Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - The Punisher
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

The Punisher

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
s_hifty

MesajTarih: Cum 25.02.2005 0:03    Mesaj konusu: The Punisher Alıntıyla Cevap Ver

türkçesiyle cezalandırıcı gene marvel in çizgiromandan uyarlama bir filmi geçenlerde izledim gerçekten çok hoşuma gitti ama adamın bütün ailesinin öldürdükten sonra kendisinide öldürmeye kalkıyorlar o kadar darbeye patlamaya kurşuna adam ölmüyor anlamış dğeilim onu Smile elemanımızda çok yakışıklı sonundakş arabaların patlaması ve bir kuru kada şeklini almasıda çok güzeldir izleyin diyorum
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Jawbreaker

MesajTarih: Cum 25.02.2005 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu bunun oyunu vardı, o şahaneydi bak. 95-96 gibi çok oynardım. Nick Fury vardı bi de kankası. Smile Çizgi romanla pek alakam olmadığı için aradan çekilme gereği hissediyorum.

H.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CedriX

MesajTarih: Cum 25.02.2005 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jawbreaker demiş ki:
Yahu bunun oyunu vardı, o şahaneydi bak. 95-96 gibi çok oynardım. Nick Fury vardı bi de kankası. Smile Çizgi romanla pek alakam olmadığı için aradan çekilme gereği hissediyorum.

H.

Simdi yeni cikan oyununu biraz oynadim ve o da baya iyiye benziyor.

Filme gelirsek izlemedim ve izlemeyi de kesinlikle planlamiyorum Very Happy
s_hifty

MesajTarih: Cum 25.02.2005 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi herkes bu oyunu süperdir falan diyor yani anlamadım bende oynıyım bi Very Happy filmi iyiydi ama be en alışıldık kötü adam con tıravolta yı koymuşlar bi o öldürüyo bi o vuruyo falan Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rei

MesajTarih: Cum 25.02.2005 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alın çizgi romanını okuyun ya...
gerçi the preacher'dan özenti gibi ama gene de çok deli, tavsiye ederim!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Jawbreaker

MesajTarih: Cum 25.02.2005 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

CedriX,
Yeni oyun mu dedin? Sanırım eski tarzda değildir, zira arcade öleli çok oldu.
Başa dön
zafer666in_arkadasi_orcun

MesajTarih: Cum 25.02.2005 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni oyun güzel gibi başlıyor ama işte sonuçta bir "film" oyunu.Oyun inanılmaz kolay ve adam öldürmekten (bir sürü şekilde) başka hiçbirşey yapmıyorsunuz.Tavsiye etmem.Ama şu da var ki "deliyim,psikopatın allahıyım" diyorsanız iyi stres atabilirsiniz.
CedriX

MesajTarih: Cmt 26.02.2005 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jawbreaker demiş ki:
CedriX,
Yeni oyun mu dedin? Sanırım eski tarzda değildir, zira arcade öleli çok oldu.

Bu baya yeni ya daha 2 hafta falan oldu herhalde burda cikali Smile ben pek fazla oynamadim vakit olmadi ama iyi bir seye benziyor. Sehrin icinde geziyorsun ve yardim isteyenlere yardim ediyorsun. GTA:vice city grafiklerine cok benzemis ama bu biraz daha iste tabi ki cizgi romanda olan o karanliga bogulmus. Sadece basini oynadigim halde sevdim ve tavsiye ederim herkese...
panik_431

MesajTarih: Çrş 05.03.2008 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2. Filmde Thomas Jane yokmuş. Evil or Very Mad sanırım 2. film vizyona girmeyecekmiş. direk DVD formatında piyasaya sürülecekmiş. Evil or Very Mad bakalım yeni Punisher nasıl olacak! inşallah Thomas Jane'i aratmaz. Evil or Very Mad
panik_431

MesajTarih: Cum 07.03.2008 0:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2. film hakkında bir kaç bilgi buldum.
http://some1stopme.blogspot.com/2007/12/punisher-war-zone-ynetmeninden.html

Thomas Jane siz Punisher olmaz diyorum Evil or Very Mad . keşke ayrılmasaydı. Sad Thomas jane, Punisher rolüne CUK oturmuştu. Crying or Very sad

filmden iki yeni görüntü.
http://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/849/849005/punisher-war-zone-20080131050720204.jpg

http://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/849/849005/punisher-war-zone-20080131050721500.jpg

eğer bu Punisher se ben bir tarafımla güleceğim. bu adam olmaz. biz Thomas Jane yi istiyoruz. Evil or Very Mad
Başa dön
-EcS-

MesajTarih: Cum 07.03.2008 4:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Thomas Jane karizmatik ağır abi bir kişilik ancak Punisher rolünde pek hazmedememiştim ben onu. Yeni elemanı izlemek lazım. Pek bir beyazperde deneyimi yok göründüğü kadarıyla. Sevindirici yanı yönetmen kolduğunda Green Street Hooligans'ta iyi bir iş çıkarmış Lexi Alexander'ın olması. Gerçi hep John Woo yönetiminde bir Punisher hayal etmişimdir ya. Her neyse umarım daha aklı başında bir senaryo görürüz bu kez. Yani adı üstünde Punisher. Ne olursa olsun ilk filmdeki gibi entrikalarla dolu bir intikam hikayesi olmasın, bir kere çizgi romanlarından tanıdğımız Punisher'ın yapısına ters böyle şeyler Very Happy

www.rammsteintr.com
Başa dön
panik_431

MesajTarih: Cum 07.03.2008 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet film çok güzel değildi. zaten yeni Punisher filmi devam olmayacak diyorlar. Confused ama ben, Thomas Jane'de ısrarlıyım hala. neyse, inşallah Punisher'e yakışır bi film çekerler.
aslında Punisher, Hulk, Daredevil gibi kahramanların filmine Spıder man ve X Men gibi önem vermediler...
seventh

MesajTarih: Cum 07.03.2008 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

memlekette bu filmi seven tek benim sanıyodum mutlu oldum bu başlığı görünce Smile

çok iyi bir uyarlama bence.2.fimi merakla bekliyorum.
panik_431

MesajTarih: Cmt 08.03.2008 0:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smile

Benim için Punisher'in ete, kemiğe bürünmesi yeter. Punisher'i oynayan kişi Thomas Jane olunca daha güzel gelmişti (malum, en sevdiğim oyunculardan biridir). Ama, Thomas Jane yok artık. Sad

Ben de sevindim, benim gibi Punisher seven birini gördüğüm için. Wink
seventh

MesajTarih: Cmt 08.03.2008 0:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çizgiroman seven bu filmide sever bence.bir numaram x-man iki numaramda punisher çizgiroman uyarlamalarında Smile niyedir bilmem arkadaşlarımın çoğu fazlasıyla sıkıcı buldu filmi.netdeki yorumlarda fazlasıyla garip ama film uyarlama olarak gayet hoş.gerçi bu işler belli olmuyo spiderman gibi berbat bi uyarlama rekor üstüne rekor kırdı şaşırmamak lazım.
panik_431

MesajTarih: Cmt 08.03.2008 1:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

X-Men'in son filmini ben hiç beğenmemiştim açıkçası. Very Happy Cyclops öldü, Gambit yoktu, seri boyunca Wolverine'nin üzerine yoğunlaştılar (kıl olurum bu HERO'ya Very Happy), Rouge rahibeler gibiydi vs... benim bir numaralı kahramanım Punisher, 2 numaralı kahramanım da Cyclops'tur. Smile nedense Cyclops pek sevilmez!?

Punisher bir kere başka birşey. mutant değil! Batman, İron Man gibi normal insan. özel güçleri yok. ben Özel güçleri olmayan HERO'ları daha çok severim. Cyclops'un da özel güçleri var, ama istisnalar kaideyi bozmaz. Very Happy
panik_431

MesajTarih: Pts 01.12.2008 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni filmin fragmanını izledim. Umarım önceki filmi aratmaz. Yalnız Puhisher'e direk çelik yelek giydirmişler, Çüş diyorum. Very Happy Birde önce ki filmin devamı değilmiş, yeniden çekilmiş. Uyuz oluyorum böyle yapmalarına! Biz önce ki filmi boşunamı izledik şimdi? Evil or Very Mad
Pepper_Keenan
"Rock Müzik Genel" Mod

MesajTarih: Pts 01.12.2008 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

panik_431 demiş ki:
Birde önce ki filmin devamı değilmiş, yeniden çekilmiş.

Bundan emin misin? Şimdi imdb'de sinopsisi de okudum, gayet devam filmi gibi duruyor. Ailesi öldürülen Frank Castle intikam arıyor demiyor. Umarım yanlış anlamışsındır çünkü dediğin gibiyse cidden saçma olur izlememiz. Shocked

Fragman süper. Arkada Ramallah-Days Of Revenge mükemmel gitmiş. Ray Stevenson da çok iyi seçim benim için. Rome'dan beri hastasıyız. Ayrıca gene fragmandan yola çıkarak söylüyorum; film pek "gore" olacak gibi duruyor. Fena sahneler var ki yönetmen Lexi Alexander'ın hatun bir kişilik olması önyargı oluşturmuş bazı insanlarda; böyle bir filmi kotarabilecek mi diye. Green Street Hooligans'ı yönettiğini ve Dünya eski kick-box şampiyonluğu olduğunu bilmiyordu demek ki o insanlar. Gerçi ben de bilmiyordum, öğrendim, korktum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
illnino

MesajTarih: Sal 02.12.2008 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Filmi çok beğenmemiştim.Bilgisayar oyunu ve soundtrack albümü güzeldir.
panik_431

MesajTarih: Çrş 31.12.2008 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben Punisher'in çelik yeleğine taktım. Kardeşim, Punisher'e çelik yelek olmaz. İlk filmde ki kıyafet daha güzeldi.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız