Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Hasan Cihat Örter
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Hasan Cihat Örter
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
unchosenone

MesajTarih: Pts 06.11.2006 2:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benden daha psikopat bi adam Razz inşallah tanışmak nasip olur Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
juice

MesajTarih: Pts 06.11.2006 2:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

[quote="magaraci"]hasan cihat bu ya, kendini övmüş başka bi isimle girip. 5 mesajda da tıkanmış kalmış.. hep yaptığı şey.. hala akıllanmadı 50 yaşında adam. hala değişik sitelerde insanlara küfür edip, insanların saygısını yitirmeye hızla devam ediyor. enteresan şahıs..

quote]

Kesinlikle katılıyorum....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
grupsokak

MesajTarih: Cum 10.11.2006 3:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

youtube daki showundan sonra Hasan Cihat sevgim büyük yara aldı...

youtube ye hasan cihat örter yazıp konser şovunu izleyin ve realeti gözleyin!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
anti-social
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 11.11.2006 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu adamın web camini kıracam youtube'ü saçma sapan videolarıyla işgal edemeyecek Laughing ne komik adam ya gavurların deyimiyle hilarious bi adam.

Son icraatı bülent ecevit şarkısı Laughing ak güvercin rahmet oldu Laughing

deli bu adam ya
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Norton_Antor

MesajTarih: Pzr 26.11.2006 0:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

istiklal marşı üzerine doğaçlama yapmış ton dışına falan çıkmış.yasaya göre aykırı o Very Happy
Başa dön
yelkenim_dusoldu

MesajTarih: Pzr 26.11.2006 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

youtube'daki sahne performansından sonra bende de bu adama duyduğum daygı hissi yerine acıma hissi aldı.. meğersem ne kadar küçük bir beyni varmışta bizden yıllardır gizlemesini bilmiş.. adam ya sıyırmış, yada para için yapamıyacağı bişey kalmamış.. gerçi popçular kadarda başarılı olamıyo para konusunda.. benim için ölesine biri artık..
hakikikertenkele
Güven Erkin ERKAL

MesajTarih: Pts 15.01.2007 2:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hiç bir diskografisinde görünmeyen bir albümü de bu... (eğer bir isim ve tip benzerliği yoksa)

Başa dön
Distopier

MesajTarih: Pts 15.01.2007 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya ders videosu diye videolar çekip, benim gibi çalamazsınız diyen, arada efendim sultanım diye telefonla konuşan, kendi şarkısını çaldığı sırada stüdyomsu bir ortamda dinleyip pipoyla kafa sallarken kendini videoya çeken, gitar kırcam ayağına yerlerde sürünen, bu gibi sebeplerden müzisyenliği hakkında artık insanların bilgi sahibi bile olmadığı bir zat..

Sevmem sevemem..
King_Crimson

MesajTarih: Çrş 17.01.2007 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben seviyorum bu adamı, ama merak ettiğim ve bir türlü anlayamadığım birşey var, o da şu ki, üstadın Erkan Oğur ile bir alıp veremediği mi var?

Youtube da ülkem gençlerinin Hasan Cihat Örter hakkında yazdıkları yorumları da tasvip etmiyorum, ben de kötü bir yorum yazmıştım ve sonra pişman oldum, böyle bir üstadı eleştirmek bize düşmez aslında arkadaşlar.

Çok büyük bir yetenek ve harika çalıyor. Kendini beğenmiş bir üstad ama o kadar da olsun artık.
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN

MesajTarih: Prş 18.01.2007 1:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir videosunu izledim gitar kırarken yere düşmüş felan , onun ardından pek ısınamadım.
Future_Dreamer

MesajTarih: Prş 18.01.2007 1:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Erkan Oğur'la bir alıp veremediği var tabi ki Smile

Şöyle düşün, bir tarafta Jason Becker ve mükemmel mütevaziliği, diğer tarafta Eren Kömürlü ve alçakgönülden nasibini almamış hakkı olmayan bir övüntü sahibi...

Ne Erkan Oğur'a müzikal anlamda yetişebilir ne onun kadar alçakgönüllü, adam gibi adam olabilir..
Başa dön
King_Crimson

MesajTarih: Prş 18.01.2007 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne alıp veremediğini hala merak etmekteyim. Doğru söylemek gerekirse Erkan Oğur u yeni yeni tanıyorum, param oldukça da albümlerini almaya çalışıyorum.

Erkan Oğur alemde tektir, benzersizdir, hiç in azab ı mukaddesidir, o bir tanedir, hastasıyız yani...

Ama nedir bu iki günlük dünyada yani, öleceğiz hepimiz bir günSmile

Bağdatlım albümünü nerede bulabiliriz acaba Güven Erkin bey? bence Hasan Cihat Örter'in ta kendisi o.
ForzaRock

MesajTarih: Pts 19.02.2007 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

canlı canlı dinlemişliğim var...

Türkiye'nin sayılı müzisyenlerden biri...

tavrı, sözleri, düşünceleri sıradışı olan bi müzisyendir...

sahnede çevreci konuşmalar yapmış, sağa sola giydirmişti...
cengar

MesajTarih: Prş 22.02.2007 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence de sayılı müzisyenlerden biri. Ama sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı müzisyenlerinden biri. Ne Erkan Oğur' la ne de başka biriyle alıp veremediği var. Sadece kendisiyle alıp veremediği olabilir. Çünkü gerçek sanatçı, içinde ''fırtınalar'' kopan, her zaman yeniyi deneyen, yapılmamışı yapmaya çalışan kişidir. Bu yüzden kendisini sürekli sorgular, ne yapabilirim, yapılmamış ne üretebilirim diye sürekli kendisine sorar.Bu insanın niye başkalarıyla alıp veremediği olsun.
Ayrıca bir de şu deniyor; yok bir parçayı aslı gibi çalamıyormuş, yok çok değiştiriyormuş falan... Anlamıyorsunuz ki gerçek sanatçı burda belli olur. Eserlerin orjinallerini çalamayacağından yapmıyor tabi ki bunu. Hepinizden daha iyi çalabilir. Ancak yeni ne katabilirim düşüncesi onu değişik yorumlar getirrmesine sebep oluyor.
Hasan Cihat on dört yaşında profesyonel olmuş gerçek bir sanatçıdır. Siz daha dün annemizi çalmaya çalışırken, dünyanın tanıdığı bir virtüöz olmuştur. Evet, bu sözün arkasında tüm sağlamlığımla duruyorum. Çünkü gerçek bir virtüözdür...
Ve son olarak arkadaşlar, çocukça eleştriler yapmaktan ziyade önce değerlerini kavrayalım bu gibi sanatçıların. Türkiye' de zor yetişiyor bu gibi adamlar. Sanırım bundan sonra eskisi gibi sanatçı da yetişmeyecek. Günümüzde görünen maalesef bu...
Başa dön
kaanengin

MesajTarih: Cmt 24.02.2007 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yigidi oldur ama hakkini ver demisler.
Once biraz oldureyim adami; bi kere bu adam hayatta gorup goremeyecegin kadar ezik bi adam. acayip derecede megaloman hatta narsist birisi. zaten konusma tarzindan tut giyim tarzina kadar acikca ortaya koyuyor kisiligini. her saniyesi kendini kanitlama ben superim ben bombayim yok benden kral adam edasiyla geciyor.
Simdi de hakkini verelim; yani hakkatten adam acayip bi muzisyen istedigi zaman cok duygulu, melodik sololar atabiliyor ve bu isi bircok farkli ensturmanla yapabiliyor. turkiyede en azindan benim bildigim en iyi muzisyenlerden birisi.
sonuc olarak muzisyenlik on numara, kisilik bes para etmez
Başa dön
King_Crimson

MesajTarih: Çrş 28.02.2007 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok güzel tarif etmişsiniz hakikaten...
anti-social

MesajTarih: Çrş 28.02.2007 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

o elektro gitar performanslarıyla hasan cihattan fritöz olur anca
Başa dön
kaanengin

MesajTarih: Çrş 28.02.2007 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anti-social demiş ki:
o elektro gitar performanslarıyla hasan cihattan fritöz olur anca
hocam ne diyim, son noktayi koymussun
yarildim valla gulmekten
Başa dön
saoundoftheguitar

MesajTarih: Pzr 18.03.2007 16:05    Mesaj konusu: Hasan Cİhat ÖRTER Alıntıyla Cevap Ver

Future_Dreamer demiş ki:
Erkan Oğur'la bir alıp veremediği var tabi ki Smile

Şöyle düşün, bir tarafta Jason Becker ve mükemmel mütevaziliği, diğer tarafta Eren Kömürlü ve alçakgönülden nasibini almamış hakkı olmayan bir övüntü sahibi...

Ne Erkan Oğur'a müzikal anlamda yetişebilir ne onun kadar alçakgönüllü, adam gibi adam olabilir..

Kesinlik yanlıştır,Hasan Cİhat Örter'in Erkan Oğur'la hiç bir alıp veremediği yoktur her zaman kendisinden dostum diye bahseder,ancak sanal ortamda bazı kendini bilmezlerin "sen çalamıyosun erkan oğur çalıyor"gibi lakayıt tavırları başkalarının; aralarında bir şeymi var düşüncesine kapılmasına yol açıyor hepsi bu.
Başa dön
mutecasir

MesajTarih: Sal 27.03.2007 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hasan cihat örter'e özel bir mesaj atmıştım, işte erkan oğur ile birlikte bir çalışma bekliyoruz sizden diye. o da 'olur canım kardeşim, siz isteyin yeter, sevgilerimle' diye bir cevap yazdı. çok istiyorum böyle bir çalışmayı hakikaten. bence erkan oğur ile bir sorunu yok gibi görünüyor.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki
10. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız