Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Karabasan (Boogeyman)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Karabasan (Boogeyman)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
equatora

MesajTarih: Cmt 28.05.2005 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

film igrenc bi filmdi..klasik korku filmi..filmin adı olan karabasan la alakalı pekte bi görüntü göremedim.
anladıgım tek şey..
Sakın evde garip oyuncaklar bulundurmayın..bulundursanız bile onlardan korktunugunuzu belli etmeyin..yoksa karabasanlar basar walla..
filmi seyrederkende sıkıntıdan bana afakanlar bastı oda ayrı bi konu Smile
slayerbodom

MesajTarih: Pts 30.05.2005 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

moryel demiş ki:
yaaa biz korku filmi diye gittik ama pek korku filmi çIkmadI.sadece bir iki yerde efekten dolayI zIpladIk o kadar dimi cnm?

Evet canım ama ses sisteminden oldu birazda veletler bağırmasaydı korkunç değildi o kadar...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dani

MesajTarih: Pts 30.05.2005 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

film igrenç ötesi bisedi. filmde konu denen bise yok ya. korktugum gerildiğim hic bi sahnesi yoktu. boogeyman'ı yok edişi çok saçma geldi bana daha mantıklı biseler olabilirdi çok basit bi filmdi. herzamanki gibi korku filminden beklediğim şeyi bulamadım üzüldüm. doğru düzgün bi korku filmi çıkaran olmucakmı... :'((
''Sizler mi Diorsunuz Şeytan Nefreti Bilir Yalnızca. O iLk Sevmiştir Asıl, iLk O Kırgınlıklardan Toplamıştır Havva'ya Olan Aşkını. Ne Sanırsınız Yenilgiyi Toplamayı? Asıl Aşkındandır Tanrı'ya Olan iSyanı. Cenneti Bırakıp Cehenneme Hapsolması..'
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cat3

MesajTarih: Sal 31.05.2005 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

>ilk geriliminde elimdeki mısırlar kafamdan assa gecti
>2. yarıyı göslerim kapali izledm cok az acabildm Razz
>berbatti... özellikle 2. yarı cok sacmalamislar:)))
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
berkan

MesajTarih: Çrş 01.06.2005 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi film resmen berbattı yaa! kim hangi akla hizmet begenmiş bu filmi anlamadım..bu filmden korktuunu söleyen ya da begendiğini belirten arkadaşlara OMEN serisini ya da bi Kont Drakula yı seyretmelerini öneririm.herikiside eski ingiliz yapımı korku filmleri ve ben daha iisini henüz görmedim.allahın conileriş nası film yapılır biliolar valla.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi MSN Messenger
dream_cather

MesajTarih: Prş 02.06.2005 9:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daha öncede söyledim şimdide söylüyorum bu film kadar berbat korku filmi izlemedim.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
jr_bidik

MesajTarih: Prş 02.06.2005 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

böle bi rezalet yk yaw bu filme 0-6 yaş grubunu götürün yine korkan olmaz yok nemiş karabasan bi kere isimle içerik hiç uymamiş.........
Başa dön
slayerbodom

MesajTarih: Prş 02.06.2005 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben gittiğimde sinemaya gözüme çarpan ilk olay yaş grubu oldu eminim sinemanın yarısından çoğu 12 yaş grubuna ayitti...Tabi bu durumda onların korkması malüm...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NakedBoy

MesajTarih: Prş 02.06.2005 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkta gitmisti kendiside çok kötü oldugunu söledi. bence bir film korku türü içinde tanitilip reklamlari yapiliyorsa o filme süpheyle bakmak yeri olur. Cogunlukla zaten berbat çikiyor ondan filmle ilgili yorumlar edinip gitmek veya gitmemek en dogrusu olur.
Başa dön
helterskelter

MesajTarih: Cum 03.06.2005 4:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

film bence klasik bi korku filmiydi ama efektlerin ayrı bi tadı vardı bi kaç sahnede hafiften tırstım bunlar genelde arkadaşların olağanüstü tepkimeleriyle oldu galiba tırsmamı onlara borçluyum Very Happy neyse normal bi korku filmi işte...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Nyxx

MesajTarih: Cum 03.06.2005 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

garez gibi iste,konu sacma,insanlar gerim gerim gerilsin die yapılan bikac sahne dısında hicbi özelligi yok,gitmeyin abi
onun yerine fransız draması izlemeyi tercih ederm ehu
Başa dön
Edna

MesajTarih: Çrş 27.07.2005 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sonu çok havada kalmış, o yüzden de beğenmedim filmi. Ani efektlerle korkutma falan artık klasikleşti zaten. Gene de izlenebilitesi var korku filmi meraklıları (ben:D) için.
nazgul

MesajTarih: Sal 20.12.2005 4:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Garip bir filim olmuş Rolling Eyes
Başa dön
harun_qamze

MesajTarih: Cum 14.07.2006 3:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu fılme kotu bıle dıyemeyecegım bu ızledıgım fılm eger korkuysa...walla hiiç begenmedım..bende bu fılme 10 den 1 bıle wermem..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger
DooBeR

MesajTarih: Cum 14.07.2006 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filimin sonunda mortal kombattaki barakamsıvari yaratığı göstermeyip ucunu acık bırakarak bitirselerdi eğer 2hafta uyuyamayabilirdim.. güzel baslayıp kötü biten filmlerden 1tanesi daha Rolling Eyes
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız