Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Veda Hutbesi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Veda Hutbesi
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DARK-LORD
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 07.12.2006 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetim istifa yönetim istifa, çarşı grubu taraftarları yönetimin yanlış yönetim ve transferlerinden sonra turkrock spor'un ordu spor'a yenilmesinden sonra tepkilerini maç çıkışı böyle dile getirdi. Taraftarlar sadece sözlü protestoda bulunuyor herhangi bir taşkınlık verici hareket yok şuan. Güvenlik güçlerinin olaya müdahalesi beklenmiyor Smile gelişmelerle yine birlikte olacağız merkez Smile
rainbow

MesajTarih: Cmt 09.12.2006 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abicim böyle yazınca insanlara şaka gibi geliyor. Hakikaten en önemli sorunlardan biri askerin sürünmeyi bilmemesi. Komandolar hakkında bir istatistik görmüştüm, yüzde bilmem kaçı sürünürken topuklarından vuruluyormuş, çünkü doğru sürünmeyi, siper almayı 20 yaşında aklı bir karış havada askere gelmiş bir çocuğa anlatmak gerçekten zor. Bu aralar bizim bölükten de hudut hattında operasyon ve pusuya takviye yapılması ihtimali var. Denk getirebilirsem ben de gideceğim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Aziz_Korsan

MesajTarih: Pzr 17.12.2006 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

doğru bak o insanlar eğitimi iyi almamış ve ya başka olumsuzluklardan dolayı yaşıyor bu gibi kötü olayları. bende ne kadar göbekli olsamda iyi sürünürdüm (30sn.de 30 mt olmasada). doğuya gitme ihtimaline karşı acemi birliğinede bütün tek er muharebe eğitimini isteyerek ve ince ayrıntıları öğrenmeye çalışarak geçirdim. ama neyseki onları kullanmaya ihtiyacım kalmadı. şimdi bilgisayar ve dosyalar içinde kayboluyorum.
işleride toparladık artık içtima falanda girmiyoruz sabah sporunu bile yapmıyorum doğru dürüst. bizim üst devre gittikten sonra biraz alışma devresi yaşadık ama şimdi. rahatız işleride yaparız. akşamlarıda yatarız Very Happy kenan lan izne gelde yeni yılda görüşelim olm. özledim lan seni. 1 sene olcak neredeyse görüşmeyeli?

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Layne_Staley

MesajTarih: Pts 18.12.2006 0:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada şaka maka herkes askerde ha Smile
geç de olsa hepinize kolay gelsin arkadaşlar...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
silent_guitar

MesajTarih: Pts 18.12.2006 2:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Aziz_Korsan, gidişte ya da dönüşte bize de bir gününü ayır. Smile

Sevgiler...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Aziz_Korsan

MesajTarih: Cmt 30.12.2006 3:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abijim horny de son görüştüğümüzde o teklifi yapmıştı. bende dönüşte bir gün erken döner o işi hallederiz dedim. şimdilik planlarım o yönde izin sonuna doğru netleşir. haberleşiriz Wink

Başa dön
Purgatory

MesajTarih: Cmt 30.12.2006 3:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İstanbul'lu musun, Ankara'lı mısın kardeşim; bir karar ver oyarız allahıma Yoğurtçu'da.. Laughing

En son Purgatory tarafından Cmt 30.12.2006 5:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
silent_guitar

MesajTarih: Cmt 30.12.2006 4:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aykut da Ankaralılaştırdıklarımızdan artık. Laughing Hiç öyle "oyarım, moyarım" yapmayın. Razz

Tamam Aykut, güzel haberlerini bekliyoruz o zaman.

Sevgiler...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Cmt 30.12.2006 5:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Purgatory demiş ki:
İstanbul'lumusun, Ankaralı'mısın kardeşim; bir karar ver oyarız allahıma Yoğurtçu'da.. Laughing

Sıra sana da gelecek. Smile
Purgatory

MesajTarih: Cmt 30.12.2006 5:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben sizin oyma zevkinize güveniyorum kardeşim.. : ) Sen en iyisi ayrıntı (Ve çıkmaz için) deliriyuma bak.. Laughing Ayrıca biz Ankara'ya geldik ama seni Yoğurtçu'da misafir etmedik; değil mi Serdar, Mert? : )

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DARK-LORD

MesajTarih: Cmt 30.12.2006 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aziz_Korsan demiş ki:
abijim horny de son görüştüğümüzde o teklifi yapmıştı. bende dönüşte bir gün erken döner o işi hallederiz dedim. şimdilik planlarım o yönde izin sonuna doğru netleşir. haberleşiriz Wink

Bir zahmet haberleşelim sonrasında bir kahve içelim 40 yıl hatırı kalsın sonra 40 yıl kafanı ........ edeyim Laughing msn adresim değişti özelden mesaj at ulaşırım sana ( çok önemli sahış oldum orta yerde veremem adresimi Laughing )
Aziz_Korsan

MesajTarih: Sal 28.08.2007 0:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bakıyorum da askerliği bitiren buraya bişeyler yazmıyor artık Very Happy

Başa dön
maresal

MesajTarih: Sal 28.08.2007 1:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim merak ettigim, filthy askerden doneli aylar olmus,neden yazmiyor?Baska sorunlarmi var?
gabriyeli

MesajTarih: Sal 28.08.2007 9:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

maresal demiş ki:
Benim merak ettigim, filthy askerden doneli aylar olmus,neden yazmiyor?Baska sorunlarmi var?

Askerliği çok sevmiş tekrar beni alın diye müracat etmiş ve ankaranın göbeğinde yatarak geçirdiği askerliğinin acısını ( piskolojisi bozulmuş yatmaktan ) kuzey ıraka geçerek çıkarıyormuş Laughing ben demiştim zaten filthy'e ters bu işler o adam görev adamı dağlara çıkmalı Laughing
Başa dön
rainbow

MesajTarih: Çrş 29.08.2007 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çalışıyor adam, meşgul. Biz bile pek göremiyoruz yüzünü. Şehirler arası iş seyahatlerine falan gidiyor.
Başa dön
anarchist

MesajTarih: Çrş 29.08.2007 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Baksana adamla Ankara'da ayaküstü yolda karşılaşıyoruz Smile Hakikaten çalışıyor adam Smile

Askerlik tamam, iş var, bir de şöyle güzelinden bir gelin bulursak tamamdır o zaman Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
gabriyeli

MesajTarih: Çrş 29.08.2007 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rainbow demiş ki:
Çalışıyor adam, meşgul. Biz bile pek göremiyoruz yüzünü. Şehirler arası iş seyahatlerine falan gidiyor.

He he girmiştir bir firmada satış pazarlamaya o memleket senin bu kara yolu benim dolan dur Laughing çalışsın tabi askere gitmeden önce bol bol yatıyordu dükkanda Laughing
Başa dön
seththeking

MesajTarih: Pts 24.03.2008 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İkinci bir başlık açasım geldi, sonra geri gitti.
Nisan ayı itibariyle askerim. Kına servislerimiz başlamış olup özel mesajla adres bildiren herkese yollanacaktır.
Ben yokken gündem bölümünü de siyasi tartışmalar nedeniyle kapattırmayın.
rainbow

MesajTarih: Pts 24.03.2008 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şimdiden gözün aydın Haluk adamı. Vatan borcu herkesin boynunun borcu. Umuyorum iyi bir yere düşersin. Doğuya düşersen şartlar zor, askerlik rahat. Batıya düşersen şartlar elverişli, askerlik zor. Seç beğen artık hangisi işine gelirse demeyeceğim, seçme şansın yok, ne çıkarsa bahtına. Her yer vatan toprağı. Senin buralarda forumlarda rahat rahat yazabilmen için ben İran sınırında dağın başında nöbetler tuttum -20 derecede Smile Ne yalan söyleyeyim, yerinde olmayı hiç istemezdim şu an, "şafak bi milyon" Smile. İlk iki gün iki yıl gibi gelir, aldırma, alışıyor insan.

Sen vatan haini olduğunu çaktırma yeter, gerisi kolay Smile

Bir de şu var, tavsiye tadında Smile

darthseth demiş ki:

Sana askerlik görevinde başarılar diler, diskolarda barlarda eğlenmemen (Gidince anlarsın) üşütmemen ve gittiğin yerde mantık aramamanı tavsiye ederim.

Başa dön
necroshine

MesajTarih: Sal 25.03.2008 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

seththeking demiş ki:
İkinci bir başlık açasım geldi, sonra geri gitti.
Nisan ayı itibariyle askerim. Kına servislerimiz başlamış olup özel mesajla adres bildiren herkese yollanacaktır.
Ben yokken gündem bölümünü de siyasi tartışmalar nedeniyle kapattırmayın.

Askere gidince bazı duyguları daha fazla kaparsın umarım Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Sonraki
11. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız