| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
noldor

|
Tarih: Prş 17.11.2005 23:47 Mesaj konusu: |
|
|
evet evet evet .. tam orayı diyorum .. kıllık olayını da açayım dedim ne olur ne olmaz .. .. olur ya çıkar birileri "madem kılsın niye dinliyosun" der filan .. olur ööle şeyler, yazıların nasıl anlaşılacağı hiç belli olmuyo valla..
Bir de şu dediğin cover yapılmaması konusu da gayet mantıklı olabilir aslında .. orda burda millet söyleyemesin diye yapmışlardır belki .. senden önce alice in neverland'den duymuştum bu fikri zaten .. ehehehe .. "öyledir" diyip avutsak mı acaba kendimizi bu cevapla =P .. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
desperate_goddess

|
Tarih: Pzr 12.02.2006 4:14 Mesaj konusu: |
|
|
cok iyi doom metal yapıyolar..özellikle memorandum albümü cok iyi.
aslında hepsi güzel ama memarandum farklı güzel. |
|
| Başa dön |
|
 |
alcoholicsunflower

|
Tarih: Cum 24.02.2006 22:46 Mesaj konusu: |
|
|
| memorandum kesinlikle bir başyapıt,özellikle de black swans şarkılarına hastayım |
|
| Başa dön |
|
 |
josephking Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 24.02.2006 23:11 Mesaj konusu: |
|
|
Bu grup hala icraat yapıyomu? dağılmamışlarmıydı? _________________ BEŞİKTAŞ bir eşkiyanın hayata itirazıdır..susarsa savaş, yazarsa destan,SEVERSE İHTİLAL OLUR!!: |
|
| Başa dön |
|
 |
Bestial

|
Tarih: Cmt 25.02.2006 6:04 Mesaj konusu: |
|
|
| josephking demiş ki: | | Bu grup hala icraat yapıyomu? dağılmamışlarmıydı? |
Tabii ki yapiyor, Hatta ve hatta, Lacrimas profundere gibi bir grup goremedim. Suanda, H.I.M, Katatonia, Placebo, My chemical romance, Cradle of filth, My dying bride dinliyorum ve Lacrimas Profundere kadar, Yukseklere kalkmadi.
Nedeni acaba, Lacrimas'i dinleyenlerin yas ortalaması gercekten Müzik dinleme yas ortalamasi olabilir mi.? Cunki Lacrimas profundere'nin hayran kitlesi cok harika.
Almanya da verilen konserlerin hepsinde yasi baya gelismis insanlar var.
Grup,da 2005'in orta aylarinda '' Ave end '' albumunu cikarmisti josephking, Su anda da Studyoda girme asamasindaymislar. Son albumu yani '' Ave End '' i merakla beklemistim, istedigim de oldu.
Ave end, Amber girl gibi o mukemmel parcalari cildirtti beni, Bunun yaninda The crown of leaving'de var tabii ki.
Neyse, Lacrimas Profundere son album icin studyoya girmis. Merakla bekliyorum albumlerini. |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cmt 11.03.2006 21:23 Mesaj konusu: |
|
|
Eğer son albüm "Ave End" tadında olacaksa hiç olmasın daha iyi."Memorandum" tadında birşeyler yapsalar birçok hayranını memnun edebilirler.  _________________ S h a d o w G a l l e r y - Technical and Emotional |
|
| Başa dön |
|
 |
Bestial

|
Tarih: Prş 23.03.2006 6:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı:Telif hakkı bulunan müzik dosyasına link vermek, bunları barındıran korsan cdlerin satışını forumda veya özel mesaj ile yapmaya çalışmak veya her türlü yazılım crack/serial paylaşımı, kısacası KORSAN'IN HER TÜRLÜSÜ YASAKTIR! |
|
| Başa dön |
|
 |
exsaddam

|
Tarih: Pzr 26.03.2006 8:08 Mesaj konusu: |
|
|
| enchant demiş ki: | Eğer son albüm "Ave End" tadında olacaksa hiç olmasın daha iyi."Memorandum" tadında birşeyler yapsalar birçok hayranını memnun edebilirler.  |
bence ave end tarzında olması daha iyi olur.en azından hissedebilelim şarkıları yine ave end deki gibi. |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 26.06.2006 17:37 Mesaj konusu: |
|
|
ave end sevenler sevinsin. çünkü son albüm filthy notes for frozen hearts'daki ilk single "again it's over" ave end'deki çalışmalara benziyor. albümün tamamını 7 temmuz'dan sonra dinleyebileceğiz ama bu şarkıdan geri kalanlar hakkında; albümün pekte iç açıcı olmadığı yönünde görüş bildirenler mevcut. eskilerle idare edeceğiz artık. geçmiş olsun! _________________ S h a d o w G a l l e r y - Technical and Emotional |
|
| Başa dön |
|
 |
Extacy617

|
Tarih: Pts 26.06.2006 17:45 Mesaj konusu: |
|
|
herseyin ötesinde the fate of equilibrium la beni öldüren grup... _________________ RockA - Davul
Mars Yapım
B.Ömer UYANIK |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Prş 29.06.2006 2:22 Mesaj konusu: |
|
|
| exsaddam demiş ki: | | enchant demiş ki: | Eğer son albüm "Ave End" tadında olacaksa hiç olmasın daha iyi."Memorandum" tadında birşeyler yapsalar birçok hayranını memnun edebilirler.  |
bence ave end tarzında olması daha iyi olur.en azından hissedebilelim şarkıları yine ave end deki gibi. |
Her tarz olur her türlü dinlenir sonuçta Lacrimas Profundere !!! _________________ www.RockConn.com: The Connection Of Our Souls !
Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
magus

|
Tarih: Sal 08.08.2006 13:59 Mesaj konusu: |
|
|
son albümlerinin tüm şarkılarını indirdim ve dinledim her şarkıyı birer kez...
sonuç mu?bi memorandum,B:AW albümleri sevenler, sevdiklerini dinlemeye devam edebilirler...brutal vokallerin geri dönmesini zaten beklemiyordum...ama hiç yoktan düşük tempoda, depresif 2-3parçası olur dimi?...tüm şarkılar gayet yüksek tempoda!!!sad theme for a marriage parçası var sadece depresif olan...beni çok sıktı albüm habire ileri sardım winampta bu yüzden de şarkı sözleriyle ilgili bi yorumda bulunamıcam...ave end'de evade diye bi şarkı var bilen bilir eğer onu çok sevdiyseniz mesela, albüm tam sizin için olabilir... ben en çok o şarkıya benzettim şarkılarını...ave end'deki "one hopes...","to bleed...","come solitudfe" gibi şarkıları sevdiyseniz yine size hitap etmiycektir muhtemelen son albüm...dediğim gibi melankolik bi şarkı istiyosanız -ki ben bu grubu melankolik şarkıları için severim- sadece "sad theme.. " şarkısı sizi tatmin edebilir... |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Cum 18.08.2006 18:56 Mesaj konusu: |
|
|
| magus demiş ki: | son albümlerinin tüm şarkılarını indirdim ve dinledim her şarkıyı birer kez...
sonuç mu?bi memorandum,B:AW albümleri sevenler, sevdiklerini dinlemeye devam edebilirler...brutal vokallerin geri dönmesini zaten beklemiyordum...ama hiç yoktan düşük tempoda, depresif 2-3parçası olur dimi?...tüm şarkılar gayet yüksek tempoda!!!sad theme for a marriage parçası var sadece depresif olan...beni çok sıktı albüm habire ileri sardım winampta bu yüzden de şarkı sözleriyle ilgili bi yorumda bulunamıcam...ave end'de evade diye bi şarkı var bilen bilir eğer onu çok sevdiyseniz mesela, albüm tam sizin için olabilir... ben en çok o şarkıya benzettim şarkılarını...ave end'deki "one hopes...","to bleed...","come solitudfe" gibi şarkıları sevdiyseniz yine size hitap etmiycektir muhtemelen son albüm...dediğim gibi melankolik bi şarkı istiyosanız -ki ben bu grubu melankolik şarkıları için severim- sadece "sad theme.. " şarkısı sizi tatmin edebilir... |
Söylediklerinin hepsine bende katılıyorum. Brutal vokal beklemiyoduk ama dediğin gibi hiç mi depresif şarkıları olmaz clean vokal olsa bile?
Bence de Ave End albümünde ki Evade'yi sevenler bu albümü seveceklerdir!! Ama ''And the Wings Embraced Us'' , ''La Naissance D'un Reve'' , ''Memorandum'' tadını artık Lacrimas Profundere' dan beklemek hayal oldu maalesef  _________________ www.RockConn.com: The Connection Of Our Souls !
Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
Bestial

|
Tarih: Pzr 20.08.2006 18:44 Mesaj konusu: |
|
|
| Bende büyük hayal kırıklığına uğradım. Zaten albümde Sad Theme for a Marriage şarkısından başka depresif kokan bir çalışma yok. Nerede o Ave end albümünde ki kalıntılar? Yazık olmuş. Ancak ben Lacrimas grubuna inanıyorum. Yep yeni bir albüm hazırlayarak mükemmel sükse yapacaklar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Extacy617

|
Tarih: Sal 26.09.2006 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
the fate of equilibrium sözleri hala belirsiz... _________________ RockA - Davul
Mars Yapım
B.Ömer UYANIK |
|
| Başa dön |
|
 |
Extacy617

|
Tarih: Çrş 27.09.2006 14:52 Mesaj konusu: |
|
|
lacrimas a mail attım the fate of equilibrium sözleri için Türkiye den selamlar başlığı altında sözleri albüm içinde yazdığını söledi ama gerçek sözlermi yazıo bilemiycem artık..ama oliver dan şahsıma mail gelmesi beni ayrıca mutlu etti  _________________ RockA - Davul
Mars Yapım
B.Ömer UYANIK |
|
| Başa dön |
|
 |
_aden_

|
Tarih: Prş 09.11.2006 23:11 Mesaj konusu: |
|
|
son albüm acıkcası beni sarmadı ... kim ne derse desin ... özellikle son 2 3 albümdür şarkılar kabak tadı veriyor.. keşke her grup ilk çizgilerinde olsa... _________________ NO-ONE IS THERE |
|
| Başa dön |
|
 |
CraNiuM__

|
Tarih: Cum 10.11.2006 2:08 Mesaj konusu: |
|
|
Ben kliplerini izledimde o kadar güzel ve kalın bi ses o adamdan mı çıkıyo ona inanamadım  |
|
| Başa dön |
|
 |
ruby_anathema

|
Tarih: Cum 10.11.2006 13:06 Mesaj konusu: |
|
|
ya The Nothing Ship şarkıları harika bi çoğunun arasında .... genel olarak ztn tarzları çok iyi.. son albüm biras hayal kırıklığı yaratsada.. _________________ And I Wonder.. If You Ever Wonder The Same.. And I Still Wonder..! |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Cum 10.11.2006 18:01 Mesaj konusu: |
|
|
1995 - And the Wings Embraced Us
albümü gerçekten dinlenilmesi gereken bir albüm özelliklede Snow sarkısı bitiriyor . _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
|