Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Dec 10, 2007 Mesajlar: 102 Nerden: İstanbul - Kocaeli
Tarih: Sal 28.10.2008 21:57 Mesaj konusu:
''Ardre4m'' nickli insan ile cumartesi akşamı, pazartesi günü amfiyi alıcağı konusunda kararlaşıp bitirmiştik sohbeti, telefon numaramıda vermiştim msnden ulaşamassan diye. Pazartesi ses çıkmayınca bugün msnde yakalayabildim kendisini 130 ytl olan amfinin fiyatını 115 liraya kadar indirmeme rağmen param yok şöledir böyledir diye oyalayıp durdu, fakat başka yerlerdeki ilanlarında limitinin 200 lira olduğunu öğrendim. Bana 5-10 liranın hesabını mı yapıyorsun diyen insanın kendi yapması şaşırtıcı tabi.
Sorun bundan sonraki anlatacağım kısımda, bu insandan aldığım sözle başka bir arkadaşa söz verdim, pazartesi bu ''Ardre4m'' nickli insanla alışverişi yapıp ordan gelen parayı arkadaşın hesabına yatırıp onla bitiricektik alışverişi. Olmadı haliyle, arkadaşada mahçup oldum.
Demem o ki bu ''Ardre4m'' nickli insanla alışveriş yapıcaksanız bir kere daha düşünün derim.
dostum söleyediklerini biraz daha düşün her anlasma olumlu bitmio tamammı gerginlik yartma bugune kdar kimseden böyle laflar duymadım duymakta istemezdim bu forumda cok alışverişim oldu beni bilen ,kollayan zaten kollar ben bu forumda 400 ytlllik malı 150 ytl ye sattıgımı hatırlıyorum hiç bi sorun cıkmadan.Ayrıca amfin hakkında cok fazla bilgim yoktu saga sola arastırdım sorusturdum eski model bi amfi dediler aradıklarımı karsılamıyordu.Ayrıca bi yerden para gelicekti gelmedi farkettiysen herşeyimi satılıga cıkardım bende biriyle anlasmıstım satamadım
burda yaygara yapmıyorum. gitarımı da satıyorum şimdi ayrıca konusma tarzında hiç hosuma gitmemisti alışveriş müddetince sordugum her soruya tersleyerek cevap verdin zorla satmıyorum flan vs. vs. okuyanlara teşekkürler inş kendimi ifade edebilmişimdir. _________________ Satılık/takaslık Bc rich Nj mockingbird /Faturalı/2 aylık
http://www.turkrock.com/ftopic99839.html
o.k.h.a.y nickli arkdşmdan Jackson DKMG aldım gayet güzel ve hızlı bir alışveriş oldu dedi gibi gitar tertemiz çıktı hatta vuruk var dmşti onu bile göremedm son derce temiz kullamş herşey için tşşkredrm kendsne.
Aynı şekilde wildchild13 de parayı sabah erkenden yolladı, iletişimi de koparmadık, çok güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Güle güle kullan
"aimlessmentality" ile ortaklaşa, bir forum efsanesine imza atıp, sattığı pedal için anlaştıktan 1-1,5 ay sonra alışverişi gerçekleştirdik; mevzuyu ilginç yapan ise birbirimize en fazla 1 saatlik mesafede oturuyor olmamız!
Geyik bir yana Eren, karşılıklı defalarca ertelenen buluşma tarihimize rağmen pedalı benim için sakladı ve anlaştığımız ilk gün fiyatı neyse o fiyattan teslim etti bana. Bu arada ABD ekonomisi çöktü, Dolar 1,8ytl'yi gördü filan ama Eren sözünün eri bir arkadaş olduğu için zerre lafını etmedi, bir de tek tatil gününde, 29 Ekim trafiğinde ayağıma kadar getirdi aleti.
Alışveriş yapacak arkadaşlar dakika tereddüt etmesin; forumun güzide adamlarından kendisi.
Tarih: Prş 30.10.2008 0:39 Mesaj konusu:
InCiSuRa nickli arkadaşım çok ii bir insan ona güvenebilirsiniz.Kendisiyle bir kaç alışverişim oldu hep zamanında geldi ve ilgilendi . Kendisine teşşekür ediyorum _________________ temiz analog pedallar
http://turkrock.com/ftopic95953.html
"aimlessmentality" ile ortaklaşa, bir forum efsanesine imza atıp, sattığı pedal için anlaştıktan 1-1,5 ay sonra alışverişi gerçekleştirdik; mevzuyu ilginç yapan ise birbirimize en fazla 1 saatlik mesafede oturuyor olmamız!
Geyik bir yana Eren, karşılıklı defalarca ertelenen buluşma tarihimize rağmen pedalı benim için sakladı ve anlaştığımız ilk gün fiyatı neyse o fiyattan teslim etti bana. Bu arada ABD ekonomisi çöktü, Dolar 1,8ytl'yi gördü filan ama Eren sözünün eri bir arkadaş olduğu için zerre lafını etmedi, bir de tek tatil gününde, 29 Ekim trafiğinde ayağıma kadar getirdi aleti.
Alışveriş yapacak arkadaşlar dakika tereddüt etmesin; forumun güzide adamlarından kendisi.
Erencim, 29 Ekim dediğin böyle kutlanır derim kardeşim!
Abi kesinlikle bu forumda sattığım okadar şey içerisinde en keyif aldığım alışverişti. Ayrıca sende en az benim kadar sözünde durdun çok teşekkür ederim.Sonuçta geç oldu ama güç olmadı =) Yanlız bir dahaki sefere biraz muhabbetin için zamanını alırım ona göre.
Güle güle kullan kardeşim. _________________ Her metal severin kalbinde bir JACKSON vardır.. <br />
Dethklok nickli Erdem arkadaşımızdan Dimebucker manyetik aldım,
Abim sağolsun hem beni yoğunluğuna rağmen işyerinde misafir etti hemde manyetiği beraberce taktık. Göstertiği ilgi emek ve güleryüz için kendisine forum ahalisi önünde çok teşekkür ediyorum.
Alışveriş yapacak arkadaşlar kesinlikle tereddüt etmesinler. _________________ Her metal severin kalbinde bir JACKSON vardır.. <br />
"expers" nickli Birkan adlı arkadaşa ibanez rgr320dx gitarımı sattım. kendisi hiç referansım olmamasına rağmen bana güvendi ve de parayı yolladı. tabi bende gitarı parayı aldığım an kargoya yolladım. kendisine teşekkür ediyorum güveninden ötürü. gözünüz kapalı alış veriş yapacağınız bir arkadaştır.
En son Alexilahio tarafından Prş 30.10.2008 22:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
alexilahio nickli semih arkadaşımla bir alışverişimiz oldu gitar dediinden daha temiz çıktı ve baya hesaplı fiyata bıraktı teşekkürler semih..
arkadaş çok sağlamdır her türlü kefilim kendisine
28 ekim tarihinde akbankdan kartsı z işlem ile erhan kızılgöze para yatırdım 180lira harçlıklarımdan küçük küçük biriktirdiğim bu parayı böyle bi şerefsize kaptırmak çok üzdü beni.Elimde makbuz var paramı nasıl geri alabilirim
GIRNATA'nin da yardimlari ile aenemaswampsong'dan gitar aldim, kargo cok iyi yapilmis durumdaydi, zamaninda aksaklik olmadan ulasti. Kendisi oldukca ilgili bir arkadas, alim satim yapmaktan baya memnun kaldim. Kendisine ve GIRNATA'ya buradan da tesekkur ediyorum tekrardan.
Bu basligi ne kadar kisi takip ediyor bilmiyorum ama alim satim yapacaklara su bilgiyi ekstradan gecmek isterim, zira ilerde islerine yarayacagi kesin.
racerx (bu kullanicinin uzantisini bulamadim, fazla girmiyor sanirim o yuzden direkt profil linkini veremiyorum)
Bu kisileri tamamen objectif kalarak sectim kimsenin suphesi olmasin, belirlerken bir cok kriterden gectiler, elendiler.. Yazdigim 5 benden her acidan 10 uzerinden 10 aldi.
Ayrica alim satim yapmadigim ama gozlemlerim dogrultusunda ve tecrubelerimden yola cikarak, alim satim yaparken sorun yasamayacagimi dusundugum + durustluklerinden suphemin olmadigi kullanicilar da su sekilde.
Cocktaill nickli Doga ile alış verişim oldu. Kendisine gitarımı parayı teslim almadan verdim. Bu konuda içimde herhangibir şüphe uyandırmayacak kadar iyi niyetli bir insandı çünkü. Parayıda söz verdigi gibi zamanında ödedi zaten.
Alışverişlerinizde güvenebileceginiz, ne yaptıgını iyi bilen bilinçli, samimi ve gayet içten biri arkadaş. Umarım gitardan da benim ondan memnun kaldıgım gibi memnun kalır.
reeve verdigin bilgiler işe yarar şeyler teşeküürler _________________ Satılık/takaslık Bc rich Nj mockingbird /Faturalı/2 aylık
BITIX nickli arkadaştan cort kx-1 aldım hem de hiç bigüvence olmadan taksitle bıraktı.
ayrıca uurdmc nickli arkadaşla takasa girdik son derece sorunsuz geçti.
her ikisiyle de hala muhabbetimiz devam ediyor.gözünüz kapalı güvenebilrisiniz _________________ Mükemmel kız arkadaş aranıyor.
referanslarım:Nihal,Kübra,Ayşenur,Özge,Yasemin,Sergül,Sultan...
provenandpowertrip adlı arkadaştan gdi 21 aldım. daha ilk mesajlarında güven vericiydi. cihaz naısl diye sormuştum. çok temiz alınca şaşıracaksın dedi. dediği gibi de çıktı. Teşekkür ediyorum. _________________ cort m600 , rp 350 , bilgisayar hoparlörü ,
Reeve ben sana ulaşamadım bikaç gün telefonunu bulmaya çalıştım son arananlardan falan ama bulamadım ge-7yi senden alıcaktım yoksa amfi içinde parasal sıkıntılarım oldu oyüzden geçiştirmek zorunda kaldım kusura bakma neyse bilgin olsun böyle uraşıpta resim falan koymuşsun senin vaktini ve kontörünü geçirmek gibi kötü bi niyetim yok yani...
bende jackalkoray dan bi gitar almıstım gitar temiz sorunsuz ve iyi kargolanmıştı oldu alalı baya ama yazayım dedim _________________ Satılık/takaslık Bc rich Nj mockingbird /Faturalı/2 aylık
Marcello nickli Osman arkadaşımdan proseslab adaptör aldım. Mükemmel bir alışveriş oldu.. Aleti önceden kargoya verdi, parayı yatırdıktan hemen sonra elime geçti adaptör..
Kendisine burdan selamlarımı,sevgilerimi,saygılarımı ve teşkkürlerimi yolluyorum..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız