Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Hasan Cihat Örter
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Hasan Cihat Örter
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
metafiz

MesajTarih: Çrş 28.03.2007 1:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence iyi bir müzisyen ve savunduğu düncelerede katılıyorum.Sesini müziği ile türkiyede duyuramamış ve farklı yöntemlere başvurarak anlatmak istiyor düşüncelerini.Herşey aydınlık bir türkiye için diyor ne diyorki yanlış bişeymi diyor.bilmediğiniz sorunları var belki?bunu düşündünüzmü hiç? o yüzden bu gibi şeyler için Hasan Cihat Örter'in yapmış olduğu tüm sanatını lekeleyemezsiniz.eğer beğenmiyorsanız yapmanız gereken tek şey var. O da ; Hasan Cihat Örter'i dinlememek!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mutecasir
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 29.03.2007 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hasan cihat örter'in müzisyenliğine lafım yok ama kendini çok beğenmiş birisi. mesela erkan oğur un youtube daki videolarına yorum yapan kişilere "ah benim zavallı kardeşlerim" demesinin sebebi ne olabilir ki?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bir_kereye_mahsus

MesajTarih: Prş 17.05.2007 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Üstad bir Tv programında der ki " Gelin tanış olalım, dünya kimseye kalmaz.. ". O zaman YouTube'daki Erkan Oğur videolarındaki yorumları yapan Hasan Cihat Örter olamaz! İnanmıyorum buna!

En son bir_kereye_mahsus tarafından Cum 26.10.2007 18:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bir_kereye_mahsus

MesajTarih: Cum 26.10.2007 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hasan Cihat Örter geçtiğimiz günlerde TV 5 teki bir sabah programında gitarıyla türküler (asker türküleri) çaldı, söyledi... Vatanımız ve şehitlerimiz hakkında da konuşuldu. Çok güzel bir programdı.

Ne olursa olsun; üstadı olduğu gibi kabul etmem(iz) gerektiğini o an daha iyi anladım. Geçmişte, kendisini çok iyi tanımamama rağmen üstada karşı yaptığım cahilce eleştirilerden ötürü kendisinden özür diliyorum, kendimden çok utandımSad

Aklım almıyor yahu, üstad gitarı sanki oyuncakmış gibi eline alıyor ve çalıyor. Üstadın Sanat hakkında söyledikleri ise yabana asla atılmayacak türden. Televole vb programlarla insanların beyinlerini köreltiyor bazı TV kanalları! Yazık!

Mustafa Kemal'in bir vecizesinde söylediği gibi, "Efendiler... Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz; hattâ cumhurbaşkanı olabilirsiniz; fakat, sanatçı olamazsınız."

Bu yüce millet bağrından nice Mustafa Kemal'ler çıkardı, çıkaracaktır da... Ama vatandaşlarımız hala bu toprakların yetiştirdiği sanatçılara gereken kıymeti tam manasıyla ver(e)miyor.
Autopsy_table

MesajTarih: Pts 16.06.2008 3:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Saolsun beni çok sever, msn de her online gördüğünde bol bol söver tehdit ederdi. Sonra engelledi sildi heralde. Tabancası ile yaptığı şovlardan birini göstereyim.

serdar_secme

MesajTarih: Sal 17.06.2008 1:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hasan cihat'ın bittiği andır.fakat şöyle bir şey gördüm.
simge durumuna küçülttüğün PAINT programında,HSO'nün cam görüntüsüyle oynama yapmadın umarım..
Autopsy_table

MesajTarih: Sal 17.06.2008 3:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hayır bi' ton ekran görüntüsü çekiyordum o zaman. en edeplisi bu olduğu için bunu koydum =)
GORGOROTH666

MesajTarih: Sal 01.07.2008 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

erhan ın son çılgınlığı Laughing
karagozgokce

MesajTarih: Pts 01.09.2008 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Severek dinliyoruz kendisini! Klasik gitarı
çalarken onu dinlemek cidden bir zevk!!
serdar_secme

MesajTarih: Sal 02.09.2008 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Trt'deki konusmasını dinleyen var mi ?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
11. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız