Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Yöneticilerden Memnun musunuz?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yöneticilerden Memnun musunuz?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 70, 71, 72  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pitch-dark
"Gündem" mod.

MesajTarih: Prş 05.01.2006 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pardon pelinsevda sen kimsin?Ben başka bir forumda yazdığımı anımsamıoyurm da...Bir kaç edebiyat sitesi hariç...Orda da bu tür tartışmalar yok Smile Hangi forumda ne alaycı tavrımı gördün.Ya sabır derim ben buna.Hangi daldan düştün armut gibi diye de sorarım.
PunK_dREaM

MesajTarih: Prş 05.01.2006 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:
slayerbodom demiş ki:
eXpert demiş ki:
slayerbodom demiş ki:
Herkez alevli malevli gif koysa ne olur o zaman düsünsene...

Aslında herkez değil de herkes yapsa ne olacağını daha rahat kavrayabiliriz Smile

Klavyeden kaynaklan1yor örnek : 1 I _

tebrikler Laughing Laughing fena kapak Twisted Evil Twisted Evil
pelinsevda

MesajTarih: Prş 05.01.2006 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pitch-dark demiş ki:
Pardon pelinsevda sen kimsin?Ben başka bir forumda yazdığımı anımsamıoyurm da...Bir kaç edebiyat sitesi hariç...Orda da bu tür tartışmalar yok Smile Hangi forumda ne alaycı tavrımı gördün.Ya sabır derim ben buna.Hangi daldan düştün armut gibi diye de sorarım.

Diğer sitelerin adını yazmak istemiyorum buraya reklam amaçlı olduğu için.Bilen zaten biliyor üye olduktan sonra terketmek zorunda kaldığını.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deadly
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Prş 05.01.2006 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar başlığın açılış konusuna dönelim lütfen... Slayerbodom sorununla ilgili açtığın başlığa bir yorum yaptım bunu yaparsan düzelir.
Bu arada lütfen başlık,imza,mesaj vb. şikayetlerinizi buraya değil ilgili başlığa yazınız.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayerbodom

MesajTarih: Prş 05.01.2006 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deadly demiş ki:
Slayerbodom sorununla ilgili açtığın başlığa bir yorum yaptım bunu yaparsan düzelir.
Bu arada lütfen başlık,imza,mesaj vb. şikayetlerinizi buraya değil ilgili başlığa yazınız.

Teşekkür ettim faruk sorun çözüldü...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
jointhead666

MesajTarih: Pzr 08.01.2006 5:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

drb:(eski) kisilere esit uzaklikta dengeli moderasyon yapar(di). a bu benim arkadasim, hadi hatasini gormezden geleyim (ya da onun adina kendim duzelteyim uyari mesaji atmayayim) diyecek son kisidir.alim satim baslik formati, alisveris yaptiklariniz hakkinda feedback verilmesi gibi basarili uygulamalarin fikir takiminda yer almistir. su anda turkrock'da moderatorlukten kendi istegiyle** ayrilmistir. su aralar bilgisini gorgusunu Müziktek forumlarinda paylasmaktadir.orada stratlar hakkinda verdigi bilgiler falan dillere destan niteliktedir.

skull_krusher:(eski) drb'ye oranla daha fazla hata yapabilen, ama hatasini gorup duzeltmekte ve ozur dilemekte basarili bir arkadastir.zaman ayirmak ve kafa yormak acisindan yaklasildiginda turkrock alim-satim forumu'nun en caliskan moderatorlerinden biriydi.

nienturi:(eski) forum kurallarini ihlal ettigi icin yoneticilikten alindi. yoneticilikten alinis seklinden duydugu rahatsizliktan dolayi sitede kullanici olarak da kalmamayi secti.su anda da askerdedir. gitarlar uzerine zaten biliyorum sandigim cok seyin dogrusunu ondan ogrendim. su anda kendi boyadigim gitarimin ustundeki deseni yapabilecek bilgi ve yetenege erismis birikimimin tek kaynagidir kendisi.

oz!em: olaylara bikac adim geride durup daha genis acidan bakabilen ve kullanicilara esit mesafede durabilen modereatorler dostlar basina.nickinin yaninda sira sira dizilen bes yildizi hakediyor, ailecek begenerek takip ediyoruz.**

atalay:(eski) arkadasina sicakkanli, tanimadigina dalga gecer gibi moderasyon mesajlariyla dengesiz moderasyonun onde gelen temsilcisi. daha once de yaptigini asim can gunduz'un actigi bir baslikta tekrarladiktan sonra yoneticilik gorevinden alinmistir.bu olan asim can beyin degil de daha onceden sari cizmeli memed aganin basina geldiginde neden bu kadar acik gorulmedi anlamak zor.

novemberrain: cok emek veren iyi bi adam aslinda ama tavirlariyla demokratik tartisma mekani yoneticisinden cok sanal alem toprak agasi gibi. forumda kendi istediginin konusulmamasi hakkina sahip oldugnu dusunuyor ve mekanin adinin forum oldugunu, forum kelimesinin ne demek oldugunu unutuyor. ya sev ya terket mantiginda oldugundan tartismak yersizdir ve bu mantikla istedigini yapmasi da hakkidir ama en azindan boyle yaparsa forumun* ali kirca'yla siyaset meydanindan cok reha muhtar'la ates hatti kalitesine dogru kostugu soylendiginde kizmamayi bilmeli.

pyramind: cok yardimsever bir insan.forumda da, ozel mesajla kendisine ulastigimda da yardim etmekten hic gocunmadi.bilgisini foruma aktarmak konusunda da gayet comert.efferim.

futurist: moderasyon ile soyledikleri tutarsiz. yonetimin tartisilmasini istemedigi bir konunun tartisilamamasi gerektigi hakkinda gorus bildirdikten sonra karsidaki kisinin kisilik haklarina satasmadan istediginiz tartismayi yapabilmelisiniz gibi laflar ediyor.ilginc.

akinu: amator gruplar kategorisinde gordugumuz "amatör gruplar bar yönetimi tartışma platformu" ve amator gruplar baslik formati onun fikirleriyse caliskan olmanin yanisira yararli fikirler de ureten bir moderator.bravo

ekşi sözlükte yazı yazan bir arkadaş bazı yönetici ve modlar hakkında düşündüklerini yazmış.Bana ilginç geldi bunlar ve asıl merak ettiğim bunları niye buraya yazmıyor yoksa site yeterince demokratik değilmi?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Roth-Azad
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Pzr 08.01.2006 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sitenin yapısının demokratik olup olmamasıyla alakası yok, neden oraya yazıp buraya yazmadığını bende anlamadım, kendi tercihi.Genel olarak kötü şeyler yazmamış, en azından hakaret şeklinde değil, eleştirel bir yapıda olmuş, hani arkadamızdan konuşuyor gibi bir durum da yok bence Smile
Önceki sayfalara bakılırsa bu tür eleştirilerin bol bol olduğunu görebilirsiniz, ve bunlara elimizden geldiğince olumlu cevaplar vermeye çalışıyoruz.
Başa dön
Aldeberan

MesajTarih: Pzr 08.01.2006 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O entryi yazan Celephais eleştirilerini burda da çekinmeden dile getiren bir adam zaten. Bu entryi yazma nedenini kendisi daha iyi bilir tabi ki. Ama dikkat ederseniz o entryden önce yönetimle ilgili biraz sallamasyon eleştirilere sahip entryler var. Sanıyorum o da bu eleştirilere karşın tanıdığı modlarla ilgili daha geniş bir açıdan olumlu/olumsuz kendi görüşlerini belirtmiş. Bir yandan gördüğü yanlışları eleştirirken diğer yandan da haddinden fazla eleştiri alan modları savunmayı da ihmal etmeyen bir tarzda yazmış. Çok da iyi yapmış bence gözlem yeteneğini böylesine objektif şekilde yansıtabilen insan sayısı gerçekten çok az.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mbk
Site Yöneticisi / Editörü

MesajTarih: Cmt 14.01.2006 1:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deadly demiş ki:

Bende bundan yanayım tabi ama temizliği biten başlığı hala kilitli tutuyor olman ve üstelik temizlik değilde adeta yok etmen başlığın açılmasını beklememe engel oldu ve buradan yazmaya karar verdim.

Rock'n Roll Şiirleri adlı başlık temizlendiği halde hala kilitli ve üstelik eğer temizlik anlayışın buysa ben bundan sonra başlık açmama kararı alıyorum. Nede olsa sen kilidi vurup, yok edeceksin mesajları...
BilimTekYoldur
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 14.01.2006 1:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abov, ortalık kızışmış Smile

Buarada konusu geçmişken, nedir.net'te turkrock için girdiğim entry'e (genel olarak canım, cicim turkrock'ım şeklindeydi Razz) pis oyları yağıyor Smile Anlayamadım vallahi, rakip sitelerin adamlarımı falan diyeceğim ama turkrock'ın rakibi kim olabilir ki Very Happy
Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular.
Başa dön
öz!em

MesajTarih: Cmt 14.01.2006 3:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mbk demiş ki:
deadly demiş ki:

Bende bundan yanayım tabi ama temizliği biten başlığı hala kilitli tutuyor olman ve üstelik temizlik değilde adeta yok etmen başlığın açılmasını beklememe engel oldu ve buradan yazmaya karar verdim.

Rock'n Roll Şiirleri adlı başlık temizlendiği halde hala kilitli ve üstelik eğer temizlik anlayışın buysa ben bundan sonra başlık açmama kararı alıyorum. Nede olsa sen kilidi vurup, yok edeceksin mesajları...

Mahir bu konuda hassas olmanı anlayabiliyorum fakat deadly nin o başlıkta kilidi açarken de belirttiği gibi, içerik artık başlık sınırlarından çıkarak bir zamanlar bizim kapattığımız "karalamalar" bölümüne dönmeye başlamıştı. Biz o zaman demiştik ki; " efendim bu bölüm kapanacaktır, dolayısıyla bundan sonra şahsi duygu düşünce, deneme, şiir her türlü özel satırınızı günlüğünüz üzerinden paylaşıma açınız"... Ve bu fikrimiz de hala geçerli. Şimdi bakıyorum da o an hissettiklerini şiir formunda bizlerle paylaşanlar olmuş, evet çok etkileyici olanlar da var içlerinde fakat başlık konusu ile alakalı şiirler değil bunlar.
Alıntı:
"İsmindende anlaşılacağı gibi Rock'n Roll şiirlerini paylaşacağımız bir başlık bu. Gerek Rock'n Roll'un bize hissettirdikleri, gerek beğeniyle takip ettiğimiz Rock Star'lar için yazdığımız (!) şiirlerimizi payşaşalım burada. "
demişsin sen

Bunun dışındaki paylaşımlar için günlükler var, işin rengi o tarafa döndüğü zaman bir zamanlar baş edemeyerek kapattığımız "Karalamalar" bölümünü aratmaz inan. Konuya bu açıdan bakmanı ve biraz daha anlayışlı olmanı rica ederim...
mbk

MesajTarih: Cmt 14.01.2006 3:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Elbette ki anlayışlıyım ve bunu en iyi bilen arkadaşlarımdansın sen ama orada ki gidiş hattı iyi bir şekilde algılayan kimse yapı taşı formuna giren mesajları silmemeli. ( gereksiz olanlar zaten kendini belli ediyor! )Silinince hiç bir anlam taşımayan bir çok yazı çıkıyor artaya.

Üstelik bir şiiri kim eleştirebilir tam olarak! Yazandan başka kim o anı ve o hissi tam olarak hissedebilir ve yorum yapabilir ki? Günlük demek, kestirip atmaktan öte bir şey değil...

Ve o bölümde günlük diye adlandırılan şiir ve resim sanatını bir kompozisyonda sunmaya çaba gösterdik biz. Hatta ileri giderek aynı resim için grafik tasarım denemeleri yaptık. Bu çok yönden denemeler içeren başlık, edebiyat bölümü için bence çok şey ifade ediyordu, unutmamalıyız ki bir çok günlük zamanla çok sevdiğimiz kitaplar olarak arşivimizde yer edebiliyor.

Ama ben bu yanlış temizliği protesto ederek artık ' Rock'n Roll Şiirleri ' başlığına yazmayacağım! Edebiyatla yakından ilgili biri olarak en azından o kategoriyle ben ilgilenebilir ve temizlik aşamasında yardımcı olabilirdim...

Rock'n Roll'un bize hissettirmediği şeyler mi yazılı orada! Sanırım Rock anlayışımız çok farklı!!!
deadly

MesajTarih: Cmt 14.01.2006 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O başlığı temizleme sebebimi Özlem sağolsın güzel bir şekilde anlatmış. Kendisine teşekkür ederim. Mahir senin emeğini ve düşündüklerini anlıyorum. Ancak sende beni anla. Özlem'in dediği gibi karalamalar bölümünü kapatmamızın sebebi insanların artık o anda hissettiklerini yazması ve bunların çoğunlukla kişisel olmasıydı. Şimdi bir kullanıcı çıkıp bana derse ki "kardeşim siz "karalamar"ı kapattınız, ancak bu başlıkta onun gibi muhabbet dönüyor"diye, bu kullanıcıya benim vereceğim cevap olamazdı. O da haklı olarak site editörleri istediği gibi kuralları çiğneyebilir düşüncesine girerdi. Benim Rock müzik anlayışım sırf içerisinde Rock'n Roll kelimesi var diye o başlığa girip başlık konusundan alakasız şeyler yazmak değil. Çöp tenekesinde temizlediğim mesajlara objektif bir gözle bakacak olursan bunu sende göreceksin. Bir de şiiri kim eleştirebilir ki demişsin; ben burda şiiri eleştirmiyorum. Eleştirsem başlık kilidini açarken derdim ki "arkadaşlar hece ölçüsüne uymayan,kafiyesiz vb. mesajlar silindi". Benim yazdığımsa konuyla alakasız mesajların silinmesi. Seni her ne kadar tanımasamda gerek msn'deki yazışmalarımızla gerek siteye yaptığın katkılarla çok sevdiğim birisin. Ancak bunlar açtığın başlığı temizlemeyeceğim anlamına gelmez.
Son olarak "Edebiyatla yakından ilgili biri olarak en azından o kategoriyle ben ilgilenebilir ve temizlik aşamasında yardımcı olabilirdim... " demişsin; konuyla alakasız olan mesajların çoğu sana ait olduğundan senin yardımına başvurmadım.
mbk

MesajTarih: Cmt 14.01.2006 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kesinlikle site editörünü kayırma durumu yok, çünkü ben yıllardır bu işi yaptığım için zaten özel bir muameleyi kendim kabul etmem.

Yanlış olduğunu düşündüğüm bir durumda ise asla sitedeki ünvanıma değil kullanıcı yanımı göz önünde bulundurarak müdahele etmektende sakınmam.

Aşk duygusu Rock'n Roll'un içinde yok demek ki! İlginç, ben en derin aşk acılarımda Rock müzik dinleyerek teselli olmuşumdur.

Neyse, kolay gelsin deadly, bende uzun uzun düşünüp sonuca varırsam Rock'n Roll ve Şiddet Şiirleri adlı bir başlıktan devam edeceğim.
Atalay

MesajTarih: Cmt 14.01.2006 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

jointhead666 demiş ki:

ekşi sözlükte yazı yazan bir arkadaş bazı yönetici ve modlar hakkında düşündüklerini yazmış.Bana ilginç geldi bunlar ve asıl merak ettiğim bunları niye buraya yazmıyor yoksa site yeterince demokratik değilmi?

Kuyruk acısı geçmez. Kendini haklı görenler, haklı sananlar kendi kitab-ı mukaddeslerini kendileri yazar, ona taparlar ama kendi halkına göstermez, haksız olduklarını bildikleri için ortaya çıkmamaya çalışırlar. Ama en kötüsü, onlara hak veren insanlar arttığı zaman ortaya çıkar. Kısaca, çocukca muhabbetlerle bastırılmış duygularına hakim olamaz ve sağda solda yazarlar; belki yoğurt çaldığı göl tutar diye.

Şahsen, zaten hazırda var olan Forum Kurallarına uymayan üyelere fazla uzatmadan kuralları uygulardım yöneticilik zamanımda. Bazen sert olduğum doğrudur, benim mizaçım böyle, zaman kaybetmek ve durmadan aynı şeyleri tekrar etmein gereksizliğine inanırım, çünkü tekrar tekrar anlatmam gereken şeylerin hepsi bir defada zaten Forum Kurallarında anlatılmıştır. Neden "kitabı" onlara baştan yazayım? Onların benden ve Forum Kurallarını okuyarak forumlarda yazanlardan farkı ne?

Mizaçım yüzünden, çoğunluğun rahatsızlığına sebep olmuştu. Bundan dolayı duyduğum rahatsızlık sonucu kendi isteğimle ayrıldım ve yeterince gecikmiş olan bırakma kararımı sonunda uyguladım. Yöneticiliği, bu görevden kendilerine insan ilişkileri ve yöneticilik konusunda yararlı olabilecek gençlerin yapması daha uygun. Bazı şeyler vaktinde yapılıp vaktinde bırakılmalı.
deadly

MesajTarih: Cmt 14.01.2006 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mbk demiş ki:
deadly demiş ki:

Burda anlatmak istediğim kullanıcıları http://www.turkrock.com/ftopic33866-0.html adresindeki başlığa yönlendirmekti sanırım bunu yanlış anlamışsın. Kilidi açmayı unutmuşum ondan dolayı özür dilerim.

mbk demiş ki:
Kesinlikle site editörünü kayırma durumu yok, çünkü ben yıllardır bu işi yaptığım için zaten özel bir muameleyi kendim kabul etmem.

Yanlış olduğunu düşündüğüm bir durumda ise asla sitedeki ünvanıma değil kullanıcı yanımı göz önünde bulundurarak müdahele etmektende sakınmam.

Aşk duygusu Rock'n Roll'un içinde yok demek ki! İlginç, ben en derin aşk acılarımda Rock müzik dinleyerek teselli olmuşumdur.

Neyse, kolay gelsin deadly, bende uzun uzun düşünüp sonuca varırsam Rock'n Roll ve Şiddet Şiirleri adlı bir başlıktan devam edeceğim.

Burda Rock'n Roll şiirlerinden benim anladığım Rock'n Roll ile ilgili şiirlerdir. Yoksa sen aşkı anlarsın,ben nefreti anlarım, başkası suçu anlar. Benim kişisel yorumuma bakacak olursan sildiğim mesajları ve bıraktığım mesajları okuyabilirsin. Bunun dışında yaptığım işte savunabileceğim birşey yok. Seni anlıyorum mesajların silindi sinirlisin, ancak buna benim yapabileceğim bir şey yok. Biz kullanıcıların bu tarz yazıları günlüklerine yazması taraftarıyız, çünkü bu deneme yazımları "karalamalar bölümünde" denendi ve kaldırıldı. Yazılanları güzel veya kötü olması yada sana veya yazarlara kişisel bir gıcığım olması için silmedim. Sadece bir yönetici olarak "karalamalar"ı neden kaldırdığımızı düşündüm ve gerekeni yaptım. Çünkü eğer bir kullanıcı buna isyan etse bende ona hak verirdim. Kelime oyunu yapmaya gerek yok, herşeyi açık olarak yazdım.
mbk

MesajTarih: Pzr 15.01.2006 0:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hiç bir kelime oyununa girmeden yöneticiler tarafından editlenen mesajımı buraya tekrar yazıyorum.

Arkadaşlar;

Başlığı açan kullanıcı olarak yapılan temizlikten rahatsız olduğum için bu başlığa son kez yazarak bir şeyler anlatmak istiyorum.

Rock'n Roll Şiirleri başlığını açarken ilk mesajımda başlığı kısaca şu sözlerimle anlatmıştım;

mbk demiş ki:
İsminden de anlaşılacağı gibi Rock'n Roll şiirlerini paylaşacağımız bir başlık bu. Gerek Rock'n Roll'un bize hissettirdikleri, gerek beğeniyle takip ettiğimiz Rock Star'lar için yazdığımız (!) şiirlerimizi paylaşalım burada.

Sonraki mesajımda ise herkesin bir Rock Star için şiir yazamayacağını, bunun ciddi bir yoğunluk isteyeceği için 'Rock'n Roll'un bize hissettirdikleri' anlatımımı daha da açarak şu sözlerle devam ettim;

mbk demiş ki:
konumuz Rock'n Roll ama illa bir grup için yada içinde Rock'n Roll tanımı direk kullanılan şiirlerin dışına çıkabiliriz. Rock müziğin hissettirdikleriyle yoğunlaşıp yazdığımız şiirleri de bu başlıkta paylaşalım...

Sanırım burada her şey apaçık ortada... deadly aşk şiirlerini temizlediğini söyledi ve bunların çoğu bana aitmiş. Şimdi silinen şiirlerden bazı örnekler vereceğim...

İlk önce şiir olarak kabul görmese de (!) aşağıdaki örneğe bakalım. Bu bir aşk şiirimidir?

mbk demiş ki:

küçük ölümler, ekranlardan uzak
ekranlar dev, ölümler küçük
starlar dev, magazinler çekici
insanlar küçük
ölümler iç sayfalarda
kısa yazılarla
bikiniler güzel, şarkılar renkli
ölümler içli, ölenlere yazık
ölümler yerel istasyonlarda
geçiş vakti, sınır doldu
yaşam acımasız,
tedbirsizliğe müsaade yoktu
ölümler var gözlerimin önünde
gözlerimi kapattığımda
çığlıklar kulaklarımda
büyük otobüsler
büyük tekerlekler
insanlar küçük
insanlar değersizler..

Ve ikinci örnek; adında bile bir Rock grubuna yer verdiğim halde silinmiş. Peki bu bir aşk şiirimidir?

mbk demiş ki:

Taş Prensesler: Scorpions'un Islıklı şarkısı Eşliğinde...

Soyunur bedenler geceye
Masalsız uyuyan çocuklar
Hep masal hayat yaşar
Gerçek acıtır aşkın gergefinde
Sigarayı derin çekerler
Acısız uyuyamaz masal çocuklar
Mahremiyetin kara ergenliğinde
Diri, dişi vücut hayal ederler
Ancak kendilerine ait olana dokunabilirler
Saat on ikiyi vurduğunda
Işıklar söner, bedenler yanar
Yorgan ağızlı derin vajinada
Tenler söner, hisler yanar
Tenler söner, tene değmeden
Hisler yanar, adı bilinmeden
Kendi masalını yaratırlar
Kendilerine ait olana dokunurlar
Ona alışırlar, ona ısınırlar
Masalsız büyür eşcinseller
Kendi masalının kahramanıdır travestiler
Dokunamadıklarına benzemeye çalışırlar
Artık saat rakamlara aldırmaz
Güneş batar, Beyoğlu doğar
Mini eteklerin altında ki ette
Hisler söner, tenler yanar
Scorpions’un ıslıklı şarkısı eşliğinde
Bedenler takas edilir
Yaradılış inkar edilir
Gerçek masallar silikonludur
Gerçek hayatlar tıraşlıdır
Nasıl dinletebilirsiniz bu saatten sonra
Pamuk Prenses’i onlara
Kendi masallarının prensesidir artık onlar
Taş gibi bedenleri
Pamuk yüreklerinle beslenir
Pamuk Prenses’i bilmez
Taş Prensesler..

Buda Janis Joplin için yazdığım şiirlerimden biri. içinde Janis adını kullanmadığım için sanırım çöpe gitti. Ve budur aşk şiiri, Janis'e olan hayranlığımın, aşkımın şiiridir.
mbk demiş ki:

ve son bir şiir daha, kendi yazdıklarımdan örnekler veriyorum diğer şiirler için yorum yapma hakkını kendimde görmüyorum çünkü.

mbk demiş ki:

Sonuç olarak bu başlığı artık kullanmayacağım, sebebi de açık bir şekilde yukarıda yazılı zaten. Bundan sonra kullanacak olan ve şimdiye kadar kullanıp devam edecek olanlara da önce şiirlerini deadly gönderin diyorum, o denetlesin ve izin verirse ekleyin. Sanırım yakında sıfat olarak verilen ve başka bir işe yaramayan 'editör'lüğümde silinir.

Kolay gelsin...
copadam

MesajTarih: Pzr 15.01.2006 1:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de bu duruma çok üzüldüm ve haklı olarak sinirlendim!.. En azından daha önceden bir uyarı yapılabilirdi, temizlik olacağına dair ve ona göre mesajlar için önlem alınırdı.

Ve benim eklediğim şiirdeki resim silinmiş, neden?
deadly

MesajTarih: Pzr 15.01.2006 9:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar;
Be yönetici olmadan çok önce bu forumda karalamalar diye bir forum vardı. Zaten çoğunuz eski üye olduğunuzdan hatırlarsınız. İnsanlar kendi şiirlerini,kişisel denemelerini falan yazarlardı. Şimdi hatırlayamadığım bir sebepten bu kaldırıldı. O zamanlar yönetici olmadığım ve o bölümle ilgilenmediğim için kapanma sebebini hatırlayamıyorum. Ve sevgili Özlem'in de dediği gibi dendi ki bundan sonra bu tarz yazılarınızı günlük bölümüne yazınız. Şiirlerinizi tek tek inceleyerek yorum yapacak değilim. Her zaman söylediğim gibi kalan şiirlere bakarak kafanızda "Rock'n Roll" şiirleri şablonu oluşturabilirsiniz. Bunun dışında kişisele indirdiğiniz şiirleri Günlük kısmına yazabilirsiniz. Karalamalar'ın tekrar açılması durumuyla ilgili "http://www.turkrock.com/ftopic21278.html" bu başlıkta geçen bir tartışma var. Orayı okuyabilirsiniz ve karalamalar bölümü tekrar açılırsa bu tarz şiir ve denemelerinizi oraya yazabilirsiniz.
Copadam; silinen mesajlarınıza http://www.turkrock.com/ftopic34988-0.html bu linkten ulaşabilir ve yedeğinizi alabilirsiniz.
mbk; Bu kadar alıngan olmana hayret ettim. Bunu mesajların silindiğinden sinirli olmana bağlıyorum. Şiirlerinizi kişisele indirmediğiniz sürece ve kapanan karalamalar bölümünü aklınıza getirerek yazabilirsiniz bana göndermenize gerek yok; ben bu tarz şeylerle kendimi tatmin etmem... "Editör" sıfatını silmeye o sıfatı sana verenler karar verir. Bana göre bu siteye çok fazla katkısı olmuş ve olacak birisin, birkaç mesajın silindiği için bu katkıların gözden kaçıralamaz. Karalamalar bölümünün kapatılması hakkında da benden daha bilgili yönetici veya kullanıcı arkadaşlarım kapatılması hakkında bilgi verebilir. Bu konuda diğer yönetici arkadaşlarım eğer "Deadly sen yanlış yapmışsın sildiğin mesajların karalamalar ile ilgisi yok" derse der, yoksa ben burda tek tek şiirleri inceleyemem. Bunu temizliği yaparken yaptım zaten kafamda da bir şablon oluşturdum buna göre mesajlarınızı sildim çünkü.
Tekrar da yazayım başlık temizliği size vey az yazılarınıza karşı birşeyim olduğundan, ya da şiirlerinizin iyi veya kötü olmasından, ya da sizin hislerinizden dolayı değil; forumun bu başlığı "karalamalar" bölümüne dönmemesi için silindi.
Teşekkürler...
_Unforgiven__

MesajTarih: Pzr 15.01.2006 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Duygularımızı katarak yazmış olduğumuz yazıların içeriğinde "rock'n roll" yok diye silinmesi bana anlamsız ve komik geldi. Sonuçta ortada yazılan yazılar ve bu yazıları yazarken ki paylaşılan duygular var, emek var. Bu yazılar silineceğine başlığın isminin değiştirilmesi daha mantıklı olurdu zannınmca. Ayrıca ne tuhaftır ki bu zamana kadar yazılanlar hakkında bi uyarıda söz konusu değildir, olmamıştır! Benim bildiğim "konuyla alakasız" yazılar yazılırsa "uyarı" yapılması gerekir ama bu uyarı ne yazıkki yapılmamıştır ve anladığım kadarıyla mbk'nin isyanıda benimki ile aynıdır.

Herneyse olan olmuştur.. Tekrar yazacak olanları takip edeceğimdir, herkesin ellerine ve yüreğine sağlık diyorum, devam...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 70, 71, 72  Sonraki
39. sayfa (Toplam 72 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız