| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
bolahenkg

|
Tarih: Prş 23.02.2006 20:21 Mesaj konusu: |
|
|
abii konsere gelemedim ben.bikaç tane salak maazeretten dolayı....çok üzgünüm tabii sizi hayal edebiliyorum nası bişey yaptığınızı daha çnceki deneyimlerimden oyüzden tebrikllleeeeer
ya bide odtü ye siz katılmıycaksınız da kimler katılcak üzüldüm gerçekten neyse onların takdiri |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
lichking23

|
Tarih: Cum 24.02.2006 16:32 Mesaj konusu: |
|
|
Çok güseldi performansınız , ilk defa dinledim ve çok beğendim tebrik ederim, hele led zeppelin şarkılarını çok güzel yorumluorsunuz, iişallah sizden bigün voodo child da dinleriz  _________________ http://myspace.com/orpheband |
|
| Başa dön |
|
 |
sator

|
Tarih: Cmt 25.02.2006 22:52 Mesaj konusu: |
|
|
Konserinizin olduğunu çarşamba akşamı öğrenebildim .. Gelmeyi çok isterdim ama şanssızlık. Sizin ve bizim gibi gruplar biraz daha çoğalsa ve yapılan müziğin kalitesi biraz daha artsa diye düşünmekteyim..
Bu arada hoş bir rastlantı olacak galiba. 9 mart günü Pink Floyd'un Echoes parçasını çalacağız . |
|
| Başa dön |
|
 |
embersfire

|
Tarih: Sal 07.03.2006 2:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | Bu arada hoş bir rastlantı olacak galiba. 9 mart günü Pink Floyd'un Echoes parçasını çalacağız . |
bizde de bi klavye olsa keşke...
9'unda ordayız. eh artık bize armağan edersiniz şarkıyı..  |
|
| Başa dön |
|
 |
Trioparty

|
Tarih: Cmt 11.03.2006 10:42 Mesaj konusu: |
|
|
Sahne performansınızı çok beğeniyoruz... Grubun gitaristi Serkan fazlasıyla iyi bir gitarist... genel olarak grup sorunsuz zaten...
Bu grubu takip etmeye ve dinlemeye devam edeceğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
bird-y

|
Tarih: Cmt 11.03.2006 13:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Trioparty demiş ki: | Sahne performansınızı çok beğeniyoruz... Grubun gitaristi Serkan fazlasıyla iyi bir gitarist... genel olarak grup sorunsuz zaten...
Bu grubu takip etmeye ve dinlemeye devam edeceğiz... |
çok teşekkür ederim,"fazlasıyla" biraz fazla bi övgü ama çok minnettarım..
Echoes pek yakında tekrar sahnelerde olucak arkadaşlar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
bird-y

|
Tarih: Çrş 15.03.2006 0:07 Mesaj konusu: |
|
|
Sonunda çalıyoruz bu uzun aradan sonra..
Echoes 18 mart CUMARTESİ 19:00 da yeni açılan YOLCU BAR'da sahnede olucak arkadaşlar..
Yeni yolcu SSK en üst katta..
Herkesi bekleriz..
Pazar günüde konserimiz olucak, afiş tamamlanınca buraya konucak derhal..
Grüşmek üzere _________________ Excuse me while I kiss the sky..
Golden Virginia |
|
| Başa dön |
|
 |
Cicatriz

|
Tarih: Çrş 15.03.2006 0:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Gelmeyen avatarindaki gibi olsun... |
|
| Başa dön |
|
 |
cagrson

|
Tarih: Çrş 15.03.2006 0:28 Mesaj konusu: |
|
|
valla abi cumartesi için söz veremiyorum ama cidden pazar orda olmak için çok çaba harcıycam... ayrıca yıldırım da süper özetlemiş olayı ) _________________ -Başkent Üni. MüzikT.- |
|
| Başa dön |
|
 |
RunRabbitRun

|
Tarih: Çrş 15.03.2006 2:20 Mesaj konusu: |
|
|
| cagrson demiş ki: | valla abi cumartesi için söz veremiyorum ama cidden pazar orda olmak için çok çaba harcıycam... ayrıca yıldırım da süper özetlemiş olayı ) |
geyik yapmak istemezdim ama senin avatarın yok ozaman sen bir hiç olacaksın.hiç olayı göze almazsın herhalde  _________________ Kurşun Asker Vokal parçası K.A MP3: www.myspace.com/kursunasker K.A forum: http://www.turkrock.com/ftopic25862-0-asc-120.html |
|
| Başa dön |
|
 |
DeLorean

|
Tarih: Çrş 15.03.2006 9:18 Mesaj konusu: |
|
|
| valla aylar sonra ilk defa su Turkrock forumlarina bakabildim... iyi ki de bakmisim... Haftasonu icin memleket havasi almaya Ankaraya gelicem... :)bu konser haberini almak cok iyi oldu yaw... Coooook buyuk bir aksilik olmazsa gelcem dinlemeye... ozledim yaw sizin muziginizi... |
|
| Başa dön |
|
 |
cagrson

|
Tarih: Çrş 15.03.2006 10:39 Mesaj konusu: |
|
|
| RunRabbitRun demiş ki: | | cagrson demiş ki: | valla abi cumartesi için söz veremiyorum ama cidden pazar orda olmak için çok çaba harcıycam... ayrıca yıldırım da süper özetlemiş olayı ) |
geyik yapmak istemezdim ama senin avatarın yok ozaman sen bir hiç olacaksın.hiç olayı göze almazsın herhalde  |
valla saol emine iyice gazı verdin sanırım gelmek farz oldu:)) |
|
| Başa dön |
|
 |
ges-tapo

|
Tarih: Çrş 15.03.2006 10:47 Mesaj konusu: |
|
|
Haberi duyunca çok sevindim sizleri tekrar sahnede görmek çok güzel olacak orda olacağım şimdiden başarılar... _________________ Gestapo----------bass Optimus ille animi vindex laedentia pectus Vincula quirupit,dedoluitque semel.;
Geldik |
|
| Başa dön |
|
 |
embersfire

|
Tarih: Çrş 15.03.2006 12:51 Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar.. Pazar günü HAIR ve OYUN'la birlikte Nefes'teyiz. Bekleriz herkesi.. |
|
| Başa dön |
|
 |
RunRabbitRun

|
Tarih: Çrş 15.03.2006 12:56 Mesaj konusu: |
|
|
| DeLorean demiş ki: | | valla aylar sonra ilk defa su Turkrock forumlarina bakabildim... iyi ki de bakmisim... Haftasonu icin memleket havasi almaya Ankaraya gelicem... :)bu konser haberini almak cok iyi oldu yaw... Coooook buyuk bir aksilik olmazsa gelcem dinlemeye... ozledim yaw sizin muziginizi... |
Eniscim gelll gelll Ben de seni özledim valla.Yaşasın çok sevindim bu habere. Ne kadar kalacaksın bilmiyorum ama Cumartesi ve Pazar var konser hangisine denk gelirse artık.  _________________ Kurşun Asker Vokal parçası K.A MP3: www.myspace.com/kursunasker K.A forum: http://www.turkrock.com/ftopic25862-0-asc-120.html |
|
| Başa dön |
|
 |
bird-y

|
Tarih: Çrş 15.03.2006 13:28 Mesaj konusu: |
|
|
Yıldırım benim avatarımı kasteddi sanırım..
şöyle söyliyim gelenler de avatarımdaki gibi olucak sanırım çünkü PAZAR günkü konserde bol bol PINK FLOYD çalınacak,ilk defa tarz olarak benzer gruplarla sahne alacağız açıkçası bu beni çok heyecanlandırıyor..DEEP PURPLE,LED ZEPPELIN'ler de cabası..Yani sanırım çok keyifli geçicek..şöyle 35 yıl kadar eskilere gitmek isteyenler Pazar günü NEFES'te olsun derim..
Ancak CUMARTESİ YOLCU'da da bizi yalnız bırakmayın isteriz..
Eniscim geleceğine çok sevindik bizde seni özledik.. _________________ Excuse me while I kiss the sky..
Golden Virginia |
|
| Başa dön |
|
 |
warsavas

|
Tarih: Çrş 15.03.2006 13:45 Mesaj konusu: |
|
|
Selam arkadaşlar kurşun asker şarkınızı dinledim kayıt her ne kadar kötü olsada başarılı bir çalışma olduğu bir gerçek eleştri olarakta bu şarkıyı açıkcası sonuna kadar dinlemek baya zor bişey çünkü bir süre sonra müzik sıkıcı hale geliyo ne kadar trafik değişmeye çalışsada bi baygınlık olduğunu düşünüyorum tabi bu benim fikrim iyi kayıt ve biraz daha düzenlemeyle çok daha güzel bi hal alıcaktır diye düşünüyorum. iyi bakın kendinize cümleten başarılar. _________________ Çakallara Dikkat..! |
|
| Başa dön |
|
 |
Cicatriz

|
Tarih: Çrş 15.03.2006 14:48 Mesaj konusu: |
|
|
| Yaa afis cok guzel olmus.Ben cok begendim.Konserin temasi direk ortaya cikmis.Ilginc ve basarili bir organizasyon olacagina inaniyorum.Zira dun Echoes'un studyosunda kendimi 35 yil oncesinde gibi hissettim.Konserde neler olur bilmiyorum.Bu arada Hair grubu hakkinda da cok iyi duyumlar almistim onlarida cok merak ediyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
CaGDaSH

Kayıt: Sep 13, 2005 Mesajlar: 277 Nerden: Ankara - Gestapo
|
Tarih: Çrş 15.03.2006 19:39 Mesaj konusu: |
|
|
Echoes'a başarılar!!! Zaten çok iyisiniz,eğer program kapmak istiyorsanız kaparsınız,eğlendirmek istiyorsanız eğlendirirsiniz... Artık herşey sizin isteklerinize kaldı ama ben şahsen Echoes gibi bir grubun düzenli bir günü ve saati olması taraftarıyım, eminim benim gibi düşünen birsürü insan var ve demin de demiş olduğum gibi,gerisi size kalmış (:
Arkadaşlığınız ve yaptığınız müzik için çok teşekkürler.
Saygı&Sevgi... _________________ Gestapo ----> Gitar&Geri Vokal
www.myspace.com/gestapogroup
http://www.facebook.com/group.php?gid=12868918478 |
|
| Başa dön |
|
 |
RunRabbitRun

|
Tarih: Prş 16.03.2006 14:47 Mesaj konusu: |
|
|
| warsavas demiş ki: | Selam arkadaşlar kurşun asker şarkınızı dinledim kayıt her ne kadar kötü olsada başarılı bir çalışma olduğu bir gerçek eleştri olarakta bu şarkıyı açıkcası sonuna kadar dinlemek baya zor bişey çünkü bir süre sonra müzik sıkıcı hale geliyo ne kadar trafik değişmeye çalışsada bi baygınlık olduğunu düşünüyorum tabi bu benim fikrim iyi kayıt ve biraz daha düzenlemeyle çok daha güzel bi hal alıcaktır diye düşünüyorum. iyi bakın kendinize cümleten başarılar. |
Yorum için teşekkürler WARSAVAS.Fakat Kurşun Asker bir grup ismi şarkı adı değil ve Echoes grubu ile benim vokalimin dışında uzaktan yakından alakası yok Çok farklı müzikler.
ilgili link burada:
http://www.turkrock.com/ftopic25862-100.html _________________ Kurşun Asker Vokal parçası K.A MP3: www.myspace.com/kursunasker K.A forum: http://www.turkrock.com/ftopic25862-0-asc-120.html |
|
| Başa dön |
|
 |
|