| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DARK-LORD Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 07.12.2006 14:16 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetim istifa yönetim istifa, çarşı grubu taraftarları yönetimin yanlış yönetim ve transferlerinden sonra turkrock spor'un ordu spor'a yenilmesinden sonra tepkilerini maç çıkışı böyle dile getirdi. Taraftarlar sadece sözlü protestoda bulunuyor herhangi bir taşkınlık verici hareket yok şuan. Güvenlik güçlerinin olaya müdahalesi beklenmiyor gelişmelerle yine birlikte olacağız merkez  _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
rainbow

|
Tarih: Cmt 09.12.2006 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Abicim böyle yazınca insanlara şaka gibi geliyor. Hakikaten en önemli sorunlardan biri askerin sürünmeyi bilmemesi. Komandolar hakkında bir istatistik görmüştüm, yüzde bilmem kaçı sürünürken topuklarından vuruluyormuş, çünkü doğru sürünmeyi, siper almayı 20 yaşında aklı bir karış havada askere gelmiş bir çocuğa anlatmak gerçekten zor. Bu aralar bizim bölükten de hudut hattında operasyon ve pusuya takviye yapılması ihtimali var. Denk getirebilirsem ben de gideceğim. |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Pzr 17.12.2006 17:46 Mesaj konusu: |
|
|
doğru bak o insanlar eğitimi iyi almamış ve ya başka olumsuzluklardan dolayı yaşıyor bu gibi kötü olayları. bende ne kadar göbekli olsamda iyi sürünürdüm (30sn.de 30 mt olmasada). doğuya gitme ihtimaline karşı acemi birliğinede bütün tek er muharebe eğitimini isteyerek ve ince ayrıntıları öğrenmeye çalışarak geçirdim. ama neyseki onları kullanmaya ihtiyacım kalmadı. şimdi bilgisayar ve dosyalar içinde kayboluyorum.
işleride toparladık artık içtima falanda girmiyoruz sabah sporunu bile yapmıyorum doğru dürüst. bizim üst devre gittikten sonra biraz alışma devresi yaşadık ama şimdi. rahatız işleride yaparız. akşamlarıda yatarız kenan lan izne gelde yeni yılda görüşelim olm. özledim lan seni. 1 sene olcak neredeyse görüşmeyeli? _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Pts 18.12.2006 0:16 Mesaj konusu: |
|
|
bu arada şaka maka herkes askerde ha
geç de olsa hepinize kolay gelsin arkadaşlar... _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Cmt 30.12.2006 3:07 Mesaj konusu: |
|
|
abijim horny de son görüştüğümüzde o teklifi yapmıştı. bende dönüşte bir gün erken döner o işi hallederiz dedim. şimdilik planlarım o yönde izin sonuna doğru netleşir. haberleşiriz  _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
|
| Başa dön |
|
 |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 30.12.2006 3:37 Mesaj konusu: |
|
|
İstanbul'lu musun, Ankara'lı mısın kardeşim; bir karar ver oyarız allahıma Yoğurtçu'da..  _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
http://www.deliriyum.com/
En son Purgatory tarafından Cmt 30.12.2006 5:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Cmt 30.12.2006 5:07 Mesaj konusu: |
|
|
| Purgatory demiş ki: | İstanbul'lumusun, Ankaralı'mısın kardeşim; bir karar ver oyarız allahıma Yoğurtçu'da..  |
Sıra sana da gelecek.  _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 30.12.2006 5:20 Mesaj konusu: |
|
|
Ben sizin oyma zevkinize güveniyorum kardeşim.. : ) Sen en iyisi ayrıntı (Ve çıkmaz için) deliriyuma bak.. Ayrıca biz Ankara'ya geldik ama seni Yoğurtçu'da misafir etmedik; değil mi Serdar, Mert? : ) _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
|
| Başa dön |
|
 |
DARK-LORD Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 30.12.2006 10:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Aziz_Korsan demiş ki: | abijim horny de son görüştüğümüzde o teklifi yapmıştı. bende dönüşte bir gün erken döner o işi hallederiz dedim. şimdilik planlarım o yönde izin sonuna doğru netleşir. haberleşiriz  |
Bir zahmet haberleşelim sonrasında bir kahve içelim 40 yıl hatırı kalsın sonra 40 yıl kafanı ........ edeyim msn adresim değişti özelden mesaj at ulaşırım sana ( çok önemli sahış oldum orta yerde veremem adresimi ) _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Sal 28.08.2007 0:39 Mesaj konusu: |
|
|
bakıyorum da askerliği bitiren buraya bişeyler yazmıyor artık  _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
|
| Başa dön |
|
 |
maresal

|
Tarih: Sal 28.08.2007 1:21 Mesaj konusu: |
|
|
Benim merak ettigim, filthy askerden doneli aylar olmus,neden yazmiyor?Baska sorunlarmi var? _________________ —— •— •—• • ••• •— •—•• |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Sal 28.08.2007 9:31 Mesaj konusu: |
|
|
| maresal demiş ki: | | Benim merak ettigim, filthy askerden doneli aylar olmus,neden yazmiyor?Baska sorunlarmi var? |
Askerliği çok sevmiş tekrar beni alın diye müracat etmiş ve ankaranın göbeğinde yatarak geçirdiği askerliğinin acısını ( piskolojisi bozulmuş yatmaktan ) kuzey ıraka geçerek çıkarıyormuş ben demiştim zaten filthy'e ters bu işler o adam görev adamı dağlara çıkmalı  |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Çrş 29.08.2007 13:52 Mesaj konusu: |
|
|
| Çalışıyor adam, meşgul. Biz bile pek göremiyoruz yüzünü. Şehirler arası iş seyahatlerine falan gidiyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1407 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Çrş 29.08.2007 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
Baksana adamla Ankara'da ayaküstü yolda karşılaşıyoruz Hakikaten çalışıyor adam
Askerlik tamam, iş var, bir de şöyle güzelinden bir gelin bulursak tamamdır o zaman  _________________ Gülümsemen olmadan ve sana dokunmadan. Gözlerine bakmadan ANLAYAMAZDIM!
( 15 Subat 2005 )
http://pillikedi.deviantart.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Çrş 29.08.2007 14:34 Mesaj konusu: |
|
|
| rainbow demiş ki: | | Çalışıyor adam, meşgul. Biz bile pek göremiyoruz yüzünü. Şehirler arası iş seyahatlerine falan gidiyor. |
He he girmiştir bir firmada satış pazarlamaya o memleket senin bu kara yolu benim dolan dur çalışsın tabi askere gitmeden önce bol bol yatıyordu dükkanda  |
|
| Başa dön |
|
 |
seththeking

|
Tarih: Pts 24.03.2008 18:18 Mesaj konusu: |
|
|
İkinci bir başlık açasım geldi, sonra geri gitti.
Nisan ayı itibariyle askerim. Kına servislerimiz başlamış olup özel mesajla adres bildiren herkese yollanacaktır.
Ben yokken gündem bölümünü de siyasi tartışmalar nedeniyle kapattırmayın. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt Sevdiysen Ateşe Girmeyi Göze Alırsın. Vopsov Se Si Adigey |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Pts 24.03.2008 21:56 Mesaj konusu: |
|
|
Şimdiden gözün aydın Haluk adamı. Vatan borcu herkesin boynunun borcu. Umuyorum iyi bir yere düşersin. Doğuya düşersen şartlar zor, askerlik rahat. Batıya düşersen şartlar elverişli, askerlik zor. Seç beğen artık hangisi işine gelirse demeyeceğim, seçme şansın yok, ne çıkarsa bahtına. Her yer vatan toprağı. Senin buralarda forumlarda rahat rahat yazabilmen için ben İran sınırında dağın başında nöbetler tuttum -20 derecede Ne yalan söyleyeyim, yerinde olmayı hiç istemezdim şu an, "şafak bi milyon" . İlk iki gün iki yıl gibi gelir, aldırma, alışıyor insan.
Sen vatan haini olduğunu çaktırma yeter, gerisi kolay
Bir de şu var, tavsiye tadında
| darthseth demiş ki: |
Sana askerlik görevinde başarılar diler, diskolarda barlarda eğlenmemen (Gidince anlarsın) üşütmemen ve gittiğin yerde mantık aramamanı tavsiye ederim.
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Sal 25.03.2008 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
| seththeking demiş ki: | İkinci bir başlık açasım geldi, sonra geri gitti.
Nisan ayı itibariyle askerim. Kına servislerimiz başlamış olup özel mesajla adres bildiren herkese yollanacaktır.
Ben yokken gündem bölümünü de siyasi tartışmalar nedeniyle kapattırmayın. |
Askere gidince bazı duyguları daha fazla kaparsın umarım  _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
|