| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Gutemensch

|
Tarih: Cum 15.07.2005 0:52 Mesaj konusu: |
|
|
Ordaki bir adam hariç gerisinin rollerine bürünmleri tam oturmuş.Hangi renkti bilmiyorum Beyaz olabilir.Maço tavırları vardı böyle "kuulum ulan ben" der gibi.Çok yapmacık. _________________ Karapaks |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
Tarih: Cum 15.07.2005 3:01 Mesaj konusu: |
|
|
Beyaz (ismini tam hatırlayamıyorum ama..) Tarantino'nun "adam"larından (Çoğu filminde var sanırsam, ya da bulunduğu çoğu yerde). Her filmde de aynı rolü yapsa da (Ne Bruce Wills mi )yine de yakışıyr (Ki sanırım Tarantino'nun istediği tipleme o...)
Bu arada yanlış yazmamışımdır umarım Beyaz psikopat olan değil mi kulak kesen. _________________ Satılık Ibanez S 2170 SE
http://www.myspace.com/odienband
http://www.myspace.com/sertsessiz |
|
| Başa dön |
|
 |
Gutemensch

|
Tarih: Cmt 16.07.2005 1:16 Mesaj konusu: |
|
|
Evet evet kulağı kesen herif.Hiç olmamış o filme.Kovboy gibi. _________________ Karapaks |
|
| Başa dön |
|
 |
wazgaat

|
Tarih: Pzr 18.09.2005 16:21 Mesaj konusu: |
|
|
tarantinonun filmleri arasında bi seçim yapamıyorum iyi veya kötü tarzında bence bütün filmleri bi başyapıt Reservoir Dogs bunlardan sadece bir tanesi tarantinonun mafya filmleri yapmasını seviyorum türkiyede olsa verceğim tek insan  |
|
| Başa dön |
|
 |
CorvusTheHeretic

|
Tarih: Pzr 18.09.2005 16:36 Mesaj konusu: |
|
|
Filmi bende çok beğeniyorum bence de tarantino filmleri arasında en iyi filmden biridir(diğeride pulp fiction) . Filmde özellikle madonna'nın like a virgin şarkısına olan yorumlar ve tarantino'nun mr. Brown olarak son noktayı koyması muhteşemdi yani herkesin aklına gelmiştir madonna'nın şarkıda demek istediği şey tarantino'nun düşündüğü şekilde ama ancak bu kadar güzel ifade edilebilir ve dialog haline getirilebilir bence. Birde Mr. Brown ın isminin nerden geldiğine ilgili geyik koparmıştı beni. _________________ When you\'re great people often mistake
candor for bragging.
Darth Corvus... |
|
| Başa dön |
|
 |
gollum1234

Kayıt: Sep 29, 2004 Mesajlar: 739 Nerden: puslu dağlar(izmir)
|
Tarih: Pzr 18.09.2005 19:18 Mesaj konusu: |
|
|
| Roth-Azad demiş ki: | Beyaz (ismini tam hatırlayamıyorum ama..) Tarantino'nun "adam"larından (Çoğu filminde var sanırsam, ya da bulunduğu çoğu yerde). Her filmde de aynı rolü yapsa da (Ne Bruce Wills mi )yine de yakışıyr (Ki sanırım Tarantino'nun istediği tipleme o...)
Bu arada yanlış yazmamışımdır umarım Beyaz psikopat olan değil mi kulak kesen. |
arkadaşlar mr. white harvey keitel dır ve sadece from dask tell down da ve palp factionda oynuyo bunun dışında kulak kesene gelince o mr. blonde michael madsen'dır kill billl 2 de oynuyo
oynadıkları filmler konusunda yanlışlık olabilir arkdaşlar _________________ daha önce böyle bir güzellik gördünüz mü?... (avatarım) |
|
| Başa dön |
|
 |
Gutemensch

|
Tarih: Pzr 18.09.2005 22:23 Mesaj konusu: |
|
|
Evet Beyaz Harvey Keitel di.Ben kulak kesen deyince direk o zannettim; asıl kovboy Michael Madsen, Tarantino nun demirbaş oyuncusuda Harvey Keitel. _________________ Karapaks |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Sal 11.10.2005 0:47 Mesaj konusu: |
|
|
| gollum1234 demiş ki: | | Roth-Azad demiş ki: | Beyaz (ismini tam hatırlayamıyorum ama..) Tarantino'nun "adam"larından (Çoğu filminde var sanırsam, ya da bulunduğu çoğu yerde). Her filmde de aynı rolü yapsa da (Ne Bruce Wills mi )yine de yakışıyr (Ki sanırım Tarantino'nun istediği tipleme o...)
Bu arada yanlış yazmamışımdır umarım Beyaz psikopat olan değil mi kulak kesen. |
arkadaşlar mr. white harvey keitel dır ve sadece from dask tell down da ve palp factionda oynuyo bunun dışında kulak kesene gelince o mr. blonde michael madsen'dır kill billl 2 de oynuyo
oynadıkları filmler konusunda yanlışlık olabilir arkdaşlar |
arkadaşlar polisin kulağını kesen eleman sarışın değilmiydi? köstebek tarafından vuruluyor?
neyse gerçekten farklı ve güzel bir film. tarantino nede olsa kişilerin film seyrince geçmişlerini göstermeleride iyi olmuş. pembenin "neden pembe" tartışmasıda hatırımda kalan bir kare. itirazlar sonuçsuz kalmıştı |
|
| Başa dön |
|
 |
fleez

|
Tarih: Sal 11.10.2005 1:27 Mesaj konusu: |
|
|
Üç kere izleme girişiminde bulunmama rağmen filmi asla izleyemedim, ilk 15 dakikasını geçemedim, o derecede sıkıldım filmden.... _________________ <div>amaçsız şahsiyet...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Gutemensch

|
Tarih: Sal 11.10.2005 2:26 Mesaj konusu: |
|
|
Film görsellik olarak pek birşey vermiyor zaten diyaloglar üzerine kurulu diyebilirim.Biraz ingilizce biraz altyazı okuma kabiliyeti olunca -hem okuma hem izleyebilme oluyor bu- seviliyor bu film. _________________ Karapaks |
|
| Başa dön |
|
 |
Jekyll-Hyde

|
Tarih: Pts 12.06.2006 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
giristeki "garsona bahsis verilmeli mi verilmemeli mi?" konulu muhabbeti de unutmamak lazım  _________________ GOD İS DEAD! |
|
| Başa dön |
|
 |
_dewil__

|
Tarih: Pts 17.07.2006 2:25 Mesaj konusu: |
|
|
garson muhabbeti cok iyiydi yhaa (= filme biraz zor adapte oldum ben cünkü film sırf dialoglar üzerine sade devam ediyo filmin tadını soradan cıkarmaya basladım iyi bi filmdi ama filmin sonunda orange polis oldugunu sölememeliydi bence o kısmı biraz sacma geldi  |
|
| Başa dön |
|
 |
MoNsTeR_83

|
Tarih: Cmt 22.07.2006 11:19 Mesaj konusu: |
|
|
geçenlerde tekrar izledim de ne kadar özlemişim onu hatırladım tarantino'nun filmlerdeki diyaloglara bitiyorum ya, bu filmdeki garson muhabbeti ya da panik halindeki mr. pink'le white'ın muhabbeti olsun ne biliim pulp fiction'da john travolta'yla samuel jackson'ın muhabbetleri(kesinlikle favorimdir) olsun...süper ya _________________ N.B.K. , Jelibon , A.B.E.S. - gitar
Let the force flow through you..
http://www.nukleerbasliklikiz.com , http://www.abes.cc |
|
| Başa dön |
|
 |
ruhastasi

|
Tarih: Cmt 22.07.2006 16:32 Mesaj konusu: |
|
|
favori karakterim mr pink(steve buscemi)'tir. kendisi bahşiş vermeye inanmayan bir şahıstır.
şu repliği beni öldürmüştür:""ben pembe olmam, mora ne dersin?" ve tabi ki ortamı yatıştırma çabaları... "arkadaşlar lütfen biraz profesyonel olalım.." _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
KapsuL

|
Tarih: Pzr 23.07.2006 20:10 Mesaj konusu: |
|
|
bence tarantino'nun en iyi filmi.(aslında bir numara pulp fiction da olabilir ama neyse ) diyaloglar oyunculuklar tarantinonun süper zekasının ürünü espriler filmi şaheser yapıyo.hastasıyım filmin |
|
| Başa dön |
|
 |
ruhastasi

|
Tarih: Pzr 23.07.2006 20:15 Mesaj konusu: |
|
|
tarantino az ve öz olsada oynamıştır filmde... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
MoNsTeR_83

|
Tarih: Pzr 23.07.2006 20:40 Mesaj konusu: |
|
|
ewt mr. brown olarak yanlış hatırlamıyosam.. ama çabuk kaybediyoruz kendisini  _________________ N.B.K. , Jelibon , A.B.E.S. - gitar
Let the force flow through you..
http://www.nukleerbasliklikiz.com , http://www.abes.cc |
|
| Başa dön |
|
 |
ruhastasi

|
Tarih: Pzr 23.07.2006 20:45 Mesaj konusu: |
|
|
"like a virgin aslında bir bakireyi anlatmamaktadir, çok tecrübeli bir fahişenin büyük penisli bir adam tarafından acı cektirilerek bekaretini kaybettiği guünü hatırlamasıdır"
diye başlar film _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
weled

|
Tarih: Cum 28.07.2006 18:40 Mesaj konusu: |
|
|
filmde herşey iyi hoştuda Michael Madsen ın öle ölmesi olmadı =) : _________________ t.t.s.g.b |
|
| Başa dön |
|
 |
ruhastasi

|
Tarih: Cum 28.07.2006 18:45 Mesaj konusu: |
|
|
i don't believe in tipping te unutulmaz replikler arasındadır...
micheal madsen'ın stealers wheel'ın, "stuck in the middle with you" şarkısında ki dansı baya hoştu ta ki kulağı kesene kadar  _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|