Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Yöneticilerden Memnun musunuz?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yöneticilerden Memnun musunuz?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 70, 71, 72  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Daishuman

MesajTarih: Cum 26.10.2007 22:05    Mesaj konusu: Re: yöneticimi hani nerede Alıntıyla Cevap Ver

distroo demiş ki:
BEN BU KONUYU DÜZELTMEK İSTİYORUM YÖNETİCİLERDEN MEMNUNMUYUZ DİYE SORACAĞIMIZA ACABA BU SİTEDE YÖNETİCİ VARMI ONU SORMAK LAZIM CEVABIMIZDA ZATEN HAZIR OLDUĞUNA GÖRE YÖNETİCİLERDEN MEMNUN OLMAK İÇİN İLK BAŞ BİR YÖNETİCİMİZ BULUNMASI LAZIM O YÜZDEN OLMAYAN HİÇ BİR YÖNETİCİDEN MEMNUN DEĞİLİM

Sen önce Forum Kurallarını oku nasıl mesaj yazılacağını öğren ondan sonra yöneticilere laf yetiştir sevgili arkadaşım
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
distroo

MesajTarih: Cmt 27.10.2007 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herkezin ağzında bir forum kuralları lafı sakız gibi çiğnenip duruyor kimsenin sevgili arkadaşıda değilim hele hele daishuman'ın hiç değil konuyuda burada kapatıyorum
Başa dön
Daishuman

MesajTarih: Cmt 27.10.2007 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kahroldum adeta..lütfen arkadaşım ol bununla yaşayamam Very Happy ahahah..
fordcan

MesajTarih: Cmt 27.10.2007 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zuahha türkrock da olmasa hayat çekilmez valla
BilimTekYoldur
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 27.10.2007 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daishuman demiş ki:
kahroldum adeta..lütfen arkadaşım ol bununla yaşayamam Very Happy ahahah..

LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
öz!em
Site Yöneticisi / Editörü

MesajTarih: Cmt 27.10.2007 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar konuyu fazlaca uzatmış gördüm sizi. Aman diyelim zaman geçiyor, boşuna harcamayın.
memos

MesajTarih: Pts 05.11.2007 1:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son memos tarafından Pts 05.11.2007 14:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
öz!em

MesajTarih: Pts 05.11.2007 2:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

memos,
Bi sakin ol ya : ) Başlığını ben kilitlemedim ama öyle öfkeli ve kendinden emin bir şekilde yazmışsın ki mesajını, dedim " eyvah, ne yapmışız biz bu adama, kesin bir yanlışlık oldu Özlem yetiş ! " : ) Halbuki alakası bile yok. Başlığın kilitlenmesi gayet yerinde bir işlem olmuş. Siteye katılımın olduğunu söylüyorsun ve mesaj sayın da bir hayli cidden, ama buna rağmen Forum Kurallarına bir göz atmak zor mu gelmiş anlamadım ? İnsan -şartlı lanet- okumadan önce bir düşünmez mi "neden hep benim başlıklarım kilitleniyor ? " diye... Böylesini de hiç görmemiştim cidden. Lütfen rica ediyorum Forum Kurallarını itinayla baştan aşağı bir kez oku, dikkat edersen "bir kez daha" demiyorum, çünkü görünen o ki hiç ilgilendirmemiş bile seni şimdiye kadar. Orada sorunun cevabını gayet açık şekliyle bulacaksın. Ne başlığı açtığın kategori (-ki eğer tereddüt ediyorsanız, forumda her kategorinin altında içeriğini tanımlayan anahtar kelime ve cümleler not düşülmüştür, bunlardan faydalanabilirsiniz ) ne de başlık atma biçimin doğru değil. Lütfen ya, bu kadar da olmaz ama ...
geissler

MesajTarih: Pts 05.11.2007 3:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mennun değilim... 10 dakika önce açtığım "tanburi cemil bey" isimli başlıktan bir adet daha bulunmasına rağmen hâlâ onu silmediler...

sinek avlayan yönetici için:

-onu silmişken bunu da siliver lütfen..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gorona_arxebo
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 05.11.2007 3:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sinek avlayan yönetici mi? arkadaşım 10 dakika önce açtım diyosun sonrada neden silinmedi diyosun. daha önce hangi başlığın 10 dakikada silindiğini gördün? ben gğnlerce durduklarını bilirim. biraz sabırlı olsan ne güzel olur biliyomusun Confused
öz!em

MesajTarih: Pts 05.11.2007 3:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eh böyle kendi isteğiyle başlığım silinsin diyen kullanıcı görmek pek mümkün olmuyor madem , silinmiştir : )
geissler

MesajTarih: Pts 05.11.2007 4:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

teşekkürler... şimdi menunum.. Smile
üstümden ağır bir yük kalktı...
Başa dön
kingofloss__

MesajTarih: Pts 05.11.2007 8:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tövbe estağfurullah!!!Bizi siteye 7/24 bağlı cyborglar sananlar var herhalde....
Daishuman

MesajTarih: Pts 05.11.2007 9:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet o denli gelişemedik henüz..hala üçlü prizden şarj oluyoruz..Yönetim söz verdi upgrade yapıcaz hepinizi diye ama bekliyoruz hala : (
memos

MesajTarih: Pts 05.11.2007 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sevgili özlem:)cevabın için çok teşekkür ederim sabah sabah yüzümde güller açtırdın:)ama genede ben Forum Kurallarını defalarca okudum demekten kendimi alamıyorum bu kadar zaman bu siteye girip okumamak ayıp olurdu.yaw hadi başlığı sildi(kimse artık)sanki küfür içeren pkk yanlısı vb. bi başlıkmış gibi kitlemiş bide:)esas buna çok bozuldum. sevgilerimle...
not:msjın lanet kısmı için özür dilerim ben hemen dua ettim geri aldım onları allahtan:)
öz!em

MesajTarih: Sal 06.11.2007 2:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu ne alakası var memos başlık kilitlemekle bahsettiğin durumların ? Biz Forum Kurallarında, başlık kilitlemeye ilişkin özel koşullar mı belirlemişiz sanki. "Efendim bakın şu şu şu uç hallerde kilitlenir, şu şu şu hallerde sadece silinir, hele şu halde ise aman diyelim hem kilitlenir hem silinir" falan yazmışsak dediğin doğru olurdu.

Konu şu,
Forum Kurallarında belirtilen şeklinin dışında bir başlık veya içerik varsa eğer, önce kilitlenir sonra da çöpe gönderilir. Çoğu durumda, kilitlendikten sonra bu kilitli şekliyle bir süre sayfada asılı tutmamızın sebebi ise başlığı açan kişiye ve diğer kullanıcılara uyarı ve bilgilendirme maksatlıdır. Lütfen konuları kişisel olarak algılayıp sizin şahsınıza yönelik bir etiketleme yaptığımız veya şahsınızı eleştirdiğimiz sonucuna varmayın. Bu sitede yanlış başlık açıp "abc" yazan kullanıcının başlığı da kilitlenir, bahsettiğiniz küfür veya bölücülük amacı içeren başlıklar da . Sırf şu anda yazışmakta olduğumuz kategori altında bile birden fazla kilitlenmiş başlık var. Bahsettiğin gerekçelere dayanarak mı kilitlenmişler ? Hayır ...
CityOfAngeLs

MesajTarih: Cmt 24.11.2007 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En çok sevdigim Yönetici aYnaLı-SuCuK dur Başka Bir Yöneticiyi Sevmem İçin Marilyn monreo veya selma hayek i Siteye Yönetici Yapmanız lazım. Very Happy
Birde Morningrey var oda iyidir ama oy verme imkanım olsa 10 oydan 9 aYNaLı-SucuK a 1 İnide Morningrey e verirdim Smile Şaka Hepinizi Seviyorum 100 poan hepinize :Very Happy
TheCeLL

MesajTarih: Pzr 16.03.2008 2:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TheCeLL demiş ki:
başlığa çok alakasız gelecek, yüzyılda bir giriyorum siteye de, açtığım bir başlık 70 sayfayı bulmuş maşşallah.. kendimi tebrik ediyorum.. herkes kendi kafasına göre takılsın ne güzel.. yöneticiler birilerini atsın, userler yöneticileri eleştirsin uğraşın bakalım birbirinizle.. site kapansın da o zaman bulursunuz uğraşacak birilerini..

71 olmuş be! yuh! (kendi kendime konuşuyorum bakmayın bana) utan utan! 2-3 sayfalık post açarken 71 sayfa senin neyine be!
seththeking

MesajTarih: Pzr 16.03.2008 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim aslında bir şikayetim var.
Malumunuz tarih-politika bölümü şaibeli bir çok olayın ardından kapatıldı. O gün kapatılması için bas bas bağıranlar, kapatıldıktan sonra özel mesaj yollayarak bizimle dalga geçen adamlar bugün oturmuş gündem bölümünde siyasetle haşır neşir oluyorlar. Ben bu konudan şikayetçiyim.
Madem tarih-politika-siyaset konuşmaya devam edecekti-ler neden tarih-politika bölümünün kapatılması için demediklerini bırakmadılar? Bu bana biraz iki yüzlülük, biraz adam sendecilik, biraz ben yaparım başkası yapamasıncılık gibi geldi bana..
Buna kesin bir çözüm istiyorum. Ya siyasetin de tartışılmasını engelleyin veyahut doğru düzgün bir forum kategorisinde bunun adabıyla yapılmasını sağlayın.
Goktan : Bana link felan atma.. Okudum ben bir kaç kere bir daha açılmayacak yazısını. Smile ehe
rocksurfer

MesajTarih: Pzr 16.03.2008 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

seththeking demiş ki:
Goktan : Bana link felan atma.. Okudum ben bir kaç kere bir daha açılmayacak yazısını. Smile ehe

Tüh.Tam da link atmak için gelmiştim. Wink

Toplum olarak karşı görüşe saygı duymayı bilmediğimizden dolayı en ufak bir durumda hakaretleşmeler,kavgalar,tehditler,şikayetler...vb atraksiyonlar görülmekte , bazı kullanıcıların forumu salt propaganda ve/veya forumu sabote etmek amacıyla girerek forum huzurunu kaçırmaktaydı.Konu başlıkları ise temizlenemeyecek kadar mesaj kirliliği ile dolmaktaydı.Ayrıca forum kuralları gereği zararlı kullanıcıları siteden atma işlemi nedeniyle de parmaklarımıza da kramp girmekteydi. Smile
O tarihlerde konu ile ilgili toplantı yapıldı ve oybirliği ile ilgili bölümün kapatılmasına karar verildi.
Sonradan o bölümün karmaşık halini özleyenler gündem bölümüne gözlerini diktiler ve pür dikkat bekledikleri eski popülerliklerini orada göremediler.Genel itibariyle Türkiyedeki gündemi meşgul eden konuların Gündem kısmında konuşulması ise gayet olağan bir hadisedir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 70, 71, 72  Sonraki
71. sayfa (Toplam 72 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız