Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kerim Çaplı
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kerim Çaplı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
s_hifty

MesajTarih: Sal 17.05.2005 18:19    Mesaj konusu: Kerim Çaplı Alıntıyla Cevap Ver

ne yazıkki çok ama çok geç öğrendiğim bir müzik adamı hatta Türkiye'nin en iyi müzik adamı olarak geçiyor dönlümde yeri çok büyük oldu bu adamın ne yazıkki geçen sene kaybettik istediğiniz herşeyi burdan öğrenebilirsiniz
http://www.mojomusic.org/kerim.html
lütfen bu başlığı dikkate alın çünkü öğrenmenizi istiyorum bu adamı
özellikle maiden bateristi ve handrix olayı bana oha dedirtti
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Daeron

MesajTarih: Çrş 18.05.2005 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şahsen dinleyebilme fırsatım olmadı ama Burak Gürpınar anlatırken sağ ayağının çalarken adeta bir motor olduğunu duymuştum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
old-fashioned

MesajTarih: Sal 31.05.2005 0:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla çoktandır görüyorum bu başlığı, kimseler yazmıyor, ama Kerim Çaplı gerçekten özel bir adamdı, şu anda müsait durumdayım, yazıcam... Şahsen tanımıyorum, ama Ankara'da çaldığı zamanlar dinlerdim ve inanamazdım. Klavye de çalıyormuş, ben gitar ve davul çalarken dinledim 1993 veya 94 olsa gerek. Davulda o derece etkilendiğimi hatırlamıyorum, ama gitar çalarken gerçekten büyük heyecan duyuyordum. Herkese nasip olmayan o özel yetenek kendisinde fazlasıyla vardı ve o "başka dünya"ya dinleyeni de götürüp getiriyordu. Gerçekten çalıyordu yani, bunu anlatmak çok zor... Birilerine bir şey göstermek için falan değil, adam gitar çalıyordu işte, sen de dinlersen dinliyordun. Beni etkilemiş bir müzisyendir, müziğin sadece müzik olabileceğini ve bu işte alıp başını uzaklara gidilebileceğini anlamama yardımcı olmuştur. Bunları da yazmazdım aslında, ama adama saygımdan ve sevgimden yazmak geldi içimden.
drummer_ymh

MesajTarih: Pzr 12.06.2005 17:08    Mesaj konusu: kerim çaplı Alıntıyla Cevap Ver

kerim çaplı ile ilgili msja bayıldım daha fazla bilgi edinmek isterim...
çaplıyala ilgili msjı yazan arkadasa cok tesekkürler....
Başa dön
s_hifty

MesajTarih: Pzr 12.06.2005 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.mojomusic.org/kerim.html
lütfen şu linke bakın
old-fashioned
iyiki yazdın o yazıyı hiç dinlememiş biri olarak ben kerim çaplı yı millete tanıtmak istiyorum ama sanırım yavuz çetin in albümünde omu çalıyor
Başa dön
old-fashioned

MesajTarih: Pts 13.06.2005 0:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yavuz Çetin'in albümünde çalıyor mu bilmiyorum...
Öldükten sonra Roll dergisinin bir sayısında Kerim Çaplı hakkında bayağı ayrıntılı bilgi verilmişti. Babası da iyi bir piyanistmiş, beraber Amerika'ya gitmişler, orada ikisi de güzel işler yapmışlar vs. O sayıyı bulmanız lazım, herhalde hakkında en geniş bilgi veren kaynak odur.
s_hifty

MesajTarih: Pts 13.06.2005 3:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sanmam büyük ihtimal ordaki bilgilerde verdiğim linkten alındı çünkü o site batu mutlugil in sitesi ve ona en yakın kişi oydu yani babasının piyanist olduğu doğru ve acaip yetenekli bi insanmış amerikada bi lakabı varmış ama unuttum amerika nın beatles ıyla çalmış kerim çaplı jimi hendrix le aynı sahneyi paylaşmış abi olinke kesin bakmanız laızm çok ciddiyim
Başa dön
old-fashioned

MesajTarih: Sal 14.06.2005 2:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

(Büyük ihtimalle) anlaşıldı...
freddie_hede

MesajTarih: Çrş 13.07.2005 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

roll dergisinde yazılmıs olan bir de anısı vardır yazayım buraya.....
mfö ile beraber konsere cıkacaktır Kerim Çaplı... hazırlanılır konsere konser saati geldiginde Kerim Çaplı ortada yok..... konser basladıktan sonra grup elemanları seyirciye dogru baktıklarında ön sırada Kerim Çaplı'yı görüyor... nerdesin sen falan derken hemen davulun basına geciyor tabi... Kendisi konser verecegini unutmus ve bilet alıp konseri izlemeye gelmis SmileSmileSmile ilginç biriymiş ama onu izleyen herkesin dedigi tek sey kesinlikle her enstrümanı hakkıyla caldıgı...

HEDE-GİTAR
Başa dön
s_hifty

MesajTarih: Sal 19.07.2005 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet doğru öyle birşey var efsane o zaten ya heaueh
Başa dön
freddie_hede

MesajTarih: Çrş 27.07.2005 1:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne yazıkki izleyemedigim icin kendisini sadece kaynaklardan okuyarak ne kadar büyük bir müzisyen oldugunu ögrenebildim...yine roll dergisinde yazılmıs Batu Mutlugil'in anlattıgı bir anı..... yanılmıyorsam Blue Blues Band zamanlarından..... Yavuz Çetin ve Batu Mutlugil bir sarkı üzerinde calısmaktadırlar ancak dinledikleri parcanın gitarlarıyla kendi gitarları bi türlü uyusmamaktadır.... yani sarkının bir bölümündeki bir riff i bi türlü yapamamaktadırlar.....onlar ugrasırken Batu Mutlugil, Kerim Çaplı'ya sorar burası nasıl olcak bi bakabilirmisin diye... Kerim Çaplı estagfurullah, siz benden daha büyük gitaristsiniz siz daha iyi bilirsiniz der gülerek....Batu Mutlugil Kerim Çaplı'nın bunu dalga geçmek icin mi söyledigini yoksa gercekten de öyle bir seyi mi ima ettigini anlamamıstır Smile... tekrar yardım etmesini isteyince Kerim Çaplı sarkıyı dinler ve sunu yapcaksınız diye gitarda gösterir... Batu Mutlugil evet biz de onu yapıyoruz zaten diyerek yanıtlar.... Kerim Çaplı evet bunu yapcaksınız ancak su tele serce parmagınızı hafif basıp cekerek calcaksınız der... Batu Mutlugil gitarı eline alıp denediginde hakkaten de o sesi cıkarttıgını farkeder Smile Smile Smile ....
Her enstrümanda yetenekli bir insan iste......O'nu ve Yavuz Çetin'i sahnede izlemeyi o kadar çok isterdim ki...... gerçek anlamda müzisyenmis..nur içinde yatsın...

HEDE-GİTAR
Başa dön
duggee

MesajTarih: Pts 01.08.2005 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende kendisini geç keşfedenlerdenim okuyarak tanımya çalıştım..ensrumanlara hakimiyeti konusunda efsanevi olduğunu okudum.. hatta tek başına bi grupta olması gerekenlerin hepsini çalabiliyormuş..ama kendi denginde insanlar bulamadığı söyleniyor..
bu arada roll dergisinde hakkında çıkan yazı baya bişey içeriyo bulabilirseniz tavsiye ederim..bi de gitarın asi çocukları kitabı'nda(akın ok yazmıştır) kerim çaplıyla bi röpörtaj var..ben de sahnede izlemeyi çok isterdim elime böyle bi fırsat geçemediği için üzüldüğüm bi kerim çaplı bi de yavuz çetin var..izleyenler çok çok şanslı bence..
Başa dön
bandd

MesajTarih: Sal 17.10.2006 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kerim Çaplı'nın Hayatı

13 Ocak 1949'da İzmir Karşıyaka'da doğdu. Babası müzisyen Erdoğan Çaplı ve annesi opera sanatçısı Azra Gün'dür. 6 yaşında babasıyla beraber Amerika'nın New York şehrine yerleşti.Columbia University'de okul hayatını tamamladı. Babası müzik yaşantısını "Piano Pasha" lakabıyla sürdürürken Kerim Çaplı'da onunla birlikte ilk sahne performansını 12 yaşında gerçekleştirdi. Amerika'da Kim Copli adıyla müzik yapmaya devam ederek, 16 yaşında ABD'nin "Ochards" eyaletinde "The Sundowners" grubuyla gitar ve bateri çalmaya başladı. Babasıyla Amerika'nın çeşitli eyaletlerinde müzik yapmaya devam ederken birçok müzisyenle tanışma fırsatı buldu. Müzik yetenekleri yaşına göre çok ilerideydi.

Bir dönem; "The Heard", "The Groop" gruplarıyla müzik yaptı. Bazı kayıtlarında gitar ve vokallerde bulundu. "The Heard" grubunda iken kendi yarattığı "Stop It Baby" parçası çok beğenildi ve birçok grup tarafından coverlandı. 18 yaşına geldiğinde "The Beatles" coverları yapan "The Monkees" grubuna katıldı ve bateride gruba eşlik etmeye başladı. Monkees grubuyla gittiği Los Angeles turnesinde Jimi Hendrix ile tanıştı. Bir zaman sonra aralarında sıkı bir dostluk oluştu. 1967 yılında Spencer Davis, John Bonham gibi isimlerinde katıldığı "Jam Session" zamanında Jimi Hendrix'le beraber çaldı. Jimi Hendrix, Mitc Mitchell isimli davulcunun ayrılmasından sonra bateriyi Kerim Çaplı'ya emanet etmek istemişti. Ancak Hendrix'in ölümü bütün planları alt üst etti. Bu arada babası Erdoğan Çaplı geçirdiği kalp krizi nedeniyle 1974 yılında vefat etti. En son 1976 yılında New York City'de "The Lance" grubuyla müzik yaptıktan sonra 1978 yılında ülkesine döndü.

Türkiye'de; Seyyal Taner , MFÖ , Sezen Aksu , Şerif Yüzbaşı Orkestrası , Nur Yoldaş , Neco , Moğollar , Deniz Arcak , Akın Eldes , Fahir Atakoğlu , Gür Akad gibi birçok müzisyenle çalıştı.Ayrıca uzun süreli olarak Orhan Atasoy ile kurdukları "Lost Ghost" grubuyla ve Turgut Berkes ile çeşitli barlarda , "Kadri Ünalan Trio" ile beraber Ziya ve Günay Restaurant'larda müzik yaşantısına devam etti. Tam bir enstrüman virtüözü olan K. Çaplı birçok müzisyenede adeta tab dersi vermiştir. 1985 yılında evlendi. 1989 başında iki kız iki erkek olarak 4 çocuk sahibi olan Kerim Çaplı ve eşi 1993 yılında boşanırlar. Büyük sorunları nedeniyle uzun süre ailesini ve müziği ihmal etti. Batu Mutlugil , Yavuz Çetin ve Sunay Özgür ile kurdukları "Blue Blues Band" ' da müzik kariyerindeki son yıllarını geçirmiştir. Bu süre içerisinde Ortaköy Ece Bar , Kadıköy Shaft Club , Beyoğlu Hayal Kahvesi , Taksim Kemancı Bar ve Beyoğlu Mojo Bar gibi mekanlarda "Blue Blues Band" ile ve Y. Çetin 'in ölümüyle dağılan "Blue Blues Band" grubundan sonra kısa süreli "Kerim Çaplı Band" olarak müzik yapmıştır. 2002 yılı ortalarında başlamış olan hastalığına beyin kanaması nedeniyle 3 Kasım 2004 ' de yenik düşmüş ve hayata veda etmiştir.

Kerim Çaplı, "Stüdyo FT" ve "Rıza Erekli Stüdyoları"'nda kayda girdiği albümünü yaşamında çıkaramamıştır. Yakında çıkarılması düşünülmektedir... Ayrıca, The Heard(vokal, gitar,davul) , The Monkees(davul) , The Sundowners /(davul ve klavye) , Erdoğan Çaplı / Piano Pasha (gitar ve davul) , Orhan Atasoy / Gemiler (gitar ve davul) albümlerinde kayıtlarda bulunmuştur.

Batu Mutlugil : Kerim'le 1980 civarlarında tanıştık zannediyorum 80 olması gerekiyor. Yani eskiden de birbirimizi tanıyorduk ama hiç samimiyetimiz yoktu. Gökçen Kaynatan Sineması'nda karşılaşmıştık.Eskiden konser filmden önce veriliyordu. Böyle Mor Menekşeler , Beyaz Kelebekler , Mesut ve Silüetleri falan filan.. Biz de bakıyorduk kim ne yapıyor nerede çalıyor diye. Haramiler , Moğollar yeni yeni çıkıyor orada konsere. Amerika 'dan gelen muazzam gitaristimiz, davulcumuz falan diye davul mavul olayı yoktu Kerim'i ilk defa o zamanlar böyle daha sarı lüle saçlı ayağında topuklu çizmeler bilmem ne ilk defa Kerim'i öyle gördüm..Yani uzun zamandan sonra bayağı değişmiş olarak ama şeyi biliyordum işte Erdoğan Çaplı'nın oğlu annesi operacı şuydu buydu bilmem ne.. Yani sanatkar bir aileden geldiğini biliyordum. Orada dinledimve gerçekten de herifi beğendim yani. Ondan sonra bir iki konuştuk orada öyle bir zamanlar hep kulis arkası localar dediğimiz olaylar. Sonra ben yurtdışına gittim. Arada epey bir zaman geçti ve Kerim'in böyleAmerika'da yaşadıklarından sonra buraya gelip çok yanlış insanlarla takılmaktan psikolojisinin bozulduğunu duydum... Daha doğrusu kullanmaması gereken maddeleri çok aşırı kullandığı için...

İlk rastladığımda benim oğlum çok ufak Mazhar'ların bir konserine gidiyorduk işte Özkan benimle çalıyordu eskiden Kerim onlarla temas ediyordu ara sıra onlara davul çaldığını biliyordum ben. O gece işte Özkan çağırdı gel bizi dinle falan hiç unutmam Budak Sineması Caddebostan'da sanıyorum.. Yıl daha Batuhan 5 yaşında olduğuna göre 79 - 80 bu ikisinden biri.. Kapıda bir baktım Kerim'le karşılaştık. Kerim şey felan dedi bana"Ne tesadüf bak Batu seni burada görmek ne güzel müzik yapalım falan filan.." sen dedim ne bekliyorsun burada "ya bilet alacağım" dedi. Nasıl dedim ya bilet alacaksın sen dedim bu konserde çalıyorsun..."yaa doğru ya evet çalıyorum" dedi ve ben herifi kulisten soktum içeriye yani. Kesinlikle unutmuş kesinlikle..

Ondan sonra biz yine uzun zaman kaybettik birbirimizi sonra ben Orhan Atasoy'la beraber (o da benim çok eski arkadaşım) çalıyordum.. Sonradan duydum Kerim'le beraber bazı çalışmalar yapıyorlar falan ve nihayet Kerim'i tam manasıyla gördüğüm zaman zannediyorum 88'di... Ama ben Kerim'i bitmiş gördüm yani. Hakikaten bir çalışma yapacağız felan adam unutuyor , gelmiyor işte paraya ihtiyacı var bir iş bulmak istiyor bir iş buluyoruz oraya gitmiyor.. Bir gün sanırım Orhan'la kavga etmişler aradı beni "ya Batu gel beni kurtar bu olaydan" falan diye.. Sonra da biz Yavuz'la Blue Blues Band'i kurduk.Aradan bir zaman geçti biz grubu 3 kişi kurmuştuk.(Ben,Yavuz,Sunay) Ondan sonra Kerim'de uzun sir müddet bizimle çalmaya başladı. Herif her yerden isteniyor geçmişini bilen biliyor çok kabiliyetli ama grupta anlaşıldıki Kerim ile anlaşmak göründüğü gibi kolay değil.. Kerim'e bakabilen bir arkadaş lazımdı ona bakmak lazımdı yani hani yolunu kaybetti yolu göstermek, banyo yapmayı unuttu banyo yaptırmak.. Yap demek yetmiyordu ona yani adamla beraber banyo yapman gerekiyor yani bu vaziyette ve bütün müzik piyasası Kerim'in bu durumunu biliyor bir müddet hastanede falanda yattı tedavi amaçlı.. İki kere Orhan'la kaçırdık hastaneden onu..Adam yapamıyordu orada intihar edecem falan dedi. Sonra Yavuz'a koydular aynı teşhisi yani -Depresif Şizofrenik Paranoya- diye. Anladıkki biz bunun gerçek bir tedavisi yok..

İşte sonra sağda solda işte otellerde kalıyor bilmem nerelerde kalıyor bakımsız işte bir de yapısı mapısı zayıf olduğu için otellerde son derece kötü davranıyorlardı.. Birkaç kere bunun gitarını alıkoymuşlar parasını ödeyemedi falan diyegittim birkaç kere onu otellerden çıkardık böyle kavgalar ederek otelcilerle.. Hırlı gürlü olarak Kerim'i kurtardım ben. Sonradan oturdum ben Kerim'e dedim yani bizimle düzgün çalıyorsun, sürekli çalıyorsun başka yerlede anlaşamıyorsun arkadaşyani tamam biz de sana otelinin parasını ödeyelim çaldığın zaman çaldığının ücretini ödeyelim ama bir proje yapamayacağımızı anladık yani..Çünkü bir ara Yavuz'la karar vermiştik bir Blue Blues Band albümü yapalım diye.. Kerim bize katıldığındagrup doruğa ermişti yani çünkü dört vokal yani zaten Blue Blues Band 14 senelik 14 sene beraber çaldık.. Biz davulcuya diyorduk repertuar bu git çalış gel diye ama Kerim gelince repertuar 100 parçalık bir repertuar haline geldi. Yavuz'un ölümünden sonraKarpuz olarak devam ettik. Özellikle Kerim o seneden sonra dükkanımdan hiç ayrılmadı yani sürekli benimle çalıyor.. Onun dışında bir sürü söz verdiği insan oluyor şunu yaparım bunu yaparım diye. Bir kaset yaptığı söyleniyor rivayeti var.

Sonra Iron Maiden geldi İstanbul'a. Bizim klübe de geldi. Bizde Queen çalıyorduk beraber Kerim hem söylüyor hem çalıyor. Davulcuları var Nick süper bir herif..Dayanamadı geldi "yaa ben de çalayım falan"ama dedi "davulcunuz süper bir adam".Dedim önemli değil sen davul çal bizim davulcumuz her şeyi çalar. Ondan sonra ben bass geçtim Kerim gitarı aldı o da davulda. Herif dayanamadı ve ertesi gün de geldi tekrar yani..Çaldı falan menajerleri kızdı bayağı yani resimlerimiz var hala durur Mojo 'da.Daha sonra Tony Jones vardır bass ta inanılmaz bir herif. Geldiğinde Kerim'e teslim oldu ruhunu teslim etti yani..Beraber grup yapalım felan dedi Kerim'in cevabı: "yok biz böyle iyiyiz !"..

Cengiz Özdemir : Bir konsere gitmiştik, Şan Tiyatrosu yanmadan evvel. MFÖ konseri.. Konserin ilk bölümü çıktı bunlar işte paldır küldür, zımbır zımbır... Bodrum'lar bilmem neler.. Bodrum falan tamam dabir sürü parça zaten sıkı narkoz. Öyle bir ütü yaptılar yani yaklaşık 45 - 50 dakika bize. Sonra ara oldu yanımda da şey var , İsmail Soyberk var. İsmail dedim ya çıkalım mı ya konser böyle olmaz ,sahnede davul kurulu orada keyboard var sonra bas gitar duruyor ama çalan yok yani. Kimse bir şey çalmıyor yani onlar da öyle duruyor. "Oğlum dur" dedi belki şimdi ikinci bölümde daha hareketli olacakbitmeyecek heralde böyle konser..

İyi peki duralım dedik. İkinci yarı başladı bunlar bir iki tane daha ütü yaptılar. Ondan sonra, o oğlanın adını hala bilmiyorum sarışın bir oğlan geldi davula böyle kısa boylu sarışın bir çocuk İsviçre'de yaşıyormuş galiba.Sonra bir baktık kenardan da böyle sünepe bir herif geldi sahneye. Bit kadar birşey..Bu ne ya olduk böyle.. Herif bir geçti keyboard'a ciddi çalıyor ya sıkı çalıyor..Sonra bir baktım orada bir gitar duruyor yanında anfi çalan yok.Neyse bu birkaç parça keyboard çaldı solo felan attı sonra o gitarı aldı eline zaten gitarı bir aldı solan yıkıldı yani yıkıldı... Parçanın ortasına bir gitar solo çaktı herif çok fenaydı yani.. Ters çevirdi.. Öyle söyleyeyim yani.

Ayrıca herif sahnede oturuyor davula tamam ne çalacağız şunu çalacağız dediğinz andan itibaren çat çat giriyor girdiği andan itibaren bir kafayı kapatıyor böyle kendine çalıyor yani.. Ben de çalıyorum Orhan'da çalıyor O da çalıyor ama herif kendine çalıyor kimseyi dinlediği falan yok. O parçayı ezbere almış kendine böyle bir kilitleniyor öyle çalıyor yani..

Volkan Şanda : Kerim 'i heralde bir 15 - 16 yıldır tanıyorum. Yani çok büyük bir samimiyetim yok ama müzisyen , müzik camiasında olduğumuz için herkesten ayrı ayrı gruplarda duyuyorum. Dinledim de birkaç kere.Gerçekten herşeyi çok güzel çalıyor. Çok kabiliyetli olduğu kesin. Fakat kabiliyetini doğru kullanamamış adamlardan bir tanesi.. Eğer ki akıllıca oynasaydı Kerim akıllıca işler yapsaydı, yani en son seyrettiğimde Mojo'da seyircinin bir tanesine tükürdü mesela davul çalarken biliyorsunuz bu tip şeyleri var. Yani bu tip şeyleri olmasaydı doğru dürüst akıllı başlı yani müziğe doğru orantılı kafası da çalışsaydı çok daha farklı yerlere gelirdi.Türkiye'ye nadir gelmiş müzisyenlerden bir tanesi ama işte ancak kendi etrafındaki adamlar tanır. Herkes de tanımaz yani. Böyle özel bir adam yani ve her müzisyen biraz delidir. O da onlardan bir tanesi.

Şöyle bir şey var mesela biz burada okumuşuz konservatuarları falan. Burada büyüdük buranın müzik kültürüyle falan ama o oranın müzik kültürüyle büyüdüğü için adam Amerikalı çalıyor.Biz Amerikalı gibi çalmaya çalışıyoruz. Amerika'da çok iyi gruplarla çaldığını biliyorum. Çalar da çok iyi müzisyen.. Tabi ki duyduğum kadarını söylüyorum ben...

Tarık Sezer : Piyano konusunda yalan söylüyor. Çalıyor.. çalıyor yani. Ama davul ve gitarı daha çok tercih ediyor. Çok kabiliyetli bir adamdır inanamazsınız yani. Duysun otursun çalsın yani. Biz oturur notalar yazardık o dinlerdi çalardı falan filan... O bir kere dinlerdi ve sonra çalardı Allah vergisi bir şey yani aslında süper çocuk olabilecek bir adammış yani. Absolut kulaklı evet absolut kulaklı hakikaten öyle yani bir kere dinlemesi yeter bir parçayı. Ne çalacaksak hiç fark etmez yani...

Kerim Çaplı Resimleri ve Geniş Detaylar www.kerimcapli.com adresinde.
Başa dön
nirvana4ever

MesajTarih: Pzr 22.10.2006 0:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evt arkadaşlar kesinlikle Türkiye'nin en büyük müzik adamı.
Başa dön
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN

MesajTarih: Pts 23.10.2006 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bagetleri var bende Bateri hocamdan almısdım 4 sene önce.Süper ötesi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız