| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Pentagram1999

|
Tarih: Cum 18.11.2005 6:18 Mesaj konusu: |
|
|
Bende siteye giriş yaptığımda hesabınız bölümüne giriyorum fakat başka bir kullanıcının hesabına giriyor
Refresh yaptığım zaman düzeliyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Cmt 19.11.2005 10:24 Mesaj konusu: |
|
|
Mozilla Firefox'la bir dene istersen. Daha önce hotmail e girmeme sorunum vardı öyle çözmüştüm. Yalnız kurduktan sonra Explorer ayarlarını almak istermisin derse hayır de. _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!. |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Cmt 19.11.2005 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
| deadly demiş ki: | | Mozilla Firefox'la bir dene istersen. Daha önce hotmail e girmeme sorunum vardı öyle çözmüştüm. Yalnız kurduktan sonra Explorer ayarlarını almak istermisin derse hayır de. |
Sorunun çözümü her çeşit browser ile denendi.Mozilla Firefox(genelde kullandığımız),IE,Opera,Netscape,Maxhton ama hepsinde aynı sorun var.Sanırım internet ayarlarındaki php okuyucuda bir sorun var ama sadece turkrockta oluyor... _________________ TRibal Enfeksiyon yeniden...
www.myspace.com/tribalenfeksiyon06 www.marsyapim.com http://www.myspace.com/studiomars |
|
| Başa dön |
|
 |
futurist Forum Yöneticisi

|
Tarih: Cmt 19.11.2005 13:18 Mesaj konusu: |
|
|
Tam olarak ne hatası veriyor silent_guitar bir yazabilir misin? Normalde kullandığın tarayıcını değiştirdin mi yoksa kendi kendine böyle bir hata mı vermeye başladı? Ben de Opera kullanıyorum merak ettim  _________________ in vertigo you will be...
http://www.domat.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
aNtOrOjEn

|
Tarih: Pzr 20.11.2005 0:44 Mesaj konusu: |
|
|
Buluşma fotoğraflarına bakamıyorum.Forbidden (yasak) diye sorun veriyor.'yenile' ye bastığımda bazen düzeliyor bazen düzelmiyor ve en baştan giriş yapmak zorunda kalıyorum Sorun nedir ? Ve geçici midir ?
Teşekkürler..
DN:Doğru başlığa yazmışımdır umarım  |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Pzr 20.11.2005 1:31 Mesaj konusu: |
|
|
| futurist demiş ki: | Tam olarak ne hatası veriyor silent_guitar bir yazabilir misin? Normalde kullandığın tarayıcını değiştirdin mi yoksa kendi kendine böyle bir hata mı vermeye başladı? Ben de Opera kullanıyorum merak ettim  |
O mesaj bana aitti futurist ama silent_guitar en son benim bilgisayardan giriş yaptığı için onun gibi çıkmış Tarayıcı değişmesi gibi bir durum değil.Bu arada silent_guitar Opera kullanmaz,gitaristtir kendisi Durup dururken çıktı ve yukarıda yazdığı(m) bütün tarayıcılarda aynı hatayı veriyor.
Ve işte olay yaratan hatanın perde arkası!
| Alıntı: | Warning: your browser doesn't send the HTTP_REFERER header to the website.
This can be caused due to your browser, using a proxy server or your firewall.
Please change browser or turn off the use of a proxy
or turn off the 'Deny servers to trace web browsing' in your firewall
and you shouldn't have problems when sending a POST on this website. |
Proxy zaten kullanmıyoruz.Firewall falan ne varsa kapattım ama yine de değişen birşey yok.
Saygılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
Aldeberan

|
Tarih: Pzr 20.11.2005 8:36 Mesaj konusu: |
|
|
Kullanıyorsanız Norton'un Firewall'una entegre gelen Parental Control ve Ad-Block zımbırtıları bazı sitelere post methoduyla erişimi bloklayabiliyor. Ondan kaynaklanabilir. Herkese uygulanabilecek belirli bir çözüm yok bildiğim kadarıyla. Geçici çözüm erişilemeyen siteleri Norton içerisindeki secure zone a eklemek. Ama zaten fuzuli bir yazılım olduğundan kaldırıp başka bir anti virüs programı kullanılmasının kimseye bir zararı olmaz herhalde. _________________ People are strange, when you're a stranger. Faces look ugly, when you're alone...
Women seem wicked, when you're unwanted. Streets are uneven, you know, when you're down...
|
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Pzr 20.11.2005 12:19 Mesaj konusu: |
|
|
| aNtOrOjEn demiş ki: | Buluşma fotoğraflarına bakamıyorum.Forbidden (yasak) diye sorun veriyor.'yenile' ye bastığımda bazen düzeliyor bazen düzelmiyor ve en baştan giriş yapmak zorunda kalıyorum Sorun nedir ? Ve geçici midir ?
Teşekkürler..
DN:Doğru başlığa yazmışımdır umarım  |
Bende bu sorunu yasiyorum uzun suredir ve duzelme olmadi bir turlu... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 24.11.2005 21:01 Mesaj konusu: |
|
|
Buraya bile binbir türlü zorlukla yazıyorum. Başkalarının profillerinden son mesajlarına bakıp giriyorum.
Gündeme giremiyorum.
Turkrock.com hakkında kısmına giremiyorum.
Bazı topikleri okuyamıyorum..
Tema sorunu değil. hepsinde aynı _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
|