| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Hangi Üniversite |
| Hacettepe Üniversitesi |
|
23% |
[ 25 ] |
| Ankara Üniversitesi |
|
36% |
[ 39 ] |
| Gazi Üniversitesi |
|
17% |
[ 19 ] |
| Diğer Özel Üniversiteler |
|
21% |
[ 23 ] |
|
| Toplam Oylar : 106 |
|
| Yazar |
Mesaj |
DaRkShInE

Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 269 Nerden: Başımın kentinden Kadim-Çığırtkan
|
Tarih: Çrş 12.09.2007 13:05 Mesaj konusu: |
|
|
Açıkcası Hacettepe kapılarında kalıp ta az rezil olmadım,dolayısıyla evet girişler zor (Bilkente elini kolunu sallayan girer,sadece bu açıdan şukeladır kendileri)
Neyse,bilkent kütüphanesinde kaybolmadan buluşma yapılmaz,o yüzden yatar o iş.En sağlamı,üniversite öğrencilerinin üniversite dışı faaliyetleri(evet bknz misal Tenedos)...
Tabi her zamanki gibi katılım çok fazla(!?) olur kesin,o yüzden bekleyelim ..... _________________ Doğum,belli çözünürlükteki enerji parçacıklarının birleşmesine,Ölüm,bu parçacıkların çözünüp,geldiği yere dönmesine denir.Asıl önemli olan safa yaşamdır,enerjilerin ayrışmadan önce,enerji parçacıklarının frekansının ne kadar yüksek olduğunu belirler. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
chrioptera_in_carpathia

|
Tarih: Çrş 12.09.2007 21:32 Mesaj konusu: |
|
|
| anarchist demiş ki: | Vaay beee eskiden ne organize ederdim Ankara buluşmalarını
Buluşma olacaksa Bilkent'te kütüphanede olsun, neredeyse bir ara orada yaşayacaktım tez yazarken. Taa Beytepe - Bilkent arası yürür dururduk
Neyse üniversitelere girmek zor. Artık kimlik kontrollerinin haddi hesabı olmuyor okullarda. Bize yine havalar soğumadan toplaşıp bir şeyler yapmak düşüyor. Zannımca Tenados iyi olabilir gibi. Yani en azından illa ki alkol olsun demiyorsak  |
Beytepe de buluşalım
Ehah... |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1417 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Cum 14.09.2007 5:57 Mesaj konusu: |
|
|
heyt bee ankaradayken üniversiteli değilim diye bakıpta iç geçirdiğim başlık şimdi evet bir üniversiteliyim ancak İstanbul ellerinde
Bende gelsem benide alırmısınz
(bir yerlerden Setheist çıksa da bana satıcılığımı hatırlatsa) _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
chrioptera_in_carpathia

|
Tarih: Cum 21.09.2007 11:31 Mesaj konusu: |
|
|
| Beycafe de tekila partisi yapalım... |
|
| Başa dön |
|
 |
krmz

|
Tarih: Pzr 23.09.2007 1:45 Mesaj konusu: |
|
|
heyt beaaa demek bilkentlilerde varmış buralarda..........
ge100 biteli baya oluyo ama buluşun da gelelim ya............ _________________ I wanna use you and abuse you
I wanna know what's inside you |
|
| Başa dön |
|
 |
DaRkShInE

|
Tarih: Pzr 23.09.2007 3:39 Mesaj konusu: |
|
|
Evet baya oluyor 1 seneden fazla
Speedde olunur genelde,(en azından ben orda olurum)buluşulur yani bir şekilde... _________________ Doğum,belli çözünürlükteki enerji parçacıklarının birleşmesine,Ölüm,bu parçacıkların çözünüp,geldiği yere dönmesine denir.Asıl önemli olan safa yaşamdır,enerjilerin ayrışmadan önce,enerji parçacıklarının frekansının ne kadar yüksek olduğunu belirler. |
|
| Başa dön |
|
 |
maresal

|
Tarih: Pzr 23.09.2007 22:59 Mesaj konusu: |
|
|
Evet yapalim bi bulusma.Yalniz speed neresi,beycafe neresi?Daha yeniyiz de _________________ —— •— •—• • ••• •— •—•• |
|
| Başa dön |
|
 |
krmz

|
Tarih: Pts 24.09.2007 0:30 Mesaj konusu: |
|
|
speedi ge100de kesin görmüşsündür güsel sanatlar merdiveninden hemen inince
beycafeninde bizle hiçbi alakası yok sanırsam....
ya darkshine merkezdeymişsin hemde tanışalım harbiden buluşma yapılamasa bile.... _________________ I wanna use you and abuse you
I wanna know what's inside you |
|
| Başa dön |
|
 |
DaRkShInE

|
Tarih: Pts 24.09.2007 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
E sürekli frp oynayan,dumanaltı,uzun saçlı,abuk subuk sesler çıkartan,arada arkadaş sağolsun kovalayınca kaçmak zorunda kalan bir yaşam formu görürsen,bil ki o ben değilim(yalan:))
Neyse ayarlanır birşeyler,msne de ekledim,konuşuruz... _________________ Doğum,belli çözünürlükteki enerji parçacıklarının birleşmesine,Ölüm,bu parçacıkların çözünüp,geldiği yere dönmesine denir.Asıl önemli olan safa yaşamdır,enerjilerin ayrışmadan önce,enerji parçacıklarının frekansının ne kadar yüksek olduğunu belirler. |
|
| Başa dön |
|
 |
seththeking

|
Tarih: Pts 24.09.2007 23:26 Mesaj konusu: |
|
|
| dennischambers demiş ki: | heyt bee ankaradayken üniversiteli değilim diye bakıpta iç geçirdiğim başlık şimdi evet bir üniversiteliyim ancak İstanbul ellerinde
(bir yerlerden Setheist çıksa da bana satıcılığımı hatırlatsa) |
Bu herif satıcının dik alasıdır. Her buluşmaya yazar hiç birine gelmez. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt Sevdiysen Ateşe Girmeyi Göze Alırsın. Vopsov Se Si Adigey
EskiT@yf@ |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 275 Nerden: hicran abinin yanindan
|
Tarih: Sal 25.09.2007 1:17 Mesaj konusu: |
|
|
ankarada bi buluşma olursa ve akşama sarkmazsa gelmeye çalışırım. 3 saat yol var karabükle, gezmiş olurum gerçe saat 5 buçuk gibi aranızdan ayrılmak zorunda kalırım ama olsun, değer heralde o eziyete dimi  _________________ Gözler ki birer parçasıdır sende İlah'ın, Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın.
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin, Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 25.09.2007 4:47 Mesaj konusu: |
|
|
| seththeking demiş ki: | | dennischambers demiş ki: | heyt bee ankaradayken üniversiteli değilim diye bakıpta iç geçirdiğim başlık şimdi evet bir üniversiteliyim ancak İstanbul ellerinde
(bir yerlerden Setheist çıksa da bana satıcılığımı hatırlatsa) |
Bu herif satıcının dik alasıdır. Her buluşmaya yazar hiç birine gelmez. |
Oysa işim olmadığı zaman forumdan arkadaşlarla buluştuğumu herkes bilir... Satmıyorum anacığım gelme fırsatı bulamıyorum... _________________ www.istanblues.org
|
| Başa dön |
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Sal 25.09.2007 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
Ben bu siteye her girdiğimde hala anasayfada 2005 yılında türkiyeye gelen gruplarla ilgili bir anket görüyorsam bu sitede artık buluşma filanda olmaz..evet sadece laf sokma amaçlıdır.. _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 26.09.2007 21:48 Mesaj konusu: |
|
|
| HornyDevil demiş ki: | | Ben bu siteye her girdiğimde hala anasayfada 2005 yılında türkiyeye gelen gruplarla ilgili bir anket görüyorsam bu sitede artık buluşma filanda olmaz..evet sadece laf sokma amaçlıdır.. |
güzel sokulmuştur afferim:) _________________ www.istanblues.org
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Prş 27.09.2007 18:30 Mesaj konusu: |
|
|
| gorona demiş ki: | ankarada bi buluşma olursa ve akşama sarkmazsa gelmeye çalışırım. 3 saat yol var karabükle, gezmiş olurum gerçe saat 5 buçuk gibi aranızdan ayrılmak zorunda kalırım ama olsun, değer heralde o eziyete dimi  |
bi maç zamanı ayarla gelde beraber maç izleyelim  _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 275 Nerden: hicran abinin yanindan
|
Tarih: Prş 27.09.2007 23:34 Mesaj konusu: |
|
|
valla hiç fena olmaz bi maçda bulunsak  _________________ Gözler ki birer parçasıdır sende İlah'ın, Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın.
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin, Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pitch-dark "Gündem" mod.

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 1:21 Mesaj konusu: |
|
|
| HornyDevil demiş ki: | | Ben bu siteye her girdiğimde hala anasayfada 2005 yılında türkiyeye gelen gruplarla ilgili bir anket görüyorsam bu sitede artık buluşma filanda olmaz..evet sadece laf sokma amaçlıdır.. |
Çoook haklısın Evet sadece laf sokma amaçlıdır  _________________ Be still for a moment. Everything depends upon you. If you die I will die too. . .http://www.last.fm/group/TurkRock.com |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 6:06 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında birileri o laf sokmadan ders çıkarsa iyide olur yani... _________________ www.istanblues.org
|
| Başa dön |
|
 |
DaRkShInE

|
Tarih: Pzr 30.09.2007 0:50 Mesaj konusu: |
|
|
| dennischambers demiş ki: | | Aslında birileri o laf sokmadan ders çıkarsa iyide olur yani... |
Anlaşıldığı üzere bu da laf sokma amaçlıdır  _________________ Doğum,belli çözünürlükteki enerji parçacıklarının birleşmesine,Ölüm,bu parçacıkların çözünüp,geldiği yere dönmesine denir.Asıl önemli olan safa yaşamdır,enerjilerin ayrışmadan önce,enerji parçacıklarının frekansının ne kadar yüksek olduğunu belirler. |
|
| Başa dön |
|
 |
|