| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1349 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
pishmaniye

|
Tarih: Pzr 03.09.2006 23:41 Mesaj konusu: |
|
|
türk bayan vokellerden karakedi asena derim başkada bişi demem..
http://www.karakedi.net
şarkıları burdan indirebilirsiniz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pishmaniye

|
Tarih: Pzr 03.09.2006 23:44 Mesaj konusu: |
|
|
| knocker demiş ki: | | kadınlara rock dinlemek yakışıyor ama bence müzik yapmamalılar pek yakıştğını düşünmüyorum sonuçta rock sert bir müzik.sert olduklarını düşünenler olabilir ama yaratılışlarında bu yok bence. |
asena yı dinlemesini öneriyorum kendilerine.eminim fikri değişicektir  |
|
| Başa dön |
|
 |
Misty

Kayıt: Sep 05, 2006 Mesajlar: 17 Nerden: stockholm olacak bi gün...
|
Tarih: Çrş 06.09.2006 16:58 Mesaj konusu: |
|
|
resimlerini verdikleriniz gibi sağlam çalan,başarı elde etmiş bayanlara laf yok,yolları açık olsun arkadalarındayız ...zaten yabancı bayan vokallerin çoğu muhteşem ama şu amy lee meselesi beni deli ediyor..daha dün ormantizm şarkılar dinleyen sevgili kral tv müdavimi kızlarımız evanescence ın albümünün çıkmasından 2-3 yıl sonra amy lee fanı olup çıktılar..abi bu ne iğrenç bişey bu insancıklar şimdi ortalarda bn evenesecence(böyle yazıldığınıda iddia ediyorlar bide) dinliyorum rockçıım(rocker desen mal mal bakarlar) diyip nette geziolar...bizim okul bu aptallarla doldu taştı yeter artık zaten amy lee dinleyip bunalım takılıyomuş gibi görünmeye çalışan tikky kızlarından bahsetmek bile istemiyorum _________________ Don't waste your time on me you're already the voice inside my head |
|
| Başa dön |
|
 |
MertKoche

|
Tarih: Cmt 09.09.2006 8:05 Mesaj konusu: |
|
|
| Bu topik adam öldürür kalp hastaları için uyarı yazın |
|
| Başa dön |
|
 |
deryakulahci

|
Tarih: Cmt 09.09.2006 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
| EmilioDeCarro demiş ki: | enstürmanın hertürlüsü kadına çok yakışıyr özellikle bass gitar  |
Cinsiyet önemli değil önemli olan yetenek
Kadın eline gitar yakışmaz diyenlere hani müzikte görsellik o kadar önemli değildi  |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Cmt 09.09.2006 16:48 Mesaj konusu: |
|
|
yav şimdi bayanlar güzel gitar çalabilir davulda çalabilir tamam ona bişey demem de estetik olarak yakışmıyor yav şimdi cın cınjın diye ses çıkaran bi alet bi hatunun elinde ne bileyim olmuyor yav
bayanlar piyano keman flüt falan takılsınlar daha çok yakışıyo kanımca böyle kibar aletler _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
kacakkiz

Kayıt: Sep 24, 2005 Mesajlar: 435 Nerden: ..i.s.t.. en ücra köşesi (kimse bulamıyor)
|
Tarih: Pzr 29.10.2006 2:28 Mesaj konusu: Re: ... |
|
|
| soloist demiş ki: | | Hatundan,erkek performansı alacak bir güç görmek mümkün değil,ama kısmi olarak mutlaktır göründüğü gibi... |
Neden Bayanlar daha estetik olabilirler gitar konusunda |
|
| Başa dön |
|
 |
kacakkiz

Kayıt: Sep 24, 2005 Mesajlar: 435 Nerden: ..i.s.t.. en ücra köşesi (kimse bulamıyor)
|
Tarih: Pzr 29.10.2006 2:30 Mesaj konusu: |
|
|
Ben bir bayana bass gitarı çok yakıştırıyorum
Davulu yakıştırıyorum
Aküstik veya elektro gitarı yakıştırıyorum
çok şey yakıştırıyorum
Ve her şeyin üstesinden gelebilirler _________________ hayat nedirki bir düş,
gördüğün kadar |
|
| Başa dön |
|
 |
edoistbiso_84

|
Tarih: Cum 24.11.2006 20:20 Mesaj konusu: |
|
|
cinsiyet benim için önemli değil yaptığı müzik ve işinde ne kadar başarılı benim için önemli olan buu _________________ leave me alone!...
www.seksendort.com.tr
www.emreaydinfan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Cmt 25.11.2006 0:25 Mesaj konusu: |
|
|
Özlem Tekin'i akustik gitar çalarken görmelisiniz ve konserlerde çok pis oluo.
Mesela Tek Başıma albümünü akustik gitarıyla 1 haftada yapmıştır bütün şarkılarını.
Sahnede en deli performans Özlem'de bana göre. Rock gırtlağı die bişi varsa örnek gösterebilirim. Konserinde kudurmayan adam yok. Zaten Özlem'e karşı tüm izlenimler (olumsuz yönde) konserden sonra değişiverir. Kendi dediği gibi eşşek gibi çalar gideriz
Ama tabi asena'yı unutmak haksızlık olur o da çok çok güzel. _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Cmt 25.11.2006 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
| bas gitar çok yakışıyo kadınlara ya |
|
| Başa dön |
|
 |
herbert55

|
Tarih: Pzr 24.12.2006 16:11 Mesaj konusu: |
|
|
Valla İtalyan bi kızla tanıştım bir festivalde.Kızın attığı tappingleri görünce kendimden utanır hale gelmiştim. Attığı soloların hepsinin hakkını verdi üstüne kendinden bi şeyler kattı falan...Ayrıca gitarda gayet eline yakışıyodu tabi. bunun yanında yakışmayanlarda olabilir ama ben katılmıyorum müzisyenin kızı erkeği olmaz.Hakkikaten müzik yapıyosa o enstrümanın hakkını verir yani;) |
|
| Başa dön |
|
 |
rock_be_abi

|
Tarih: Pzr 24.12.2006 16:27 Mesaj konusu: |
|
|
iş yetenekte bitiyor bence eğer beceriyorsa kendini gösterir eğer sahne perfomansıda iyiyse önünde kimse duramaz doğrudur rock sert bir müzik ama bence bayanlarda gayet iyi beceriyorlar ayrım yapmak bu konuda bence doğru değil benim yeteneğim yok enstürüman çalma konusunda ama çok güzel beceren hem cinslerim(hatunlar yani) var rockı  _________________ <div>rock ya yok ötesi </div> |
|
| Başa dön |
|
 |
bassmania

|
Tarih: Çrş 27.12.2006 4:38 Mesaj konusu: |
|
|
| lovermanJames demiş ki: | | bas gitar çok yakışıyo kadınlara ya |
zaten acaip artmaya başladı yaa bas gitara hevesli bayanlar dikkat ettinizmi bilmiyorum.şahsen benim tanıdığım bas çalmak isteyen rahat bi 7-8tane vardır yani... _________________ !Konsept'in kayıtlarını dinlemek için! |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Sal 30.01.2007 0:54 Mesaj konusu: |
|
|
bu jennifer batten'ın yaptıklarını yaparım ben yahu ne var ki
ya gaza geldim,ya baya iyi bi gitarist olacam ya da hayalimi gerçekleştirmiş bi insana karşı kıskançlık hissediyorum
tuhaf... _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
Distopiker

|
Tarih: Sal 30.01.2007 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
Ekol mü? Avril Lavigne tabii ki.
Ne zaman Avril çıksa televizyona, kısıyorum sesi, izliyorum... _________________ Politika yok! Tartışma yok! Salaklara bir şey öğretmeye çalışmak hiç yok! 6. Kullanıcı kaydım hayırlı olsun... |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Sal 30.01.2007 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
Ben pek kadın elektrogitarist bilmiyorum..özellikle de metal müzikte..genelde bassçı oluyorlar..bu konuda verebileceğiniz iyi bir örnek var mı? _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |
No3InGMajor

|
Tarih: Sal 30.01.2007 1:31 Mesaj konusu: |
|
|
Şuraya bir göz atabilirsin --> http://personal.telefonica.terra.es/web/metalqueens/
Kim ne derse desin Lita Ford hastasıyım (:
Doro'cular
Ama benim rock müzikte kraliçem Pat Benatar
Rasputina'nın "Fire & Ice" yorumu lezizdir (: |
|
| Başa dön |
|
 |
imren55

|
Tarih: Çrş 31.01.2007 16:36 Mesaj konusu: |
|