| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Rape_ME

|
Tarih: Pts 31.01.2005 17:24 Mesaj konusu: Keel |
|
|
80'lerin en güzide Hard Rock gruplarındandır Keel.
Grup vokalde Ron Keel , gitarda Marc Ferrari , yine gitarda Bryan Jay , bassta Kenny Chaisson ve davulda Dwain Miller gibi isimlerden oluşuyor.
Belki de Ron Keel'in eşsiz vokali sevdirmiştir bu grubu bana.
Rockdetector'den baktığım kadarıyla 6 albümleri var.Bende 3'ü bulunuyor diğer 3'ünü kesinlikle edinmeliyim.
1984 - Lay Down The Law
1985 - The Right To Rock
1986 - The Final Frontier
1987 - Keel
1998 - Back in Action
1998 - Larger Than Live
Az da olsa eminim dinleyenler vardır.Keel hakkında bilinmeyenleri duymak isterim.
Parça önerileri ;
Cold Day in Heel , Dreams Are Not Enough , Fool For A Pretty Face , Hard As Hell , Rock And Roll Animal , The Right To Rock , Private Lies , Metal Generation , Because The Night , Somebody's Waiting , Tears Of Fire , United Nations , Lay Down The Law , Speed Demon ... ve daha birçok dinlemeye değer parça.
Son olarak ;
 _________________ http://andronova.garaj.org
AndRoNovA - Vokal
" For those about to Rock ; WE SALUTE YOU !!! " |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Sal 01.02.2005 18:25 Mesaj konusu: |
|
|
| rape_me den edindiğim grup 3 şarkısını koymuş bana çektiği cd ye(neden daha fazla koymadın diye yakınmıyor değilim) gerçekten çok güzel gruptur kesinlikle dinleyin o 3 albümüde bulmak gerek |
|
| Başa dön |
|
 |
HAILandKILL

|
Tarih: Çrş 09.02.2005 19:16 Mesaj konusu: |
|
|
ehehe Rape_ME badiciğime de ben söyledim bu grubu.evet esaslı gruptur bu keel... _________________ IN HEAVY METAL WE TRUST!!!!!i m sorry,but i just dont trust a thing that bleeds for five days and doesnt die |
|
| Başa dön |
|
 |
Old_Style

|
Tarih: Pzr 13.02.2005 3:07 Mesaj konusu: |
|
|
Gitarist Marc Ferrari sıkı bir gitaristtir,Ferrari ve Cold Sweat gruplarını kurmuştur daha sonra kendileri zira vokalistleri(Cold Sweat'te) Oni Logan grubu ekip George Lynch ile çalışmıştır vs.. severim Keel'i. _________________ No Machines,Just Wood!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Rockman1

Kayıt: Nov 13, 2004 Mesajlar: 1109 Nerden: Sonsuzluğun ötesinden
|
Tarih: Pzr 13.02.2005 4:41 Mesaj konusu: |
|
|
Yıllar önce aldığım Hard'n Heavy Hits adında toplama bir albümde "Electric Love" adında bir parçaları vardı Epey bir severim o parçayı, gitar solosuda harikaydı hatırladığım kadarıyla.
Albüm olarak dinlemedim ama yukardaki resimlerde sahne çoşkusu insanı etkilemiyor değil. _________________ Always On Rock!
|
|
| Başa dön |
|
 |
Old_Style

|
Tarih: Sal 15.02.2005 6:37 Mesaj konusu: |
|
|
Ah be Rockman o zamanlar bütün adamlarımız böyleydi,müzik nasıl yapılır,sahne nasıl olur,sahne şovu nasıl olur,star nasıl olunur vs..hepsini doruklarda yaşadı ve yaşattılar,üstteki resimlerin bir örneği daha yok denecek kadar az artık. _________________ No Machines,Just Wood!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Prş 17.02.2005 14:34 Mesaj konusu: |
|
|
vay be dinleyen varmış demek  |
|
| Başa dön |
|
 |
Rape_ME

|
Tarih: Sal 05.07.2005 16:45 Mesaj konusu: |
|
|
Evet bir kiyak yapalim.Arsivimden çok begendigim 2 Keel sarkisini paylasima açiyorum.Üyelerimiz yeni çikma alternatif,new-age olaylarina ara versinler biraz da kalitenin ne oldugunu bilsinler diyorum.Zaten kaliteli seyler üreten,dinleyen üyelerimize sözüm yok.Onlari sevgiyle selamliyorum.
-Canli performans olan "Rock 'n Roll Animal" ; insana gerçekten road trip attiracak nitelikte.Vokal-gitar-davul uyumu tüm hard rock'iyla kulaklarimizla bulusuyor.
-Diger sarkimiz olan "Dreams Are Not Enough" ise bilindik 80's Balladlarindan ama oldukça kaliteli ve süründürücü cinsten.
Iyi dinlemeler..
Rock 'n Roll Animal - http://rapidshare.de/files/2819880/08_-_Rock_And_rRoll_Animal_-_live.mp3.html
Dreams Are Not Enough - http://rapidshare.de/files/2820619/04_-_Dreams_Are_Not_Enough.mp3.html _________________ http://andronova.garaj.org
AndRoNovA - Vokal
" For those about to Rock ; WE SALUTE YOU !!! " |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Cum 08.07.2005 23:27 Mesaj konusu: |
|
|
cherry lane şarkısını çok severim bende link vermende iyi oldu millet öğrensin bu grubu dinlesinler çok iyi bir grup çünkü  |
|
| Başa dön |
|
 |
|