| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Anselmo

Kayıt: May 24, 2004 Mesajlar: 366 Nerden: Sarıyer/İstanbul
|
Tarih: Sal 13.09.2005 2:30 Mesaj konusu: Down |
|
|
Arama yaptım ama bulamadım, inşallah atlamamışımdır.
Philip Anselmo'nun, Sludge Metal'in en büyüklerinden elemanlar alarak yarattığı all-star Southern/Sludge grubu. 1992'de kurulan Down, şu ana kadar iki mükemmel albüme imza attı. İlk albümleri Nola'da, daha agresif bir sound yakalayan grup üyeleri, ikinci albümleri Down (II) A Bustle In Your Hedgerow'da ballad'lara ve güneye özgü jazz sound'una ağırlık vererek bir başka başyapıt oluşturdular.
Line-Up:
Philip Hansen Anselmo-Vokal (SJR, Pantera, Viking Crown, Christ Invention...)
Pepper Keenan-Gitar (Corrosion Of Conformity)
Kirk Windstein-Gitar (Crowbar)
Rex Brown-Bass (Pantera, Crowbar)
Jimmy Bower-Davul (EyeHateGod, Crowbar, SJR, COC...)
Big Ross-Klavye
Bir de müjdeli haber: Jimmy Bower, grubun yeni albüm çıkaracağını söylemiş bir röportajda.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Sal 13.09.2005 15:12 Mesaj konusu: |
|
|
allah allah böyle Down başlığı açmamışmıyız şimdiye kadar ya yuh bize Down süperdir acaip severim kadro zaten şahane kankalar toplanmış müzik yapmışlar şöyle bir durum var:
Down tamamen eğlence amaçlı kurulan bir gruptu en başında; New Orleans'lı 5 müzisyen bir araya gelir ve çalıp söylemeye başlarlar. Bir süre sonra iş ciddiye biner ve 1995 yılında "Nola" albümü çıkar. Phil Anselmo'nun evindeki* stüdyoda parçalar kaydedilir. O ana kadar sadece 13 konser vermiş bir grup olarak yarım milyonluk satış grafiğine ulaştıklarında akılları başlarına gelir ve işin ciddiyetini kavrarlar. 1999 yılında gelenek bozulmuş ve gruba halis muhlis New Orleans'lı olmayan biri -sapına kadar Texas'lı- Pantera basisti Rex Brown girmiştir. Down'un ikinci albümü Down-II geçtiğimiz aylarda yayınlanır ve ardından grup doğal olarak turneye çıkar. İşte bu durum "Pantera dağıldı" asparagaslarına neden olacaktır.
Down grubunun elemanlarına da yabancı değiliz: Gitarda Corrosion Of Conformity'den Pepper Keenan, diğer gitarda Crowbar'dan Kirk Windstein, bas'ta Panteradan Rex ve bateride Eyehategod ve CoC'dan Jimmy Bower...
bu yazıyı nerden aldım hatırlamıyorum ama herşeyi anlatan bir yazı bu arada eğer gerçekten yeni bir albüm çıkarırlarsa bizi ne kadar mesut ederler çünkü Phil Anselmo PanterA yla beraber Down ında sonunu getirmişti ve bu iki gruba karşı hiçbir isteğinin kalmadığı belirtmişti onun sesini yeni şarkılarda duymak için neler vermezdim  |
|
| Başa dön |
|
 |
jointhead666

Kayıt: Sep 12, 2005 Mesajlar: 185 Nerden: dallas'ın texas eyaletinden
|
Tarih: Pts 19.09.2005 23:03 Mesaj konusu: |
|
|
ikinci albümlerini daha cok begenmiştim cok güzel şarkılar vardı özelliklede dog tired ve the seed albümde anselmo nun da dedigi gibi bluesdan tutunda güneyrock'a metal,hardcore dein herşey var ama yinede albümde soguk bi hava var özelikle kışın ve sonbaharda sokakta walkman le yürürken cok güzel gidio, vulgar gibi deil insanlara saldırıp kafasını gözünü yarasınız gelmio  |
|
| Başa dön |
|
 |
pandacan

|
Tarih: Sal 20.09.2005 10:34 Mesaj konusu: |
|
|
Abi Where I'm Going var bi kere, pek fatal bir şarkı insanın çocuğunu kesesi geliyor (iyi ki yok vallaha )
Bu arada Down III geliyormuş laaaeeynnnn!!! Zamanı belli değil, daha kayıtlara başlanmamış bile ama Jimmy'yle bir röportajda demiş ki Pepper'la beraberiz şimdi, Down III materyalini yazmaya başlayacağız. Bu arada Jimmy'nin solo albümü de yakında geliyor, afiyet ossun  _________________ Profesyonel kafa sallayıcı Panda, part time aç bilaç basçı... |
|
| Başa dön |
|
 |
thunderhead

|
Tarih: Sal 20.09.2005 11:47 Mesaj konusu: |
|
|
| ya arkadaşlar o 'down'muydu yoksa 'dawn' mı?? |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Sal 20.09.2005 13:31 Mesaj konusu: |
|
|
Down o.
EKMEK ARASI NOLA METAL HEYTT |
|
| Başa dön |
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Çrş 21.09.2005 0:52 Mesaj konusu: |
|
|
| thunderhead demiş ki: | | ya arkadaşlar o 'down'muydu yoksa 'dawn' mı?? |
Down'dır grubun adı.
Dawn İsveçli bir black metal grubu. _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
pandacan

|
Tarih: Prş 22.09.2005 20:24 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.megaupload.com/?d=IG4RX26G
Where I'm Going ama zipli değil Afiyet şeker ola... _________________ Profesyonel kafa sallayıcı Panda, part time aç bilaç basçı... |
|
| Başa dön |
|
 |
jointhead666

Kayıt: Sep 12, 2005 Mesajlar: 185 Nerden: dallas'ın texas eyaletinden
|
Tarih: Prş 22.09.2005 23:00 Mesaj konusu: |
|
|
sabırsızlıkla bekliorum DOWN III ü  |
|
| Başa dön |
|
 |
pandacan

|
Tarih: Cum 23.09.2005 21:30 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada bir sazanlama yapmadan geçemeyeceğim: Canselmo, Christ Inversion değil miydi o? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? :S _________________ Profesyonel kafa sallayıcı Panda, part time aç bilaç basçı... |
|
| Başa dön |
|
 |
Whiplash

|
Tarih: Cmt 24.09.2005 21:35 Mesaj konusu: |
|
|
2. albümü bugün tamamen dinleyebildim de tüylerim diken diken oldu. böyle bir sey hiç ama hiç beklemiyodum. yani hakkaten inanilmaz derece olmus zaten o kadrodan bos çikmaz diyodum ama bu düpedüz terbiyesizlik yani ne albüm yapmis serefsizler  _________________ Trauma - Such a Shame |
|
| Başa dön |
|
 |
pandacan

|
Tarih: Cmt 24.09.2005 22:10 Mesaj konusu: |
|
|
O zaman alın size ilk albüm:
http://www.megaupload.com/?d=11ZO12UM
Ekmek arası Nola metal, afiyet olsun! _________________ Profesyonel kafa sallayıcı Panda, part time aç bilaç basçı... |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Pzr 25.09.2005 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
2. yi eklesene bende o full değil  |
|
| Başa dön |
|
 |
Anselmo

|
Tarih: Pzr 25.09.2005 1:57 Mesaj konusu: |
|
|
| pandacan demiş ki: | | Bu arada bir sazanlama yapmadan geçemeyeceğim: Canselmo, Christ Inversion değil miydi o? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? :S |
Sen haklısın, yanlış yazmışım.
Hatta o grupta, isminin popülerliği etkili olmasın diye sahte isim kullanmıştır Anselmo amcamız.. Anton Crowley.. Bu ismi de şekilli bak..  |
|
| Başa dön |
|
 |
pandacan

|
Tarih: Pzr 25.09.2005 8:57 Mesaj konusu: |
|
|
| s_hifty demiş ki: | 2. yi eklesene bende o full değil  |
Ehehehe onu da ekleyeceğim abi merak etme  _________________ Profesyonel kafa sallayıcı Panda, part time aç bilaç basçı... |
|
| Başa dön |
|
 |
pandacan

|
Tarih: Pzr 25.09.2005 16:44 Mesaj konusu: |
|
|
s_hifty kardeşim ister de ben yapmam mı? Buyurun beyler, ikinci albüm:
http://www.megaupload.com/?d=TOXXYKP9 _________________ Profesyonel kafa sallayıcı Panda, part time aç bilaç basçı... |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Pzr 25.09.2005 17:01 Mesaj konusu: |
|
|
| Anselmo demiş ki: | | pandacan demiş ki: | | Bu arada bir sazanlama yapmadan geçemeyeceğim: Canselmo, Christ Inversion değil miydi o? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? :S |
Sen haklısın, yanlış yazmışım.
Hatta o grupta, isminin popülerliği etkili olmasın diye sahte isim kullanmıştır Anselmo amcamız.. Anton Crowley.. Bu ismi de şekilli bak..  |
hehe Mr. Crowley
ayrıca necrophagia dada o ismi kullanıyo plak firması yüzünden |
|
| Başa dön |
|
 |
Anselmo

|
Tarih: Pts 26.09.2005 16:15 Mesaj konusu: |
|
|
Sevgi dolu metal insanları Keenan ve Rex... _________________ The trend is dead!
www.rockinside.com |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Pts 26.09.2005 16:21 Mesaj konusu: |
|
|
Down ı niçin seviyoruz?