Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Yavuz Çetin
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yavuz Çetin
Sayfa 1, 2, 3 ... 49, 50, 51  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yener

MesajTarih: Prş 14.08.2003 10:25    Mesaj konusu: Yavuz Çetin Alıntıyla Cevap Ver

böyle kaliteli bir müzik adamı hakkında yazacağınız şeyler umarım vardır
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
34

MesajTarih: Prş 14.08.2003 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu gelenek nereye kadar devam edecek? Her zaman sıkı müzik yapan fakat insanlar tarafından bir türlü algılanamayan insanların sonu nereye kadar devam edecek...? Yavuz Çetin de onlardan biriydi... Bir gitar virtüözüydü... O da biliyordu aslında umutsuz bir ülkede hüzünlü rock yapmanın zorluğunu... ve daha fazla dayanamayacak oldugunu hissettiği anda oyunu kendi kurallarının aleyhine kullandı.. Tıpkı diğerleri gibi...
pyscho

MesajTarih: Prş 14.08.2003 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Böyle bi adamı öldükten sonra tanıduğım için kızıyorum kendime.Dün ölüm yıldönümü sebebiyle Yüxexes'de Yavuz Çetin özel programı vardı.Bu sayede onu daha fazla tanıma fırsatı buldum.Yaşamak İstemem Aranızda şarkısı adamın durumunu özetliyor gibiydi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orange_country
84- Davul

MesajTarih: Cum 15.08.2003 0:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Böyle bi adan bir daha Türkiye ye zor gelir gelsede biz gene değerini bilemeyiz
Başa dön
deep_purple

MesajTarih: Cum 15.08.2003 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kendisini çok yakından tanıyodum günlerce ailecek kendimize gelemedik olanlardan sonra
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CCCP
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 15.08.2003 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Herşeyiyle süper bi adamdı bizde tabi millet olarak gelenek haline getirdiğimiz şeyi yine yaptık ve öldükten sonra arkasından ağıt yaktı.gaztelerde manşet oldu,ama müzik yaparken kimse iplemiordu.Yazık.. Exclamation
Başa dön
dark_misery

MesajTarih: Cmt 16.08.2003 7:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maalesef Türkiye'nin gerçeği bu. Acı gerçeği Sad
b_lnd_spar_t

MesajTarih: Cmt 16.08.2003 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gitar virtüözü,blues in türkiyedeki kralı birçok kişi öldükten sonra tanıdı kendisini... bence asıl acı olan bu..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deadly
O Şimdi Asker :)
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Cmt 16.08.2003 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkiye de müzik endüstri haline gelmedikçe bu tür insanlara yazık olmaya devam edecek. Çok merak ediyorum kendisi hayatta olsaydı kral tv de yada ne biliim farklı bi yere klipleri yayınlansaydı aha Yavuz Çetin de piyasa oldu denirmiydi diye....
Sonuçta türk müziği için bir kayıp ama kaybından bile ders alınması gereken biri.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Pts 18.08.2003 0:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu insanın ölüm yıldönümüydü bugün.ama hiçbiyerde onunla ilgili ne bir haber ne bir yazı gördüm.sadece yüxexeste vardı bişeyler.aman unutulmasın bu adam,örnek alınsın
septic

MesajTarih: Sal 19.08.2003 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yüxexes i dinnerken tüylerim diken diken olduu!bende onu öldükten sonra tanıdım!bu yüzden kendime çok kızıyorum!umarım bundan sonra tarih tekerrür etmez ve bu acı kayıplar son bulur...
allahtan kendisine rahmet yakınlarına sabır diliyorum
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erdemyener

MesajTarih: Sal 26.08.2003 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eskilerden MIRAGE grubunun basçısı Sunay abi bi parça yapmış Yavuz Çetin'e...enstrümental... İstanbul'da stüdyosunda dinledim. her notasında bile acı var. inanılmaz bi şarkıydı. Yavuz Çetin büyük bi gitarcıydı.
eyeofshiva

MesajTarih: Cum 29.08.2003 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

desibel progmanındada hasan cihat örter yavuz çetine nirvanaya ağıt adlı parçasını söylemişti tüylerim diken dikendi dinlerken...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alt_mus_freedom_peace

MesajTarih: Pzr 31.08.2003 0:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya nasıl başlayacağım pek bilemiyorum..konu yavuz çetin olunca insan bilemez tabi nerden başlayacağını..kendi yaşamına kattığı seylerin çok çok fazlasını insanların yaşamına katan yavuz çetin..ya gerçekten öncelikle mükemmel bir müzisyen mükemmel bi insandı..hani toplumun genelinde söyle bir düşünce vardır sanatsal faaliyetlere ne kadar erken başlanırsa o kadar başarılı olunur.ya bu düşünce bence yavuz çetin de son bulur..kendisi 15 yasında klasik gitarla bu işe başlamasına rağmen ölümüne kadar olan kısa sürede gelebileceği belki de en iyi noktaya gelmiş...tabii keşke şu an yaşasaydı ve o noktanın da çok üstüne çıksaydı...ama bu onun seçimiydi ve saygı duymak gerekir diye düşünüyorum her ne kadar yokluğu beni çok üzse de..ya bi açıdan da düşünüyorum yok dememek lazım aslında..o kadar kaliteli işler çıkarmış ki unutmak mümkün değil hele onu ölü düşünmek..belki çok klasik olacak ama yavuz abi yaşıyo..devler ölmez ya..işte böyle bi şey...neyse işte konuyu bitirmek hiç istemiyorum ama malum..ha bi de güven erkin erkal abimize sonsuz teşekkürler o anlamlı programı yaptığı için.neyse yavuz çetin i unutamayız..lütfen bu konuya daha fazla eğilelim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CrAzYHeArT

MesajTarih: Pzr 21.09.2003 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet Yavuz Çetin En iyisi
MarilynManson

MesajTarih: Pzr 21.09.2003 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sadece ağlıyorum...Gerçekten ağlıyorum..Olanları düşündükçe içimdeki ezik varol açığa çıkıyor...Geride bıraktıkları...Bizi onsuz bırakması...Ama kızamıyorum sana...Sen çok yukarılarda bir yerlerdesin...
Başa dön
rasqo

MesajTarih: Pzr 21.09.2003 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yavus cetin muhtesemdi satılık albunu defalrcabastan sonadinledigm geceler oldu.. adm harikaydı ya.. resmen onun ezgilerinde kendimi buluyodum.. onun o gitar tonuda sozlerinde fln.. ahh ah acaba geecekmi dahabole adamlar
playmaker
Burak Tülbentçi

MesajTarih: Pts 22.09.2003 8:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yavuz'u tanidigimda herhalde 14-15 sene once, daha Turkce rock calmiyordu ( o zamanlar kimse pek calmiyordu). Bircok degisik grubun parcalarini icra ediyordu. Kendi kendime bu cocuk Turkiye'de kendini harciyor diye dusunmustum. Hem iyi bir solist ve gitarist, hem tipi filan da cok uygundu. Cocugu da vardi. Cok uzuldum, duydugumda. Ne kadar hayal kirikligina ugramis ki boyle birseye bas vurdu.
Mahcem

MesajTarih: Pts 22.09.2003 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok efendi de birisiydi ya, değil mi Burak? O zamanlar ben pek yakın değildim o çocukla gerçi, senin daha bir muhabbetin vardı onunla. Biraz içine kapanık kendine saklı bir arkadaştı gibi kalmış aklımda, doğru mu? Gerçekten çok yetenekli ve duygulu bir müzisyendi aslında, Batu, Sunay ve Kerim Çaplı ile blues filan çalarlardı. Benim yaşıtım olduğunu filan konuştuğumuzu hatırlıyorum Hayal'de, Samsun'luydu galiba. Çok zaman oldu bu söylediğim, 10 senesi var, belki daha fazla. Yazık oldu, çok üzülmüştüm o olayı duyduğumda.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
playmaker
Burak Tülbentçi

MesajTarih: Pts 22.09.2003 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hic unutmuyorum. Birgun gig sonrasi America'nin Daisy Jane sarkisini pianoda calmisti. Onun piano filanda caldigini gorunce cok etkilenmistim. Bu adam tam bati normlarinda bir muzisyen diye dusunmustum.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 49, 50, 51  Sonraki
1. sayfa (Toplam 51 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız