Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Cadı (Alternatif-Hardrock)-Ankara
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Cadı (Alternatif-Hardrock)-Ankara
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
eserseri

MesajTarih: Sal 06.12.2005 5:44    Mesaj konusu: Cadı (Alternatif-Hardrock)-Ankara Alıntıyla Cevap Ver

Müzik Türü:Rock, Alternatif Rock, Pop-Rock
Format:
Elektro Gitar:Atıl
Bas Gitar:Koray
Davul:Barış
Vokal:Didem

CADI cuma günleri 20:30-00:00 arası Gölge Bar'da müzik yapıyor.

Örnek repertuar:
Hysteria - Muse
Atwa - S.O.A.D.
Fuck That - Korn
Big in Japan - Guano Apes
My Immortal - Evenescense
Anouk - Nobody's Wife Very Happy

En son eserseri tarafından Pzr 09.04.2006 3:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
UuYuRR

MesajTarih: Sal 06.12.2005 7:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

basarılaqr arkadaslar... guzel olur umarım bu sefer cok cok uzun sureler devamedersınız...

bıde sey sorucam tahtası eksılmıs sanırım grubun ısmınden nedne cadı tahtası olarak devam etmedınız
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
LiMoN

MesajTarih: Sal 06.12.2005 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Keşke grup elemanları açsalardı kendi başlıklarını... Muhtemelen haberleri olmayacak bir öncei forumda olduğu gibi..

Yeni bi başlangıç yaptılar, umarım sonu güzel olur.

Bşarılar...
raistlinmajere

MesajTarih: Sal 06.12.2005 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cadı'nın tekrardan toparlanması sevindirici, koray'ı izlemek büyük keyif, başarılar

En son raistlinmajere tarafından Sal 06.12.2005 11:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LiMoN

MesajTarih: Sal 06.12.2005 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

raistlinmajere demiş ki:
korn'un şarkısının adı fuck that diil you'll wanna single olacak... amaan neyse

Onu söylemiyolar zaten.... Smile

Korn-Tougtless,
S.O.A.D. - Aerlias,
R.A.T.M.- Killing In The Name Of
Cranberries - Zombie ve Promisses
No Doubt - Hella Good ve Dont Speak..

Cadı oluşumunu dinlemeye 1-2 kere gittim, bu şarkılarıda örnek olarak ekleyebiliriz.

raistlinmajere demiş ki:
cadı'nın tekrardan toparlanması sevindirici, koray'ı izlemek büyük keyif, başarılar

Kesinlikle.....
sqny

MesajTarih: Sal 06.12.2005 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet keske acmasaydınız baslıgı yine ortalık karısacak...!bıraksaydınızda kendılerı acsalardı!
cadı tahtasını cok sevıyodum cok basarılı buluyodum ama her yer de bız dagaldık bı daha toplanmamak uzere daha sert bı tarz yapılcak falan denılıp tekrar karsımıza song 2 ıle cıktılar tabı yadırgandı bence koray kurtartı grubu ama gordugum kadarıyla grupta tek kalmıs emınım yıne cok ıyı muzık yapıyolardır ama 2 kere gıttım zorunlu bırlıktelık gıbı geldı bana yıne de basarılar ne dıyım
Başa dön
eserseri

MesajTarih: Sal 06.12.2005 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence de grup elemanları açsaydı cok daha guzel olurdu haklısın ama bu grubu seven insanlar da var...burda neden yorumlarımızı paylaşmayalım ki... Smile ben bayaadır bekliordum açarlar diye ama...
yaşasın hardcore Twisted Evil ...
LiMoN

MesajTarih: Sal 06.12.2005 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hardcore mu??? yok canım en fazla hard rock olabilir... bu grubun tarzı tamamen alternative... yanlışmıyım ?????
eserseri

MesajTarih: Sal 06.12.2005 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben grubun tarzi icin söylememistim aslinda Smile hard rock daha cok yasasin...CADI'da hard rock kadar yasasin... Beer
uric

MesajTarih: Çrş 07.12.2005 0:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oov tekrar cadının korkulu formu :)ya arkadaslar her ne kadar sevsemde grubu dıyecegım arkadaslar cekılın pıyasadan ciddi ciddi albumle ugrasın yoksa kredinizden yiyosunuz bence cok severim grubu ama dagaldık magaldık dendi artık bi heyecan kalmadı yani cekilin studyoya album yapım bence
Başa dön
eserseri

MesajTarih: Çrş 07.12.2005 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

uric iyi demişsin guzel demişsin album olayına fln girin diyosun haklısın guzel olurda CADIda çekilirse piyasadan kaç grup kalıcak bara gidip ağzımızın tadıyla dinliyceğimiz...2..???...3... Question piyasada az grup kaldı dinlenecek...milet simdi onune gelen her gruba aha ne guzel grup supersiniz fln demeye basladı...sonra sacma sapan gruplar her tarafta bitiyo...amator gruplar tamam tesvik edilmeli gaza getirilmeli fln ama böyle diil...konu değişti birden ehue...ben mekanıma gidim yine aksam heh hee Beer i'm goooooiing undeeerrrrrrrrrr.....
LiMoN

MesajTarih: Çrş 07.12.2005 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cadı konusunda yorum yapmıyorum... İyi gruptur performansı iyidir.. vs.vs.vs... hepimiz hem fikiriz...

ama sana cidden iyi en az 10 grup sayabilirim... hatta bi kaç örnek veryim Altısekiz, Green, Dem, Abes, Şarap,Joker, Derin6, Şeytan Tüyü, Flu, Exe,Inrock.... Liste uzar giderrr...

Herkesin yolu açık olsun....
uric

MesajTarih: Prş 08.12.2005 3:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eserseri arkasım iyi demissin ama limon da guzel cevap vermis bir suru dinlenecek grup var ben yenilere yol verin demiyorum ki acık acık cadı tahtasının kredisini doldurdugunu soyluyorum yanı grup dagalmıstır bır daha toparlanmayacaktır denılıp deısık yerlere sert mesajlar verıldıkten sonra tekrar cadı olarak hemen hemen aynı repertuarla gerı cıkmak..ki kadroda bı davul degismiş sorunun atıl ve koraydan oldugunu da biliyoruz ve mınd trıx kende dagaldı denılıp 2 ay sonra tekrar aynı formatta bı grubun kurulması da ayrı bı olay ıste ben buna kredının yenmesı derım yoksa ıyıler kotuler demıyorum yanlıs anlasılmasın...
Başa dön
LiMoN

MesajTarih: Prş 08.12.2005 9:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Uric sağol dostum...

Tüm gruba ama en çokta canım arkadaşım Koraya başarılar diliyorum.

Sevgiler... Herkesin yolu açık olsun...

En son LiMoN tarafından Pzr 11.12.2005 14:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
eserseri

MesajTarih: Prş 08.12.2005 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

LiMoN demiş ki:
Cadı konusunda yorum yapmıyorum... İyi gruptur performansı iyidir.. vs.vs.vs... hepimiz hem fikiriz...

ama sana cidden iyi en az 10 grup sayabilirim... hatta bi kaç örnek veryim Altısekiz, Green, Dem, Abes, Şarap,Joker, Derin6, Şeytan Tüyü, Flu, Exe,Inrock.... Liste uzar giderrr...

ben de diger amatör gruplara yol versinler seklinde anlamadım zaten...sadece dinlenebilecek fazla iyi grup yok...limon saydığın gruplar arasında gercekten iyi gruplar var...ama biraz seçici olalım...Abes mi? Laughing ...bide bu grupların hepsi erkek vokalli gruplar peki CADIdan dinlediimiz bazı parcaları hangi gruptan dinliyeceğiz?diger bayan vokalli gruplari sayma şimdide cunku biliyorum cıkan sesleri Laughing ...Ayrıca In Rock için bişey söylemeye gerek yok...repertuarları tek kelimeyle muhtesem...ama cogu grubun repertuarı artık sıkıcı hale gelmeye başladı ve aynı seyleri dinlemek biyere kadar guzel geliyo.bence Cadı farklı ve iyi bi grup...
spider_in_mud

MesajTarih: Prş 08.12.2005 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ooo sanırım yeni grup ...
yeni ama bi o kadr saygısız ve bencil ....
kımse kusura bakamsın ama eleştri her zaman dozejlı olur kımse kımseyı begenmek zorunda dııl ama saygı esastır kım kımı kuçumsicek kadar ii ki bence göreceli kavramlara saydı gösterin
İYİ GECELER
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
uric

MesajTarih: Cum 09.12.2005 3:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yani eserseri senin bu gruba ayrı bi sempatin lgin vardır anlarım.yani bende severek dinlerdim genelde hic kacırmazdım ama bazı seylerin zamanı vardır artık bence cadı bunu doldurdu en azından oyle gozukuyo kalitasini muzıklerını hıc tartısmıyorum iyiler ama eskisi gibi de diiller bunu da kabul etmek gerek.barıs geldi olmadı korayı geri cagardılar olmadı sanırım içten sorunlar.umarım bi album gelirde sevdigin bayan vokali profesyonel olarak dinleriz boyle yerlerinde sayıyolar bile diyemeyiz!!
Başa dön
LiMoN

MesajTarih: Cum 09.12.2005 9:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

düşünüyorum da Sqny ben ve Uric laf söyletmiyoduk...

Ama Mind Tricks den beri bildiğimiz bi grup hele son 2 yıldır CadI Tahtası hali ile bu grubun arkasından ben, sqny, uric ve dolayısıyla bizim çevremizdeki insanlar her yere gittik... Manhattan, İf, Gölge, Garage....

Ama sonra bi gün baktıkki... herşey aynı... program goodnight Moon yada Pretty İn Scarlett ile başlar,Dodel Up, Big in Japan ve Killing in The Name Of ile biter... defalarca yeni şarkılar gerektiğini ben dahil herkes söyledi...

Kesinlikle bireysel olarak iyi müzisyenler didemin sahne duruşu vokali iyi koray ve barışın durumu ortada... Atıl inanılmaz çalıştı ve gelişti...

Ama bu kadarla iş bitmiyo... ne oldu 2 yoldır her zaman gelen insanlar, artık yoklar..

Ayrıca ABES ve DEM yeni gruplar... belki ilk kez adlarını duydun ama inanılmaz çalışkan ve gelişmeye açıklar... her hafta en az bir şarkı eklerler...

Şarap ve Joker bayan vokalli gruplardır... ve ben Şarabın 1 haftada 3 yeni şarkı çalışıp repertuar eklediklerini biliyorum.

Neyse bu grupların adını burda daha fazla zikretmeyelim hepsi arkadaşım, ters bişi söylenmesini istemem...

Bu bağlamda.... bu zamana kadar iyi bir kalite ve düzey yakaladılar. Kesinlikle iş yapan bir "bar grubu" oldular... Ama artık kendilerini aşıp bi kaç adım ileri gitmeleri gerekiyor. Çünkü bizler yani bu grubu seven insanlar onlardan daha ileri gitmelerini bekliyor.

En son LiMoN tarafından Pzr 11.12.2005 14:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
uric

MesajTarih: Cum 09.12.2005 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

limon haklısın yani bu dediklerin dogru ama ben baska bi noktadayım repertuar vs vs..yapılır yapılmayacak sey degıl.ama bıraz sozun arkaasında durulması ya da yapılamayacak sozler soylenmemesı gerek ben saece bu noktada hak vermıyorum gruba yoksa repertuar yaparlar yogunlardık vs..sarkı koymak cok zor bı sey degıl dun golgedeydım korayla umutu ızledım grubu 2 saatte toparlamıslar 30 sarkıya yakın caldılar Smile
Başa dön
LiMoN

MesajTarih: Cum 09.12.2005 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neyse yav... Grubu ve elemanlarını cidden çok seviyorum... Bu kadar net bir şekilde ortaya koymamın sebebide daha iyisini yapabileceklerine olan inancım...

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız