Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Yaşamdan Dakikalar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yaşamdan Dakikalar

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Priyapos

MesajTarih: Pts 14.03.2005 17:00    Mesaj konusu: Yaşamdan Dakikalar Alıntıyla Cevap Ver

izleyen varmı abi bu programı her her çarşamba saat 22:30 da tv8 de bi kere izledim hastası oldum bu programın
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
chanson

MesajTarih: Sal 15.03.2005 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben neredeyse her hafta izliyorum... hıncal uluçtan pek haz almasam da bağrılıp böğrülmeden bir yere varılan ve dünya kurtarmak çabası edinilmeden tek sözcük üstüne kısa öyküler şiirler ve de alıntılar yapılıp anlatılıp dolu dolu televizyona baktıran bir program. sunay akınsayesinde her hafta ya gerçekten de böyledir bu diyorum komik gelicek ama bazen not bile alıyorum bir kenara... gerçekten de yaşamdan dakikalar hayattaki her şey üzerine küçük büyük önemli ve ya önemsiz görünen herşey üzerine dolu dolu dudak kıpırtıları...
en çok hoşuma giden de don kişotluk üzerine yapılan konuşmaydı...
ve programın en hoş yanı belirli bir tekst olmadan haşmet babaoğlunun tek kelimesinin ardından doğaçlama şekilde muhabbetin gelişmesi ve ya bitti mi demek ki dolu adamların konuşmaları böyle oluyormuş dedirrtmesi... gelin kaynanalar prensler kurbaalar arasında televizyonun değerini yhatırlatan bir program....
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Priyapos

MesajTarih: Sal 15.03.2005 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

chanson demiş ki:
ben neredeyse her hafta izliyorum... hıncal uluçtan pek haz almasam da bağrılıp böğrülmeden bir yere varılan ve dünya kurtarmak çabası edinilmeden tek sözcük üstüne kısa öyküler şiirler ve de alıntılar yapılıp anlatılıp dolu dolu televizyona baktıran bir program. sunay akınsayesinde her hafta ya gerçekten de böyledir bu diyorum komik gelicek ama bazen not bile alıyorum bir kenara... gerçekten de yaşamdan dakikalar hayattaki her şey üzerine küçük büyük önemli ve ya önemsiz görünen herşey üzerine dolu dolu dudak kıpırtıları...
en çok hoşuma giden de don kişotluk üzerine yapılan konuşmaydı...
ve programın en hoş yanı belirli bir tekst olmadan haşmet babaoğlunun tek kelimesinin ardından doğaçlama şekilde muhabbetin gelişmesi ve ya bitti mi demek ki dolu adamların konuşmaları böyle oluyormuş dedirrtmesi... gelin kaynanalar prensler kurbaalar arasında televizyonun değerini yhatırlatan bir program....

+1000000000000
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zafer666in_arkadasi_orcun

MesajTarih: Cum 18.03.2005 0:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

chanson demiş ki:

Belli bir tekst olmasa da programda konuşulacak konular önceden Nebil Özgentürk tarafından hazırlanıyor.

Herkese katılıyorum program gerçekten çok iyi gidiyor. Televizyon izlerken birşeyler öğrendiğini bilmek çok güzel bir duygu.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Gothic

MesajTarih: Cum 08.04.2005 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya hele o tespih ve de hediye kültürü falan yani ne biliyim herkesin izlemesi lazımbu programı bende pek haz etmem hıncaldan ama sunay abi gerçketen iyi götürüyo,gerçek bi entelektüel,ayaklı ansiklopedi,hele o şehir hatları varpurlarına şairlerin ismi verilmeli muhabbeti o da çok iyiydi
Gutemensch

MesajTarih: Cmt 09.04.2005 1:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir bölümünde eski kibrit kagitlarini göstermisti.60 larin 70 lerin oyuncaklari falan.Çok samimiydi o bölüm.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PascaLseda

MesajTarih: Pzr 10.04.2005 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok güseL program ya izLemeye çaLışıorum her hafta.. sunay akını ve haşmet babaoğLunu zaten çok severim.. bence tvde izLenmeye değer birkaç programdan birisi..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız