Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Bazı şeyler vardır insanı ilk gördüğü veya duyduğu anda etkisi altına alan, ben Desultory'nin müziğini bu duruma örnek olarak gösterebilirim.Metal müziğin önemli derecede geliştiği bir ülke olan İsveç'ten bir death metal topluluğu idi ,fakat şu an müzik çalışmalarına devam etmiyorlar.
Piyasadaki ep ve albümleri;
(EP) Forever Gone '92
Into Eternity '93
Bitterness '94
Swallow The Snake '96
En çok etkilendiğim mükemmel albümleri "Bitterness" ı dinlerken buraya birşeyler karalamak istedim haklarında. Onların ilk duyduğum ve o günden beri asla elimden düşürmediğim çalışmaları.
Şarkılar oldukça sert ve klasik çift kros death metal soundundan farklı,oldukça sağlam melodik bir o kadar duygusal rifler ve sololar içeriyor. Vocal hüzün dolu ve brütal.Grubun en önemli avantajlarından
biride Thomas Johnson adlı harika bir enerjisi olan hızlı ve yaratıcı bir
davulcuya sahip olmasıydı sanırım.
Lyricler! Sanki her kelimesi benim için yazılmış, dinlerken kendimi buluyorum.Depresif ve varoluş sebebimimizi sorgulayan türde.Kısaca bu hayatta çektiğiniz tüm acıları özetleyen bir müziği ve lyricleri içeriyor.
Desultory'nin müziğine resmen tapıyorum.Gerçekten yaratıcı ve özeller. Ne yazıkki baştada belirttiğim gibi adamlar dağıldı.Bugünlerde onlar gibi şarkı yapan bir grup daha kalmadığına inanıyorum.
Burda bulunan ve bu grubu seven arkadaşlarda birşeyler eklerler umarım.
It hurts so bad, I cannot breathe
So lonely so lost, in misery
Breathing a lie, I am denied
Blindfold my eyes, I am to die
Just give me a reason not
To paint the future black
When all my hope just fades away, just fades away
I can see no future
Here in front of me
What's the point of living
When I could be free
So paint the edge with tears
Of a perished emotion
A wound so severe
And much too deep to be erased
By the healing hands of time
That life has withered, and is gone forevermore.......
Bir kaç lyric ile bitiriyorum sözümü. _________________ I'm where space nor time couldn't be! Disembodied. Lost in the vortex of insanity. Yet deadened by the pain, unable to breath......
Tarih: Prş 21.10.2004 6:50 Mesaj konusu:
Bitterness albümlerini severek dinlerdim. Ama sonra galiba Gorefest gibi Death'n Roll'a yönelmişler ama dinlemedim. Bitterness'a bakarak o tarzda gitselerdi keşke diyorum bu arada nereden buldun bu albümleri ?
Bu arada evet son albümleri biraz daha değişik bir tarzdaydı ama sağlamdı. _________________ I'm where space nor time couldn't be! Disembodied. Lost in the vortex of insanity. Yet deadened by the pain, unable to breath......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız