Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Star Wars
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Star Wars
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 28, 29, 30  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
turke01
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 12.08.2005 2:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bütün Star Wars serisi (bütün filmler), Jedi olgusunun çöküş zamanını anlatıyor sanırım. Jedi'ların altın çağı, filmlerin geçtiği tarihten çok önce. O yüzden, filmde jedi'lar niye çabuk öldü, Yoda niye hiç bi şeyi farketmedi ? gibi sormanın gereksiz olduğunu anladım. 2. filmde Yoda aynen şöyle söylüyor: "Bir klon ordusu oluşturulduğunu farketmediysek, körmüşüz biz." Evet, zaten imparatorluğun oluşmasına "jedilar" bile bilmeden yardım ettiler. Palpatine, taa en başından Anakin'i seçmişti bile, ama jedi'ların hiç bir şeyden haberi yoktu, olamadıda. Böyle düşününce, filmler daha mantıklı geliyor bana. Jedi'ları gözümüzde büyüttüğümüz sürece, filmlerde açık bulmak daha kolay oluyor. Jedi'lar eskiden büyüktü, filmlerin anlattığı zaman aralığından çok önceleri...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gizemkismet

MesajTarih: Cum 12.08.2005 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Star Wars deyince aklıma ilk Cem Yılmaz ve ışın kılıcı geliyor Confused
erkantheend

MesajTarih: Cum 12.08.2005 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aferin sana... Evil or Very Mad
Stormcrow

MesajTarih: Cum 12.08.2005 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

karşınızdaaa dansöz ışıın kılıcıııı!

he he

neyse aslında jedi şöyleydi böyleydi demekte bana yanlış geliyor çünkü star was efsanesi bu dönem jedi üzerine kurulu
yoda,obi wan diğerleri

sadece çok iyi bir plan vardı ve bu tuzağa düştüler bunun bu dönemdeki jedi'la alakası yok eski jedilarda olsa bu tuzağa düşerdi
ayrıca dooku ve anakin'de aynı tuzağa düşmedi mi?
Başa dön
spidey

MesajTarih: Pts 15.08.2005 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kotor2 filmlerde gecen zamandan 4000 yil oncesini anlatiyordu ve oyunda kreia sith mezarliginda eski lordlarin yaninda biz oyuncaklarla oynayan bebekleriz diyordu o zamandan beri jedilar ve sithler güc kaybetse bile palpatine'in plani mükemmeldi (sonucta jedilar ne kadar güc kaybettiyse sithler de o kadar kaybetmisti) zaten anakin ogluna dayanamayip gücün aydinlik tarafini icinde hissetmeseydi planin bozulacagi yoktu o zaman galaksiye sithler hakim olacakti ve jedilar yok olacakti
DaRkShInE

MesajTarih: Sal 16.08.2005 5:04    Mesaj konusu: Palpatine'in nasıl 3 jedi masterı bi çırpıda öldürüşüne dair Alıntıyla Cevap Ver

Çoğunuz nasıl palpatine 3 jedi master'ı birden garip bi stance ile aldı demişsiniz açıklama filmi tekrar izlediğim bi dönemde geldi aklıma ve ancak şimdi yazabildim.Kotor2yi oynayanlar bilir force scream adında bir güç vardır belli bir seviyeden sonrada kullanılan kişiyi paralize eder diyelim türkçemiz bozulmasın:)Neyse,o sahneyi tekrar dikkatli gözden geçirirseniz Palpatine ayağa fırlarken insani olamıyacak bir çığlık yükseliyor arkadan resmen.Böylelikle Mace dışında herkes paralize oluyor ve ölüyor.Mace neden paralize olmuyor peki?Çünkü kullandığı kılıç tekniği zihni etkileyecek güçlere karşı direnç sağlıyor(bknz vaapad),ve Macede kılıç ustası denmesinin ana sebeplerinden biri de kendinin keşfettiği ve sadece kendinin kullanabildiği bir kılıç yöntemidir.Force Scream'ın kullanıldığına dair diğer bir kanıt,piyasaya çıkan Sith'in İntikamı adlı kitapta da dolaylı yoldan belirtiliyor(Force scream kullandı demiyor yani bir çığlıkla kapıyı açtı gibi bir ifade var)
Doğum,belli çözünürlükteki enerji parçacıklarının birleşmesine,Ölüm,bu parçacıkların çözünüp,geldiği yere dönmesine denir.Asıl önemli olan safa yaşamdır,enerjilerin ayrışmadan önce,enerji parçacıklarının frekansının ne kadar yüksek olduğunu belirler.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
JediMaster-Revan

MesajTarih: Sal 16.08.2005 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Force scream kullandığı konusunda haklı olabilirsin ancak bence Mace'in etkilenmemesinin sebebi, kılıç tekniği değil fakat force'taki üstünlüğüdür.Zaten kılıç tekniğinin iyi olmasını sağlayan da force'taki üstünlüktür.
Başa dön
JediMaster

MesajTarih: Sal 16.08.2005 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ep-6 da Ewok lar tüm serinin en saçma ve en sıkıcı olayıdır.Sen kalk koskoca imparatorluk zırhlılarını taşla sopayla alaşağı et!
olabilir mi ya böyle bir saçmalık?? Adam gibi bişeylerden yardım alsalardı, ne biliyim Wookiee'ler olurdu mesela ama Ewoklar resmen yamyam kabilesi! böyle dünyevi birşeyi de nasıl SW evrenine soktuysa Richard Marquand, ona da iyi bayramlar diliyorum buradan.Chewbacca'nın tarzan narası atması olayı bitirdi zaten bende.Tatooine ve Jabba'nın sarayındaki sahneler de gereğinden fazla uzatılmıştı,onların yerine daha Star Warsvari şeyler konulabilirdi.tek iyi olan uzay savaşları,dagobah ve Luke'la vader&imparatorun kapışmasıydı.Empire Stikes Back'e bakın,hiç Star Wars filmi izlememiş birine tavsiye edceğim ilk film."Star Wars işte budur!"diyeceğim ilk film.SW evreninin -görsel olarak- yansıtılmış en iyi hali.Hikaye ve senaryo olarak iyi olsa da RoJ'da çoğu sahnede bundan eser yok.Ahh, ah! Irvine Kreshner çekecekti o filmi ki...
NIRVANA_17

MesajTarih: Çrş 12.10.2005 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bütm Starwars serilerine hastayımdır.Serinin ilk filmi 70'li yıllarda yapılmış inanamıyom adamlar o yıllarda nasıl öyle bir film çekmişler efekler felan harikaydı film görüntü kaliteside muhteşemdi
Başa dön
fleez

MesajTarih: Çrş 12.10.2005 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zorla izlemiştim biraz..Ama güldüm hep ya...Sinirlerimi bozuyor bu film özel bir nedenden dolayı....Çok önyargılıyım bu seriye karşı , çook...
darthseth

MesajTarih: Cmt 15.10.2005 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fleez demiş ki:
Zorla izlemiştim biraz..Ama güldüm hep ya...Sinirlerimi bozuyor bu film özel bir nedenden dolayı....Çok önyargılıyım bu seriye karşı , çook...

her yerde ben Very Happy

yahu aşkımcımcım, ne var ki bunda. ne güzel seri. hatta ben 1-6 serisini komple alacağım ve birlikte oturup 12-13 saat boyunca izleyeceğiz.. nihahaha
fleez

MesajTarih: Pzr 16.10.2005 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

darthseth demiş ki:
fleez demiş ki:

her yerde ben Very Happy

yahu aşkımcımcım, ne var ki bunda. ne güzel seri. hatta ben 1-6 serisini komple alacağım ve birlikte oturup 12-13 saat boyunca izleyeceğiz.. nihahaha

ya starwars mu benmi dicem?? yok yok demicem,ne olur ne olmaz Smile Rolling Eyes Arrow Crying or Very sad
Atalay

MesajTarih: Pzr 16.10.2005 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

JediMaster demiş ki:
Ep-6 da Ewok lar tüm serinin en saçma ve en sıkıcı olayıdır.Sen kalk koskoca imparatorluk zırhlılarını taşla sopayla alaşağı et!
olabilir mi ya böyle bir saçmalık?? Adam gibi bişeylerden yardım alsalardı, ne biliyim Wookiee'ler olurdu mesela ama Ewoklar resmen yamyam kabilesi! böyle dünyevi birşeyi de nasıl SW evrenine soktuysa Richard Marquand, ona da iyi bayramlar diliyorum buradan.Chewbacca'nın tarzan narası atması olayı bitirdi zaten bende.Tatooine ve Jabba'nın sarayındaki sahneler de gereğinden fazla uzatılmıştı,onların yerine daha Star Warsvari şeyler konulabilirdi.tek iyi olan uzay savaşları,dagobah ve Luke'la vader&imparatorun kapışmasıydı.Empire Stikes Back'e bakın,hiç Star Wars filmi izlememiş birine tavsiye edceğim ilk film."Star Wars işte budur!"diyeceğim ilk film.SW evreninin -görsel olarak- yansıtılmış en iyi hali.Hikaye ve senaryo olarak iyi olsa da RoJ'da çoğu sahnede bundan eser yok.Ahh, ah! Irvine Kreshner çekecekti o filmi ki...

Yani dünya evrende değil mi? Smile Ewoksa Ewok işte. Eskiden bir muhabbet geçerdi arkadaşlar arasında: Çok çok üstün matematik bilen 2 ile 2 yi toplayamazmış... Teknolojiye karşı sadece ilkel araçlarla akıl karşı karşıya geliyor. Aslında gayet te mümkündü ve E6 da bunu gördük.
nienturi

MesajTarih: Cum 21.10.2005 5:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

JediMaster-Revan demiş ki:
Force scream kullandığı konusunda haklı olabilirsin ancak bence Mace'in etkilenmemesinin sebebi, kılıç tekniği değil fakat force'taki üstünlüğüdür.Zaten kılıç tekniğinin iyi olmasını sağlayan da force'taki üstünlüktür.

Hayır böyle değildir. Onun etkilenmeme sebebi Windu'nun alnının teriyle jedi olmasıdır. Ancak "abi bak bu bizim yiğen, yapıver kaydını, neyse gühanımız veriririz", "Dayı ben geldim, Himmet Ağbeyiminde selamını getirdim, beni jedi meday neyin yapacakmışsın", "İyi akşamlar ben milletvekili filancanın oğlu falancayım. Bizim bir kayıt işlemi vardı da, aslında ilk tercihim burası değildi ama işte kazanamayınca ilk yıl, sene kaybetmemek için bu sene sütçü imam ünv. müh.mim. fakültesi jedi sanatları meslek yüksek okulu (2 yıllık) 2. öğretimini de yazayım dedim" şeklinde jedi kabul eden bir sistem olduğu için torpilsiz Mace herifle kapışabilirken, diğerleri anında böğrüne kılıncı yiyiyor. Olay açık...
Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
krankxx

MesajTarih: Cum 21.10.2005 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Atalay demiş ki:
JediMaster demiş ki:

Yani dünya evrende değil mi? Smile Ewoksa Ewok işte. Eskiden bir muhabbet geçerdi arkadaşlar arasında: Çok çok üstün matematik bilen 2 ile 2 yi toplayamazmış... Teknolojiye karşı sadece ilkel araçlarla akıl karşı karşıya geliyor. Aslında gayet te mümkündü ve E6 da bunu gördük.

Einstein in bi lafı vardı
3. Dünya savaşının hangi slahlarla yapılacağını size söyleyemem ama 4. dünya savaşı kesinlikle taş ve sopalarla yapılacaktır
baba büyük insan:P
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
turke01

MesajTarih: Cum 21.10.2005 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nienturi demiş ki:
JediMaster-Revan demiş ki:

Hayır böyle değildir. Onun etkilenmeme sebebi Windu'nun alnının teriyle jedi olmasıdır. Ancak "abi bak bu bizim yiğen, yapıver kaydını, neyse gühanımız veriririz", "Dayı ben geldim, Himmet Ağbeyiminde selamını getirdim, beni jedi meday neyin yapacakmışsın", "İyi akşamlar ben milletvekili filancanın oğlu falancayım. Bizim bir kayıt işlemi vardı da, aslında ilk tercihim burası değildi ama işte kazanamayınca ilk yıl, sene kaybetmemek için bu sene sütçü imam ünv. müh.mim. fakültesi jedi sanatları meslek yüksek okulu (2 yıllık) 2. öğretimini de yazayım dedim" şeklinde jedi kabul eden bir sistem olduğu için torpilsiz Mace herifle kapışabilirken, diğerleri anında böğrüne kılıncı yiyiyor. Olay açık...
Smile

Ya nienturi, öldürürsün adamı sen Very Happy Ama doğruluk payı olabilir söylediklerinin. Ama ona kalsa Anakin de Qui gon Jin'den torpilli Very Happy
Başa dön
nienturi

MesajTarih: Cum 21.10.2005 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya arada helal süt emmiş torpilliler oluyordur ama işte... Tercihler, orta öğretim felan derken puanların düşüşü jedi akademisine yaramadı Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
turke01

MesajTarih: Cum 21.10.2005 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla onu bunu bilmem, Quai gon Jinn gibi jedi gelmedi gelmez bu Star Wars alemine. O Darth maul'e yenilip ölmesi bile karizma abi adamın. Zaten serinin tek iyi filmi bana göre "1".
Başa dön
erkantheend

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Atalay demiş ki:
JediMaster demiş ki:

Akıl da bi yere kadar işini görür.Bence de filmin oraları saçma ve sıkıcı.
Düşün kü elinde silah olan biri var ve senin de elinde sopa, ona aklın ile nasıl karşı koyacaksın? Konuşarak mı?Yoksa sopayla mermiyi mi sektirteceksin? Laughing
CorvusTheHeretic

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

açıkçası olayı şöyle bakmak amerikada vietnama girdiğinde aynı şeyler oldu falza güvenin getirdiği durumlar tarihde yaşanmıştır yaşanmayada devam edecektir. Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 28, 29, 30  Sonraki
29. sayfa (Toplam 30 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız