| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
occult

|
Tarih: Pzr 20.03.2005 20:11 Mesaj konusu: Maximum Rock |
|
|
her pazar akşamı saat 23:00'da radyo D de başlayan manyak bi program herhalde herkes dinliyordur
sunucusunu güven erkin erkal olması programa ayrı bir hava katıyor 01:00 den sonra olay iyice kopuyo zaten(eğer uyumazsanız tabii)
rock çıların muhakkak dinlemesi gereken bir program eğer bilmeyen varsa duyrulur...  _________________ <div>seytan bunu neresinde?</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gcanakci

|
Tarih: Pzr 20.03.2005 20:18 Mesaj konusu: maximum rock |
|
|
program gerçekten çok kaliteli fakat bir sürü hediye,bilet vermelerine karşın bize bi nane düşmüyo walla güven abimiz hediyeleri konuya komşuya felanmı dağıtıyo kıllandım walllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
shekinay

|
Tarih: Pzr 20.03.2005 21:52 Mesaj konusu: |
|
|
maximum rock eskilerden beri dinlediğim program ama her zaman bir liste oluyor yıllardır aynı şarkılar çalınıyo
şarkıların kötü olduğndan değil ama hep aynılarını dinlemekten bıktım
güven abimize söylediim asıl program 1 den sonra başlıyo yapacağım bişey yok gibi konuştu |
|
| Başa dön |
|
 |
hakikikertenkele Güven Erkin ERKAL

|
Tarih: Pzr 20.03.2005 23:37 Mesaj konusu: |
|
|
| shekinay demiş ki: | maximum rock eskilerden beri dinlediğim program ama her zaman bir liste oluyor yıllardır aynı şarkılar çalınıyo
şarkıların kötü olduğndan değil ama hep aynılarını dinlemekten bıktım
güven abimize söylediim asıl program 1 den sonra başlıyo yapacağım bişey yok gibi konuştu |
programın tamamı "asıl program"dır... 01.00'den sonraki bölüm biraz daha "damardan" heavy metal severlere hitaben "asıl"dır... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Pts 21.03.2005 0:13 Mesaj konusu: |
|
|
| bu başlığın rock müzik-genel bölümünde olması daha doğru olur.bu yüzden taşıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
giggle

|
Tarih: Pts 21.03.2005 0:42 Mesaj konusu: |
|
|
ben sürekli dinliyorum maximum rock'ı uyuyana kadar.. biraz geç bitiyor, keşke programın saati erkene kayabilse...
ama gerçekten; sürekli aynı liste aynı liste sıkıyor adamı.. hoş, bunda üretim kıtlığı sıkıntı ama ..
arada bi konuk alıyor g.e.e onlar daha ayrı bi renk tabi.. sık sık almasını rica ederim ki daha iyi..
1'den sonrası bencede hoştur damardır, uyku açar! pazartesi senromuna iyi gelir =)
yüxexes'i izleyemediğimizden bizde böyle yetiniyoruz işte
not: burdan istek yapsak ne güzel olurdu sankiiii....  _________________ Let me sleep all night in your soul kitchen! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 21.03.2005 1:23 Mesaj konusu: |
|
|
| giggle demiş ki: | not: burdan istek yapsak ne güzel olurdu sankiiii....  |
dükkan saat 02.00'ye kadar arkadaşlar buyrun |
|
| Başa dön |
|
 |
giggle

|
Tarih: Pts 21.03.2005 1:43 Mesaj konusu: |
|
|
huu güven abi süpersiniz!
ben istiyorum ki sizden; kurban.. evet evet kurban istiyorum! ilk albümden.. huu. =)))) _________________ Let me sleep all night in your soul kitchen! |
|
| Başa dön |
|
 |
impala

|
Tarih: Pts 21.03.2005 1:51 Mesaj konusu: |
|
|
Murat Köseoğlu- Esirin Olsam, Kudret Kurtcebe, Grizu dinlesek fena olmaz..  _________________ ..ve yol biter...
-Hey ahbap; niye düştün yollara, kaçılacak yer yok ki!
-Olmasın ne çıkar, yoruyorum ya peşimdekini... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 21.03.2005 1:52 Mesaj konusu: |
|
|
| giggle demiş ki: | huu güven abi süpersiniz!
ben istiyorum ki sizden; kurban.. evet evet kurban istiyorum! ilk albümden.. huu. =)))) |
valla daha demin ikinci albümden çaldım... haftaya söz |
|
| Başa dön |
|
 |
giggle

|
Tarih: Pts 21.03.2005 1:54 Mesaj konusu: |
|
|
| hakikikertenkele demiş ki: | | giggle demiş ki: | huu güven abi süpersiniz!
ben istiyorum ki sizden; kurban.. evet evet kurban istiyorum! ilk albümden.. huu. =)))) |
valla daha demin ikinci albümden çaldım... haftaya söz |
sözse anlaştık :)yalnız kaçırmışım...  _________________ Let me sleep all night in your soul kitchen! |
|
| Başa dön |
|
 |
guven_sebo

|
Tarih: Pts 21.03.2005 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
ehe süpersiniz ya
burdan istek ne güzel
ben programı uzun zaman dır takip ediyorum elimde oldukça da dinliyorum zaten radyoda başka bi program dinlemiyorum
frekans hep radyo d de _________________ www.mangatr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Sal 22.03.2005 9:58 Mesaj konusu: |
|
|
| güven abi bir kaç yıl önce tayga'nın bir çalışmasını çalıyordun.tekrar'dan programda yer vermen mümkün mü? |
|
| Başa dön |
|
 |
gcanakci

|
Tarih: Sal 22.03.2005 18:46 Mesaj konusu: max/ rock |
|
|
guven abi bide orphanedland calip bizi mistik havalara soksan ne super lur zaten adamlarin canli performansinida izleyemedik  _________________ GiveMeSomethingToKillThePain |
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1123 Nerden: müsait bi yerden!
|
Tarih: Çrş 23.03.2005 17:34 Mesaj konusu: |
|
|
ya bir zamanlar diye kısacık bi köşe yapmıştı güven abi heralde,keşke devamı gelsydi!ya da geliyo,ben dayanamıyorum,uyuyoorum!bi de arkadaki fon müzikleri bi harika!bi dikkat edin! _________________ www.myspace.com/denoktabenokta |
|
| Başa dön |
|
 |
UnusuaL Site Yöneticisi

Kayıt: Jul 04, 2002 Mesajlar: 225 Nerden: İstanbul /Ankara
|
Tarih: Pzr 27.03.2005 6:30 Mesaj konusu: |
|
|
Programın çok önemli bir yeri vardı benim için.. Uzun süredir dinleme fırsatı bulamadım.. En kısa zamanda umarım.. Yani bugün oluyor o en kısa zamanda galiba..
Ben yine de hep devam edicem şu grubu ilk Maximum Rock'ta dinledim..Şu şarkıyı ilk Güven çaldı demeye.. Bkz: Grizu, Renan Bilek.. vs vs.. _________________ Discover me like emptiness.. |
|
| Başa dön |
|
 |
rotten_dogs

|
Tarih: Pzr 27.03.2005 19:01 Mesaj konusu: rock |
|
|
güven abi arkadaki fon müziklerini biraz daha uzun tutsan bi de orphaned land neverendingway çalsan süper olur _________________ LIFE IS HELL FOR DREAMER |
|
| Başa dön |
|
 |
guven_sebo

|
Tarih: Pzr 27.03.2005 20:48 Mesaj konusu: |
|
|
FORUM YÖNETİCİSİNDEN UYARI: İMZANIZI DÜZELTİN _________________ www.mangatr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
01

|
Tarih: Pts 28.03.2005 15:00 Mesaj konusu: |
|
|
Çok hoş program ,kaçırmamaya özen gösterip dinlemeye çalışıyorum fakat genelde Metal ağırlıklı bir program oluyor!
Neden başka tarzlardada yayın yapılmıyor anlayamadım! _________________ http://www.myspace.com/cetinkaramuftuoglu |
|
| Başa dön |
|
 |
hasonowic Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 28, 2002 Mesajlar: 676 Nerden: biraz çanakkale birazda yalova
|
Tarih: Sal 29.03.2005 20:18 Mesaj konusu: |
|
|
bende istekte bulunayım.. gerçi dinleyemiyorum çünkü çanakkalede radyo d çekmiyo...... nese ben genede isteyem...
cemiyette pişiyorum: gripin
sokak köpekleri: kanlı yılbaşı
kilink varmı bilmiyom ama varsa yeni demolarından şehir olabilir.... biraz punk oldu ama olsun iyidir..... _________________ bunu yazan taysın, okuyana kaysın.......
www.rockmt.com çanakkale 18 mart üni. rock kulubü.... bi girin.....
''Müzik endüstrisindeki teröre tepki gösterin. PULP bar'a HAYIR!'' |
|
| Başa dön |
|
 |
|