| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
fleez

|
Tarih: Pzr 06.11.2005 14:00 Mesaj konusu: |
|
|
| stranger_sws demiş ki: | bir tanıdığın şeftaliye karşı tiki var. görmeyi bırakın,adını telafuz edince adam kaşınöaya başlıyo...bu adamla çok uğraşıyolar..bir gün adama şeftali göstermişler adam şuursuzca en yakınında duran adamı saçından tutup duvara vurmuş..adam ne yaptığının farkında değil..
|
Bende orlona dokunamam,bunu söylerken bile dişlerimi sıkıyorum şuan, benide sinir etmek için orlon muhabbeti yapılıyor ama gerçekten o anda şiddet eğilimlerimim arttığını hissediyorum ben bile, ıslak yün mesela, ya sanki beynime kan fışkırıyor bunun lafı geçince bile... Ve ilginçtir sinir etmek için yapılan bu geyiklerin ardından iğrenç bir başağrısı çekiyorum..Nedeninide çözmüş değilim.. _________________ <div>amaçsız şahsiyet...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
BilimTekYoldur Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jan 10, 2005 Mesajlar: 712 Nerden: Düşlerin ve arzuların hakim olduğu bir yerden...
|
Tarih: Pzr 06.11.2005 20:17 Mesaj konusu: |
|
|
kağıt peçete ıyyy... _________________ Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular. |
|
| Başa dön |
|
 |
qataloq

|
Tarih: Pzr 06.11.2005 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
benim küçükken şöyle bir tikim vardı; birisi yanağımdan öptüğü zaman direkt kolumla yüzümü silerdim,sanırım iğrenmeden kaynaklanıyor.Aslında hala arada bunu yapıyorum. _________________ We, we belong, we belong together, together!… |
|
| Başa dön |
|
 |
Gutemensch

|
Tarih: Çrş 09.11.2005 2:44 Mesaj konusu: |
|
|
| qataloq demiş ki: | | benim küçükken şöyle bir tikim vardı; birisi yanağımdan öptüğü zaman direkt kolumla yüzümü silerdim,sanırım iğrenmeden kaynaklanıyor.Aslında hala arada bunu yapıyorum. |
Benim böyle bir akrabam vardı -hala var- bu yüzünü sildikçe bende "pismiyim lan ben" tiki geliştirmiştim. _________________ Karapaks |
|
| Başa dön |
|
 |
visibilia

Kayıt: Nov 10, 2005 Mesajlar: 29 Nerden: istanbul,lefkosa :(
|
Tarih: Prş 29.12.2005 23:29 Mesaj konusu: |
|
|
benimde burun tikim var ! karsimda biri burnuna dokununca sanki benim burnum dusuyormus gibi geliyor ve otomatik olarak duzeltiyorum ahh anne ahh burnuna dokunursan duser demeseydin bole bir tikim olmayacakti  _________________ Her gece birinin olmadığı gecedir,ama bir gece olacak, ortalarda bir gece içinde siz de olmayacaksınız... |
|
| Başa dön |
|
 |
estella

|
Tarih: Cum 30.12.2005 19:21 Mesaj konusu: |
|
|
| visibilia demiş ki: | benimde burun tikim var ! karsimda biri burnuna dokununca sanki benim burnum dusuyormus gibi geliyor ve otomatik olarak duzeltiyorum ahh anne ahh burnuna dokunursan duser demeseydin bole bir tikim olmayacakti  |
Bende de var bu tik.. Acaba neden kaynaklanıyor ben bilmiyorum  _________________ sakin |
|
| Başa dön |
|
 |
amenhotep Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 30.12.2005 19:26 Mesaj konusu: |
|
|
estellacım senin çocukluğa bi inmek lazım visibilia'anınki gibi bişey olabilir. |
|
| Başa dön |
|
 |
visibilia

Kayıt: Nov 10, 2005 Mesajlar: 29 Nerden: istanbul,lefkosa :(
|
Tarih: Pzr 01.01.2006 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
| estella demiş ki: | | visibilia demiş ki: | benimde burun tikim var ! karsimda biri burnuna dokununca sanki benim burnum dusuyormus gibi geliyor ve otomatik olarak duzeltiyorum ahh anne ahh burnuna dokunursan duser demeseydin bole bir tikim olmayacakti  |
Bende de var bu tik.. Acaba neden kaynaklanıyor ben bilmiyorum  |
valla bende bilmiyorum ama cok sinir bisi hele ki baskalari bu tike sahip oldugunu ogrenirse sinir oluyorum bu tur insanlara... _________________ Her gece birinin olmadığı gecedir,ama bir gece olacak, ortalarda bir gece içinde siz de olmayacaksınız... |
|
| Başa dön |
|
 |
Eusine

Kayıt: Dec 31, 2005 Mesajlar: 216 Nerden: Televizyon ekranı gibi gökyüzünden monitör başına...
|
Tarih: Çrş 04.01.2006 17:00 Mesaj konusu: |
|
|
Bende hiperaktivite ve dikkateksikliği var. Küçükken takıntılıydım. Bi sürü tikim vardı.
Mesela gözlerimi ayırmak (Millet caniyim zannederdi)
Sürekli genzimde bir gıcık. Hıç hıç diye sesler çıkarmak ve öksürmek (Hadi evladım git su iç...)
Bir de en iğrenç olanıydı. Şu anda bile utanırım hatırladıkça. Boğazımdan hıh hıh diye sesler çıkarırdım. Özellikle sınavdayken. Bi keresinde bir arkadaş "ollum secks mi yapıyon o ne ses" deyince oğlanı duvara çivilemiştim.
Allah'tan bitti o tür şeyler. Şimdi klas olduk bea Kıyak iş _________________ Take, take all ya need!
But at least leave my guitar with me! |
|
| Başa dön |
|
 |
Eusine

Kayıt: Dec 31, 2005 Mesajlar: 216 Nerden: Televizyon ekranı gibi gökyüzünden monitör başına...
|
Tarih: Çrş 04.01.2006 17:05 Mesaj konusu: |
|
|
Bir de bir arkadaşım var. Kızlar çocuğa hayran ama oğlan hiç yanaşmıyor. Ben bi gün tutamadım sordum neden hiç bi kızla gezmiyorsun diye. O da bana demez mi. Bir kızın elinden tuttuğum an tecavüz etme dürtüsü artıyor. Tutamamaktan korkuyorum kendimi diye
Ben de dedim heralde kaç kere yaşamıştır ki bu kadar korkuyo  _________________ Take, take all ya need!
But at least leave my guitar with me! |
|
| Başa dön |
|
 |
durukanengin

|
Tarih: Prş 05.01.2006 21:52 Mesaj konusu: |
|
|
| benim limona tiki olan bi arkadaşım vardı meyve soyarken yanındaki limondan bahsedince ayağına bıçağı sapladı.o yüzden tiki olanlarla asla dalga geçmem.aga çok sakat bu tik. |
|
| Başa dön |
|
 |
mavi_melek

|
Tarih: Cum 13.01.2006 18:51 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Lütfen yazım kurallarına dikkat ediniz. _________________ ferman_koray |
|
| Başa dön |
|
 |
-devrim-

|
Tarih: Cmt 20.05.2006 0:39 Mesaj konusu: |
|
|
ben yatmadan önce bi çay bardağı su içsem bile yatağa yatıp kalkamaacak hale geldiğim anda çişim geliyor, yapıyom- geliyo yapıyom-geliyo çok sinir bir durum _________________ KAHROLSUN KAPİTALİZM |
|
| Başa dön |
|
 |
siyahhh

|
Tarih: Çrş 31.05.2006 9:04 Mesaj konusu: |
|
|
kağıda karşı inanılmaz bir tikim var.herhangi bir not kağıdını bile eline alıp sonra onu ikiye katlayıp sürttüree sürttüre düz bi çizgi haline getirirler ya onun çıkardığı ses benim dişlerimi kaşındırıyor çok fena bak anlatırken bile hatta anlatamıyorum oyyyy dişlerim çok kaşınıyoooooooo......çok garip... _________________ sahip olunamayan şeylerin değeri çok daha fazla bilinir imiş...bana sahip olamadığım bi şey gönderin - - -> gülücük  |
|
| Başa dön |
|
 |
tinklebell

Kayıt: May 10, 2006 Mesajlar: 154 Nerden: kaderin alıkoyduğu yerden
|
Tarih: Pzr 11.06.2006 2:14 Mesaj konusu: |
|
|
benim bi arkadaşımda karşısında birisi bi kumaş parçasını falan dişlediğinde fena olurdu. liseye giderken sınıftaki herkesi örgütlemiştim, kızcağız sınıfa bi girdi bütün sınıfın ağzında kravatları
kaçışını hiç unutmam, ne kadar kötüyüm yaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
_ERHAN_

Kayıt: Jan 19, 2006 Mesajlar: 515 Nerden: istanbul / Ayvalik
|
Tarih: Pzr 11.06.2006 19:39 Mesaj konusu: |
|
|
Benim küçükken bir tikim vardı.
İlk okula başladıktan sonra, sosyalleşmeye başlayınca kurtuldum.
Küçükken biri bana bırakın dokunmayı,
bırakın deymeyi, yanımdan biri bana sürterek geçse bile ağlıyodum, bana dokundular diye.
Aynen surat ifadem resimdeki şeklini alırdı.
hehehe
(resimdeki ben değilim)  |
|
| Başa dön |
|
 |
paroksetin

Kayıt: Jun 09, 2006 Mesajlar: 65 Nerden: monitörün karşısından
|
Tarih: Pzr 11.06.2006 21:26 Mesaj konusu: |
|
|
ben de her sabah okula gitmeden önce midem bulanırdı.Haftaiçi hergün tuvalete git, kus bir rahatla sonra elini yüzünü yıka gibi bir alışkanlık olmuştu bende.Hafta sonları kaybolan birşeydi Gerçi okulun yarısından çoğunu bitirdik ama sınav günlerinde gene ilkokul günlerime dönüyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
_ERHAN_

Kayıt: Jan 19, 2006 Mesajlar: 515 Nerden: istanbul / Ayvalik
|
Tarih: Pzr 11.06.2006 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
| paroksetin demiş ki: | ben de her sabah okula gitmeden önce midem bulanırdı.Haftaiçi hergün tuvalete git, kus bir rahatla sonra elini yüzünü yıka gibi bir alışkanlık olmuştu bende.Hafta sonları kaybolan birşeydi Gerçi okulun yarısından çoğunu bitirdik ama sınav günlerinde gene ilkokul günlerime dönüyorum  |
bu tik değilki, hastasın sen bi doktora git  |
|
| Başa dön |
|
 |
tinklebell

Kayıt: May 10, 2006 Mesajlar: 154 Nerden: kaderin alıkoyduğu yerden
|
Tarih: Pzr 11.06.2006 21:49 Mesaj konusu: |
|
|
| paroksetin demiş ki: | ben de her sabah okula gitmeden önce midem bulanırdı.Haftaiçi hergün tuvalete git, kus bir rahatla sonra elini yüzünü yıka gibi bir alışkanlık olmuştu bende.Hafta sonları kaybolan birşeydi Gerçi okulun yarısından çoğunu bitirdik ama sınav günlerinde gene ilkokul günlerime dönüyorum  |
sabah çok erken uyanmaktan olabilir mi acaba  |
|
| Başa dön |
|
 |
paroksetin

Kayıt: Jun 09, 2006 Mesajlar: 65 Nerden: monitörün karşısından
|
Tarih: Pzr 11.06.2006 21:56 Mesaj konusu: |
|
|
| tinklebell demiş ki: | | paroksetin demiş ki: | ben de her sabah okula gitmeden önce midem bulanırdı.Haftaiçi hergün tuvalete git, kus bir rahatla sonra elini yüzünü yıka gibi bir alışkanlık olmuştu bende.Hafta sonları kaybolan birşeydi Gerçi okulun yarısından çoğunu bitirdik ama sınav günlerinde gene ilkokul günlerime dönüyorum  |
sabah çok erken uyanmaktan olabilir mi acaba  |
hayır.Ama yenmek üzereyim  |
|
| Başa dön |
|
 |
|