| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
unchosenone

|
Tarih: Pts 06.11.2006 2:27 Mesaj konusu: |
|
|
benden daha psikopat bi adam inşallah tanışmak nasip olur  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
juice

|
Tarih: Pts 06.11.2006 2:42 Mesaj konusu: |
|
|
[quote="magaraci"]hasan cihat bu ya, kendini övmüş başka bi isimle girip. 5 mesajda da tıkanmış kalmış.. hep yaptığı şey.. hala akıllanmadı 50 yaşında adam. hala değişik sitelerde insanlara küfür edip, insanların saygısını yitirmeye hızla devam ediyor. enteresan şahıs..
quote]
Kesinlikle katılıyorum.... |
|
| Başa dön |
|
 |
grupsokak

|
Tarih: Cum 10.11.2006 3:48 Mesaj konusu: |
|
|
youtube daki showundan sonra Hasan Cihat sevgim büyük yara aldı...
youtube ye hasan cihat örter yazıp konser şovunu izleyin ve realeti gözleyin!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
anti-social Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 11.11.2006 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
bu adamın web camini kıracam youtube'ü saçma sapan videolarıyla işgal edemeyecek ne komik adam ya gavurların deyimiyle hilarious bi adam.
Son icraatı bülent ecevit şarkısı ak güvercin rahmet oldu
deli bu adam ya |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 26.11.2006 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
istiklal marşı üzerine doğaçlama yapmış ton dışına falan çıkmış.yasaya göre aykırı o  _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
Portakalı soydum başucuma koydum.
Squire demeyin artık şuna,dalarım bak! |
|
| Başa dön |
|
 |
yelkenim_dusoldu

Kayıt: Aug 27, 2004 Mesajlar: 103 Nerden: biyerlerden ama çıkaramadım..
|
Tarih: Pzr 26.11.2006 19:43 Mesaj konusu: |
|
|
youtube'daki sahne performansından sonra bende de bu adama duyduğum daygı hissi yerine acıma hissi aldı.. meğersem ne kadar küçük bir beyni varmışta bizden yıllardır gizlemesini bilmiş.. adam ya sıyırmış, yada para için yapamıyacağı bişey kalmamış.. gerçi popçular kadarda başarılı olamıyo para konusunda.. benim için ölesine biri artık.. _________________ kömür karası saçlarına asın beni sevgilinin.. hüzünlü bir vedayla kaybolup gideyim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
hakikikertenkele Güven Erkin ERKAL

|
Tarih: Pts 15.01.2007 2:40 Mesaj konusu: |
|
|
hiç bir diskografisinde görünmeyen bir albümü de bu... (eğer bir isim ve tip benzerliği yoksa)
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Distopier Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 15.01.2007 11:18 Mesaj konusu: |
|
|
ya ders videosu diye videolar çekip, benim gibi çalamazsınız diyen, arada efendim sultanım diye telefonla konuşan, kendi şarkısını çaldığı sırada stüdyomsu bir ortamda dinleyip pipoyla kafa sallarken kendini videoya çeken, gitar kırcam ayağına yerlerde sürünen, bu gibi sebeplerden müzisyenliği hakkında artık insanların bilgi sahibi bile olmadığı bir zat..
Sevmem sevemem.. _________________ Phantom Of The Opera |
|
| Başa dön |
|
 |
King_Crimson Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 17.01.2007 23:52 Mesaj konusu: |
|
|
Ben seviyorum bu adamı, ama merak ettiğim ve bir türlü anlayamadığım birşey var, o da şu ki, üstadın Erkan Oğur ile bir alıp veremediği mi var?
Youtube da ülkem gençlerinin Hasan Cihat Örter hakkında yazdıkları yorumları da tasvip etmiyorum, ben de kötü bir yorum yazmıştım ve sonra pişman oldum, böyle bir üstadı eleştirmek bize düşmez aslında arkadaşlar.
Çok büyük bir yetenek ve harika çalıyor. Kendini beğenmiş bir üstad ama o kadar da olsun artık. _________________ Girme şu alçakların hizmetine! Sinek gibi konma pislik üstüne! İki günde bir somun ye ne çıkar! İç yüreğinin kanını boyun eğme! ÖMER HAYYAM |
|
| Başa dön |
|
 |
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN

Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 782 Nerden: Tansiyon 12.8- Drummer
|
|
| Başa dön |
|
 |
Future_Dreamer Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 18.01.2007 1:38 Mesaj konusu: |
|
|
Erkan Oğur'la bir alıp veremediği var tabi ki
Şöyle düşün, bir tarafta Jason Becker ve mükemmel mütevaziliği, diğer tarafta Eren Kömürlü ve alçakgönülden nasibini almamış hakkı olmayan bir övüntü sahibi...
Ne Erkan Oğur'a müzikal anlamda yetişebilir ne onun kadar alçakgönüllü, adam gibi adam olabilir.. _________________ Phantom Of The Opera
In Sleep he sang to me, in dreams he came...
Bohemian Rhapsody |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 18.01.2007 18:19 Mesaj konusu: |
|
|
Ne alıp veremediğini hala merak etmekteyim. Doğru söylemek gerekirse Erkan Oğur u yeni yeni tanıyorum, param oldukça da albümlerini almaya çalışıyorum.
Erkan Oğur alemde tektir, benzersizdir, hiç in azab ı mukaddesidir, o bir tanedir, hastasıyız yani...
Ama nedir bu iki günlük dünyada yani, öleceğiz hepimiz bir gün
Bağdatlım albümünü nerede bulabiliriz acaba Güven Erkin bey? bence Hasan Cihat Örter'in ta kendisi o. _________________ Girme şu alçakların hizmetine! Sinek gibi konma pislik üstüne! İki günde bir somun ye ne çıkar! İç yüreğinin kanını boyun eğme! ÖMER HAYYAM |
|
| Başa dön |
|
 |
ForzaRock

Kayıt: Feb 12, 2007 Mesajlar: 383 Nerden: içinden denizler geçen şehirden
|
Tarih: Pts 19.02.2007 13:17 Mesaj konusu: |
|
|
canlı canlı dinlemişliğim var...
Türkiye'nin sayılı müzisyenlerden biri...
tavrı, sözleri, düşünceleri sıradışı olan bi müzisyendir...
sahnede çevreci konuşmalar yapmış, sağa sola giydirmişti... _________________ "rock, soru sormaz cevap verir..." |
|
| Başa dön |
|
 |
cengar

|
Tarih: Prş 22.02.2007 14:22 Mesaj konusu: |
|
|
Bence de sayılı müzisyenlerden biri. Ama sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı müzisyenlerinden biri. Ne Erkan Oğur' la ne de başka biriyle alıp veremediği var. Sadece kendisiyle alıp veremediği olabilir. Çünkü gerçek sanatçı, içinde ''fırtınalar'' kopan, her zaman yeniyi deneyen, yapılmamışı yapmaya çalışan kişidir. Bu yüzden kendisini sürekli sorgular, ne yapabilirim, yapılmamış ne üretebilirim diye sürekli kendisine sorar.Bu insanın niye başkalarıyla alıp veremediği olsun.
Ayrıca bir de şu deniyor; yok bir parçayı aslı gibi çalamıyormuş, yok çok değiştiriyormuş falan... Anlamıyorsunuz ki gerçek sanatçı burda belli olur. Eserlerin orjinallerini çalamayacağından yapmıyor tabi ki bunu. Hepinizden daha iyi çalabilir. Ancak yeni ne katabilirim düşüncesi onu değişik yorumlar getirrmesine sebep oluyor.
Hasan Cihat on dört yaşında profesyonel olmuş gerçek bir sanatçıdır. Siz daha dün annemizi çalmaya çalışırken, dünyanın tanıdığı bir virtüöz olmuştur. Evet, bu sözün arkasında tüm sağlamlığımla duruyorum. Çünkü gerçek bir virtüözdür...
Ve son olarak arkadaşlar, çocukça eleştriler yapmaktan ziyade önce değerlerini kavrayalım bu gibi sanatçıların. Türkiye' de zor yetişiyor bu gibi adamlar. Sanırım bundan sonra eskisi gibi sanatçı da yetişmeyecek. Günümüzde görünen maalesef bu... |
|
| Başa dön |
|
 |
kaanengin

|
Tarih: Cmt 24.02.2007 20:17 Mesaj konusu: |
|
|
Yigidi oldur ama hakkini ver demisler.
Once biraz oldureyim adami; bi kere bu adam hayatta gorup goremeyecegin kadar ezik bi adam. acayip derecede megaloman hatta narsist birisi. zaten konusma tarzindan tut giyim tarzina kadar acikca ortaya koyuyor kisiligini. her saniyesi kendini kanitlama ben superim ben bombayim yok benden kral adam edasiyla geciyor.
Simdi de hakkini verelim; yani hakkatten adam acayip bi muzisyen istedigi zaman cok duygulu, melodik sololar atabiliyor ve bu isi bircok farkli ensturmanla yapabiliyor. turkiyede en azindan benim bildigim en iyi muzisyenlerden birisi.
sonuc olarak muzisyenlik on numara, kisilik bes para etmez |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 28.02.2007 11:18 Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel tarif etmişsiniz hakikaten... _________________ Girme şu alçakların hizmetine! Sinek gibi konma pislik üstüne! İki günde bir somun ye ne çıkar! İç yüreğinin kanını boyun eğme! ÖMER HAYYAM |
|
| Başa dön |
|
 |
anti-social Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 28.02.2007 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
| o elektro gitar performanslarıyla hasan cihattan fritöz olur anca |
|
| Başa dön |
|
 |
kaanengin

|
Tarih: Çrş 28.02.2007 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
| anti-social demiş ki: | | o elektro gitar performanslarıyla hasan cihattan fritöz olur anca | hocam ne diyim, son noktayi koymussun
yarildim valla gulmekten |
|
| Başa dön |
|
 |
saoundoftheguitar

|
Tarih: Pzr 18.03.2007 16:05 Mesaj konusu: Hasan Cİhat ÖRTER |
|
|
| Future_Dreamer demiş ki: | Erkan Oğur'la bir alıp veremediği var tabi ki
Şöyle düşün, bir tarafta Jason Becker ve mükemmel mütevaziliği, diğer tarafta Eren Kömürlü ve alçakgönülden nasibini almamış hakkı olmayan bir övüntü sahibi...
Ne Erkan Oğur'a müzikal anlamda yetişebilir ne onun kadar alçakgönüllü, adam gibi adam olabilir.. |
Kesinlik yanlıştır,Hasan Cİhat Örter'in Erkan Oğur'la hiç bir alıp veremediği yoktur her zaman kendisinden dostum diye bahseder,ancak sanal ortamda bazı kendini bilmezlerin "sen çalamıyosun erkan oğur çalıyor"gibi lakayıt tavırları başkalarının; aralarında bir şeymi var düşüncesine kapılmasına yol açıyor hepsi bu. |
|
| Başa dön |
|
 |
mutecasir Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 27.03.2007 15:41 Mesaj konusu: |
|
|
hasan cihat örter'e özel bir mesaj atmıştım, işte erkan oğur ile birlikte bir çalışma bekliyoruz sizden diye. o da 'olur canım kardeşim, siz isteyin yeter, sevgilerimle' diye bir cevap yazdı. çok istiyorum böyle bir çalışmayı hakikaten. bence erkan oğur ile bir sorunu yok gibi görünüyor. _________________ MatteKudasai,LutfenBekle,AKY,itaatsiz,telvin,King_Crimson,crimson_king,starless
Topraktandır cümle beden, nefsini öldür ölmeden, böyle emretmiş yaradan, sen kalemsin ben uç muyum? |
|
| Başa dön |
|
 |
|