Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Cıngırock
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Cıngırock
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
slayerbodom

MesajTarih: Cum 14.10.2005 2:24    Mesaj konusu: Cıngırock Alıntıyla Cevap Ver

Trt 2 kanalın'da yayınlanan ve bir süre önce yayından kaldırılan rock marketin yerine dün gece cıngırock diye bir programın ilk bölümü yayınlandın.aşagı yukarı bir saatlik programı izleyen varsa,parça sayısını,çıkan hatunun duruşu,konuşması vs.vs.hakkında ne düşünüyorsun?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
muratzeki

MesajTarih: Cum 14.10.2005 2:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

programı seyretmedim ama en başta adı bile ofsayt bence!!
jointhead666

MesajTarih: Cum 14.10.2005 20:14    Mesaj konusu: Re: Cıngırock ve rock market Alıntıyla Cevap Ver

slayerbodom demiş ki:
Trt 2 kanalın'da yayınlanan ve bir süre önce yayından kaldırılan rock marketin yerine dün gece cıngırock diye bir programın ilk bölümü yayınlandın.aşagı yukarı bir saatlik programı izleyen varsa,parça sayısını,çıkan hatunun duruşu,konuşması vs.vs.hakkında ne düşünüyorsun?

programın tam saati ne ve yine iki haftada bir perşembe mi olacak ?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aytach

MesajTarih: Cmt 15.10.2005 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geçen haftaki programda Dio ve Ozzy Osbourne ' un zamanında birlikte çalıştığını iddia eden bir dağarcıkla yola çıkmışlar! ne denirki?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
polski90
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 15.10.2005 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Böyle bir başlık açmayı bende düşünmüştüm.Rock Marketi senelerdir izleyen biri olarak,ben bu Çıngırock adlı programı pek beğenmedim.Ne güzel devam ediyordu Rock Market.En uzun süreli rock programı olma rekorunu dahada devam ettirebilirdi.Yani illa Şener Yıldız'ın sunması gerekmiyor ki,başka biri sunar devam ederdi.Bitti mi şimdi Rock Market onuda anlamadık."Bu son programımız" gibisinden birşeye ben denk gelmedim...

Rock Market bitti ise yerine daha iyi bir program yapılması gerekiyor.Çıngırock şu anda vasat bir program,daha iyi bir dekor ve en önemlisi daha iyi bir ışıklandırma olması lazım.Sunucunun kesinlikle değişmesi gerekli.Sunucu izleyiciyi sıkmamalı,ekranda çok az görünmeli bence.Mesela VH1 Friday Rock Show'u sunan bir adam vardı.Adam ekrana yakışıyordu bir kere,ingilizce anlamama rağmen sempatik geliyordu.Şener Yıldız da öyleydi.
Veya hiç sunucu olmasa video başladığında ekran altında kısa öz bilgiler verilse bence dahada güzel olur.En azından bir grubun videosu başladığında ekran altında grup adı,şarkı adı,albüm adı ve tarihi olması gerekli...
Programla ilgili mesajlarımızı cingirock@trt.ner.tr atarsak daha faydası olur sanırım.Ben attım bile Smile

Edit:Yahoo da bir Arama yaptım,buyrun Rock Market ile ilgili haberler:
http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=8297

Program 17 yıldır devam eden müzik programı olarak Guinness'e giremeden yayından kaldırılmış,haberin devamı...
http://www.catsinpractice.net/forum/viewtopic.php?t=69&sid=72ee046de9fb53b209d7c42860998585

Programın kaldırılmasına tepki vermek için:
Alıntı:

TRT genel müdürlüğü yetkililerinin dikkatine,

TRT kurumu, yıllardır yayınladığı isabetli, karakterli, kültürel ve içi dolu olan programlarla istikrarlı ve verimli bir yayın politikası izliyor. yıllardır aynı istikrarı koruyarak devam eden ender programlar vardır. hatta bu programlardan biri, aralıksız 17 yıl yayına devam ederek kısa bir süre sonra guinnes rekorlar kitabı’na girecekti. söz konusu program, hiç ara vermeksizin en uzun yayın yapan müzik programı ünvanıyla ülkemizin hanesine, büyük bir artı puan ekleyecekti. böyle bir başarıya ulaşacak olmanın haklı gururunu yaşayacakken, sevgili dr. şener yıldız’ın görevine son verildi ve rock market programı kapatıldı.

Guinnes rekorlar kitabı’na, kesintisiz en uzun süre yayınlanan müzik programi (rock programı olarak değil!) olarak geçecek etkili bir yayının kaldırılmasına inanılmaz üzüldük. yayın politikası içinde izleyicilerini memnun etmek, istikrarlı olmak, kültürel programlara yoğunlaşmak gibi evrensel politikaları taşıyan bir kurumun, demin sözü geçen kriterlere her yönüyle yakışan bir programı bir anda oldu bittiye getirerek yayından kaldırması ve siyasi bir manevraya yönelmesi ne kadar doğrudur? trt genel müdürlüğü’nün aldığı bu karardan dolayı inanılmaz üzüldük ve kahrolduk. en önemlisi; türk milleti’nin sahip olduğu bir kurumun, milletin isteklerini hiçe sayarak siyasi bir karar alması olayın en karanlık yüzüdür.

TRT genel müdürlüğü bir an önce olması gerekeni yapmalı. dr. şener yıldız’ı onurlandırıp programın devamına karar vermelidir. eğer bu karar alınmazsa, üzülerek söylüyoruz ki, bir daha asla trt kurumunun programlarının yüzüne bile bakmayacağız. ülkemize, milyon dolarların sağlayamayacağı bir tanıtımı yapacak olan rekoru getirecek bir programı, keyfi bir uygulamayla kaldırmak bu millete büyük bir haksızlık ve insanlık ayıbıdır.

Siyasi manevralar kültürel faaliyetlerden elini çekmeli ve insanların istikrarlı programlarıyla keyfince oynamamalı. bu olayı büyük bir üzüntüyle kınıyoruz.

saygılarımızla!

E-mail adresleri:
erol.isbilir@trt.net.tr
ozgur.cosar@trt.net.tr
sedef.somaltin@trt.net.tr
aktifhat@trt.net.tr
mevlut.tacyildiz@trt.net.tr
reha.bahtiyar@trt.net.tr
ahmet.akansu@trt.net.tr
faruk.saygili@trt.net.tr
nurettin.turan@trt.net.tr
deniz.gucuyener@trt.net.tr
senol.demiroz@trt.net.tr
ali.alp@trt.net.tr
ihsan.elhan@trt.net.tr
suleyman.erguner@trt.net.tr
ali.guney@trt.net.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zehir

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

muratzeki demiş ki:
programı seyretmedim ama en başta adı bile ofsayt bence!!

Bende izlemedim ama ister istemez ismine bakınca TRT deki yeni yönetim zihniyetinin ürünlerinden bir tanesi diye düşünüyorum.
RAMM

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

saçmalık... başka bişe değil yani. neyse böyle daha kolay imana gelcez heralde...

TURKISH JACKASS Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
salak

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben beğendim rock marketteki aptal aptal biisürü death metal klipleri yenilenmiş daha güncel şeyer konmuş
slayerbodom

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 1:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Karmaşalık yaşanmış Shocked
Başa dön
ke-di
Derin6 Vokal

MesajTarih: Cmt 17.12.2005 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yanlışlıkla bende aynı isimle başlık açmıştım ancak varmış(yanlış aratmışım sanırım mod arkadaşlar kusura bakmasın )

Ben beğendim dün geceki programı..Nezamandır Overkill izlememiştim...ben şahsen çok iyi biliyorum ki TRT nin elinde hepimizin dibini düşürecek arşiv var...Bunları artık bizden esirgemezler ise çok mutlu olurcaz sanırım...

Yani kimsenin bilmediği abik-gubik death gruplarından başka hiç birşey yayınlamamaya başlayan Rock Market yerine iyi bir başlangıç gibi geldi...Ancak sunan bayan arkadaşımızın daha güzel bir Türkçe ile vede daha akıcı bir konuşma üslubuyla parçaları tanıtması ve yukarıda da bir arkadaşımızın dediği gibi dekor daha düzgün bir hale getirildiğinde bence pek sorun kalmaz...

Bir anda ''tu kaka'' etmenin anlamı yok diye düşünüyorum...Zaman içinde daha da güzelleşebilir kanımca...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Blackrider

MesajTarih: Cmt 17.12.2005 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bizim millettte özellikle vardır değişimi yadırgarız. daha iyisi gelse bile destekleyeceğimiz yerde illa eskisini isteriz.
ben de üzülsem de artık rock market yok. bu program yayına girdi. bence yapıcı eleştirilerimizi yazsak onlara çok daha faydalı olur. sonuçta adamlar bize mail atmayın diye vermiyolar programın sonunda mailı. herkes fikrini oraya yazsın yavaş yavaş o program da iyileşecektir.
fjallstorm

MesajTarih: Pzr 18.12.2005 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir döneme damgasını vuran rock market artık ekranlara veda etti bu çok üzücü fakat cıngırock programının yayına girmesi de bence bir o kadar sevindirici bakarsınız guinness rekorlar kitabına bu programla gireriz... Buradan tekrar hepimizin başı sağolsun diyorum ve ekliyorum...

Kral öldü, yaşasın yeni kral...
Aynen devam tempoyu bozmak yok. Herkes ekran başına...
Başa dön
BloodinDarkness

MesajTarih: Prş 05.01.2006 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çıngıRock isimli programı sunan zamanında Rock Markettede sunuculuk yapan Ankara saglam tayfasından olan ebru 1numaradır ve programa yakışmış ayrıca 'deimos' isimli death metal grubunun vokalistidir....Bilginize.

Karanlıgın Derinligindeki Mutluluga ..

Black kalın.
Başa dön
SiPASTiK

MesajTarih: Prş 05.01.2006 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlk defa Çıngırock'ı izleme fırsatım oldu..Beatles gecesi yapmışlardı bu hafta..Şahsen içeriğini hiç beğenmedim.Sunucu ablaya bir lafım yok ama Şener'in sunmasını tercih ederdim.
Programın başlangıç ve bitiş filmi(ismine ne deniyorsa artık) berbat..Çıngırağın kapıları falan kapanıyor zart zurt..
Dekor rezalet,her taraf zincirlerle doldurulmuş..Rock dinleyicisini ne zannediyorlar bunlar ya?!!!

fjallstorm demiş ki:
Kral öldü, yaşasın yeni kral...
Aynen devam tempoyu bozmak yok. Herkes ekran başına...

Baba olur mu öyle şey ya,kral ölmedi öldürüldü..
Hiç bu cinayete göz yumupta yeni programa laylay yapamam.
Zaten ne kadar rock içerikli program varsa hepsi baltalanıyor.
Başa dön
sinisTer

MesajTarih: Pzr 15.01.2006 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rock market daha çok tercih edilirdi ama eleştirmenin manası yok çıngırock'la devam ..
benayevsen

MesajTarih: Cmt 11.02.2006 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şuanda programı izliyorum trt2 de bence çok iyi:) Ve gitar kazanmak isteyen arkadaşlar için "bu sene ülkemizde gerçekleşen konserlerden herhangi birtanesini yorumlayıp" yazı halinde mail atanlardan bir kişi gitar kazanıyor;)
benayevsen

MesajTarih: Cmt 11.02.2006 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şuanda programı izliyorum trt2 de bence çok iyi:) Ve gitar kazanmak isteyen arkadaşlar için "bu sene ülkemizde gerçekleşen konserlerden herhangi birtanesini yorumlayıp" yazı halinde mail atanlardan bir kişi gitar kazanıyor;)
burchu

MesajTarih: Cmt 11.02.2006 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya ben ordaki sunucu ablayı cok seviyorum bilmem sizde öle hissediyormusunuz ama bana cok sempatik geliyo ...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
siMqe

MesajTarih: Çrş 15.02.2006 5:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

burchu demiş ki:
Ya ben ordaki sunucu ablayı cok seviyorum bilmem sizde öle hissediyormusunuz ama bana cok sempatik geliyo ...

O ablan çok şekerdir Smile Bakma orda öğle durduğuna deimos isimli grubun scream vokalistidir ve bayada ciddidir Razz yok yok şaka normaldede öğle baya sempatik bir insandır programada çok yakışmış buarada şener özel bir kanalda aynı formatta bir programa başlıyacakmış ebruyla konuşmamızda sölemişti gerçi üzerinden 1ay geçti nerdeyse ama kesinleşmedi demekki daha..

Sevgilerle.
DakotaRain

MesajTarih: Pzr 19.02.2006 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biz rockmarket kaldırıldığı için trt yi e-mail yağmuruna tutmustuk ama ipleyen olmadı. onun yerine koydular bu adı rezil kendi rezil programı.genç bi oğlan vardı sunan odunun teki. hiçbir grubun ismini düzgün söyleyemedi. hatta konserini izleyeceği grubun bile
bunca yıllık rock marketi kaldırıp yerine böyle dandik ve özensiz bi program koyarak ne yaptığını sanıyo bu trt acaba
protesto ediyorum..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız