Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Çelik Erişçi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Çelik Erişçi
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Feeling

MesajTarih: Pts 16.05.2005 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tamamen katılıyorum.. Zaten bi ara o tarz bi muabbet çıkmıştı. Kadının biri çıkıp o bahsettiğin şarkıların kendisine ait olduğunu söylemişti ve bana çok inandırıcı geldi açıkçası.. Yoksa hangi insan çıkıp böyle bişey iddia edebilir ki?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vileshome
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 17.05.2005 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

görünen köy klavuz istemezmiş..
yada aklın yolu birmiş..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
difdENK

MesajTarih: Sal 17.05.2005 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

müziğinin kalitesi ve derinliği anlaşılamayan şahsiyet
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
vileshome

MesajTarih: Çrş 18.05.2005 0:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

görünürde öyle bişey yok, evde kendi kendine konçerto falan yazıyorsa orasını bilemem.. Smile
hem ercan saatçi ile iş yapan adamdan rocker olmaz.. Wink
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freak_ad

MesajTarih: Pts 30.05.2005 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vileshome demiş ki:
görünürde öyle bişey yok, evde kendi kendine konçerto falan yazıyorsa orasını bilemem.. Smile

Tamamen katılıyor eklenecek tek bir kelime bile bulamıyorum.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vileshome

MesajTarih: Sal 31.05.2005 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hatırlayanlar vardır "metalman" şarkısını.. Evil or Very Mad ufuk yıldırım - ercan saatci ikilisinin muhteşem eserlerinden biri, sağolsunlar türk gençliği kendileri sayesinde şarkıların içinde nasıl küfredilebileceğini öğrendi..

bide bunun üzerine ufuk yıldırım hangi yüzle kurtalan express ile çalışıyor hayret, hani rockerlar salaktı sapıktı Exclamation

bide üstüne onların yarısı kadar müzik bilmeyen çelik çok derin müzisyen oldu.. Confused gidip başka biyerde anlatın bu zırvaları.. bukadar müzisyen insanın bulunduğu bi forumda mutlaka biri çıkar cevabını verir çünkü..

popüler müzik piyasasında bile oyunu kuralına göre oynayan, dinlenilebilir niteliklere sahip müzik yapan pek çok isim varken böylesinden bahsetmeye değmez.. sırf bu yüzden "popüler müzik = kötü müzik" gibi yanlış bir intiba oluştu..

ha bide yanarımda bu herifin tekerleme yazıp triplex villada oturmasına yanarım.. Razz
Feeling

MesajTarih: Sal 31.05.2005 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vileshome demiş ki:
hatırlayanlar vardır "metalman" şarkısını.. Evil or Very Mad ufuk yıldırım - ercan saatci ikilisinin muhteşem eserlerinden biri, sağolsunlar türk gençliği kendileri sayesinde şarkıların içinde nasıl küfredilebileceğini öğrendi..

bide bunun üzerine ufuk yıldırım hangi yüzle kurtalan express ile çalışıyor hayret, hani rockerlar salaktı sapıktı Exclamation

bide üstüne onların yarısı kadar müzik bilmeyen çelik çok derin müzisyen oldu.. Confused gidip başka biyerde anlatın bu zırvaları.. bukadar müzisyen insanın bulunduğu bi forumda mutlaka biri çıkar cevabını verir çünkü..

popüler müzik piyasasında bile oyunu kuralına göre oynayan, dinlenilebilir niteliklere sahip müzik yapan pek çok isim varken böylesinden bahsetmeye değmez.. sırf bu yüzden "popüler müzik = kötü müzik" gibi yanlış bir intiba oluştu..

ha bide yanarımda bu herifin tekerleme yazıp triplex villada oturmasına yanarım.. Razz

:)aynen katılıyorum.. bi de ufuk yıldırım ümit davala ile düet yaptı. o nası bi şarkıdır tanrım..
Başa dön
selma

MesajTarih: Sal 31.05.2005 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çelik Erisçi sayfasini gördügümde girip te ' yillardir ne kadar begenmedigimi hiç sevmedigimi ahlakli bir sekilde yazayim 'dedim ama sayfadaki tum mesajlari okuyunca herkes fazlasiyla yazmis zaten dedim.ve içimden ters adim atmak bile geldi..Elestiri dozunu fazla mi kaçiriyoruz acaba? Yani sonuçta onun sanatini,yapmacikligini,kandirmaca ideolijisini begenmesek te ,O bir İNSAN yani.Ve alenen kimse bu kadar rencide edilmeyi hakketmiyordur sanirim.
vileshome

MesajTarih: Sal 31.05.2005 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu insanları fazla rencide etmeden eleştirelim anlayışını bende baştan benimsiyordum ama baktımki hak etsin etmesin herkes azına geleni söylüyor önüne gelen için.. Confused

heralde kafasına kakmadan insanlar bişey anlamıyo.. bi kenan doğulu için "oda müzikmi yapıyo bea.." deseler bende karşı çıkarım heralde, ki mutlaka diyen çıkar.. yani sapla samanı karıştırmamak lazım.. göz var nizam var bu herif tırt.. Wink
difdENK

MesajTarih: Sal 07.06.2005 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vileshome demiş ki:
yaptığı idda edilen pekçok şarkının ona ait olmadığını düşünüyorum ısrarla Exclamation özellikle ismini duyurduğu şarkılarda..

bir şarkının çelik'e ait olup olmadığı anlamak için çok basit bir yol var şöyleki: şarkının içinde bolca zengin kafiye varsa o şarkı çelik'e aittir.

şöyleki; "güzelsin çok güzelsin, güzelsin ama üzersin, bide gözlerini süzersin.." yada "ateşteyim ateşte, aklım gitti bir kıza işte.." veyahutta "meyhaneci sarhoşum bu gece, aşığım aşık çal bu gece, tak etti canıma yanlız hergece, içiyoruz yine bugece.."

hatta bunlar biryana dongi dongi diye şarkı yapan bi adamın bana hercai, kızımız olacaktı, bu şehirde, yaman sevda.. gibi şarkılarıda yapabileceğini söylemeyin çok gülerim Very Happy hatta kapına köleyim.. Very Happy

sen Çelik'i ne kadar dinledin de ne kadar biliyorsun?Madem müzik hakkında çok şey biliyorsun git al bakalım 11 albümü iyicene bi dinle ondan sonra yorumlarını yap..Kendisine ait olmadığı iddia edilen şarkıları ve daha sonra ürettiği parçaları bi dinle bakalım farkı görebiliyorsun!!
vileshome demiş ki:
görünen köy klavuz istemezmiş..
yada aklın yolu birmiş..

vileshome demiş ki:

Çelik hakkında birşey bilmeden konuşuyorsun ya harbiden ilginç geldi yorumların...
E. Saatçi ile yapılan sadece tek bir düzenleme parçaları var... eee başka??
Kaliteyi de şurdan yakalaman gerekir ki E.Baba herkese parça vermez ve gidip her adamın albümünde bass çalmaz!!eee başka??
Başa dön
Feeling

MesajTarih: Sal 07.06.2005 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya onunla ne alakası var? Ona bakılırsa rahmetli Cem Karaca da M.Kırmızıgül'le düet yaptı. Ne yani, şimdi Mahsun çok iyi bi sanatçı, yetenekli bi müzisyen mi oldu?
Ya da Nick Cave, Kylie Minogue ile düet yaptı, bu Nick Cave'in popçu olduğu anlamına mı geliyo? Herkes herkesle düet yapabilir.. Herkes herkese şarkısını verebilir. Bu onların insiyatifine kalmış bi hadise. Dongi dongi hede diye şarkı yapan bi insanın Bu Şehirde'yi bestelediğine inanmıyorum ben. Ya da öyle bi şarkıyı yapan adam müzikal anlamda bu kadar değiştiyse, gerçekten müzisyen kimliğini sorgulamak lazım biraz.
Başa dön
difdENK

MesajTarih: Cmt 11.06.2005 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pnetagram da boşuna "Popçular dışarı" diye bağırmıyor..ben de şahsım adıma bu felsefeyi desteklediğime göre ve benle beraber bir çok kişinin de düşündüğü gibi Erkin Baba Türk Rock müziğinin babası olarak anılıyorsa...altında bir kalite bir Rocker ruhu aranmalıdır
Başa dön
maskara

MesajTarih: Pzr 12.06.2005 9:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kendilerini tanıdım tanıyalı sevmem..hep itici gelmiştir bana sesi..yaptıgı müzik bana hitap etmedi hiç bi zmn..
Hawking

MesajTarih: Cum 19.08.2005 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende pek sevmem aslında Çelik i ama..Hercai şarkısı benim için çok fazla önem taşıyan bir parçadır..O şarkının hatrına alırım albümünü..
Başa dön
goncaaa

MesajTarih: Cmt 20.08.2005 9:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok çok küçükken çelik hayaranıydım sonra orta okulda rock müziği benimsedim sonra çelik dinlememeye başladım eski şarkılarının bazısı rock havasında özellikle bu şehirde ama şimdikilre birşey diyeme ama yinede şu bir gerçek piyasa şarkıcısı değil yaptıklarında yinede bir çizgisi var
Başa dön
slayerbodom

MesajTarih: Cum 09.09.2005 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öyle bir geçer zaman'ki
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Queen_of_Metal

MesajTarih: Cum 09.09.2005 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

takdir.e değecek tek bir şarkısı yok bende..
kendi yapıp da evde saklıyorsa bilemem:)

ses ton.u hoşş..ama faydasız..
ChiCcO

MesajTarih: Pts 12.09.2005 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Onceden bikac dinlenilebilir sarkisi vardi ( Bu Sehirde, Hercai) ama olay dongi dongiden sora bitmistir.....

Kejura Last Fm
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Dampyr

MesajTarih: Pts 12.09.2005 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dinci,irticacı kardeşim o adam alla alla. el öpüyordu bir ara bütün televizyon kanallarında. sonra da mankenlerle geziyordu. eğlenceli abimiz.
Hawking

MesajTarih: Pts 26.09.2005 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende çelik=hercai arkadaş ben ölmeden o şarkı bitmez bende..
özel bir yeri olan şarkıda benimle kal..gercekten harika..hele moralin bozuksa kankan fialn askere gitmişse yada sevgilin olacak yaratık biryerlere gittiyse tam olur yani..yanınada bir 35'lik acarsın..arayada birkaç Cengiz şarkısı daha ne olsun..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız