Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Jul 07, 2005 Mesajlar: 859 Nerden: Şimdi Zonguldak.
Tarih: Cum 29.12.2006 18:37 Mesaj konusu:
Onu bunu bırakında Türkiyeye geldiklerinde konserine giden varmı ? Onu söyleyin bana. Paradise Lost'dan sonra çıktılar sahneye. Sahneye çıkarken de Biz '' Holeeey '' falan yaptık. Oda bize aynı '' Holeeey '' diye karşılık vermişti =) O değil de o şarabı içişi bile muhteşemdi ya. Konserden sonra tanıştık Christopher ağabey ile Bir anda samimi falan olduk. Çokda güzeldi. İmza aldık foto çektirdik. Unutamadığım tek şey buydu. Keşke ülkemize tekrar gelseler.
We're waiting for you Lacrimas. _________________ http://Myrockpage.com '' Senin Yerin '' seni bekliyor.
Tarih: Cum 29.12.2006 21:11 Mesaj konusu:
peeheeey ya kardeşim şu izmitter olmak bu kadar kötümü olur??ne konsere gidebiliyoz ne başka bişey _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine
Tarih: Cum 29.12.2006 21:48 Mesaj konusu:
Bende izmitliyim =) Fakat izmirde okuyorum. Lacrimas konserinde izmitten istanbula geçmiştim hususi. Oda 1,5 saatimi aldı =) Sende geç _________________ http://Myrockpage.com '' Senin Yerin '' seni bekliyor.
Doom Ve Gothic Elementlerini Birleştirmiş VE Hayallerimdeki Rock Soundunu Oluşturdukları İçin Favori Gurubum Olmayı Başardılar
En Sevdiğim Albümleri Memorandum Cidden Müzik Zevklerime Tam Manasıyla Hitab Eden Bir Çalişmaydı Lakin Bu Albümden Sonra Brutal Vokali Bırakma Karar İle Fanlarının Bi Kısmını Üzdüleri Bi Kızmını İse Çok Sevindirdiler Ben Üzülenler Arasındaydım Fakat Memorandumdan Sonra Çıkardıkları İlk 2 Albüm Diğerlerini aratmıyacak Kadar Kaliteli İdi İlk Çıkardıkları Albümlerin Havasını Hissettiriyolardı Bu İki Albümde (Fall I Will Follow , Burning A Wish) Ve 2004 te Ave End İsimli Albümlerini Çıkardıklarında Fanlarından Bile Eleştiri Topladılar Pek Beğenilmedi Ben Albümü Beğendim Çokta Güzel Bir Albümdü Fakat Artık O Eski Albümlerindeki Havadan Uzak Bir Çalışmaydı Beğenilmemesinin Nedenide Buydu Bence Kalıplaşmış Bir Tarzı Deiştirmemelerini İsterdim Bende Onlar Gibi Tabiikide Ama Albüm Kesinlikle Kötü Deildi Gelelim En Son Albümlerine Again its Over İsimli (Ep) Niteliğindeki Albümlerinin Videosunu Seyrettiğimde Yine Sağlam Bi Albüm Çıkartıyorlar Diye Düşünmüştüm Ancak Çok Geçmeden Albümün Hazırlıkları Bittirip Piyasaya Sürdükleri (Filth Notes For Frozen Hearts )Albümü Alıp Dinlediğimde Gerçektende Beğenmedim 2,3 Parçaları Dışında Alışılmışın Dışında Bir LAcrimasla Karşılaştığımda Çok Üzülmüştüm Ve Fanlarının Büyük Bir Çoğunluğunun Eleştirisine Maruz Kaldılar Ama Umud Ediyorumki Fanlarının Bu Eleştirilerini Göz Önüne alıp Çok Sağlam Bir Albümle Geri Gelecekler
----------------------------------------------------------
Lacrimas Profundere : Forever Rockn Sad
Bad News In Good Times-Christopher Leaves The Rock´n´Sad Crew! Kafka In Berlin
Statement:
"I don’t feel able to combine the permanent stress (of touring, concerts and of the general turbulences regarding the music business) with my "normal" life and my future."
In this case he often quotes his collegues of the "Strokes" with: "I wonna be forgotten and I don´t wonna be reminded."
Christopher doesn´t want to leave the stage without saying "thank you" to all the fans of Lacrimas Profundere for all the brilliant years of "Rock´n´sad".
The complete Band regret his decision but feel pretty happy about the fact that Christopher will be with Lacrimas Profundere as a lyricist and songwriter. The "LACRIMAS sound" will not change, because the brothers Oliver and Christopher co-operate as before, and Christopher will put some vocallines on the next album too!
lacrimas a mail attım the fate of equilibrium sözleri için Türkiye den selamlar başlığı altında sözleri albüm içinde yazdığını söledi ama gerçek sözlermi yazıo bilemiycem artık..ama oliver dan şahsıma mail gelmesi beni ayrıca mutlu etti
Tarih: Cmt 13.10.2007 1:50 Mesaj konusu:
Bu sıralar Again it's over'a sarmış durumdayım. Hele hele We should pretend kelimesinde iptal'im resmen. _________________ http://Myrockpage.com '' Senin Yerin '' seni bekliyor.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız