Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - metin türkcanın kullandığı ton
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

metin türkcanın kullandığı ton
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Galthor

MesajTarih: Cum 11.03.2005 3:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smile oh be ne güzel ya herkes resim eklemiş renk gelmiş foruma, benim de içim kararmıştı be, forum görüntüsünün altyapısı zaten siyah.

Başta söyleyim de, bu metaryeller eski yani 8 9 senelik, 96daki açık hava konserinden..

popçular dışarı konserine gitmiştim ama o zamanlar ilgilenmiyodum mevzuyla, sadece Demir'in altında bi Wah olduğunu ve de Hakan'ın önünde kocca bir footpedal/processor gibi bişey olduğunu hatırlıyorum.. ama sanırım footpedaldı.

hazır laf muhabbet arasında benim bi sitenin adresini de vereyim, tarih 98di sanırım Bostancı Gösteri Merkezi konseri,( konserde Demirin yerine başka bi gitaristi görünce dumura uğradığım bi konserdi... )
resimler dandik makinadan çıkmadır ama iyi şeyler var bakın.

www.pentagramex.8m.net
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
vileshome
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 11.03.2005 9:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

demir gitti pentagram bitti zaten.. anatolia nın östüne çıkamdılar daha sonra.. demirin kafası MÜZİĞE çok iyi basıyor, metin tutamadı yerini.. Wink
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gogostar

MesajTarih: Cum 11.03.2005 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Konu sapıp Pentagram muhabbetine dönüyor ama eklemeden edemeyeceğim...
Bence ikisinin de yeri ayrı... Eski Pentagram ve yenisi arasında çok fark var ama ikisi de apayrı güzellikteler... İkisinden birini diğerine seçmem mümkün değil... Fakat Unspoken ve Bir gerçekten güzel albümler... Bunda da Metin Türkcan'ın ve tonlarının katkısının büyük olduğunu düşünüyorum...
Bu arada dağılan Pentagram mı yoksa ayrılan Metin mi?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matrockguitarist

MesajTarih: Cmt 26.03.2005 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aradığım pentagram sounduyla sınırlı değil tabiki.mevcut tonlardan yalnızca metin türkcanın joe satriani nin distortion tonlarını sevdim.bunları aramamın sebebi de piyasada kendi kafamdaki soundu elimdeki imkanlarla bi türlü yakalayammış olmam.hepinize teşşekkürler...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız