Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Echoes
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Echoes
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 32, 33, 34  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bolahenkg

MesajTarih: Prş 23.02.2006 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abii konsere gelemedim ben.bikaç tane salak maazeretten dolayı....çok üzgünüm tabii sizi hayal edebiliyorum nası bişey yaptığınızı daha çnceki deneyimlerimden oyüzden tebrikllleeeeer
ya bide odtü ye siz katılmıycaksınız da kimler katılcak üzüldüm gerçekten neyse onların takdiri
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lichking23

MesajTarih: Cum 24.02.2006 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok güseldi performansınız , ilk defa dinledim ve çok beğendim tebrik ederim, hele led zeppelin şarkılarını çok güzel yorumluorsunuz, iişallah sizden bigün voodo child da dinleriz Wink
sator

MesajTarih: Cmt 25.02.2006 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Konserinizin olduğunu çarşamba akşamı öğrenebildim Sad .. Gelmeyi çok isterdim ama şanssızlık. Sizin ve bizim gibi gruplar biraz daha çoğalsa ve yapılan müziğin kalitesi biraz daha artsa diye düşünmekteyim..

Bu arada hoş bir rastlantı olacak galiba. 9 mart günü Pink Floyd'un Echoes parçasını çalacağız Wink .
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
embersfire

MesajTarih: Sal 07.03.2006 2:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
Bu arada hoş bir rastlantı olacak galiba. 9 mart günü Pink Floyd'un Echoes parçasını çalacağız Wink .

bizde de bi klavye olsa keşke... Rolling Eyes
9'unda ordayız. eh artık bize armağan edersiniz şarkıyı.. Wink
Başa dön
Trioparty

MesajTarih: Cmt 11.03.2006 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sahne performansınızı çok beğeniyoruz... Grubun gitaristi Serkan fazlasıyla iyi bir gitarist... genel olarak grup sorunsuz zaten...
Bu grubu takip etmeye ve dinlemeye devam edeceğiz...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bird-y

MesajTarih: Cmt 11.03.2006 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Trioparty demiş ki:
Sahne performansınızı çok beğeniyoruz... Grubun gitaristi Serkan fazlasıyla iyi bir gitarist... genel olarak grup sorunsuz zaten...
Bu grubu takip etmeye ve dinlemeye devam edeceğiz...

çok teşekkür ederim,"fazlasıyla" biraz fazla bi övgü ama çok minnettarım.. Very Happy
Echoes pek yakında tekrar sahnelerde olucak arkadaşlar..
Başa dön
bird-y

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 0:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sonunda çalıyoruz bu uzun aradan sonra..

Echoes 18 mart CUMARTESİ 19:00 da yeni açılan YOLCU BAR'da sahnede olucak arkadaşlar..
Yeni yolcu SSK en üst katta..

Herkesi bekleriz..

Pazar günüde konserimiz olucak, afiş tamamlanınca buraya konucak derhal..

Grüşmek üzere
Cicatriz

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 0:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gelmeyen avatarindaki gibi olsun...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cagrson

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 0:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla abi cumartesi için söz veremiyorum ama cidden pazar orda olmak için çok çaba harcıycam... ayrıca yıldırım da süper özetlemiş olayıSmile)
RunRabbitRun

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 2:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cagrson demiş ki:
valla abi cumartesi için söz veremiyorum ama cidden pazar orda olmak için çok çaba harcıycam... ayrıca yıldırım da süper özetlemiş olayıSmile)

geyik yapmak istemezdim ama senin avatarın yok ozaman sen bir hiç olacaksın.hiç olayı göze almazsın herhalde Shocked
DeLorean

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 9:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla aylar sonra ilk defa su Turkrock forumlarina bakabildim... iyi ki de bakmisim... Haftasonu icin memleket havasi almaya Ankaraya gelicem... :)bu konser haberini almak cok iyi oldu yaw... Coooook buyuk bir aksilik olmazsa gelcem dinlemeye... ozledim yaw sizin muziginizi...
Başa dön
cagrson

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

RunRabbitRun demiş ki:
cagrson demiş ki:

geyik yapmak istemezdim ama senin avatarın yok ozaman sen bir hiç olacaksın.hiç olayı göze almazsın herhalde Shocked

valla saol emine iyice gazı verdin sanırım gelmek farz oldu:))
Başa dön
ges-tapo

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Haberi duyunca çok sevindim sizleri tekrar sahnede görmek çok güzel olacak orda olacağım şimdiden başarılar...
embersfire

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar.. Pazar günü HAIR ve OYUN'la birlikte Nefes'teyiz. Bekleriz herkesi..
Başa dön
RunRabbitRun

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DeLorean demiş ki:
valla aylar sonra ilk defa su Turkrock forumlarina bakabildim... iyi ki de bakmisim... Haftasonu icin memleket havasi almaya Ankaraya gelicem... :)bu konser haberini almak cok iyi oldu yaw... Coooook buyuk bir aksilik olmazsa gelcem dinlemeye... ozledim yaw sizin muziginizi...

Eniscim gelll gelll Very Happy Ben de seni özledim valla.Yaşasın çok sevindim bu habere. Ne kadar kalacaksın bilmiyorum ama Cumartesi ve Pazar var konser hangisine denk gelirse artık. Zıplaa
bird-y

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yıldırım benim avatarımı kasteddi sanırım..Smile
şöyle söyliyim gelenler de avatarımdaki gibi olucak sanırım çünkü PAZAR günkü konserde bol bol PINK FLOYD çalınacak,ilk defa tarz olarak benzer gruplarla sahne alacağız açıkçası bu beni çok heyecanlandırıyor..DEEP PURPLE,LED ZEPPELIN'ler de cabası..Yani sanırım çok keyifli geçicek..şöyle 35 yıl kadar eskilere gitmek isteyenler Pazar günü NEFES'te olsun derim..
Ancak CUMARTESİ YOLCU'da da bizi yalnız bırakmayın isteriz..

Eniscim geleceğine çok sevindik bizde seni özledik..
warsavas

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam arkadaşlar kurşun asker şarkınızı dinledim kayıt her ne kadar kötü olsada başarılı bir çalışma olduğu bir gerçek Smile eleştri olarakta bu şarkıyı açıkcası sonuna kadar dinlemek baya zor bişey çünkü bir süre sonra müzik sıkıcı hale geliyo ne kadar trafik değişmeye çalışsada bi baygınlık olduğunu düşünüyorum tabi bu benim fikrim iyi kayıt ve biraz daha düzenlemeyle çok daha güzel bi hal alıcaktır diye düşünüyorum. iyi bakın kendinize cümleten başarılar.
Cicatriz

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yaa afis cok guzel olmus.Ben cok begendim.Konserin temasi direk ortaya cikmis.Ilginc ve basarili bir organizasyon olacagina inaniyorum.Zira dun Echoes'un studyosunda kendimi 35 yil oncesinde gibi hissettim.Konserde neler olur bilmiyorum.Bu arada Hair grubu hakkinda da cok iyi duyumlar almistim onlarida cok merak ediyorum...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CaGDaSH

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Echoes'a başarılar!!! Zaten çok iyisiniz,eğer program kapmak istiyorsanız kaparsınız,eğlendirmek istiyorsanız eğlendirirsiniz... Wink Artık herşey sizin isteklerinize kaldı ama ben şahsen Echoes gibi bir grubun düzenli bir günü ve saati olması taraftarıyım, eminim benim gibi düşünen birsürü insan var ve demin de demiş olduğum gibi,gerisi size kalmış (:
Arkadaşlığınız ve yaptığınız müzik için çok teşekkürler.
Saygı&Sevgi...

www.myspace.com/gestapogroup
http://www.facebook.com/group.php?gid=12868918478
Başa dön
RunRabbitRun

MesajTarih: Prş 16.03.2006 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

warsavas demiş ki:
Selam arkadaşlar kurşun asker şarkınızı dinledim kayıt her ne kadar kötü olsada başarılı bir çalışma olduğu bir gerçek Smile eleştri olarakta bu şarkıyı açıkcası sonuna kadar dinlemek baya zor bişey çünkü bir süre sonra müzik sıkıcı hale geliyo ne kadar trafik değişmeye çalışsada bi baygınlık olduğunu düşünüyorum tabi bu benim fikrim iyi kayıt ve biraz daha düzenlemeyle çok daha güzel bi hal alıcaktır diye düşünüyorum. iyi bakın kendinize cümleten başarılar.

Yorum için teşekkürler WARSAVAS.Fakat Kurşun Asker bir grup ismi şarkı adı değil ve Echoes grubu ile benim vokalimin dışında uzaktan yakından alakası yok Very Happy Çok farklı müzikler.

ilgili link burada:

http://www.turkrock.com/ftopic25862-100.html
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 32, 33, 34  Sonraki
8. sayfa (Toplam 34 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız