Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Can Güney
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Can Güney

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rudy_38

MesajTarih: Prş 10.03.2005 16:15    Mesaj konusu: Can Güney Alıntıyla Cevap Ver

Ayna grubunun gitaristi Can Güney,Ayna ile birlikte ve solo olarak çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca Can Güney ve Adaşlar adlı grubuyla Vur adlı albüme imza atmıştı hatırlarsanız (2001). Peki ne düşünüyorsunuz sanatçı hakkında...?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
non-stop_rock

MesajTarih: Cmt 09.07.2005 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

can güneyi bi kaç kez kadıköy okenos barda dinledim gerçekten çok iyi.. Ama Ayna ve BY ERHAN GÜLERYÜZ bu adamı kullanmıo veya kullanamıo.. İşte oyüzden Ayna'nın rock yapıp yapmadığı tartışılıo.. Bana göre kesinlikle yapmıo (hele son 2 albümdür akdeniz havasında seyredio)
ama can güneyi kullanmak BİRİLERİNİN aklına gelirse bi çok şey değişir.. (Adam dişleriyle gitara hükmedio bee, bu adamı kullanamamak en büyük...Neyse... )
SerciO

MesajTarih: Cum 15.07.2005 1:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence Can Güney Anadolurock ın en asağlam seslerinden... Sahnede gitara hükmedişi mükemmel...
Hele hele soloları insanı kendinden geçiriyor...
Ayna ile birlikte daha birçok başarılara imza atması temennisiyle...
Başa dön
CeKaCeKaCeKa

MesajTarih: Çrş 26.10.2005 2:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Can Güney olağanüstü.Gitarların efendisi.Bana göre AYNA grubunda yeterince önemli bi konumda.AYNA'dan ''Aşık Oldum Anne'' parçasındaki gitar şovu dinlenmeye değer arkadaşlar.Mutlaka tavsiye ederim...
CANAYNA

MesajTarih: Prş 29.12.2005 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

28.12.2005 de yani dün bi kanalda sevgili can güneyle mini bir röportaj yayınlandı ve çok güzeldi. Müjdeler verdiler bize teşekkür ederiz. Dört gözle bekliyoruz. Hem sizi hem de Ayna Grubunu çok seviyoruz....
Başa dön
soyarslan

MesajTarih: Çrş 06.09.2006 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Can güney çok güzel gitar çalan birisidir.Bana göre en iyi 3 gitaristen biri
erencan

MesajTarih: Sal 14.08.2007 6:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Can Güney evet çok sağlamdır zaten 2 sene onceydı sağlam bi ankette de Serdar Öztop'u falan gecip 1.olmustu en iyi gitarist dalında.Çok sağlam soloları var ve Cemil'in gruptan gitmesiyle ön plana çıkmıştır bu da gerekiyordu zaten,

Ayna bitti diyenlere yanıt:
Ayna hiç bir zaman bitmemiştir, bu forumda kilitlenen konularda okudum,popüler kültür ürünü denilen gruba bakın, neden Tvlerde göremiyoruz peki? ben biliyorum Erhan Güleryüz'e de bir yığın saçma sapan yarısma pogramından teklif geliyor jüri üyeliği için.Efes'ten reklam anlaşması geldi onu da geri çevirdi.Çünkü adamların bir duruşu var,

VE ERHAN GÜLERYÜZ'ÜN BİZZAT KENDİSİ SÖYLEMİŞTİR, BENİM SATMAK GİBİ BİR DERDİM YOK, İÇİMDEKİLERİ AKTARIYORUM PAYLAŞAN PAYLAŞIYO PAYLAŞMAYAN PAYLAŞMIYOR ZATEN.

yazık arkadaslar cok yazık bu adam böyle yapılmaz, bu kadar saçma sapan suçlanılmaz.NEFES adlı 2006 Haziranda çıkan albümü dinlediniz mi?

-Kış günü ayrılık şarkısını
-Ay değil mevsim değil'i
-Günler Geçiyor'u
-Seninle Ben'i
-Gözlerinde Samanyolu'yu

şunu da bilin ki 5 sene önce çıkan DOĞUM GÜNÜ adlı solo albümü zerre reklam yapılmamasına ragmen hala Seyhan Müzik'ten yenileri basılıp basılıp satılıyor.Yeni fiyatı 10 ytl , ilk çıktıgında ise 6.75 idi.
Başa dön
duurock
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 14.08.2007 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla ayna beni artık kesmesede yinede albümlerinin hepsi var .eskiden çok dinlerdim ortaokul zamanında falan ama yine album cıkarsa alırım.gercekten kaliteli müzik yapıo erhan güleryüz.zaten o şiir okuyuşuna hastayım.ama keske bu akdenız havasına burunmeden birazda o ilk albümdeki havasını korusalardı.ki CAN GÜNEYLEDE zaten bu yapılır .o adamı kullansalar daha super işler çuıkacak .konserde şizlemek lazım .super çalıoyo yaw..
canbi

MesajTarih: Çrş 15.08.2007 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vur albümündeki bazı şarkıları sevmedim ama kim korkar şarkısını sevdim (:
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız