| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gizbing

|
Tarih: Pzr 02.10.2005 11:42 Mesaj konusu: mydukkan |
|
|
| arkadaslar buradan alışveriş yapanınz var mı ? fiyatları piyasa değerinde sayılır 5 10 ytl daha ucuz istanbul dışında olup aradıgı manyetiği anfiyi falan bulamayanlar için ideal mi yani alışveriş yapılırmı |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
rastansaga

|
Tarih: Pzr 02.10.2005 11:48 Mesaj konusu: |
|
|
| bence pahalı ora. |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 02.10.2005 13:13 Mesaj konusu: |
|
|
orası gerçekten pahalı. _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
Portakalı soydum başucuma koydum.
Squire demeyin artık şuna,dalarım bak! |
|
| Başa dön |
|
 |
gizbing

|
Tarih: Pzr 02.10.2005 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
ya tabiki fark var ama manyetiklerde falan fark o kadar fasla dayil ben sadece alışveriş yapılabilecek bir yermi bağbında sordum güvenlimidir değilmidir cunku seymur dankınlar jb her yerde yok istanbul dışında biri için sanki tek çağre gibi aldıkmı bir şeyi sprun olmadan getirirlermi o acçıdan sordum gitarıydı ıvırı zıvırı istanbul tam bir mağbet ama istanbul dışı??? _________________ www.gerikafali.com --dunyanın en gerikafalıları için...
http://iontshirts.cjb.net/ --sadece size ozel tisortler... |
|
| Başa dön |
|
 |
Arkas

|
Tarih: Pts 03.10.2005 18:38 Mesaj konusu: |
|
|
Türkçe olarak en zengin ürün çeşidine sahip bir site...
Fiyatları çok pahalı değil hatta bir çok müzik dükkanına göre iyi bence...
Aradığınız ürün sitede yoksa istek yapabiliyosunuz....
Ayrıca isterseniz arayıp fiyat hakkında konuşuğ pazarlık bile yapabiliyosunuz...
İstanbul dışında oturanlar için bulunmaz kaftan bence...
Sonuç olarak o siteden alışveriş yapmış ve hala yapmakda olan biri olarak ben öneriyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Sal 04.10.2005 11:39 Mesaj konusu: |
|
|
Boss DR-880 aldım. Ben site sahibinin öğrencisi olduğum için gidip elden aldım. Kargoyla veya elden alışveriş yapan pek çok insan gördüm. Sorun yaşayan duymadım. Hatta geçenlerde biri Yamaha TRB 6 telli bass aldı, fiyat sitede güncellenmemiş diye düşük fiyattan sipariş vermiş, müşteri haklı diyerek çamura yatmadan o fiyattan verdi bass'ı. Tünel'de kim yapar bunu? Reklam olsun diye demiyorum benim öğrencilik dışında ilgim yok maksat sadece tanıdığım bir yer olduğu için sadece pahalı, salla diye pas geçmesin istedim insanlar. Bakın, uymazsa almazsınız, çeşit bol, fiyatlar da fena değil bence.
Güvenilir kesinlikle ama pahalı diyorsanız bence değil. Hatta karta taksit, bedava kargo vs bir sürü de avantajı var. Kalkıp Tünel'e gitsem yol, otopark parası vs derken hadi bir de Çiçek pasajına girelim diye zaten 5-10, 20 TL farklar fazlasıyla harcanıyor.
Bu arada Arkas'ın dediği gibi istek de yapabilirsiniz, mesela DR-880 sitede yoktu, Ant fiyatları düşürünce gaza geldim, bulur muyuz diye sordum, Zuhal'den getirttik. Ant'ta da var ama gidip oradan almadım, bu yeni fiyat politikası (uyanıklığı) mevzusundan dolayı kılım Ant'a, kör ölür badem gözlü olur misali, şimdi mi değerli müzisyenler olduk onların gözünde düne kadar yolunacak kazdık. _________________ If you don't stand for something you'll fall for anything. |
|
| Başa dön |
|
 |
Nocturnal_Supremecy

|
Tarih: Sal 04.10.2005 16:58 Mesaj konusu: |
|
|
ben amfi almıştım sorun çıkmamıştı biraz pahalı ama alınabilir.. _________________ No Bastard Son,No Chosen One.. |
|
| Başa dön |
|
 |
gizbing

|
|
| Başa dön |
|
 |
portiexc

|
|
| Başa dön |
|
 |
ByToRiC

|
Tarih: Prş 06.10.2005 16:02 Mesaj konusu: |
|
|
ben istanbulda olduğum halde oradan alışveriş yapıyorum pahalı diyen arkadaşlar o zaman nereler ucuzsa oraları yazın lütfen??? etraftaki çoğu müzik marketinden ucuz orası diğer internet sitelerini saymıyorum bile _________________ Quiters never win; winners never quit... |
|
| Başa dön |
|
 |
Death-Lead

|
Tarih: Prş 06.10.2005 17:59 Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten birçok şeyin bulunabileceği bi site. ben istanbul dışındayım. bulunduğum şehirde dadario tele 25, 30 milyon civarında falan diyolardı. e abi bne buradan 9,10 milyona alabiliyorum.
3 tane boss pedal, tel takımları, ve bas gitar aldım. ne kargoda proplem oldu nede alış-verişte.. ben çok memlunum.
unutmadan tek bi proplem oldu.oda fender askı almıştım.bigün sonra mail geldi. stokta kalmamış site güncellenmemiş,paranız geri yattı dediler. oda gayet iyi. _________________ Japon Fender Strat 83 Usa Mod -- Usa Washburn c64se -- Marshall Mg100dfx -- Boss Ds1 -- Boss Sd1 -- Boss Cs3 -- Dod Corrosion Metal -- Mxr DoubleShot -- Sansamp GT2 -- İbanez DE7 -- Orginal Dunlop Cry Baby -- Crs Dibox |
|
| Başa dön |
|
 |
bauglir

|
Tarih: Prş 06.10.2005 19:52 Mesaj konusu: |
|
|
ben de ordan dimarzio pot aldım. izmirde nerdeyse tüm müzik dükkanlarında sordum 25 dolar falan dediler . mydukkandan 6 dolara mı ne aldım |
|
| Başa dön |
|
 |
gizbing

|
|
| Başa dön |
|
 |
blues861

|
Tarih: Cum 07.10.2005 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
son günlerde boss ve digitech ürünlerde ant müzik tarafından büyük indirim yapılmasına rağmen mydukkanda fiyatlar halen oldukça yüksek
fiyatları karşılaştırmak isterseniz www.antmuzik.com.tr adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Cum 07.10.2005 14:41 Mesaj konusu: |
|
|
| blues861 demiş ki: | son günlerde boss ve digitech ürünlerde ant müzik tarafından büyük indirim yapılmasına rağmen mydukkanda fiyatlar halen oldukça yüksek
fiyatları karşılaştırmak isterseniz www.antmuzik.com.tr adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederim. |
Ararsan telefonla en güncel fiyatları alırsın sanırım. Zuhal x Ant olayı daha netleşmediğinden fiyatlar da oturamadı biryere. _________________ If you don't stand for something you'll fall for anything. |
|
| Başa dön |
|
 |
okhay

|
Tarih: Cmt 05.11.2005 0:11 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de metronom almıştım benim alacağım model elinde kalmadığı için bi üst modelini fiyat farkı almadan göndermişti.sorun çıkmaz merak etme.. _________________ Satılık Digitech rp5-->
http://www.turkrock.com/ftopic85339.html |
|
| Başa dön |
|
 |
Heep_Purple

|
Tarih: Sal 17.01.2006 2:34 Mesaj konusu: |
|
|
uzun zaman geçmiş üstünden gerçi ama BOSS'un türkiye disbritörü artık Zuhal müzik, Ant falan değil, artık ellerinde ürün kaldığından da şüpheliyim. Ant'ı kötülemek değil amacım ama boss disbritörü değil artık, niçin sitesinde boss ürünleri var, merak ediyorum açıkcası..
sevgiler |
|
| Başa dön |
|
 |
_81_

|
Tarih: Çrş 08.02.2006 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
fiyatları piyasadan çok da farklı değil aslında ama ankarada piyasadan kat kat pahallı olarak bilinir! _________________ Guitarist of 'The Guest' |
|
| Başa dön |
|
 |
Whiskas

|
Tarih: Çrş 15.02.2006 12:28 Mesaj konusu: |
|
|
Seymour duncan sh2 almıştım ertesi gün gelmişti yerinden kalkmadan, ayağına gelio işte daha ne istiosun  |
|
| Başa dön |
|
 |
Perfectionist

|
Tarih: Prş 16.02.2006 1:04 Mesaj konusu: |
|
|
Fiyat konusunda bazı ürünlerde biraz yüksek fiyatlar verdikleri doğru galiba. Fakat maillerime, sorularıma aynı gün içerisinde her seferinde takır takır cevap vererek ciddi şekilde saygımı kazanmış bir site. Bazı büyük şirketlerin maillere "hiç" cevap vermeyişi, çalışanlarının telefonda konuşurken "takındığı tavırlar" göz önüne alındığında gerçekten bu konuda takdir edilmeyi hak ediyorlar.
Ayrıca geniş ürün yelpazesi ve kargolama konusundaki hassasiyetleride göz önünde bulundurulmalı. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|