Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Konser yeri ve konserde bizimle olacak gruplar belli oldu. Pek yakında afişle burada bilgilendirme yapılacaktır...
Bizleri yalnız bırakmayanlara teşekkürler... _________________ Özkan-PHRONESIS.gitar.
Ben şimdi sana hangi şiiri söylesem makâmı acı'dır...suz-i dilaradır... nur-u siyah'tır...
www.myspace.com/phronesistr
Afiş pek şık olmuş _________________ Özkan-PHRONESIS.gitar.
Ben şimdi sana hangi şiiri söylesem makâmı acı'dır...suz-i dilaradır... nur-u siyah'tır...
Yine sahnede Phronesis ve Unadorned ile olacağız.. Bu sefer Apeiron yerine Femme Fatale ile..
Abrek;
Özellikle sana çok teşekkür ederim, organizasyonlarda yardımcı olduğun için... Konserde görüşmek dileğiyle..
Doom Metal will rule till the Doomsday!! hehe
Ceren (Femme Fatale vokal)
Biz de ex. Apeiron, şimdiki Femme Fatale ile aynı sahneyi paylaşmaktan mutluluk duymaktayız. Çok güzel bir konser olacak eminim _________________ www.myspace.com/phronesistr
Konsere gelen herkese teşekkürler. Yakında yeni konser haberlerini duyurmak niyetindeyiz. _________________ Özkan-PHRONESIS.gitar.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız