.turkrock.com olması dolayısıyla mükemmel bir önem kazanmıştır.
Hasan Cihat Örter'den Güven Erkin Erkal'a misanthrope-viper'den rocksurfer'a kadar önemli kişilerin takip ettiği bir sitedir
Bu siteyi deadly sayesinde tanıdım
Ki o bana sürekli diyordu olm turkrock.com'a yazıyorum gel sende ( gerçi çağırdığına bazen pişman olduğuda oluyordur )
Ben bu site sayesinde benim için önemli ve çok değerli dostlar edindim.
Bazen bu dostlarımı kırdığımda olmuştur o yüzden hepsinden özür dilerim.
Ama ben istiyorum ki bu site yavaş açılmalarla kurda kuşa geyik olmasın. Ne gerekiyorsa yapalım.
Ben bir üye olarak her türlü maddi desteğe hazırım
Saygılar sevgiler _________________ 100 Yıl Önce Doğdu Şanlı EFSANE
100 Yaşında Mutlu Ol ŞANLI FENERBAHÇE |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cmt 04.02.2006 14:27 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni servera gecildi herhalde. Son 2 gundur site baya hizli gidiyor ve daha hic bir hata ile karsilasmadim ben... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Cmt 04.02.2006 15:40 Mesaj konusu: |
|
|
Bir hızlanma olduğunu ben de farkettim ama çok da belirgin değil. CedriX, senin Stockholm'den internete bağlanıp, turkrock.com'a giriş yaptığın saatlerde Türkiye'de saat kaç oluyor? Biliyor musun? Eğer geceye denk geliyorsa, bu hızlanma normaldir. Site kullanıcılar bakımından tenha olduğu için server biraz daha rahat ediyor. Belki ondandır.
Sevgiler... _________________ TRibal Enfeksiyon yeniden...
www.myspace.com/tribalenfeksiyon06 www.marsyapim.com http://www.myspace.com/studiomars |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 04.02.2006 16:08 Mesaj konusu: |
|
|
Ben hala yeni bir sunucuya geçilmeden önce sitedeki bazı yüklerin atılmasından yanayım. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
ilteris

|
Tarih: Cmt 04.02.2006 17:01 Mesaj konusu: |
|
|
Kullanıcıların resim albümlerine koydukları falanca grubun resimlerinden başlanabilir  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 04.02.2006 21:11 Mesaj konusu: |
|
|
Evet haklısınız resimlere bir kısıtlama bile getirilse çok etkili olur _________________ 100 Yıl Önce Doğdu Şanlı EFSANE
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pts 06.02.2006 1:29 Mesaj konusu: |
|
|
Resim albümün kapladığı yerin altyapıda çok da mühim bir yeri olmadığını öğrendim. Yani resim albümü site tabanında çok küçük bir yer kaplıyormuş, bu sebeple resim albümleri problem olmadığına göre kapatılması da manasız. Albüm konusunda söylediklerimi bu öğrendiklerimden sonra geri alıyorum.
Site bazında ciddi anlamda bir değişikliğe girişildiği ve uzun bir sürede tamamlanabileceği, bu değişiklikten sonra bu sorun ortadan kalkacağı için bir süre daha bu şekilde devam edeceğiz sanırım.
Sevgiler...
Sevgiler... _________________ TRibal Enfeksiyon yeniden...
www.myspace.com/tribalenfeksiyon06 www.marsyapim.com http://www.myspace.com/studiomars |
|
| Başa dön |
|
 |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 06.02.2006 3:38 Mesaj konusu: |
|
|
Nereden öğrendin bunu, sağlam bir kaynak mı yani? Teknik detaylarda boğmayın beni; yönlendirin, kucağınıza alıp sevin, falan filan.. _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
Tarih: Pts 06.02.2006 3:58 Mesaj konusu: |
|
|
Filthy gayet teknik detaylarla sağolsun açıkladı bunu, hepimizde "vay anasını" diye kaldık oturduğumuz yerde.
Bu arada bu aralar gayet rahat (Son iki gündür falan.). Gerçi gece giriyorum ama yinede genel olarak bir hız artması var. _________________ Satılık Canon Powershot S2 IS Fotoğraf Makinesi |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 06.02.2006 21:15 Mesaj konusu: |
|
|
Madem öyle bende bu önerimi geri alıyorum..
Ancak gene de foto albumlerde bir denetim mekanizması oluşturulması isteğimi de yeniliyorum..
Bu konuyu sitenin bize oynadığı oyunlara rağmen hala tartışmaktayız. Dikkate alıyoruz, merak etmeyin. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
aNtOrOjEn

|
Tarih: Sal 07.02.2006 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
Artik yavaslama sorunu yok bende.Yalniz simdi de cok hizli.Sikayetciyim,tiklar tiklamaz lank diye aciliyor, onceki sayfayi okuyamiyorum, onceden tiklayip beklerken acilmis sayfayi okuyup bitiriyordum tikladigim acilana kadar  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 07.02.2006 17:57 Mesaj konusu: |
|
|
bende hala yavaş ve bundan hala şikayetçiyim. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
erturk

|
Tarih: Sal 07.02.2006 19:20 Mesaj konusu: |
|
|
bende biraz değişik : ana sayfa + forum + alt başlıklara gelinceye kadar iyi, bir konunun bir sayfasına girmek istediğinde yavaş..3-5 dakika açılmıyor..
yine de emek veren herkese teşekkürler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Prş 09.02.2006 14:18 Mesaj konusu: |
|
|
Akşam ve gece belirgin bir yavaşlama var.Sabah ve öğlen süper açılıyor. _________________ Enslaved Blog...I went away alone,with nothing left,but faith... The Cure/Faith |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 18.02.2006 1:25 Mesaj konusu: |
|
|
Usta dün siteye girene aşkolsundu...Ama sorun TT'de,İtalya'daki kablolar kopmuş bu sefer...Yakında Arjantin' kablo kopsa bizim net yine gidecek. _________________ Enslaved Blog...I went away alone,with nothing left,but faith... The Cure/Faith |
|
| Başa dön |
|
 |
lhectorl

|
Tarih: Cmt 18.02.2006 2:09 Mesaj konusu: |
|
|
Yiğidi öldürür hakkını veririm....01:03 itibariyle sitedeki turumu tamamladım,hız gayet iyi problem çözülmüş.
Yöneticiye çıkıştıysak affola... ama sanıyorum ki bu çıkışmalardan da memnun kalmışlardır, keza kullanıcılarının bu denli sahiplendiği site de pek azdır.Kıymetimizi bilin... kızdırmayın,bi daha olmasın....hueeyytt dağıtırım uleeenn...  _________________ İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini, payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür.
TOLSTOY |
|
| Başa dön |
|
 |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 18.02.2006 2:41 Mesaj konusu: |
|
|
Ben bir açıklama olmadan yeni servara geçilmiş olacağını veya yeni servara geçildikten sonra bir açıklama yapılmamış olacağını sanmıyorum. Bekliyoruz.. _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 18.02.2006 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
Sitenin sorunsuz açılması şanstır.
Ben de purgatory'e katılıyorum bu konuda beklemedeyiz hala yani. _________________ 100 Yıl Önce Doğdu Şanlı EFSANE
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Cmt 18.02.2006 19:11 Mesaj konusu: |
|
|
| misanthrope-viper demiş ki: | | Sitenin sorunsuz açılması şanstır. |
Var mı bir dayanak? |