Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Nov 13, 2004 Mesajlar: 1109 Nerden: Sonsuzluğun ötesinden
Tarih: Pts 07.03.2005 23:11 Mesaj konusu:
Sadece Rock'da değil sanatsal ağırlığı olan her türlü muzik albumünde kabul edilebilecek bir şey değil bu.
Albümlerde zaten makul oranda reklam yapılabiliyor. Ensturmanların reklamları veya aynı müzik firması bünyesindeki grupların, albümleri tanıtılıyor bazen. CD kapağında tabi, parça aralarında değil
horselogy'nin bahsettiği yöntem şu şekilde uygulanıyor bazen. İnternetde tanıtım amacıyla full parça yayınlayan firmalar, parça arasına veya başına, radyo DJ leri gibi araya girip, tanıtımlar yapabiliyor. Yani albumu satın almadan birkaç full parçasını dinlemiş oluyorsunuz ama, firmanın tanıtımını da dinliyorsunuz bu arada. _________________ Always On Rock!
Tarih: Cmt 23.04.2005 10:54 Mesaj konusu:
arkadaşlar lütfen saçmalamayalım, ister pop olsun, siter rock, ister metal, veya arabesk... bir sanat eserini reklamlarla kirletmeye o sanat eserini icra edenin bile hakkı yok bence. lütfen... _________________ http://www.rockgitar.net - güzel yer vesselam.
Bi çözüm arayışı içinde olman güzel ama bi düşünsene parçanı dinlemişsin sonra bi ses işitiyorsun"bi teklifim var OKEY lermisin"diye bütün konsantrasyonun bozuluyo bu uygulama kaliteyi bozuyor buda olmaz ama albümlerin şarkı sözlerinin yer aldığı baskılarda yapılsa belki olur arkadaşa katılıyorum. _________________ www.afyonrock.com
bu başlığı açan arkadaşı alnından öpüyorum,en derin sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
ama mesela bu özgür kızın albümü bu dediğin konsepte yakın...tartışılabilir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız