| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Cum 25.02.2005 0:03 Mesaj konusu: The Punisher |
|
|
türkçesiyle cezalandırıcı gene marvel in çizgiromandan uyarlama bir filmi geçenlerde izledim gerçekten çok hoşuma gitti ama adamın bütün ailesinin öldürdükten sonra kendisinide öldürmeye kalkıyorlar o kadar darbeye patlamaya kurşuna adam ölmüyor anlamış dğeilim onu elemanımızda çok yakışıklı sonundakş arabaların patlaması ve bir kuru kada şeklini almasıda çok güzeldir izleyin diyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Cum 25.02.2005 20:26 Mesaj konusu: |
|
|
Yahu bunun oyunu vardı, o şahaneydi bak. 95-96 gibi çok oynardım. Nick Fury vardı bi de kankası. Çizgi romanla pek alakam olmadığı için aradan çekilme gereği hissediyorum.
H. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cum 25.02.2005 22:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Jawbreaker demiş ki: | Yahu bunun oyunu vardı, o şahaneydi bak. 95-96 gibi çok oynardım. Nick Fury vardı bi de kankası. Çizgi romanla pek alakam olmadığı için aradan çekilme gereği hissediyorum.
H. |
Simdi yeni cikan oyununu biraz oynadim ve o da baya iyiye benziyor.
Filme gelirsek izlemedim ve izlemeyi de kesinlikle planlamiyorum  _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Cum 25.02.2005 22:15 Mesaj konusu: |
|
|
abi herkes bu oyunu süperdir falan diyor yani anlamadım bende oynıyım bi filmi iyiydi ama be en alışıldık kötü adam con tıravolta yı koymuşlar bi o öldürüyo bi o vuruyo falan  |
|
| Başa dön |
|
 |
rei

|
Tarih: Cum 25.02.2005 22:32 Mesaj konusu: |
|
|
alın çizgi romanını okuyun ya...
gerçi the preacher'dan özenti gibi ama gene de çok deli, tavsiye ederim! _________________ ''Prophet!'' said I, ''thing of evil - prophet still, if bird of devil!
By that Heaven that bends above us - by that God we both adore -
Tell this soul with sorrow laden if... |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Cum 25.02.2005 22:45 Mesaj konusu: |
|
|
CedriX,
Yeni oyun mu dedin? Sanırım eski tarzda değildir, zira arcade öleli çok oldu. |
|
| Başa dön |
|
 |
zafer666in_arkadasi_orcun

|
Tarih: Cum 25.02.2005 23:18 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni oyun güzel gibi başlıyor ama işte sonuçta bir "film" oyunu.Oyun inanılmaz kolay ve adam öldürmekten (bir sürü şekilde) başka hiçbirşey yapmıyorsunuz.Tavsiye etmem.Ama şu da var ki "deliyim,psikopatın allahıyım" diyorsanız iyi stres atabilirsiniz. _________________ www.unimu.net Muğla Üniversitesi burada toplanıyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cmt 26.02.2005 0:44 Mesaj konusu: |
|
|
| Jawbreaker demiş ki: | CedriX,
Yeni oyun mu dedin? Sanırım eski tarzda değildir, zira arcade öleli çok oldu. |
Bu baya yeni ya daha 2 hafta falan oldu herhalde burda cikali ben pek fazla oynamadim vakit olmadi ama iyi bir seye benziyor. Sehrin icinde geziyorsun ve yardim isteyenlere yardim ediyorsun. GTA:vice city grafiklerine cok benzemis ama bu biraz daha iste tabi ki cizgi romanda olan o karanliga bogulmus. Sadece basini oynadigim halde sevdim ve tavsiye ederim herkese... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2230 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Çrş 05.03.2008 19:48 Mesaj konusu: |
|
|
2. Filmde Thomas Jane yokmuş. sanırım 2. film vizyona girmeyecekmiş. direk DVD formatında piyasaya sürülecekmiş. bakalım yeni Punisher nasıl olacak! inşallah Thomas Jane'i aratmaz.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Cum 07.03.2008 4:12 Mesaj konusu: |
|
|
Thomas Jane karizmatik ağır abi bir kişilik ancak Punisher rolünde pek hazmedememiştim ben onu. Yeni elemanı izlemek lazım. Pek bir beyazperde deneyimi yok göründüğü kadarıyla. Sevindirici yanı yönetmen kolduğunda Green Street Hooligans'ta iyi bir iş çıkarmış Lexi Alexander'ın olması. Gerçi hep John Woo yönetiminde bir Punisher hayal etmişimdir ya. Her neyse umarım daha aklı başında bir senaryo görürüz bu kez. Yani adı üstünde Punisher. Ne olursa olsun ilk filmdeki gibi entrikalarla dolu bir intikam hikayesi olmasın, bir kere çizgi romanlarından tanıdğımız Punisher'ın yapısına ters böyle şeyler  _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier?
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cum 07.03.2008 14:14 Mesaj konusu: |
|
|
evet film çok güzel değildi. zaten yeni Punisher filmi devam olmayacak diyorlar. ama ben, Thomas Jane'de ısrarlıyım hala. neyse, inşallah Punisher'e yakışır bi film çekerler.
aslında Punisher, Hulk, Daredevil gibi kahramanların filmine Spıder man ve X Men gibi önem vermediler... _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Cum 07.03.2008 20:50 Mesaj konusu: |
|
|
memlekette bu filmi seven tek benim sanıyodum mutlu oldum bu başlığı görünce
çok iyi bir uyarlama bence.2.fimi merakla bekliyorum. _________________ this tragedy called "man"
...called "man".. |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cmt 08.03.2008 0:06 Mesaj konusu: |
|
|
Benim için Punisher'in ete, kemiğe bürünmesi yeter. Punisher'i oynayan kişi Thomas Jane olunca daha güzel gelmişti (malum, en sevdiğim oyunculardan biridir). Ama, Thomas Jane yok artık.
Ben de sevindim, benim gibi Punisher seven birini gördüğüm için.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Cmt 08.03.2008 0:51 Mesaj konusu: |
|
|
çizgiroman seven bu filmide sever bence.bir numaram x-man iki numaramda punisher çizgiroman uyarlamalarında niyedir bilmem arkadaşlarımın çoğu fazlasıyla sıkıcı buldu filmi.netdeki yorumlarda fazlasıyla garip ama film uyarlama olarak gayet hoş.gerçi bu işler belli olmuyo spiderman gibi berbat bi uyarlama rekor üstüne rekor kırdı şaşırmamak lazım. _________________ this tragedy called "man"
...called "man".. |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cmt 08.03.2008 1:33 Mesaj konusu: |
|
|
X-Men'in son filmini ben hiç beğenmemiştim açıkçası. Cyclops öldü, Gambit yoktu, seri boyunca Wolverine'nin üzerine yoğunlaştılar (kıl olurum bu HERO'ya ), Rouge rahibeler gibiydi vs... benim bir numaralı kahramanım Punisher, 2 numaralı kahramanım da Cyclops'tur. nedense Cyclops pek sevilmez!?
Punisher bir kere başka birşey. mutant değil! Batman, İron Man gibi normal insan. özel güçleri yok. ben Özel güçleri olmayan HERO'ları daha çok severim. Cyclops'un da özel güçleri var, ama istisnalar kaideyi bozmaz.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Pts 01.12.2008 16:24 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni filmin fragmanını izledim. Umarım önceki filmi aratmaz. Yalnız Puhisher'e direk çelik yelek giydirmişler, Çüş diyorum. Birde önce ki filmin devamı değilmiş, yeniden çekilmiş. Uyuz oluyorum böyle yapmalarına! Biz önce ki filmi boşunamı izledik şimdi?  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
Tarih: Pts 01.12.2008 21:59 Mesaj konusu: |
|
|
| panik_431 demiş ki: | | Birde önce ki filmin devamı değilmiş, yeniden çekilmiş. |
Bundan emin misin? Şimdi imdb'de sinopsisi de okudum, gayet devam filmi gibi duruyor. Ailesi öldürülen Frank Castle intikam arıyor demiyor. Umarım yanlış anlamışsındır çünkü dediğin gibiyse cidden saçma olur izlememiz.
Fragman süper. Arkada Ramallah-Days Of Revenge mükemmel gitmiş. Ray Stevenson da çok iyi seçim benim için. Rome'dan beri hastasıyız. Ayrıca gene fragmandan yola çıkarak söylüyorum; film pek "gore" olacak gibi duruyor. Fena sahneler var ki yönetmen Lexi Alexander'ın hatun bir kişilik olması önyargı oluşturmuş bazı insanlarda; böyle bir filmi kotarabilecek mi diye. Green Street Hooligans'ı yönettiğini ve Dünya eski kick-box şampiyonluğu olduğunu bilmiyordu demek ki o insanlar. Gerçi ben de bilmiyordum, öğrendim, korktum. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Sal 02.12.2008 15:11 Mesaj konusu: |
|
|
Filmi çok beğenmemiştim.Bilgisayar oyunu ve soundtrack albümü güzeldir. _________________ Adam gibi adam M.KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Çrş 31.12.2008 14:02 Mesaj konusu: |
|
|
Ben Punisher'in çelik yeleğine taktım. Kardeşim, Punisher'e çelik yelek olmaz. İlk filmde ki kıyafet daha güzeldi. _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
|