| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
AmorphiS

|
Tarih: Pzr 17.08.2003 21:55 Mesaj konusu: Slayer |
|
|
Slayer hakkında son gelişmelerden haberdar olan var mı?  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Odin

|
Tarih: Sal 19.08.2003 20:42 Mesaj konusu: |
|
|
| bildiğim kadarıyla dave lombardo slayer a dönmüş ve yeni albüm 2004 başlarında çıkabilirmiş şubat falan gibi |
|
| Başa dön |
|
 |
Dargoth

|
Tarih: Cum 12.09.2003 22:05 Mesaj konusu: |
|
|
11 kasımda 4 disklik bi box-set çıkıcak.
The Soundtrack To The Apocalypse olcakmış adı ve yayınlanmamış konser görüntüleri ve soundtrack parçalar olcakmışşşşş... |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4138 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Cum 12.09.2003 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
Halen en buyuk Trash grubudur. Aynen devam ederler. yok böyle bir güzellik ve safkanlık! _________________ <div><a>http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
YehuDa

|
Tarih: Cum 12.09.2003 23:34 Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle çok kaliteli bir thrash grubu.Dave'in dönüşüyle daha kaliteli olacaklar gibi "show no mercy" deki davul kalitesine ulaşırlar ve aşarlar sanırım... _________________ KEndi alevinizde yanmaya hazır olun.Önce kül olmadan kendinizi nasıl yenileyebilirsiniz? f.nietzsche |
|
| Başa dön |
|
 |
Ozan

|
Tarih: Cmt 13.09.2003 7:07 Mesaj konusu: |
|
|
Eskiden Slayer hayraniydim...
O ne hiz, o ne agresiflik,o ne gaz sarkilar!!!!(Hele Angel Of Death in ortasinda bir solo vardi ki hala unutmam)
Sonradan Punk a donmeye basladi en son cikardiklari albumun de isminden ve iceriginden nefret ettim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Dead_Assasin

|
Tarih: Cmt 13.09.2003 21:40 Mesaj konusu: |
|
|
Öyle düşünme bence. South Of Heaven albümünün bir fiyasko olduğu kesin ama mesela bence madem eski bir slayer fan'isin Reign In Blood'ı bi tekrar dinle. Azıcık şarkıyla 1 albümlük gaz veriyolar insana... _________________ Yapan eşşek; yaptıran şanslı eşşektir
Ama ikisinin de sonu Maret Kangal Sucuk'tur...
DEATH RULLZ! |
|
| Başa dön |
|
 |
DARK-LORD

|
Tarih: Cmt 13.09.2003 22:05 Mesaj konusu: |
|
|
| thrash gruplarından ayakta kalanlarından biridir.dave'in dönüp dönmediğinden bi haberder değilim ama metallica da nasıl ciff ilahtıysa slayerde de bana göre dave ilahtı döndüğü iyi olmuş |
|
| Başa dön |
|
 |
Swansong

|
Tarih: Cmt 13.09.2003 23:09 Mesaj konusu: |
|
|
| Dead_Assasin demiş ki: | | Öyle düşünme bence. South Of Heaven albümünün bir fiyasko olduğu kesin ama mesela bence madem eski bir slayer fan'isin Reign In Blood'ı bi tekrar dinle. Azıcık şarkıyla 1 albümlük gaz veriyolar insana... |
Sanırım South of Heaven'dan değil God Hates Us All'dan bahsediyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Cum 19.09.2003 16:25 Mesaj konusu: |
|
|
işte benim grubum.....babaların babası....tartısılmaz...tartısılsada bişey degışmez.... favori albumum seasons pesınden reign in blood gelir.... parcalar dersen dead skin mask(oy oy oyyyyy) va angel of death..... ) _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
sl4y3r666

|
Tarih: Cum 19.09.2003 17:09 Mesaj konusu: |
|
|
SlayeR trashin tartışılmaz kralı.Kill again,chemical warfare,war ensemble,sprit in black ve bana göre en muhteşem şarkısı born of fire süper şarkılardır.Yalnız bir şey soracağım.SlayeR Türkiye'de yeni konser verecekmi ????  |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_misery

|
Tarih: Cmt 20.09.2003 16:09 Mesaj konusu: |
|
|
Slayer tartışılmaz. Baba grup. Dave'in de gelmesiyle tekrar coştururlar bizi inş. Kerry King'e bitiOrum abi. _________________ Isınamazsın ağlarken ... |
|
| Başa dön |
|
 |
ConradMcRAE Manga Vokalisti

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 13:21 Mesaj konusu: |
|
|
"Reign in Blood",aldığım ilk yabancı kasetlerden biriydi sanırım aldığım günü hayal meyal hatırlıyorum.İlk başta sevmemiş,hatta ilk yüz ile ikinci yüzün aynı olmasına kızıp durmuştum ama daha sonra dinledikçe Slayer'a hayranlık duymaya başladım.Özellikle Dave'in manyak davul sololarına.
Türkiye'deki konserine koşarak gitmiştik neredeyse ama ne yazık ki Dave yoktu.Yine de inanılmaz bir konserdi ve Paul Bostaph(böyle mi yazılıyodu hatırlamıyorum) de gayet iyiydi.
Dave'in tekrar dönmesi gerçekten sevindirici.Umarım Dave ile beraber tekrar eski soundlarına dönerler çünkü şu punk bozması albümlerinden beridir takip etmiyorum Slayer'ı. _________________ before you see the light you must die! |
|
| Başa dön |
|
 |
night_elf Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 14:33 Mesaj konusu: |
|
|
| Love to Hate şarkıları süper. |
|
| Başa dön |
|
 |
Under_The_Runes

|
Tarih: Cmt 29.11.2003 7:04 Mesaj konusu: |
|
|
Hayatıma yön vermiş bir grup Slayer.
Onun şarkıları ile büyüdüm denebilir. Bu kadar az mesaj yazılması beni üzdü açıkcası.
Speed Metal in tartışılmaz öncüsü bence. Davul olayına aşırı önem vermesi keza iki büyük davulcuyu bünyelerinde bulundurmuş olması benim bu grubun sıkı bi fanı olmamın baş nedeni heralde.
God Hates Us All un ardından Paul Bostaph ın sağlık sorunlarından ötürü gruptan çıktı ve eski efsane geri döndü Lombardo! Paul ün grupla yaptığı 4 mükemmel albümden sonra ayrılığı beni üzdü açıkcası.Çünkü Divine Intervention dan sonra onun en büyük hayranlarından biri olmuştum.Bence harika bir davulcu. 98 konserlerinde bizzat gördüm. Gidenler bilir (offf Gemini ıda çalmışlardı ya şansa bakh)
Slayer ın eski albümleri için bir yorum yapmaya gerek yok. Her biri metal klasiği zaten.
Aslında her albümü hakkında ayrı bi topik açmak lasım buraya ama uzun sürer heralde.
Merak eden arkadaşlar için beğendiğim bi kaç linki veriim ayrıca bu gruba benim gibi aşırı önem weren arkadaşlarlada yazışmak isterim.
http://www.slayerized.com/
http://www.slayer.net/ _________________ I'm where space nor time couldn't be! Disembodied. Lost in the vortex of insanity. Yet deadened by the pain, unable to breath......
En son Under_The_Runes tarafından Çrş 31.12.2003 8:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
metafor

|
Tarih: Cmt 29.11.2003 20:58 Mesaj konusu: |
|
|
slayer gibi babası az vardır walla.o ne hız ona agresiflik çok iyi 2004 de allbümleri çıkıyo ee almak lazımmmmmm  |
|
| Başa dön |
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Cmt 29.11.2003 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
Slayer her zaman iyiydi, yani bence...
Umarım daha iyi olurlar,
Stain Of Mind şarkıları çok güzeldi.. _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
Jeff_Loomis "Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

|
Tarih: Pzr 30.11.2003 2:27 Mesaj konusu: |
|
|
Paul bostaph'ı "forbidden"'dan bilirdik. Genelde fanatik slayer'cılar sevmez o adamı ama bence mükemmel bir davulcu kendisi...
Bir zamanlar Nevermore'da çalan tim calvert da forbidden elemanı. Forbidden'da nasıl bir cevher varsa artık ... _________________ Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716
Crossfire - Sınıf 64 - Since Yesterday
Cem Saydam |
|
| Başa dön |
|
 |
Under_The_Runes

|
Tarih: Pzr 30.11.2003 3:48 Mesaj konusu: |
|
|
Slayer Dave Lombardo ile war oldu, sanırım bu yüzden fanları Paul e biraz soğuk bakıyor.
Ben ikisinide çok sewerim ama ne bilim Bostaph ın yeri ayrıdır kalbimde.
(Live Intrusion videosunu izleyenler yada Dıvıne Intervention albümünü bilenler anlar Bostaph ın kalitesini) _________________ I'm where space nor time couldn't be! Disembodied. Lost in the vortex of insanity. Yet deadened by the pain, unable to breath......
En son Under_The_Runes tarafından Çrş 31.12.2003 8:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Pzr 30.11.2003 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
beyler "v" yerine lütfen "w" değil "v" yazın...
ben de bekçi oldum  _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
|