| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 01.01.2006 21:47 Mesaj konusu: |
|
|
| misanthrope-viper demiş ki: | ahaha süper ya beşiktaş'ın başlıkları mükerrer diye mi silindi acaba ?
90 sf'lık beşiktaş başlığı gitmiş onun yerine 3 5 taraftar müsvettesinin yazdığı forum kartalları başlığı kalmış müstehaktır bu ne diyim
bir de büyük harfle ADANADEMİSPOR başlığı açılmış |
Kim yaptıysa tez kellesini istiyorum..
Bu sitedeki Gerçek Beşiktaş Taraftarının katlanamayacağı bir durum bu. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 01.01.2006 21:52 Mesaj konusu: |
|
|
Hemen ön yargılı olmayın yahu, güncelleme çalışmaları yüzünden bazen bu tip aksaklıklar olabiliyor, belki bu yüzdendir. Hem Beşiktaş başlığının artık olmaması gerektiğini düşünerek silmiş olsalar yenisinin açılmasına izin verirlermiydi? Yada izin verseler bile bu kadar süre kalırmıydı yani.. Hilmi sen napıyorsun yauv, çoluk çocuk perişan.. _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Pzr 01.01.2006 21:54 Mesaj konusu: |
|
|
Lan kelle melle yazarken bari bir smiley koy da espri yaptığın anlaşılsın, seth adamı Hem ne yapacaksın kelleyi, sana moderasyon verelim  |
|
| Başa dön |
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Pts 02.01.2006 13:08 Mesaj konusu: |
|
|
Dartseth'i forum yeniçerisi yapacağız bu gidişle
Başlığa gelince bir bilgim yok. Çöp tenekesinde de gözükmüyor. Purgatory'nin yazdığı gibi bazen bu tarz kaybolmalar olabiliyor sonra kendiliğinden geliyor, başlıklar... _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!. |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 02.01.2006 17:07 Mesaj konusu: |
|
|
| deadly demiş ki: | Dartseth'i forum yeniçerisi yapacağız bu gidişle
Başlığa gelince bir bilgim yok. Çöp tenekesinde de gözükmüyor. Purgatory'nin yazdığı gibi bazen bu tarz kaybolmalar olabiliyor sonra kendiliğinden geliyor, başlıklar... |
Valla bilmiyorum da başlığın benim için değerinin bu siteyle ölçülemeyeceğini biliyorsunuz di mi...
hadi kim sildiyse itiraf etsin..
en fazla papua-yenigine.com a moderatör olarak süreriz... _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
BilimTekYoldur Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jan 10, 2005 Mesajlar: 712 Nerden: Düşlerin ve arzuların hakim olduğu bir yerden...
|
Tarih: Pts 02.01.2006 22:58 Mesaj konusu: |
|
|
Darth; oğlum sen ilahi bi varlıksın yahu  _________________ Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular. |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

Kayıt: Nov 01, 2004 Mesajlar: 2010 Nerden: cehennemin ta dibinden
|
|
| Başa dön |
|
 |
misanthrope-viper Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 04.01.2006 20:20 Mesaj konusu: |
|
|
hocam sende imzanda hava attığın bu mail adresi varken her kapıyı açarsın diyorum
boşuna buraya yazma senin şikayet kabul etmen gerekir
hem adamın ne güzel imzası var işte alevli malevli  _________________ 100 Yıl Önce Doğdu Şanlı EFSANE
100 Yaşında Mutlu Ol ŞANLI FENERBAHÇE |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Çrş 04.01.2006 21:15 Mesaj konusu: |
|
|
| Herkez alevli malevli gif koysa ne olur o zaman düsünsene... |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Çrş 04.01.2006 21:18 Mesaj konusu: |
|
|
| slayerbodom demiş ki: | | Herkez alevli malevli gif koysa ne olur o zaman düsünsene... |
Aslında herkez değil de herkes yapsa ne olacağını daha rahat kavrayabiliriz Bir turkrock.comsever olarak avatar, galeri resmi falan ne varsa sildim. Belki siteye biraz katkısı olur  |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Çrş 04.01.2006 21:24 Mesaj konusu: |
|
|
| eXpert demiş ki: | | slayerbodom demiş ki: | | Herkez alevli malevli gif koysa ne olur o zaman düsünsene... |
Aslında herkez değil de herkes yapsa ne olacağını daha rahat kavrayabiliriz |
Klavyeden kaynaklan1yor örnek : 1 I _ |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Prş 05.01.2006 0:54 Mesaj konusu: |
|
|
| slayerbodom demiş ki: | | eXpert demiş ki: | | slayerbodom demiş ki: | | Herkez alevli malevli gif koysa ne olur o zaman düsünsene... |
Aslında herkez değil de herkes yapsa ne olacağını daha rahat kavrayabiliriz |
Klavyeden kaynaklan1yor örnek : 1 I _ |
_________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pitch-dark "Gündem" mod.

|
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Prş 05.01.2006 1:48 Mesaj konusu: |
|
|
| İyi de "s" basamadığın için "herkez" yazdığını söylüyorsun ama aynı mesajda yeteri kadar "s" mevcut. (Bkz. silent_guitar'ın alıntısı) Neyse, herkesin gözü var... |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Prş 05.01.2006 1:54 Mesaj konusu: |
|
|
Ben diğer harfleri sanm1st1m pardon ayd1nlatt1g1n için sağol  |
|
| Başa dön |
|
 |
pitch-dark "Gündem" mod.

|
Tarih: Prş 05.01.2006 2:02 Mesaj konusu: |
|
|
Ses etmeyecektim ama
İyi de o mesajda 1veya I ile ilgili bir şey zaten yok.Adam sana herkez değil herkes olacak demiş.Bunda anlamayacak ne var?Ben de bunu anlayamadım doğrusu.Ama insanın belçikadan adsl ile bağlanması kadar doğal olsa gerek.(Bu bir iddiadır,duyumdur:))
İyi geceler diliyorum. _________________ Be still for a moment. Everything depends upon you. If you die I will die too. . .http://www.last.fm/group/TurkRock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Prş 05.01.2006 2:05 Mesaj konusu: |
|
|
| İnsanl1k hali olabilir...Dalg1nl1k.. |
|
| Başa dön |
|
 |
misanthrope-viper Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 05.01.2006 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
puhaha evet pitch-dark artı olarak da belçika'nın klavyeleri böyle olsa gerek  _________________ 100 Yıl Önce Doğdu Şanlı EFSANE
100 Yaşında Mutlu Ol ŞANLI FENERBAHÇE |
|
| Başa dön |
|
 |
pelinsevda

|
Tarih: Prş 05.01.2006 16:23 Mesaj konusu: |
|
|
| pitch-dark demiş ki: | Ses etmeyecektim ama
İyi de o mesajda 1veya I ile ilgili bir şey zaten yok.Adam sana herkez değil herkes olacak demiş.Bunda anlamayacak ne var?Ben de bunu anlayamadım doğrusu.Ama insanın belçikadan adsl ile bağlanması kadar doğal olsa gerek.(Bu bir iddiadır,duyumdur:))
İyi geceler diliyorum. |
Her duyduğumuza inanacak olsaydık şimdiye kadar neler olurdu neler.Her forumda olduğu gibi burdada karşıma çıktın. Yine alaycı tavırlarla yorumların hemen gözüme çarptı nedense. Millet adeta birbirini ezmek için fırsatçı olmuş.
| misanthrope-viper demiş ki: | puhaha evet pitch-dark artı olarak da belçika'nın klavyeleri böyle olsa gerek  |
Ve bu fırsatçıların yanında yer alanlar. Yazık eski halinden eser kalmamış forumların...Bilgilerinize |
|
| Başa dön |
|
 |
|