| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Guitarcraft

Kayıt: Mar 13, 2004 Mesajlar: 58 Nerden: Ankara - Boston ( Gazi - MIT )
|
Tarih: Cum 08.07.2005 19:36 Mesaj konusu: Guitar Battle - Gitarist Meydan Okuma Organizasyonu |
|
|
Arkadaşlar böyle bir projemiz var. Yabancı forumlarda görüyoruz ve imreniyoruz. Böyle bir şeyi yapmak istiyoruz.
Önerileriniz nelerdir? Nasıl olmalıdır? Yer alır mısınız? _________________ Rebus Menajer http://www.myspace.com/guitarcraft |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
VaLHaLLa

|
Tarih: Cum 08.07.2005 20:09 Mesaj konusu: |
|
|
| Ben varım arkadaşım.Eger adam toplanırsa yapalım boyle bişey.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Bijen

|
Tarih: Çrş 13.07.2005 0:18 Mesaj konusu: |
|
|
Vallahi bencede çok güzel olur bende böyle bir organizasyon olmasını çok isterim...Hem eğitici hemde eğlendirici olabilir:) _________________ D.Bijen Rahimi
www.myspace.com/bijenrahimi
|
|
| Başa dön |
|
 |
VaLHaLLa

|
Tarih: Çrş 13.07.2005 20:10 Mesaj konusu: |
|
|
| Valla neden raabet olmadı anlayamadım heralde cok acık yazmadık diye. Bakın arkadaşlar bir yarışma havasında olucak kişiler arasında olucak(ahmet vs. mehmet) gibi. ( AHMET VS. MEHMET SCORE: 3-1) FALAN gibi. Sanırım kimin yeniceini oy yontemiyler belirleriz. Gelin yeteneklerimizi gosterelim eglenelim. Belki birilerin kapıcagımız şeyler falan cıkar. Eger yeterli katılımcı olursa boyle bişey düşünülüyor. Katılımcıysanız mesaj bu foruma mesaj yazın ona gore kişi sayısı belirleyelim ve başlayalım. |
|
| Başa dön |
|
 |
Bijen

|
Tarih: Çrş 13.07.2005 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
Vallahi ben öyle yarışma fln şeklinde olucaksa açıkçası istemem böyle birşeyi müzik bir yarış değildir bence! Ama emprovizasyon jam session havasında olucaksa neden olmasın! _________________ D.Bijen Rahimi
www.myspace.com/bijenrahimi
|
|
| Başa dön |
|
 |
night_slash_rain

|
Tarih: Çrş 13.07.2005 22:39 Mesaj konusu: |
|
|
Bencede.. Hatta G3 havasinda olsa, birkac parca belirlense önceden, sirayla onlar calınsa daha guzel olabilir...
johnny b. goode, la grange, voodoo child falan gibi  |
|
| Başa dön |
|
 |
raistlin17

|
Tarih: Prş 14.07.2005 5:59 Mesaj konusu: |
|
|
bencede yarısma seklinde değil hakkaten bu işi hakkıyla yapanların şovu şeklinde olsa şahane olur mesela...Benim adayım Bijen abi direk  _________________ Jackson SL1 |
|
| Başa dön |
|
 |
Guitarcraft

Kayıt: Mar 13, 2004 Mesajlar: 58 Nerden: Ankara - Boston ( Gazi - MIT )
|
Tarih: Cmt 16.07.2005 18:24 Mesaj konusu: |
|
|
Öyle diyorsanız öyle olsun. Arkadaşım bu hafta içerisinde postaya verecek jamleri. haftaya elimde olur. _________________ Rebus Menajer http://www.myspace.com/guitarcraft |
|
| Başa dön |
|
 |
mm666 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 16.07.2005 19:23 Mesaj konusu: |
|
|
bence yarisma seklinde olsun gitar calmam izlerim...
www.drummerworld.com 'da videolar bölümünde var drum wars diye izleyin isterseniz bence yapilmali... hem türkiye yeni organisazyonla tanisir hemde katilanlar hemde izleyiciler eğlenir... _________________ http://tr1.monstersgame.net/?ac=vid&vid=20027778
tıklayin canavar falan cıkmıyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
utku_death

|
Tarih: Pts 18.07.2005 13:26 Mesaj konusu: |
|
|
guitarcraft şimdi bu olay, dt-home damı olacak yoksa burdamı ona karar verip bence tek bir yerde yapalım... _________________ SOLO ATIYORUM O HALDE VARIM!! |
|
| Başa dön |
|
 |
_KehaneTEmre_

|
Tarih: Pts 18.07.2005 14:42 Mesaj konusu: |
|
|
Şahane bir şey olur bende katılırım fakat Bijen ' e sonuna kadar katılıyorum müzik asla bir yarış deildir.Show konseri gibi , gösteri gibi olabilir...Sahnede birdolu gitarist olup hepsi hem hünerlerini göstererek eğitici olur hem seyirci açısından güzel bir eylence olur. Seyirci olarak çok fazla destek olacagından eminim.
Herneyse bende katılmak isterim böyle bir organizasyona  _________________ Mozart - Piano Sonata No. 11 in A major by Emre Eguz
Kehanet Gitaristi |
|
| Başa dön |
|
 |
VaLHaLLa

|
Tarih: Pts 18.07.2005 17:40 Mesaj konusu: |
|
|
| _KehaneTEmre_ demiş ki: | Şahane bir şey olur bende katılırım fakat Bijen ' e sonuna kadar katılıyorum müzik asla bir yarış deildir.Show konseri gibi , gösteri gibi olabilir...Sahnede birdolu gitarist olup hepsi hem hünerlerini göstererek eğitici olur hem seyirci açısından güzel bir eylence olur. Seyirci olarak çok fazla destek olacagından eminim.
Herneyse bende katılmak isterim böyle bir organizasyona  |
demişsin de nası hepimiz bi sahneye dolup calcaz ya bu net uzernden olcak bi olay diye dusunuodum ??? |
|
| Başa dön |
|
 |
VaLHaLLa

|
Tarih: Pts 18.07.2005 17:41 Mesaj konusu: |
|
|
gerçi cogu kişi ankaradan.. bende gelirim ama 1 hafta (zaten gelcektim ) |
|
| Başa dön |
|
 |
_KehaneTEmre_

|
Tarih: Pts 18.07.2005 17:54 Mesaj konusu: |
|
|
| VaLHaLLa demiş ki: | | _KehaneTEmre_ demiş ki: | Şahane bir şey olur bende katılırım fakat Bijen ' e sonuna kadar katılıyorum müzik asla bir yarış deildir.Show konseri gibi , gösteri gibi olabilir...Sahnede birdolu gitarist olup hepsi hem hünerlerini göstererek eğitici olur hem seyirci açısından güzel bir eylence olur. Seyirci olarak çok fazla destek olacagından eminim.
Herneyse bende katılmak isterim böyle bir organizasyona  |
demişsin de nası hepimiz bi sahneye dolup calcaz ya bu net uzernden olcak bi olay diye dusunuodum ??? |
ewet o konuda saçmalamışım ses sistemi kaldırmaz
Muhahaha Net üzerindenmi sen daha fena saçmalamışsın  _________________ Mozart - Piano Sonata No. 11 in A major by Emre Eguz
Kehanet Gitaristi |
|
| Başa dön |
|
 |
VaLHaLLa

|
Tarih: Pts 18.07.2005 20:02 Mesaj konusu: |
|
|
| la ne saçması ? neresi saçma ? ben aynı anda calalım demiyorumm zaten. Buyuk ihtimalle format soyle olcak... Once birisi kaydını yapıp yollucak sonra rakibi yollucak ve forum ortamında 2 gun oylamaya sunulucak. Bence en mantıklısı boyle. ama ben yinede guitarcraft la temasa geçicem |
|
| Başa dön |
|
 |
_KehaneTEmre_

|
Tarih: Sal 19.07.2005 0:57 Mesaj konusu: |
|
|
İşte hala saçmalıyorsun biraz düşünerek yazı yaz dostum eleman tutup kendi deilde başka birine kaydettiremezmi soloyu ? veya internette bulunan milyonlarca solo kayıdından birini yollayamazmı ??? _________________ Mozart - Piano Sonata No. 11 in A major by Emre Eguz
Kehanet Gitaristi |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 19.07.2005 23:15 Mesaj konusu: |
|
|
eren kömürlü katılmazsa ben izlemem. _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
Portakalı soydum başucuma koydum.
Squire demeyin artık şuna,dalarım bak! |
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
Tarih: Çrş 20.07.2005 10:32 Mesaj konusu: |
|
|
| _KehaneTEmre_ demiş ki: | | İşte hala saçmalıyorsun biraz düşünerek yazı yaz dostum eleman tutup kendi deilde başka birine kaydettiremezmi soloyu ? veya internette bulunan milyonlarca solo kayıdından birini yollayamazmı ??? |
İyide ne fark ederki o adamın çalamadığı mutlaka anlaşılır (Ya da sırf site üzerinde sahte şeyler yapması ne işe yararki ? ) _________________ Satılık Ibanez S 2170 SE
http://www.myspace.com/odienband
http://www.myspace.com/sertsessiz |
|
| Başa dön |
|
 |
tsunami

|
Tarih: Çrş 20.07.2005 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
| bence sahnede olması lazım bi bar ayarlanır sanal olarak hiç bi tadı tuzu olmaz herkese aynı elemanlar çalacak parçalar aynı zaten her gitarist indikten sonra 10 - 15 dakika gitarist kendi, setupunu kuracak soundunu ayarlayacak ööölee herkesin gözü önünde texastada ööle yaparlarmış hatta stevie vainin bi filmindede var benim favorim utku death bence o olaytı bitirir çok iidir |
|
| Başa dön |
|
 |
Amoremorte

Kayıt: Aug 28, 2003 Mesajlar: 440 Nerden: Ankara - Konutkent
|
Tarih: Çrş 20.07.2005 15:11 Mesaj konusu: |
|
|
Cok zor seylerden bahsediyorsunuz. Guitarwars diye bir site vardı. Tam adresini hatırlamıyorum. O da net ustunden yapilan cok eglenceli cekismelere sahne olmustu. En mantiklisi net uzerinden yapilmasi. Nette onlarca parca backing track formantinda var. Her hafta secilir bir parca calinir uzerine. Dİnleyenlerde puan verir belli bir sure sonunda kazanan belli olur. En mantiklisi bu bence.
Ayrıca baskasina caldirma benim aklima dahi gelmemisti. Son derece mantiksiz bisi. Sonucta o adama gitar hediye edilmiicek daha iyi olursa. Kisinin kendisine olan saygisiyla alakali bisi. Bu siteden yarismaya katilcak insanlarin boyle bisi yapcagina inanmiyorum acikcasi. _________________ Bir kez geldik dünyaya çalışalım kimyaya !!!
Rockout --> Gitar
http://www.fenderim.net/gitargoster.php?parca=103 |
|
| Başa dön |
|
 |
|