| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DrB

Kayıt: Feb 03, 2004 Mesajlar: 1482 Nerden: Sehr-i Dersaadet
|
Tarih: Prş 01.12.2005 11:52 Mesaj konusu: Piyasanın Nabzı: Fiyatlar ile ilgili araştırma için |
|
|
Arkadaşlar,
Zaman zaman fiyat soran başlıkların forumumuzda açıldığını hatırlarsınız. Bu gibi dizinlere Alım Satım forumunda izin vermiyorduk, zira burasının tek fonksiyonu sadece ve sadece alım satım yapmak diye bakıyorduk. Ama forum ahalisinin isteği ve bizlerin bu konuyu o yönden değerlendirmesi ile bu cins tanım değişti. Alım satım ahalisinin fiyatlar hakkında yetkin bilgiye sahip olmasından dolayı bu cins bir dizinin yerinde olduğuna karar verdik.
Bu dizinde fiyatları tartışmak istemiyoruz arkadaşlar. Yani yok efendim T.C.'de strat'ın fiyatı neden bu kadar yüksek, veya highway 1 1100 dolara satılır mı arkadaşım diye bir tartışma çıkmasın. Bu hadise hakkında daha önce ben de dahil çok katılımcımız yazıp çizdi. Onlar hakkında düşündüklerimi aşağıdaki linkte yazmıştıım:
http://www.turkrock.com/post627036.html+isin+bir+cizgisi+var#627036
Eğer o konuyu tartışmak isterseniz, doğru adresin orası olduğunu belirtirim.
Bu dizinde sadece ve sadece fiyatlar hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlar sorularını soracaklar. Bunlara da eğer cevabı biliyorsak bizler cevap vereceğiz. Fiyatlar açısından lütfen bildiğiniz fiyatları yazınız, yoksa sallamaca veya fahiş fiyatları buraya taşımayınız.
Mesela eğer bir American Series strat sorulacak olursa, o zaman Tünel fiyatını, Amerika 0 fiyatını ve de forumda satılmış olan fiyatını vermek doğru olur. Tünelde bildiğim kadarı ile 1250 Euro gayet düşük bir fiyat kalıyor mesela bu aletler için bu günlerde. Amerika 0 fiyatları 850-950 dolar civarında. Burada her ne kadar genelde satıcılar 1200 dolar falan istese de satılan fiyatlar aslında 900 ila 1000 dolar arasında. Sanırım bu cins bir bilgilendirme uygundur ve de objektif olduğundan dolayı fiyat hakkında bir tartışma açmayacaktır.
En son olarak da sevseniz dahi bu dizinde bu dizin için övgülerinizi veya varsa eleştirilerinizi yazmayınız. Onun yerine onları lütfen "Alım Satım modları ve forumu hakkında" isimli sabit başlıkta dile getiriniz.
Herkese faydalı olması dileği ile,
Saygılar sevgiler,
B _________________ Danışmak isteyenler buraya: GitarPedal Forumları |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
newzat

Kayıt: Jul 18, 2004 Mesajlar: 451 Nerden: California-Fender Company
|
Tarih: Cum 02.12.2005 0:43 Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba.
Ben Emg Sa Setin fiyatını öğrenmek istiyorum?
zuhal mzikte 300$ diyorlar ama 5-6 ay vade yapıyorlar.aslında fiyat belli ama usa fiyatını bilmiyrum.ben yani dha ucuza mal olacaksa ordan getirmekte fayda var sonuçta öğrenciyiz bnm içinde 5-10$ önemi var..
yardımcı olursanız sevirinim.. _________________ BJK |
|
| Başa dön |
|
 |
DrB

Kayıt: Feb 03, 2004 Mesajlar: 1482 Nerden: Sehr-i Dersaadet
|
Tarih: Cum 02.12.2005 2:10 Mesaj konusu: |
|
|
Amerika fiyati 200 dolar falan gibi, yani Amerika 0 fiyati. Bence hala pahali o fiyatlara fralin el sarimi manyetikler alirsin da biliyorum istedigin o degil. Benim sana bahsettigim lil duncanlar eger bakacak olursan sana ucu 215 papele patlayacak amerika 0 satis fiyati acisindan.
15 dolar normal posta koy biraz kar edersin o sekilde alinca.
B _________________ Danışmak isteyenler buraya: GitarPedal Forumları |
|
| Başa dön |
|
 |
numlock Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 02.12.2005 17:25 Mesaj konusu: |
|
|
babalar bende washburn wi-14 ve wi-64 fiyatılarını...bide zoom1010 _________________ fuck all that bullshit |
|
| Başa dön |
|
 |
bazen_

Kayıt: Apr 22, 2005 Mesajlar: 220 Nerden: istanbul/beşiktaş
|
Tarih: Cmt 03.12.2005 1:03 Mesaj konusu: |
|
|
washburn wi-14 ün fiyatı.tünelde 180-250 dolar arası anlayacağın peşin para ve dükkana göre değişiyor.ben alıp satmıştım zamanında.aldıgım yerde 180 doları 50 metre yukarda zuhalde 250 dolar .muhtemelen yine fiyatlar bu civardadır.teşekkürler. _________________ bi kaç notayla anlatıp hayatımı,bi kaç cümleyle yaşayıp,bi kaç umudun peşinden,bi kaç yere gider gibi yavaş yavaş...
bazen myspace |
|
| Başa dön |
|
 |
ChatKing

|
Tarih: Pzr 04.12.2005 2:02 Mesaj konusu: |
|
|
Ben ayın 17'si gibi ya Fender Squier Standard Fat Stratocaster alıcam ya da hocamın ısrarlarına dayanamayıp Jackson DKMG alıcam.. Bunların fiyatları neler gerçekten merak ediyorum Bir de şeye ihtiyacım war.. Hmm POD2.0  _________________ Jackson DKMG | Cort TE-1 | Marshall JH-1 | Behringer GDI21 | Digitech Bad Monkey | Crybaby GCB-95 | Roland MicroCube<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
night_slash_rain

|
Tarih: Pzr 04.12.2005 8:53 Mesaj konusu: |
|
|
marshall jcm800 kafa serisinin ve 1960 A/B kabinlerin turkiyedeki fiyatlarını bilen varmı??
bide gibson les paul standard lar ne kadardır??
sayısaldan para cıktı, hepsini tek seferde alabilirimde  _________________ satıyorum>> kolay kolay bulamayacagınız gitarlar,pedallar >> http://www.turkrock.com/post1442681.html#1442681 |
|
| Başa dön |
|
 |
Prelektro

|
Tarih: Pzr 04.12.2005 14:42 Mesaj konusu: |
|
|
| ChatKing demiş ki: | Ben ayın 17'si gibi ya Fender Squier Standard Fat Stratocaster alıcam ya da hocamın ısrarlarına dayanamayıp Jackson DKMG alıcam.. Bunların fiyatları neler gerçekten merak ediyorum Bir de şeye ihtiyacım war.. Hmm POD2.0  |
Fender Squierlerin sıfır fiyatlatı 200-400 euro arasıydı sanırım. Yurtdışı 200-300$ arasıdır muhtemelen.
Jackson Dkmg burda 1120 euro sıfırı. Yurtdışında 630$ sıfırı.
Yani alıcağın gitarların fiyatları arasında epey bi uçurum var dkmg alman tabiki daha iyi olucakta fiyat fazlası var baya. Şu an Srv muzikteki 700$ a dkmg var bi tane kırmızı onu tercih edebilirsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
ChatKing

|
Tarih: Pzr 04.12.2005 18:17 Mesaj konusu: |
|
|
Kırmızı berbat +o( almam Ben "black forest" a taktım kafayı.. Büyük ihtimal dün gittigidiyor.com da gördüğüm ibanez SA260FM yi alıcam 550 milyon istiyor adam.. Yurtdışından getirtebilirim o kolay.. 550 milyon bu gitar için iyi bi fiyat mı ?? _________________ Jackson DKMG | Cort TE-1 | Marshall JH-1 | Behringer GDI21 | Digitech Bad Monkey | Crybaby GCB-95 | Roland MicroCube<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Prelektro

|
Tarih: Pzr 04.12.2005 19:44 Mesaj konusu: |
|
|
Bende dkmg kullanıyorum saten siyah. Bende başta black forest düşündümde saten siyah aldığıma çok memnunum çok süper bi renk ama black forestta güzel tabi
Ibanez sa260fm ye çok gibi o fiyat. 550 milyona ikinci el rg370dx falan alırsın ki daha iyi bi seçim olur.
Ayrıca fiyat araştırması için www.froogle.com u kullanabilir dileyen arkadaşlar. _________________ teytey bir kendim var bir jacksonım... şu dünyada yapayalnızım. |
|
| Başa dön |
|
 |
serkann

|
Tarih: Pzr 04.12.2005 22:40 Mesaj konusu: |
|
|
| ChatKing demiş ki: | | Kırmızı berbat +o... |
vala kırmızı derken bi DK-2 var bi arkadaşın güzel gitar bak o bence. |
|
| Başa dön |
|
 |
ChatKing

|
Tarih: Pts 05.12.2005 0:15 Mesaj konusu: |
|
|
| Prelektro demiş ki: | | Ibanez sa260fm ye çok gibi o fiyat. 550 milyona ikinci el rg370dx falan alırsın ki daha iyi bi seçim olur. |
Ya ben öyle çok çok güzel bi gitar istemiyorum. İlk elektrom olacak ve öğrenmek kurcalamak için kullanıcam.. Bu sa260fm nin karakteriği sesleri falan nasıl diycem burası yeri değil afedersiniz  |
|
| Başa dön |
|
 |
demir_grac

|
Tarih: Pts 05.12.2005 16:29 Mesaj konusu: |
|
|
| ChatKing demiş ki: | | Prelektro demiş ki: | | Ibanez sa260fm ye çok gibi o fiyat. 550 milyona ikinci el rg370dx falan alırsın ki daha iyi bi seçim olur. |
Ya ben öyle çok çok güzel bi gitar istemiyorum. İlk elektrom olacak ve öğrenmek kurcalamak için kullanıcam.. Bu sa260fm nin karakteriği sesleri falan nasıl diycem burası yeri değil afedersiniz  |
Iyıde ilk gitarin olacakta...
Ilk gitarin diye kaziklanmak mi istiyorsun anlamadım ?
Arkadas o gitar icin o fiyat fazla diyor.Olsun nasılsa ilk gitarim olacak diyorsun.  _________________ Cort X-Custom,LANEY Ws80R(england) ,Pod XT live, kabak kemane,darbuka,def,mızıka,3 tane baglama,yeteri kadar pena.... |
|
| Başa dön |
|
 |
ChatKing

|
Tarih: Pts 05.12.2005 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
| Prelektro demiş ki: | | ikinci el rg370dx falan alırsın ki daha iyi bi seçim olur.. |
Ben dikkatli okuyamamışım afedersin Ben bu gitar için konuşmuştum sadece
Bu arada gittigidiyor.com'daki gitar tarih olmuş.. Yeniden 2. el bi gitar bulmam lazım Şu RG370DX'i nerden bulcam 550 milyona yol gösterebilcek olan var mı ??? |
|
| Başa dön |
|
 |
Prelektro

|
Tarih: Pts 05.12.2005 21:39 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.srvmusic.com/elektro.htm
Şurda ikinci eller var bak hep srvmüziğin sitesi. Sana tavsiyem biraz daha para bul 490$ a olan rg320fm var onu al . Ya da Washburn Nx3 var 450$ oda güzel alettir.(bunu satman biraz zor olabilir sonra malum washburn çok iş yapmıyo isim olarak ibanez kadar)
http://www.srvmusic.com/index_files/gitar/ibanez_rg320fm.jpg
ibanez şu hoşuma gitti şekli şemali tonu falan nasıl bilemiyorum
Ya seni yönlendirmekte istemem açıkcası gitar işi zevk işidir bu gitarları bütçeni zorlayıp alabilceksen bi git srvmüzikte dene kafana yatarsa alırsın. Olmadı burayı takip et uygun fiyatlı şeyler düşüyo. Dahada güzeli bu işlerden anlayan bi arkadaş al yanına çık bi gez tüneli dükkanlara bırakılan ikinci el gitarlara bak. Kısaca almışken en iyisini en uygun fiyata almak iyidir çünkü hop dedinmi değiştiremiyosun gitarı ilerde dert olmasın. _________________ teytey bir kendim var bir jacksonım... şu dünyada yapayalnızım. |
|
| Başa dön |
|
 |
Skull_KruSher

|
Tarih: Pts 05.12.2005 23:24 Mesaj konusu: |
|
|
Konu dışına çıkan mesajları sildim. Buranın amacını kavramadan buraya mesaj yazmayınız silinir.
Ayrıca
| Alıntı: | | Bu dizinde fiyatları tartışmak istemiyoruz arkadaşlar. Yani yok efendim T.C.'de strat'ın fiyatı neden bu kadar yüksek, veya highway 1 1100 dolara satılır mı arkadaşım diye bir tartışma çıkmasın |
+
| Alıntı: | | Benim 500$ param var hangi gitarı alayım, metal yapacağım |
Gibi mesajların gönderilmesi gereken yerler bellidir araştırıcı olunuz. Hazır yemeyiniz. vs.vs. _________________ Silent Disaster Türk işi Cın Cın!!!
www.silentdisaster.net
İkinci evim |
|
| Başa dön |
|
 |
Bromine

|
Tarih: Sal 06.12.2005 14:00 Mesaj konusu: |
|
|
arkadşlar bende cortx6 ile ibanex grg 170 dx in fiyatlarını öğrenebilirmiyim ikisi arasında kararsızım halâ yav  |
|
| Başa dön |
|
 |
Skull_KruSher

|
Tarih: Sal 06.12.2005 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Bromine demiş ki: | arkadşlar bende cortx6 ile ibanex grg 170 dx in fiyatlarını öğrenebilirmiyim ikisi arasında kararsızım halâ yav  |
CortX6 standart halde 0 km he ne kadar dükkanlarda 330-350$ arasında fiyat verilse bile peşin alımda 280-300$ civarna düşer(adama göre daha da düşer)
2. el geçenlerde arkadaşınkini sattıl 250ytl ye sıfır gibiydi. Hayatımda gördüğüm en düşük actiona sahipti çok şaşırtıcı bir gitardı yani. arada iyi çıkmış derim genelde 2. el 300 ytl ye kadar alınabilir temizlik durumuna göre
rg170 sıfırı ne kadar bilmiyorum ama 2 sene önce 240$a satmıştım geçen gün bir arkadaşıma rg270 aldık 400ytl ye ama bunlar "bu fiyatın üstüne çıkarsa alma" fiyatları değildir  _________________ Silent Disaster Türk işi Cın Cın!!!
www.silentdisaster.net
İkinci evim |
|
| Başa dön |
|
 |
lester

Kayıt: Jul 18, 2005 Mesajlar: 132 Nerden: kimsesizler yokuşu
|
Tarih: Sal 06.12.2005 22:59 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar washburn bd75r yi biliyorsanız bi yardım edin...sıfırına 300a anlastım ne dersiniz fiyat nasıl...ilginiz için sağolun şimdiden... _________________ kaos
vokal + ritm: onur
solo gitar: tolga
bas gitar: metin
bateri: utku
(pazar-pazartesi-çarşamba-cuma) çatı kafe sakaryada |
|
| Başa dön |
|
 |
kontraktr

|
|