| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
jacksonke1n Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 08.06.2007 2:08 Mesaj konusu: |
|
|
| deerrudolf demiş ki: | Özel mesaj yoluyla haberleştik, sana karşı cephe aldık. Böylesine önemli bir konuda başka çare bırakmadın bize, ne yapalım. Yine de olmadı.
Evet evet, her neyse bakalım... |
ahuaha iyi yapmışsınız (= _________________ Jackson dk-2 eds | Marshall Vs30r | Pod 2.0 |gcb95
... Queen Rock .... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
buzlukola

|
Tarih: Pzr 15.07.2007 18:28 Mesaj konusu: |
|
|
bu akşam tv8 vermekte filmi :] _________________ [07][09.07][02.08]
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, ...
onlara bu ülkeyi sevmeyi anlat. |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Sal 18.12.2007 21:50 Mesaj konusu: |
|
|
En sevdiğim filmlerden bir tanesi.. Babamınsa en sevdiği filmdir. Bu efsane filmi ailemle birlikte izlemeyi daha çok seviyorum. Hayatın gerçeklerini sanatkarane bir üslupla anlatmışlar. Filmdeki bütün oyuncuların oyunculuk performansları harika. Dufresne'in bütün kader mahkumlarına dinlettiği o güzelim plakta çalan ve kimin söylediği bilinmeyen (ayrıca bilinmesi de istenmeyen) şarkıda insanın ağlayası geliyor...
"Müzik buradaydı. Yani içimde. Müziğin güzelliği budur. Bunu sizden alamazlar. Hiç müzik için böyle şeyler hissetmemiş miydiniz? Unutmamak için ona ihtiyacınız var...." _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Pts 24.12.2007 22:28 Mesaj konusu: |
|
|
| Bence gelmiş geçmiş en iyi film.Favori filmimdir .iMDB'de hakettiği yer birinciliktir |
|
| Başa dön |
|
 |
DakotaRain

|
Tarih: Sal 25.12.2007 19:08 Mesaj konusu: |
|
|
amerikada bir hapiseden aynı şekilde 2 mahkum kaçmış.deliği saklama tekniği falan esaretin bedelindeki gibiymiş poster koymuşlar yakalandılar mı bilmiyorum .bi de bir not bırakmışlar.gardiyanlardan birine teşekkür mektubu "yardımların için teşekkürler" falan yazıyormuş _________________ --ZOSO-- |
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Sal 25.12.2007 19:45 Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
limonata

|
Tarih: Çrş 26.12.2007 17:18 Mesaj konusu: |
|
|
Filmin hayranıysanız kitabı okumanızı tavsiye ederim Stephen Kings'in "Different seasons" kitabının içinde "Rita hayworth and the shawshank redemption" diye geçiyor ayrıca kitapda yine filmi çekilmiş başka hikayelerde var. Zannediyorum Kuşku mevsimi diye türkçe halide bulunmakta. _________________ Más allá de ha pegado lejos |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Prş 17.01.2008 17:13 Mesaj konusu: |
|
|
| lovermanJames demiş ki: | | Bence gelmiş geçmiş en iyi film.Favori filmimdir .iMDB'de hakettiği yer birinciliktir | katılıyorum abi . _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Çrş 19.03.2008 3:57 Mesaj konusu: |
|
|
geçenlerde dvd'den yeniden izledim
boş yere dünyanın en iyi filmi değil mübarek _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Çrş 19.03.2008 20:37 Mesaj konusu: |
|
|
| limonata demiş ki: | | Filmin hayranıysanız kitabı okumanızı tavsiye ederim Stephen Kings'in "Different seasons" kitabının içinde "Rita hayworth and the shawshank redemption" diye geçiyor ayrıca kitapda yine filmi çekilmiş başka hikayelerde var. Zannediyorum Kuşku mevsimi diye türkçe halide bulunmakta. |
Kitabı bulabilsem alacağım.Bu konuda yardımcı olursan sevinirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
on_air

Kayıt: Nov 22, 2005 Mesajlar: 193 Nerden: geldim ben buraya yav
|
Tarih: Sal 25.03.2008 13:02 Mesaj konusu: |
|
|
lotr dan sonra en favori filmimdir azim ve zekanın sergilendiği muhteşem bir başyapıttır bence _________________ ibanez rg2550,weeping demon,sensonic cami mixeri made in izmir,bide digitech rp100 |
|
| Başa dön |
|
 |
CityOfAngeLs

|
Tarih: Pts 31.03.2008 1:23 Mesaj konusu: |
|
|
defalarca seyrettiğim bir film bu zamana kadar seyrettiğim en güzel filmde diyebilirim  _________________ NoOneThere |
|
| Başa dön |
|
 |
limonata

|
Tarih: Pts 31.03.2008 17:42 Mesaj konusu: |
|
|
| lovermanJames demiş ki: | | limonata demiş ki: | | Filmin hayranıysanız kitabı okumanızı tavsiye ederim Stephen Kings'in "Different seasons" kitabının içinde "Rita hayworth and the shawshank redemption" diye geçiyor ayrıca kitapda yine filmi çekilmiş başka hikayelerde var. Zannediyorum Kuşku mevsimi diye türkçe halide bulunmakta. |
Ben şahsen ilk girdiğim kitap evinden almıştım o da Beyoğlu- İstiklal caddesindeki yanlış hatırlamıyorsam büyük parmakkapı sokakda olan Pandora kitapevinde. |
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Cum 04.04.2008 10:24 Mesaj konusu: |
|
|
| limonata demiş ki: | | lovermanJames demiş ki: | | limonata demiş ki: | | Filmin hayranıysanız kitabı okumanızı tavsiye ederim Stephen Kings'in "Different seasons" kitabının içinde "Rita hayworth and the shawshank redemption" diye geçiyor ayrıca kitapda yine filmi çekilmiş başka hikayelerde var. Zannediyorum Kuşku mevsimi diye türkçe halide bulunmakta. |
Ben şahsen ilk girdiğim kitap evinden almıştım o da Beyoğlu- İstiklal caddesindeki yanlış hatırlamıyorsam büyük parmakkapı sokakda olan Pandora kitapevinde. |
Teşekkürler limonata,orayada bakarım. |
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Sal 08.04.2008 0:08 Mesaj konusu: |
|
|
Süper ötesi bir film. 2,3 kere seyrettim sanırım bende. kurgu, oyunculuk, senaryo herşey çok güzel. Ama keşke o filmde morgan frigman sakal bıraksaymış dediğim oldu. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |
mavi-sakal

|
Tarih: Cum 18.04.2008 21:01 Mesaj konusu: |
|
|
filmin içeriği gerçekten çok iyidi filmi de umudunu kaybetmemek herdurumu insanları kendilehine çevirebileceği anlatılıyor poster olayıda okadar zor bir durum deyil _________________ gerçekçi ol imkansızı hayal kurma |
|
| Başa dön |
|
 |
|