Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Reservoir Dogs
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Reservoir Dogs
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pel_34

MesajTarih: Cum 11.08.2006 9:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filme damgasını vuran kişi tarantinodur, tamam çok önemli oyuncularda var filmde ama o olmasa bilmiyorum yanii Smile
kusagami

MesajTarih: Cum 11.08.2006 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tam bir kara film.bütün karakterler kötü yaratılmış ve tadından geçilmez bir film olmuş. gerek garson muhabbeti ,gerek kualk kesme sahnesi,tabi birbirlerine renk beğenirlerken geçen diyaloglar özellikle bay pembe nin rengi için isyan etmesi...muhteşem bir tarantino filmi...

bay pembe: hey neden benim rengim pembe de beyaz değil. bende karizmatik bir renk almak istiyorum.
-seni gerizekalı çünkü sen tam bir homoya benziyorsun.
++kendi renkllerimizi seçsek olmaz mı_
--hayır sizi aptallar bunu en son yaptığımızda diğer çete üyeleri bu yüzden birbirini doğramıştı...

(bu kadarını hatırlayabildim)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gunsnroses

MesajTarih: Cmt 12.08.2006 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bay pembe: hey neden benim rengim pembe de beyaz değil. bende karizmatik bir renk almak istiyorum.
-seni gerizekalı çünkü sen tam bir homoya benziyorsun.
++kendi renkllerimizi seçsek olmaz mı_
--hayır sizi aptallar bunu en son yaptığımızda diğer çete üyeleri bu yüzden birbirini doğramıştı...

Smile
RouLeTTe__
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 05.12.2006 3:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

U.P.O. her cumartesi 20.00 insula rock bar

kafam iyiydi gördüm kalbim iyiyidi sevdim gerisi deja-vu
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DU_HAST

MesajTarih: Çrş 06.12.2006 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Steve Buscemi zaten tarantino'nun bi iki filminde yer alıyor. Fargo'da süper bi performansı vardı kendisinin.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız