| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
liljestin

|
Tarih: Pts 04.04.2005 10:34 Mesaj konusu: rock kazanı |
|
|
rock kazanının hemen hemen bütün sayıları elimde mevcuttur.Benim için çok özel bi dergidir ve gelmiş geçmiş en yararlı rock dergisidir diyebilrm.Yayından kalktıı zaman yıkılmıştım
tekrar çıksa bile eski tadı yakalarmı bilmem.Eski gruplar bile eskisi gibi değil ve onlar gibi gruplarda yok zaten artık..  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
cansu_09

|
Tarih: Sal 05.04.2005 21:42 Mesaj konusu: |
|
|
| bugun bi arkadaşda gordum bir muzik dergisiyle beraber ek olarak veriyorladi rock kazanini, sayi:1 yaziordu..her neyse bence cok guzel bir dergi... |
|
| Başa dön |
|
 |
CoVeR_RoLL

|
Tarih: Cmt 09.04.2005 13:20 Mesaj konusu: |
|
|
Mix dergisi ek olarak yanında veriyor...Derginin ilk sayısı çıkmış..Efsane rock dergisi Rock kazanı ek diye falan birşeyler yazıyordu... _________________ "İntihar bir kaçış değil, reddediştir." J.P Sartre<br /> <br /> http://syhkazak.deviantart.com<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
vileshome Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 10.04.2005 10:46 Mesaj konusu: |
|
|
rock kazanımı aga nerden bulup çıkarıyosunuz bunları.. belki kalmıştır bikaçtane bende de.. metal hammer kerrang lar falan duruyo hala.. hatta bitane metal hamer yayınlanmıştı türkçe o bile duruyo..  _________________ alkolik sonbahar..
C-4 gelecek huzur verecek.. www.myspace.com/c4band |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Pzr 10.04.2005 15:36 Mesaj konusu: |
|
|
| aaa alalım hemen |
|
| Başa dön |
|
 |
cansu_09

|
Tarih: Pzr 10.04.2005 15:45 Mesaj konusu: |
|
|
| alin valla..guzel bir dergi.. |
|
| Başa dön |
|
 |
idyllic

|
Tarih: Pzr 10.04.2005 18:48 Mesaj konusu: |
|
|
yaa bencee okadarda mutiş degil... şöylee muthiş her ay cıkcak rock&metal dergisi niye yok heryerde satılan?! _________________ Bidilic- snowqueen of texas
BLACKTOOTH RULEZ |
|
| Başa dön |
|
 |
giggle

|
Tarih: Pzr 10.04.2005 19:36 Mesaj konusu: |
|
|
Oo eskilerin dergisi rock kazanı çıkmış ha:) hemen almak gerek.. _________________ Let me sleep all night in your soul kitchen! |
|
| Başa dön |
|
 |
guven_sebo

|
Tarih: Cum 15.04.2005 14:53 Mesaj konusu: |
|
|
ben aldım kuçuk ama super bi dergi _________________ www.mangatr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
hakikikertenkele Güven Erkin ERKAL

|
Tarih: Cum 15.04.2005 15:25 Mesaj konusu: |
|
|
| guven_sebo demiş ki: | | ben aldım kuçuk ama super bi dergi |
eski formatına sadık kalmış... sayfa düzeni bile "kaldığı yerden" devam izlenimi vermekte.. be nedenle eski okuyucusun kendisine çok sevdirecektir...
ancak bu haliyle aylık değil, yine eskisi gibi haftalık olarak çıkmasından yanayım... böyle olursa rock bar ve çeşitli okullarda kısa sürede oluşup gerçekleşen organizasyonları da haber olarak yakalayabilir...
yine bu formatın en az 5000 adet basılması halinde birim maaliyeti çok düşük olacaktır. vatan grubunun kullanacağı basım ve dağıtım olanaklarıyla, 1 ytl etiket fiyatıyla çıkması halinde bile yayın gayet rahat devam eder.
ancak haftalık ve bağımsız olması şart |
|
| Başa dön |
|
 |
Galthor

|
Tarih: Cum 15.04.2005 15:42 Mesaj konusu: |
|
|
vay bee eskiler,
bende de çoğu sayısı var rock kazanının ama, kesip biçtim kapak posterleri falan şimdi keşke ellemeseydim diyorum, parça pinçik oldular:( _________________ Bye bye, leave me alone or Die die, it is your choice,
No time for games, so just leave me the fuck alone ... |
|
| Başa dön |
|
 |
chrioptera_in_carpathia

|
Tarih: Cum 29.04.2005 12:43 Mesaj konusu: |
|
|
| rock kazan neden çok sacma bir derginin eki halinde???? |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Cmt 30.04.2005 12:40 Mesaj konusu: |
|
|
bende katılıyorum ona ve rock kazanını birşeye benzetemedim ben eheuh yok fena değilde eski hali daha iyidir heralde diye düşündüm ve her ay verilicek mi bu olay |
|
| Başa dön |
|
 |
beat

|
Tarih: Cmt 30.04.2005 15:07 Mesaj konusu: |
|
|
Mix dergisi nedir arkadaşlar, yaysat mı dağıtıyor. Yukarıda bir arkadaş Vatan grubu falan demiş. Herhalde yaysat bayilerinde vardır. Ama öyle ek falan, pek hoş değil..Muhtemelen dergi de çok gerekli bir dergi değildir, şişirmedir..
Neyse, bir bakacağız artık Rock Kazanı hatırına.. |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Pzr 01.05.2005 17:18 Mesaj konusu: |
|
|
| yokk ya öyle birşey değil vatan grubu çıkarıyor ama öyle gençlik dergisi çok dandik iğrenç bir dergi ama rock kazanı gelişirse sanırım her ay veririm ben ama ben ayrı çıkmasını istiyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
god_of_sherr

|
Tarih: Çrş 04.05.2005 15:03 Mesaj konusu: |
|
|
rock kazanı gibi bi dergiye reklamda '' em em rock em em mix '' gibi bi ifade kullanmışlar ya ne deyim artık _________________ Bugün Sherr in tanrısının günü
Bugün Osiris in günü |
|
| Başa dön |
|
 |
liljestin

|
Tarih: Cum 03.06.2005 11:39 Mesaj konusu: |
|
|
Rock Kazanıyla büyüdüm ben herşeyi ordan öğrenim o zamanlar etrafta satılırdı hitparader kerrang metal hammer çok pahalıydı.rock kazanı küçük ince gaste kaadına basılı kendi halindeydi ama o "küllerinden doğan anka kuşu gibi" tekrar geldi fakat eski tadı bulamadım sanki oda bozguna uğramış rock formatına uymuş gibi geldi...eski içtenliği yok gibi bide haftalık olmassa ve ayrı çıkmassa tutmaz direk.Benim o dönem mektup canavarında yazım çıkmıştı hatta annem bulup demiştiki bu ne böyle küfürler falan kızmıştı.Küçüktüm çok ve utanmıştım önce sonradan yaptığım şeyin ne cesaret olduğunu düşünüp kendi fikirlerimi özgürce o yaşta paylaştığımı anlayıp gurulranmıştım işte rock kazanının böyle garip anıları vardır bende.Orat okulda her hafta okul çıkışı koşar arardım hepte biterdi bakkalda sinirlenirdim.hiç katlamazdım dergiyi bozulmasın diye
şarkı sözlerini itinayla kesip defter yapmıştım.posterlere bile kıyamadım kesip asmaya.Bide şeyi unutmam cradle of filt posteri vermişti ama cradle of fifth yazıyodu
ben yıllarca grubun adını cradle of fifth sandım hehehe sonra gazlı kalemle değiştirmiştim derginin üzerinden filth diye:) |
|
| Başa dön |
|
 |
splash

|
Tarih: Pts 20.06.2005 11:30 Mesaj konusu: |
|
|
Bence ayrı satılsa yani tek başına daha güzel olur pop dergisiyle satılması talebi biraz azaltabilir _________________ Fırtına (Davul) OLCi:) Non Serviam
Demo Çıktı www.myspace.com/firtinagrubu |
|
| Başa dön |
|
 |
monster_girl

|
Tarih: Pts 20.06.2005 16:52 Mesaj konusu: |
|
|
| rock kazanın son sayısında en yakın zamanda o sacma mix dergisinden bagımsız bir sekilde yayımlanacagı yazıodu yanlıs hatırlamıosam |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Pts 20.06.2005 18:50 Mesaj konusu: |
|
|
| iyi olur sadece ilk sayıyı aldım ve ben o kadarcık şeye o kadar para vermem yani |
|
| Başa dön |
|
 |
|