| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cha_sach

|
Tarih: Prş 30.09.2004 14:25 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim açıklama ilk sayfada.. gidin bakın.. puanlarınızla hava atmayın.. Puan sistemi kalksın da herkes rahatlasın.. Ne bu.. Bazıları mesaj yazıp puan kazanırım diye geyik geyik boş mesajlar yazıyor.. yeter artık.. _________________ Votka-limon iyidir..
www.gokbilim.com | www.cilekes.com.tr | www.dejavu.web.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
benayevsen

Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2475 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
|
Tarih: Prş 30.09.2004 14:28 Mesaj konusu: |
|
|
| cha_sach demiş ki: | | Kardeşim açıklama ilk sayfada.. gidin bakın.. puanlarınızla hava atmayın.. Puan sistemi kalksın da herkes rahatlasın.. Ne bu.. Bazıları mesaj yazıp puan kazanırım diye geyik geyik boş mesajlar yazıyor.. yeter artık.. |
evvet bende fark ettim... msj yazanlar niye puan alıyor ki... haber gönderen,link atan gerçekten siteye katkısı olan alsın bari.... en yüksek puan vampira ve aynalı sucuk un olması gerek mesela.... _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA! |
|
| Başa dön |
|
 |
HAILandKILL

|
Tarih: Prş 30.09.2004 14:33 Mesaj konusu: |
|
|
| NovemberRain demiş ki: |
Peki nedir amaç? Ne oluyor puan alınca? Aslında şimdilik birşey olmuyor, bir nevi istatistiksel bilgi oluyor. Sitede aktif üyeler görülüyor. Belli bir aktiflik seviyesine ulaşanlara, yani belli bir puanı aşanlara sitede özel rütbe verilecek, ancak henüz belirlenen puana yaklaşan bir üye yok. İleride belki olur Bu özel rütbeli üyelere özel bölümler de düşünmekteyim, şimdilik net değil. Olunca duyururum. | vay beah turkrock sitesi devlet gibi bişi oldu.Rütbe falan...ehehhe _________________ IN HEAVY METAL WE TRUST!!!!!i m sorry,but i just dont trust a thing that bleeds for five days and doesnt die |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 30.09.2004 17:02 Mesaj konusu: |
|
|
| cha_sach demiş ki: | | Kardeşim açıklama ilk sayfada.. gidin bakın.. puanlarınızla hava atmayın.. Puan sistemi kalksın da herkes rahatlasın.. Ne bu.. Bazıları mesaj yazıp puan kazanırım diye geyik geyik boş mesajlar yazıyor.. yeter artık.. |
Valla kendi adıma sayfa yenileyerek bile puan kazanıyorum. Bende anlamadım ne iş.
Ama puanım artsın diye boş boş da mesaj yazmadım. sadece f5 yaptım. en az 2000 kere  _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
Aldeberan

|
Tarih: Prş 30.09.2004 18:02 Mesaj konusu: |
|
|
Bu kadar çok sayıda gereksiz yenilemeler forumun performansına pek olumlu etki yapmıyor ne yazık ki ve cpu gereksiz yere yük altına giriyor. Ana sayfada F5 e bir kere basmanız onlarca sorgunun yeniden yapılmasına ve boyutu bugün 100 mb'ı aşmış db nin baştan sona taranmasına neden oluyor. Bu yeni server üzerinde pek hissedilmiyor şu aralar eski serverda günde en az 2-3 kez aşırı yükleme uyarıları geliyordu. Ancak kullanıcı sayısı ve gereksiz f5 lerin sayısı arttıkça burada da aynı sorunlar nüksedebilir. _________________ People are strange, when you're a stranger. Faces look ugly, when you're alone...
Women seem wicked, when you're unwanted. Streets are uneven, you know, when you're down...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Sanother

|
Tarih: Prş 30.09.2004 21:19 Mesaj konusu: |
|
|
bende demirbaş olmuşum ama başım göğe filan ermedi, nolucak şimdi?  _________________ je rêve, donc je ne suis pas...
TurkRock.com Last.Fm Community: http://www.last.fm/group/TurkRock.com
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 30.09.2004 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
| Aldeberan demiş ki: | | Bu kadar çok sayıda gereksiz yenilemeler forumun performansına pek olumlu etki yapmıyor ne yazık ki ve cpu gereksiz yere yük altına giriyor. Ana sayfada F5 e bir kere basmanız onlarca sorgunun yeniden yapılmasına ve boyutu bugün 100 mb'ı aşmış db nin baştan sona taranmasına neden oluyor. Bu yeni server üzerinde pek hissedilmiyor şu aralar eski serverda günde en az 2-3 kez aşırı yükleme uyarıları geliyordu. Ancak kullanıcı sayısı ve gereksiz f5 lerin sayısı arttıkça burada da aynı sorunlar nüksedebilir. |
Yok zaten anasayfada değil en yüksek puanlar sayfasında olan birşey. neyse sıkıldım zaten. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
hasicktear Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 03.10.2004 11:33 Mesaj konusu: |
|
|
| Ben bugün allah için bile bişey yapmadım bırak siteyi, niye boyuna puan gelip duru? |
|
| Başa dön |
|
 |
themiracle

|
Tarih: Pzr 03.10.2004 14:10 Mesaj konusu: |
|
|
| hasicktear demiş ki: | | Ben bugün allah için bile bişey yapmadım bırak siteyi, niye boyuna puan gelip duru? |
bisey yapmadigin içindir  |
|
| Başa dön |
|
 |
giggle

|
Tarih: Pts 11.10.2004 16:43 Mesaj konusu: |
|
|
27.ci imişim... puan:5465 daha çok daha çok istiyorum... dur ya bi kaç yorum yapalım.. _________________ Let me sleep all night in your soul kitchen! |
|
| Başa dön |
|
 |
lacrima

|
Tarih: Pts 11.10.2004 16:55 Mesaj konusu: |
|
|
aaaa sonuncuymuşum neyse basıma bu da gelcekmiş demekki siteye biraz katkıda bulunmam lazım ki dahaa cok puanım olsun  _________________ artık bir şey yapamam, yapamam ki..
|
|
| Başa dön |
|
 |
aYNaLI-SuCuK "Resim albümü" Mod.

|
Tarih: Pts 11.10.2004 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
ben gönlümün birincisiyim  _________________ do not pass the namik kemal bridge because you can make afraid the quack quack.i plant an oak tree to your ebe's vagina c'mon go and take kozalacks. |
|
| Başa dön |
|
 |
themiracle

|
Tarih: Prş 14.10.2004 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
| bu mesaj sayesinde birkaç puan alirim herhalde |
|
| Başa dön |
|
 |
Darkseed

Kayıt: Jul 27, 2004 Mesajlar: 1299 Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"
|
Tarih: Cmt 16.10.2004 15:07 Mesaj konusu: |
|
|
Lo ben demirbaş olmuşaamm..  _________________ Everyone I Love is Dead..
Iron Maiden's gonna get you, no matter how far..! |
|
| Başa dön |
|
 |
16inchcrash

|
Tarih: Cmt 16.10.2004 19:24 Mesaj konusu: |
|
|
| themiracle demiş ki: | | nasıl bir puan sistemidir bu? oraya buraya tıklıyorum puanlar fırlıyorr |
benim üyeliğimde arıza var sanki çevremdeki insanların puanı günlük artarken benimki tınmıyo |
|
| Başa dön |
|
 |
egexxxx

|
Tarih: Sal 19.10.2004 21:08 Mesaj konusu: |
|
|
ne işe yarıyo hala anlamıış değilim _________________ gitar @ (( Jetone ))
www.myspace.com/jetone |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 23.10.2004 10:17 Mesaj konusu: |
|
|
| NovemberRain demiş ki: | http://www.turkrock.com/gate.html?name=Yuksek_Puanlar
Üstteki linkten puanlarınıza ve gruplara bakabilirsiniz.. Şu an için en az puan gerektiren grupta bile kimse yok. |
şu an için bir üst limitte yok. Su içsem yarıyor
gerçi biliyorum bir anlamı yok ama  _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Cmt 23.10.2004 14:59 Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun puanlar sıfırlandı
Sebebi puan verme sisteminin sapıtmış olması ve dengesizce puanlar vermiş olmasıdır. Zaten deneme amacıyla koymuştum ama çok fazla ciddiye alındı herkes tarafından. Şimdi biraz daha düzenledim bir kez daha test edeceğim. Olmazsa yine sıfırlanabilir doğruyu bulana kadar.
Siz en iyisi bu puan sistemi yokmuş gibi davranın. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
Night_Mare

Kayıt: Oct 11, 2004 Mesajlar: 226 Nerden: Eskişehir-Anadoludan
|
Tarih: Cmt 23.10.2004 15:42 Mesaj konusu: |
|
|
saçmalıktan ibaret nedir yani birde merak edip puanlarınıza mı baktınız  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 23.10.2004 15:50 Mesaj konusu: |
|
|
| NovemberRain demiş ki: | Geçmiş olsun puanlar sıfırlandı
Sebebi puan verme sisteminin sapıtmış olması ve dengesizce puanlar vermiş olmasıdır. Zaten deneme amacıyla koymuştum ama çok fazla ciddiye alındı herkes tarafından. Şimdi biraz daha düzenledim bir kez daha test edeceğim. Olmazsa yine sıfırlanabilir doğruyu bulana kadar.
Siz en iyisi bu puan sistemi yokmuş gibi davranın. |
Puanlarım, puanlarım.. ben onlarla uçak bileti alacaktım
ah nove ah, bari 30000 i görseydim  _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
|